washcloud Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Στα μέτρα του; Εγώ βλέπω μια Σιένα να έχει γυρίσει το φύλλο, μια Κάχα μα καμμία σχέση με τον 1ο γύρο, μια Μπάρτσα που μεν ψιλοσκουντουφλάει, αλλά τουλάχιστον 3η βγαίνει, και μια Κίμκι πολύ κίνκι...Με αυτά τα δεδομένα, και με την εικόνα του ΟΣΦΠ, έχω αρχίσει να έχω μέγιστες αμφιβολίες. Η δε Μακάμπι όντως δεν είναι για πολλά, αλλά αν της έρθει καμμιά έμπνευση,,,τί γίνεται; Η Φενέρ επίσης δεν έχω πειστεί ότι έχει πετάξει πετσέτα, και ναι την έχω ικανή να κάνει καμμιά ζημιά... Το ότι πρέπει ΠΩΣΟΔΗΠΟΤΕ να πάρει ο ΟΣΦΠ την κάθε μία εντός, είναι εκ των ων ουκ άνευ, αν δεν θέλει να βρεθεί εκ των προτέρων άνευ προκρίσεως...Το τονίζω επειδή κι εσύ τονίζεις "εντός δύσκολα θα χάσει". Ε ακόμη κι αν δεν (...; ) χάσει, δεν λέει και κάτι... Για την ακρίβεια, ακόμη κι αν κέρδιζε χθες (που θα μπορούσε, αν τράβαγε νορμάλ), και ΠΑΛΙ δε θα μου γέμιζε το μάτι μια νίκη μέσα στη Μπάρτσα, για μια "σίγουρη" συνέχεια (έχει άλλωστε και αυτή τα προβλήματά της, και δεν είναι πια μέτρο σύγκρισης για όποιον την νικήσει). Το αποθαρρυντικό δεν είναι ότι έχασε "εκτός από Μπάρτσα", αλλά το ΠΩΣ έχασε...Και ΟΚ, απ' τον κώλο του ανέπνεε και στην αρχή με τους ομίλους, μέχρι να γκαζώσει,,,αλλά θα το ξανακάνει; Μη ξεχνάμε ότι στο γκάζωμα έπαιξε ρόλο και ο φρέσκος τότε Πάουελ που έκανε σωστά πράμματα, ενώ τώρα έχει ξεχειλώσει το πετσάκι...Ποιός λοιπόν θα συνδράμει αυτή τη φορά; Ο Σαρμαδάκιας; Η μόνη ελπίδα του ΟΣΦΠ είναι να συνέρθει ο αράπακλας, να ξαναβρεί ρυθμό ο Παπανικολάος (άλλος που έχει κλατάρει και παίζει σα 17χρονος) κι ο Πρίντεζης να γίνει Τώρατζης...(και βεβαίως να συνέρθει ο JokeAss και να μην απλώς γαμοσταβριδιάζει τον -καμμένο- Μαυροτέτοιο, αλλά να ξεκολλήσει από την ιδέα ότι ο Σπάμμερ θα του πάρει ευρωπαϊκό σε ολ-αλόν-εμ-άι μόουντ και να βγάλει κα'να συστηματάκι της προκοπής διαχειριζόμενος ταυτόχρονα τις αλλαγές του ανθρώπινα, για να μη γυρίσει κα'να βράδυ ο Χάινς και του απαφτώσει καμμιά μπαναγία που έχει αναγκαστικά γίνει λάστιχο, που αν δεν ήταν αυτός, ο ΟΣΦΠ τώρα θα έπαιζε μόνο Α1...). Τεσπα, δεν είναι κι υποχρεωτικό να πάρει καπάκι κούπα ο ΟΣΦΠ, αλλά έστω ένα Φ4 να το πάει, κι αξιοπρεπώς μάλιστα. Κι ας βγει και 4ος. Με τα όσα δείχνει όμως, έχω αμφιβολίες και για τα πλεηόφια πλέον όπως είπα...Άσε που το περσινό ήταν ολίγον άθλος κι ολίγον ευθυγράμμιση όλων των πλανητών, κι αυτά δεν ξαναγίνονται έτσι εύκολα... Όσο για τον όμιλο του ΠΑΟ που λες, εγώ...πιο σοφτ τον βλέπω (δεν βλέπω βέβαια ούτε τον ΠΑΟ να προχωράει, αλλά λόγω των -γνωστότατων- δικών του προβλημάτων). Η Ρεάλ καραγκιοζοπαίζει, η Ζαλγκίρις έχει τα πρόσφατα δικά της προβλήματα (δεν ξέρω καν αν τα λύσανε -κι εννοώ τα οικονομικά του συλλόγου- αλλά ήδη έχει δείξει ότι έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με τον νταλκά που βάραγε στοςυ ομίλους), η Εφές τα ίδια που ήταν μου φαίνεται είναι...Το μόνο σιγουράκι είναι η ΤΣΣΚΑ, έτσι όπως έχουν τώρα, κι όπως τα βλέπω... Σαφώς δεν υποστηρίζω ότι εγώ το 'χω (για ό,τι είπα) και οι λοιποί δεν ξέρετε τί σας γίνεται, ίσα-ίσα θα έλεγα πως μάλλον δεν είμαι για να βασιστεί κανείς πάνω στη γνώμη μου, δεν παύει όμως να είναι αυτή, κι απλά την καταθέτω...
Cossutius. Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Zαρντιμ παίζει με Μητρογλου, Πάντελιτς, Τσιμπουρ...χαχαχαχα
margaritagr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Ε κι εγω στο δημοτικο πιστευα πτι οσους περισσοτερους επιθετικους χρησιμοποιεις, τοσο πιο πολλα θα βαλεις! Μη το γελας 2
Cossutius. Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...το σκοτωσαμε το θεριό!!!
nash-gf Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Υπομονη για τον Ζαρντιμ τελος απο μενα. Τον εχω στηριξει σ αυτο το τοπικ σε προηγουμενα ματς, εξακολουθω να πιστευω οτι εχει μεινει ξεκρεμαστος απο θεμα ροστερ, αλλα σε 6,5 μηνες ενα πλανο, μια φιλοσοφια η εστω ενα ρημαδιασμενο αυτοματισμο επρεπε να τον εχει η ομαδα... Αυτος το μονο που δουλευει εινα τα στημενα. Ενταξει βαλαμε το γκολ τωρα, κερδισαμε τους γκαλακτικος της Λιβαδειας. Και να σου αυριο οι ΓαυροΠρωταθλητες να λενε για ομαδα-τρενο που παει αηττητη για τιτλο. ΥΓ: Προεδρε μετα τα μπαμ με Ολαιταν και Ντε Βινσεντι, φερε και τον Βυντρα να τρελανεις κοσμο.
IOSTEFO Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 90+5....................90+6:56 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ :lol: :lol: :lol: :lol:
kirileman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Το σκοτώσαμε το θηρίο; Edit: Omg, με πρόλαβαν;
Cossutius. Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Το σκοτώσαμε το θηρίο; Το σκοτώσαμε το σκοτώσαμε
Rabican Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 εξαλλου στο "παιδικο" πρωταθλημα που παιζουμε, ποιος χρειαζεται μεση γραμμη και δημιουργικους μεσους;;;; τερμας-αμυνα-επιθεση! thats all! αντε και στο επομενο θεριο τωρα... μαγεια η ομαδα! ας ειναι καλα τα δοκαρια γιατι θα χαμε κηδειες!
gchris7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Η χρονιά φέτος είναι μια τεράστια ευκαιρία να φτιάξουμε ομάδα για τα επόμενα χρόνια αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι την σπαταλάμε. Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι δεν πρόκειται να το πετύχεις ποτέ αυτό έχοντας έναν προπονητή νέο και ανερχόμενο. Ο Ζαρντιμ είναι τόσο χεσμένος που αν είχε την δυνατότητα να βάλει 11 έμπειρους 35αριδες στην ενδεκάδα θα τους ειχε βασικούς και αναντικατάστατους. Τις πρώτες αγωνιστικές, οκ το καταλαβαίνω, πρέπει να πάρει αποτελέσματα για να πάρει ψυχολογία και ο πιο εύκολος τρόπος είναι να βάζεις έμπειρους ποδοσφαιριστές, αλλά πλέον έχουν περάσει τόσοι μήνες! Είμαστε 25 βαθμούς από ΠΑΟ και 11 από ΠΑΟΚ! Ελεος, λολ. Εντυπωσιακό το 14-3-0, δεν λέω, αλλά μπάλα δεν βλέπουμε και του χρόνου θα ξεκινάμε πάλι από το μηδέν. Βέβαια αυτό που θέλει ο Ζαρντιμ το καταφέρνει, παίρνει πρωτάθλημα και πιθανόν να πάει και για ρεκόρ. Μια χαρά όνομα θα φτιάξει. Ελπίζω ο επόμενος προπονητής που θα πάρουμε να είναι κάποιος έμπειρος και καταξιωμένος, που θα έχει την όρεξη και κυρίως τα κότσια να φτιάξει ομάδα με μέλλον.
konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Για να φτιαξεις ομαδα με μελλον ισως θα πρεπει να θυσιασεις πρωταθληματα ...Ο λογος ειναι οτι αναγκαστικα θα πρεπει να βαζεις πιτσιρικαδες να παιζουν ταλαντουχους μεν αλλα χωρις την απαραιτητη πειρα να σηκωσουν το βαρος της φανελας και οι οποιοι με τον καιρο θα φτιαξουν ονομα μεσα απο την ομαδα .Αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα πετυχει και η συνταγη γιατι μην ξεχνας ο Ολυμπιακος εχει ακαδημιες της πλακας και οι ακαδημιες ειναι που σου φτιαχνουν ομαδα με μελλον καταρχην και επειτα ο διαχειριστης-προπονητης που θα μαζευτει τους νεους παιχτες και θα τους βαζει στην ανδρικη ομαδα . Αρα για να φτιαξεις ομαδα με μελλον και με βασεις για ευρωπαικες επιτυχιες θα πρεπει να θυσιαστουν πρωταθληματα .Διαλεγεις και παιρνεις ...
gchris7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Για να φτιαξεις ομαδα με μελλον ισως θα πρεπει να θυσιασεις πρωταθληματα ...Ο λογος ειναι οτι αναγκαστικα θα πρεπει να βαζεις πιτσιρικαδες να παιζουν ταλαντουχους μεν αλλα χωρις την απαραιτητη πειρα να σηκωσουν το βαρος της φανελας και οι οποιοι με τον καιρο θα φτιαξουν ονομα μεσα απο την ομαδα .Αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα πετυχει και η συνταγη γιατι μην ξεχνας ο Ολυμπιακος εχει ακαδημιες της πλακας και οι ακαδημιες ειναι που σου φτιαχνουν ομαδα με μελλον καταρχην και επειτα ο διαχειριστης-προπονητης που θα μαζευτει τους νεους παιχτες και θα τους βαζει στην ανδρικη ομαδα . Αρα για να φτιαξεις ομαδα με μελλον και με βασεις για ευρωπαικες επιτυχιες θα πρεπει να θυσιαστουν πρωταθληματα .Διαλεγεις και παιρνεις ... Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να φτιάξει ομάδα ο Ολυμπιακός χωρίς να παίρνει πρωτάθλημα. Είμαστε τόσο καλομαθημένοι όλα αυτά τα χρόνια που αν χάσουμε ένα πρωτάθλημα διαλύουμε όλη την ομάδα και βγάζουμε όλους τους παίχτες άχρηστους. Γι αυτό και λέω οτι φέτος είναι μοναδική ευκαιρία. Με ΠΑΟ & αεκ ανύπαρκτους μπορείς να χτίσεις ομάδα από την αρχή παίρνοντας και το πρωτάθλημα.
nash-gf Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Με το να ριξεις 11 πιτσιρικαδες μεσα ομαδα δεν χτιζεται. Η ομαδα κατ' αρχην χτιζεται με μια σωστη αγωνιστικη φιλοσοφια και πλανο και μετα επιλεγοντας τους παικτες που θα μπορεσουν να τα εφαρμοσουν. Το αν θα ειναι Ελληνες, ξενοι, απο τις ακαδημιες η με μεταγραφη μικρη σημασια εχει. Και ναι, μπορεις να χτιζεις ομαδα και να παιρνεις και το πρωταθλημα ταυτοχρονα. Περσι, για παραδειγμα ειχαν μπει καποιες βασεις για τα επομενα χρονια, και οχι μονο πηραμε νταμπλ, αλλα παιξαμε και καλη μπαλα σε αρκετα παιχνιδια ενω και στην Ευρωπη προχωρησαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις