Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο αυτό: επιλεκτική μνήμη και ευαισθησία ο καλύτερος αποπροσανατολισμός. Όταν υπάρξει διάθεση να στερήσουμε λίγο από τη λάμψη των ομάδων και των επενδύςεων που είμαστε οπαδοί τότε ίσως κάτι γίνει. Μέχρι τότε ας μείνουμε στις καταδίκες και στο πόσο απεχθανόμαστε τη βία.

• Like 3
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Τι μα λες? ΥΠΟΚΡΙΤΗ!! Ε υποκριτη!!

σιχαμενο at least.

Ένας ακόμη αγώνας μπάσκετ στιγματίστηκε από επεισόδια. Δεν είναι η πρώτη φορά, ελπίζουμε, αν και δεν το πιστεύουμε, πως θα είναι η τελευταία. Αυτή τη φορά "ελεύθεροι σκοπευτές" ντύθηκαν ορισμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, για χάρη των οποίων -κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκάλεπτου- ο τρίτος τελικός του ΟΑΚΑ διακόπηκε για περίπου είκοσι λεπτά.

Θύματά τους, οι Νίκος Αργυρόπουλος, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, Νίκος Μπάρλος και Δημήτρης Πασχόπουλος, οι οποίοι τραυματίστηκαν από κάθε λογής αντικείμενο που έπεφτε στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Οι δύο πρώτοι μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθούν για τις πρώτες βοήθειες σε κοντινό νοσοκομείο υποφέροντας ο μεν Αργυρόπουλος από ρήξη τυμπάνου, ο δε Καλαϊτζίδης από εγκαύματα στην πλάτη. Τουλάχιστον δεν κινδυνεύει η ζωή τους...

Το φύλλο αγώνος

Ιδιαίτερα επιβαρυντικό είναι για τον Παναθηναϊκό το φύλλο αγώνος που συντάχθηκε μετά το τέλος του αγώνα. Οι τρεις διαιτητές κατέγραψαν λεπτομερώς τους τραυματισμούς των παικτών του Ολυμπιακού, αλλά και την 20λεπτη διακοπή που ακολούθησε όταν οι ερυθρόλευκοι πήγαν στα αποδυτήρια. Παράλληλα, έκαναν λόγο για ρίψη κερμάτων, αναπτήρων, κροτίδων, αλλά και ενός κίτρινου κράνους (!) που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Εκθείασαν πάντως την καίρια παρέμβαση των αδελφών Γιαννκόπουλου και του Φραγκίσκου Αλβέρτη, η οποία απέβη καθοριστική προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Όσον αφορά τον φροντιστή των "ερυθρόλευκων" μετά το τέλος του αγώνα έδειξε στους δημοσιογράφους ένα στρογγυλό τραύμα που είχε στα πλευρά, και το οποίο θεωρείται πως έγινε από αεροβόλο όπλο! Εκ των τραυματισθέντων και ο Νίκος Μπάρλος που δήλωσε στο contra.gr. "Δεν ξέρω τι με χτύπησε, έχω σχισμή στο κεφάλι μου, ζαλίστηκα, δεν ήταν κέρμα, δεν μπορώ να εξηγήσω, μήπως ήταν αεροβόλο;". Επίσης, δεν ήταν λίγοι οι παίκτες του Ολυμπιακού που δήλωσαν -ενώπιον δημοσιογράφων- απηυδισμένοι και αηδιασμένοι με την κατάσταση που επικρατεί στο πρωτάθλημα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης. Όχι μόνο γι' αυτά που συνέβησαν την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, αλλά και για όσα προηγήθηκαν την Κυριακή στο ΣΕΦ.

Θύμα των χούλιγκανς και ένας φωτογράφος, ο οποίος θέλησε να κάνει τη δουλειά του. Εκδιώχθηκε, ωστόσο, βάναυσα από τον τόπο του "εγκλήματος".

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση ο ΠΣΑΤ που αναφέρει. "Το Διοικητικό Συμβούλιο πληροφορήθηκε το περιστατικό που συνέβη στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου στον αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ και την απαράδεκτη συμπεριφορά "φουσκωτών" εναντίον του επαγγελματία φωτορεπόρτερ μέλος του Συνδέσμου Μάρκου Χουζούρη, τον οποίο προπηλάκισαν και έβγαλαν σηκωτό από το γήπεδο και εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για αυτή την αθλιότητα. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ θα εξετάσει αύριο Πέμπτη όλες τις λεπτομέρειες του πρωτοφανούς επεισοδίου και θα πάρει τις ανάλογες αποφάσεις προκειμένου να προστατεύσει την ανεμπόδιστη ενημέρωση καθώς και την αξιοπρέπεια του μελών του".

αυτη η επιλεκτικη ευαισθησια ειναι ο καρκινος του ελληνικου αθλητισμου.

cheers συνεχιστε να βγαζετε τα ματια σας.

• Like 1
Δημοσ.

σιχαμενο at least.

Οχι.

Οταν μου ζηταει να του πω παραδειγματα οπου οι Ολυμπιακοι οπαδοι εκαναν παρομοια(που βασικα στο παραδειγμα που ανεφερα εκαναν πολυ χειροτερα) πραγματα και του αναφερω ενα παραδειγμα, και μου λεει ααα αυτο εγινε στο μπασκετ, θελωντας να ΥΠΕΚΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΟ τροπο λες και στο μπασκετ δεν τα εκαναν οπαδοι του Ολυμπιακου αλλά καγκουρο απο την Αυστραλια, αυτο τι ειναι???? Δεν ειναι υποκρισια? Τι ειναι??

ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! Αυτο βλεπω....

Δημοσ.

Για να τελειωσει απο εμένα αυτη η ιστορία και να μην αναφερθω ξανά σε αυτά.

Εκφράζω μονο τον εαυτό μου και ίσως ένα ποσοστό ανθρώπων με τους οποιους γνωριζομαι ή τα έχουμε πει μέσω του φόρουμ.

Τον Βαγγέλα και τον εκάστοτε Βαγγέλα, τον στηρίζω μόνο ως επενδυτή και άνθρωπο που θα κάνει την ομάδα μου να γίνει ένας αυτόνομος ζωνταντος οργανισμός. Ο Βαγγέλας το πέτυχε αυτό, έχοντας πάρει μια ομάδα που ειχε τερματίσει 5η οντας εκτός Ευρωπης. Μέχρι εκει όμως.

Από κει και πέρα, κάθε νοήμων και μη βίαιος άνθρωπος, καταδικάζει και ξερνάει με τις τακτικές του, όσο και αν ο ίδιος θεωρει οτι οι άλλοι ειναι χειρότεροι. Με τη δυναμη που έχει ένας τέτοιος άνθρωπος, θα μπορουσε να κινησει τη πολιτία ωστε να φυλακίσει τους πάντες και όχι να τσακωνεται με τον Σισσέ. Θεωρω θετικό οτι αποφευγει πλέον να μιλάει και έχει βάλει άλλους να εκπροσωπουν τον Ολυμπιακό.

Ως οπαδός του Ολυμπιακού, λάτρης της Εθνικης και εραστής του ποδοσφαίρου, θέλω να βλέπω μπάλα. Και για να γίνει αυτό, το πρώτο και καλυτερο ειναι να υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια της Εθνικης. Το ξέρουν και οι πέτρες πλέον οτι από τότε που έφυγε ο Ρεχάγκελ, άλλοι δινουν την 11άδα, εξου και ο λόγος που ειδαμε και πάθαμε μέχρι να δουμε βασικο τον Μήτρογλου, ενω ακόμα βλέπουμε τον Κατσουράνη να βολοδέρνει.

Η συνέχεια που δόθηκε απο τον Αθανασιάδη μετά τα έκτροπα της Τουμπας, είναι απόδειξη του κλιματος που επικρατεί και της σφαλιάρας που θα φάμε στο Μουντιαλ αν δε κοπουν κάποιοι παίχτες ή αν δεν κάνει κάτι ο τελειωμένος κατα τα άλλα Σάντος (τραγικό το λάθος του να ανακοινώσει πως φευγει πριν το Μουντιαλ..απαράδεκτος).

Σε ότι αφορά τον οπαδισμό. Οπαδικοί στρατοι υπάρχουν από τη 10ετία του 80. Η πολιτικη εμπλέκεται στο ποδόσφαιρο απ το 70.

Ένας απλός καθημερινός οπαδος δε μπορει να αντιληφθει τι γινεται εδω και 40 χρόνια πίσω από τη πλάτη του και γιατι έχουμε θρηνήσει νεκρους, εντός και εκτός γηπέδων.

Ολα αυτά ειναι παιχνίδια του διαίρει και βασίλευε.

Και εκει που είχαν πάει, καθαρά για Ευρωπαικους λόγους, να σταματήσουν, άρχισαν και πάλι, μια με την εισβολη οπαδων στο Καραισκάκης και τη κλοτσια στον Σισε, μια με τους Παναθηναικους που πήγαν να καουν μονοι τους μεσα στο Οακα και τωρα με την Τουμπα...Στο μπάσκετ τα βλέπουμε βέβαια συνέχεια...

Οταν η ιδια η πολιτεία δε κάνει τιποτε για να σταματήσει αυτο το κακό, σημαίνει πως υπάρχει σοβαρότερο πολιτικο πρόβλημα και όχι αθλητικό.

Μας βάζουν στο τριπάκι να τσακωνομαστε και να υπερασπιζόμαστε βίαιους ανθρωπους για οπαδικούς λόγους. Δεν ειναι τυχαίο πως η βία έχει επανέλθει απ το 2009 και μετά και μετά απο μια "ειρηνικη" φάση 5-6 ετων. Μαντέψτε τι έγινε πολιτικά το 2009 στην Ελλάδα και μπορειτε να καταλάβετε τον ρόλο πολλών.

Ως Κοσσουτιος, δεν ανέχομαι πλέον να μιλάω με άτομα που υποστηρίζουν κάθε μορφή βίας. Να μου πει κάποιος οτι υποστηρίζει τον επενδυτη Σαββιδη, τον επενδυτη Μαρινάκη, τον επενδυτη Αλαφουζο αλλά καταδικάζει οποιαδηποτε άλλη τακτική τους, θα το δεχθω διοτι και εγω αυτο ειμαι αναγκασμένος να κάνω (αν δε θέλω η ομάδα μου να γίνει ΑΕΚ). Οταν ομως δεν υπάρχει επένδυση αλλά μονο λόγια και βια, τα οποια αποδεικνύεται οτι έχουν πολιτικές προεκτάσεις, σορρυ αλλά δε θα πάρω.

Για λύσεις έχουμε αναφερθει παραπάνω, είτε συμφωνουμε είτε διαφωνουμε..

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Του φταίει ο Κοσσουτιος και ο εκάστοτε οπαδος? Του φταίει ο εκάστοτε Βαγγέλας?Του φταίει η...Αθήνα? Η θα κοιτάξει να δει τι τρέχει με τον εαυτό του, την ομάδα του, τη διοίκησή του. Χωρις αυτοκριτική δεν γίνεται τιποτα.

Αυτο ακριβως που έγραψα και σε άλλο θρεντ.

Συγχαρητηρια...με τη βια, την οποια βλέπω εδω μέσα πως υποστηριζετε κάποιοι οτι ηταν δικαιωματικη για "οσα έχουν κάνει οι γάβροι" καταφέρατε να ενωσετε ολους τους γάβρους εκει που ειχαν διχόνοια. Ευγε ομως. Τωρα δε θα υπάρχουν απλά στρατιές απο ορκ αλλά έρχονται και οι Ουρουκ Χαι...Κάπου εδω μπλέκονται και διάφορες πολιτικές στρατιές.

Αυτο που δεν κατάλαβε κανεις ειναι πως στόχος δεν ηταν ο οπαδος του γάβρου ούτε ο ποδοσφαιριστης. Ηταν ο ιδιος ο πρόεδρος. Εκει επικεντρωνεσαι αν εισαι μάγκας. Εσυ αποφασιζεις να ακολουθησεις την τακτικη του Βαγγέλα προ 3ετίας. Ευγε. Και οι Ουρουκ χάι θα σε περιμένουν τωρα κάθε  φορά που κατεβαίνεις κρεμομενοι απ τα κάγγελα και πεινασμένοι. ΚαΙ μάλιστα με τις ευλογίες όλων ως αντιποινα...εκει ειναι το χειρότερο.

Οταν μιλάω εγώ, ξέρω τι λέω, καταδικαστή της βίας Cos.

Τζάμπα πήγε το σεντόνι, ή μάλλον, έκανε καλά την δουλειά του.

Δημοσ.

Την βια δεν γινεται να την υποστηριξει καποιος λογικος.

Ομως ως απαντηση στον παραλογισμο, μπορει.

Και μπορει πχ εγω να μην την εφαρμοσω ποτέ ο,τι παραλογο και να ακουσω και οση ευνοια και να εχει ο Ολυμπιακος, αλλά εαν καποιος την εφαρμοσει για την παταξη του παραλογισμου της πυοκρισιας και της ευνοιας, θα τον κατανοησω.

Aν και συμφωνω εν μέρη με τη τοποθέτησή σου, ο παραλογισμός έχει και αυτος πολιτικη πηγη και ανηκει στη προσπάθεια ελεγχου της μάζας. Τροφη για σκέψη περισσότερο σε οτι αφορά το θέμα βιας.

Η μοναδικη βια που θα δικαιολογούσα ειναι το ξεβράκωμα.

Για να φτιάξει ο αθλητισμος πρέπει πρωτα να φτιάξει η πολιτικη σκηνη.

Οσο για τον απο πάνω..... Οι ουρκ χαι στους οποιους θα μπορουσε και να ανηκει, έχουν ακριβως τις δικές tου αντιληψεις, κάνουν ακριβως την ιδια προσπάθεια να κάνουν τον κόσμο να τσακωνεται, προσφέρουν ακριβως την ιδια διχόνοια. Τους λυπάμαι. Τρέφονται απ τη βια και την αντιπαλότητα.

Καλη Ανάσταση σε όσους πιστεύουν, καλη αργία σε όσους δεν, καλή δουλειά σε όσους εργάζονται και καλά μυαλά σε όλους μας.

Ο οπαδισμός και το μίσος ουδέποτε έδωσαν λυση σε τίποτε. Αν δεν υπάρξει συμφιλίωση δε θα αλλάξει απολυτως τιποτε. Και αυτο γινεται βάζοντας νερό στο κρασί του ο καθένας προσωπικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως την μια και μοναδικη φορα που καναν στον γαυρο αυτα που κανει αυτος στις αλλες ομαδες σε καθε σημαντικο παιχνιδι, εχουμε αρχισει τις φιλοσοφικες συζητησεις περι αθλητισμου, fair play, δικαιοσυνης, και γενικα το πως θα βελτιωθει ολο αυτο το πραγμα. 10 σελιδες συζητησεων εδω, αρθα και αναλυσεις σε ολο τον ιστοχωρο, μεχρι και ο υφυπουργος καλεσε τους προεδρους των ομαδων για να συζητησουν το ζητημα.

Οχι το λεω, διοτι τα προηγουμενα 15 χρονια δε θυμαμαι αναλογες ευαισθησιες απο κανεναν γαυρο (πλην ελαχιστων συγκεκριμενων). Εκει ηταν κοτες οι του ΠΑΟ στη Ριζουπολη και σιγα το πραμα, ειχε καυλοσπυρα ο Τζορβας που ετρωγε πιστολιδι απο αεροβολα και ηταν πληρωμενος ο ιατροδικαστης που διεγνωσε βολες απο αεροβολο στο σωμα του παιχτη, εδερνε ο Σισε τον κοσμο του ΟΣΦΠ απλα ο φωτογραφικος φακος επιασε το καταλληλο καρε για να φανει το αναποδο, μας τρολαρε η προεδραρα ο Μαρινακης οπως μας αξιζει με τα "διδαξαμε ηθος", ηταν ο Αναστασιου θεατρινος που πονεσε απο το χαρτινο ποτηρακι που τον πετυχε στο κεφαλι κλπ κλπ.

Απο προχθες που ο ΠΑΟΚ πηρε πειραιωτικη νικη και προκριση και νιωσανε καποιοι να χανουν τα κεκτημενα τους εστω και για 90 αγωνιστικα λεπτα, ξαφνικα τους πιασανε οι αθλητικοκοινωνικοπολιτικες ευαισθησιες .

Υποκρισια με ολα τα γραμματα κεφαλαια.

ΥΓ. Αληθεια με εκεινον τον οπαδο που πεταξε το ποτηρι στον Αναστασιου και ο προεδρας υποσχεθηκε οτι θα τον πιασει και θα τον παραδωσει αμεσα στις αρχες εχουμε καμια εξελιξη? Πειτε μας εσεις οι ευαισθητοποιημενοι που λογικα σας ενδιαφερει πιο πολυ η εξελιξη (και αυτου) του ζητηματος.

edit:

Ασχετο αλλα στο τουρνουα ακροπολης ο Σχορτσιανιτης δεν ακουμπησε τον Τεοντοσιτς. Αλλον ακουμπησε και τον έκανε μαυρο ο χοντρος και καλά του έκανε...

Ο Τεοντοσιτς τοτε τα ειχε ακουσει για τα καλά απ τους συμπαιχτες στον Ολυμπιακο...Ειναι γνωστο αλλωστε οτι ευτυχως στο μπασκετ δεν υπαρχουν οπαδικες αντιδικίες.

Δεν τον ακουμπησε? Ανοιξε spoiler for more info

Για δες καλυτερα ποιον ριχνει κατω στο 0:26 (για να τον "περιλαβει" στην συνεχεια). Στο 0:32 φαινεται η προσπαθεια του Μπιελιτσα (αν δεν απατωμαι) να μπει ενδιαμεσα και να τραβηξει τον Τεοντοσιτς εξω απτο...πεδιο βολης του Σχορτσιανιτη

Και στο παρακατω βιντεο στο 0:27 εχουμε το αποτελεσμα του "δεν τον ακουμπησε"...Σκισμενες φανελες, προσπαθει να βρει τα βηματα του υποβασταζομενος κλπ. Ερωτηματικο παραμενει αν αναψε τσιγαρο :lol:

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
  • Like 4
Δημοσ.

Έλα τώρα. Τα ίδια πράγματα γράφω εδώ και πόσα χρονια στο φόρουμ. πες τα σε κάναν άλλο αυτα όχι σε άτομα που γνωρίζεις τις θέσεις τους ειδικα για τη βία.<br><br>

Δε πιανεστε πάντως καποιοι βρε μπαγασες. Καταδικάζουμε τη βία...."ειναι επειδή τα παθατε εσείς".<br>

Δε τη καταδικάζουμε..... "σας άξιζε".<br><br>

Γράψτε καλύτερα πως θέλετε να κάνετε μονόλογο η διάλογο για το πως θα γίνετε χαλίφης στη θέση του χαλιφη και μην πιάνουμε καθόλου κουβέντα...<br><br>

Την επόμενη φορα όμως που θα γίνουν τα ίδια στο Καραϊσκάκη μη περιμένετε να δείτε γαβρο να καταδικάζει βία... Θα σας λέμε ότι σας έπιασε ο πόνος για φιλοσοφική συζήτηση τώρα που την παθατε και ότι σας άξιζε ως αντίποινα και η βία με βία αντιμετωπίζεται κτλ κτλ...Και θα συνεχίζεται αιώνια η αντιπαλότητα...<br>

Κατα βάθος το θέλετε βέβαια κάποιοι.

Τροφή για σκέψη...

Δημοσ.

Cossutius, κι εγω καταδικαζω τη βια. Την καταδικαζω απεριφραστα. Την καταδικαζω πιο πολυ κι απτους υπουργους. Πιο πολυ κι απο σενα. Ποιος σου ειπε οτι δεν καταδικαζω εγω την βια? Στο πηγαδι κατουρησα? Ειμαι αλλου Θεου παιδι για να μην καταδικασω?

Απλα μην με κανεις να ανατρεξω σε ποστ με gifακια του Μαρινακη να ανοιγοκλεινει το ματι και προτροπες "τρολλαρε τους Βαγγελα" κλπ. Γιατι θα τα κανω quote και θα λες οτι "ελα μωρε πλακα εκανα". Δεκτο, αλλα κανε καμια πλακα και τωρα που σου κανανε τα ιδια οι Μπαοκτσηδες, βαλε κανα Σαββιδη να κλεινει ματακια και πες μας ποσο καλα σας τρολλαραν. Πηξαμε με τις καταδικες, τα αιτηματα για παραδειγματικες τιμωριες παιχτων και τη γενικοτερη σοβαροτητα για το -ξαφνικα- ευαισθητο ζητημα της βιας, με το οποιο καποτε σαν ωραια παρεα που ειμαστε σπαγαμε πλακα ολοι μαζι, χαρη στον προεδρα.

• Like 2
Δημοσ.

Εχεις χάσει επεισόδια. Τελευταίο μου δημιούργημα ο Ρώσος με τον φουζο ως μαιλη Σαιρους. Στο καφενείο των φιλάθλων.<br>

Κατα το παρελθόν έχουν μπει και αλλα. Δόξα τον Βαγγελα ( η μάλλον τον Σαβιδη τον εξυγιαντη) χιούμορ υπάρχει. Αν και νομίζω ότι δεν υπάρχει απ όλους. Ανάθεμα αν έχω δει Παναθηναϊκό πέρα απο τον fire να κάνει πλάκα με τα εσωτερικά της ομάδας του. Ούτε Παοκτζηδες βέβαια...<br>

Στο τοπικ του Ολυμπιακού μέχρι και με το ντύσιμο της Τιτικας γελασαμε πρόσφατα ( γνωστός ποδοσφαιριστής του γαβρου).<br><br>

Ακυρο λοιπόν το επιχείρημα.

Θα μπορούσα τώρα που το σκέφτομαι να κάνω πλάκα με το ξύλο που έφαγαν οι ποδοσφαιριστές του γαβρου αλλα αυτο θα εκνευριζε όλους τους φυσιολογικους οπαδούς μια που με τέτοια ζητήματα δεν κάνουν πλάκα. Είχε ειπωθεί πρόσφατα στο τοπικ του ΠΑΟ.

Κατα τα αλλα δε θυμάμαι ποστ σου που να έγραψες ότι καταδικάζεις όσα έγιναν στη τούμπα. Οι περισσότεροι αν όχι όλοι παναθηναικοπαοκτζηδες αναφερθήκατε σε Θεια δική Καο εκδίκηση και ότι σπειρεις θα φυτρώσει.

Ας αφήσουμε λοιπόν τις μουφες. Ξέρουμε ότι σας άρεσε αυτη η εικόνα που ο κακός γαβρος τις έφαγε.

Όπως είπα μην περιμένουμε λύση με τέτοιες αντιδράσεις. Αύριο θα τις τρώνε οι δικοί σας παίχτες...

Δημοσ.

Ως οπαδός του Ολυμπιακού, λάτρης της Εθνικης και εραστής του ποδοσφαίρου, θέλω να βλέπω μπάλα.....

Ως Κοσσουτιος, δεν ανέχομαι πλέον να μιλάω με άτομα που υποστηρίζουν κάθε μορφή βίας. Να μου πει κάποιος οτι υποστηρίζει τον επενδυτη Σαββιδη, τον επενδυτη Μαρινάκη, τον επενδυτη Αλαφουζο αλλά καταδικάζει οποιαδηποτε άλλη τακτική τους, θα το δεχθω διοτι και εγω αυτο ειμαι αναγκασμένος να κάνω (αν δε θέλω η ομάδα μου να γίνει ΑΕΚ). Οταν ομως δεν υπάρχει επένδυση αλλά μονο λόγια και βια, τα οποια αποδεικνύεται οτι έχουν πολιτικές προεκτάσεις, σορρυ αλλά δε θα πάρω.

Αυτο ακριβως που έγραψα και σε άλλο θρεντ.

Συγχαρητηρια...με τη βια, την οποια βλέπω εδω μέσα πως υποστηριζετε κάποιοι οτι ηταν δικαιωματικη για "οσα έχουν κάνει οι γάβροι" καταφέρατε να ενωσετε ολους τους γάβρους εκει που ειχαν διχόνοια. Ευγε ομως. Τωρα δε θα υπάρχουν απλά στρατιές απο ορκ αλλά έρχονται και οι Ουρουκ Χαι...Κάπου εδω μπλέκονται και διάφορες πολιτικές στρατιές.

Οπότε αν υπάρχει επένδυση μαζί με την βία "να το δεχτώ" όπως γράφεις. Αν υπάρχει σκέτη βία χωρίς επένδυση είναι άλλη κατηγορία και δεν το δέχεσαι, εραστή του ποδοσφαίρου  B)

Η πρώτη μορφή βίας που αποδέχεσαι (και στην ουσία έχεις αποδεχτεί υποστηρίζοντας τον "πρόεδρο" για να μην γίνεις ΑΕΚ όπως γράφεις) είναι πολύ χειρότερη, και πολύ πιο επικίνδυνη. Γιατί θα έχει και ένα ολόκληρο "σύστημα" μαζί της και 2)θα έχει και την κάλυψη των επενδύσεων. "Σκάστε γιατί βάζω λεφτά" 

Δημοσ.

Η τρολια ειναι ανίκητη. Γράφω ότι καταδικάζω τέτοιες τακτικές στηρίζοντας μονο την επένδυση. Πιο ξεκάθαρος δε γίνεται. Μονο ένας ντεμον θα μπορουσε να βγάλει τέτοιο συμπέρασμα.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε συ Cossutious κάθεσαι κ ασχολείσαι με τους πικραμενους....

Χριστός Ανεστη παιδιά χρόνια πολλά με υγεία! !!

• Like 2
Δημοσ.

Ρε συ Cossutious κάθεσαι κ ασχολείσαι με τους πικραμενους....<br>

Χριστός Ανεστη παιδιά χρόνια πολλά με υγεία! !!

Είπα να κάνω διάλογο λόγω των ημερών αλλα δε γίνεται. Βαγγελας ολε λοιπόν και ξέφρενοι πανυγιρισμοι σε κάθε πετσινο πέναλτι και ήρωες της εξέδρας οι παιχταραδες μας που θα δέρνουν τους αλλοθρησκους. Άλλωστε θα τους αξίζει. Εμείς και όλοι τους και τέτοια.. Ουγκ.

Χρονια πολλα και οπαδικα.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες και διαφωνώ κάθετα με ορισμένους σύγγαυρους, δεν έγινε τίποτα μεμπτό στην Τούμπα. Ήταν μια υπέροχη βραδιά σε μια "καυτή" -με την καλή έννοια - έδρα. Ο κόσμος το ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός, μοναδικός, δημιουργώντας για μια ακόμα φορά μια καθαρά ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα που θα ζήλευε κάθε ευρωπαϊκός σύλλογος. Άλλωστε, για μπάλα πήγαμε, όχι για μπαλέτο, όπως είπε και ο κος Σαββίδης!!! Παίχτηκε ωραίο, αντρικό ποδόσφαιρο και χάσαμε δίκαια. Εύχομαι να μπορέσουμε και εμείς να δημιουργήσουμε ένα αντίστοιχο εορταστικό κλίμα στα επερχόμενα εντός έδρας ματς απέναντι στην ένδοξη και περήφανη ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Ο τόπος έχει ανάγκη από τέτοιες εκδηλώσεις που διαφημίζουν τόσο τη χώρα όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα συντελούν στη δημιουργία κλίματος ενότητας που τόσο έχουμε ανάγκη. Είμαι βέβαιος ότι ο πρόεδρός μας αλλά κυρίως, ο περήφανος λαός του Θρύλου, θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και δε θα ενδώσουν στις σειρήνες της διχόνοιας.

Χρόνια πολλά!!!!

3022.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Στους τελικους κυπελλου με ριψη φωτοβολιδων και κροτιδων πανω στους παικτες!

Στην Ριζουπολη.

Πριν 5 χρονια στο 2-1 επι του Παναθηναικου οπου με αεροβολο πετουσατε φωτοβολιδες στον Τζορβα και γραφτηκε και στο φυλλο αγωνα για σουγιαδες, μαχαιρια κλπ και στο τελος πεταχτηκε και μολοτοφ διπλα απο τους παικτες και τους αστυνομικους!!

Το 1994 η φωτοβολιδα στο ματι του Μπαλογιαννη.

Σου φαινονται αρκετα αυτα?

Σοβαρα μιλας???????? Αυτα που εγιναν στην Ριζουπολη ειναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ 500 φορες χειροτερα.

Και για ποια αισχη μιλας?

Για τους γαυρους στον παγκο? Σιγα τα αισχη. Για αυτα μιλας?

Για την μπανανα? Σιγα τα αισχη. Ρατσιστικο και ακρως κατακριτεο αλλά οταν μιλας για αισχη προφανως αναφερεσαι σε επικινδυνοτητα της σωματικης ακεραιοτητας των ποδοσφαιριστων οποτε ουτε αυτο μετραει στα αισχη.

Για τις φωτοβολιδες στον αγωνιστικο χωρο μιλας? Ναι αισχος πραγματι, αλλά τα εχουμε δει 40000000 φορες στα Εληνικα γηπεδα οποτε δεν μπορει να μιλας ουτε για αυτο.

Για τις μπουνιες που εριξε ενας οπαδος(ή τι διαολο ηταν εκει) σε 2 παικτες του Ολυμπιακου εκει στην φυσουνα? Επισης αισχος αλλά επισης εχουμε δει και πολυ χειροτερα αρα ουτε για αυτα μιλας.

Αρα? Δεν βρισκω άλλα αισχη προσωπικα. Και μιας και εσυ το ανεφερες για ποια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ αισχη λοιπον μιλας που δεν τα ειδες ποτέ ξανα τα τελευταια 20 χρονια??

Τωρα το γυρναω στο μπασκετ??????

Τι μα λες? ΥΠΟΚΡΙΤΗ!! Τραγικη υποκρισια!!!!! Αηδιαζω και μόνο που το ακουσα αυτο που το ειπες!! :eek: :-(

Για οπαδους μιλαμε! Μην μου λες τωρα το γυρναω στο μπασκετ. Αυτοι που κανανε πραγματικο πολεμο στο μπασκετ περυσι και γενικα πολλες φορες στους τελικους Ολυμπιακου-Παναθηναικου δεν μετρανε ως οπαδοι του Ολυμπιακου??

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!!!!!

Με την τεραστια διαφορά οτι εγω τα δεχομαι αυτα και τα αναφερω! Ενω εσυ μολις στα θυμησα τι κανατε περυσι στο μπασκετ(στην τραγικα λαθος προταση σου οτι εχετε παρα πολλα χρονια να τα κανετε αυτα και πλεον ειστε αλλιως) αρχισες τις ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ και τις ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!

Αρχισες τις ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ τυπου ναι εκλεψα εγω αλλά εκλεψε και εκεινος! :-(

Και τις ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, οτι ναι μεν, αλλά εκεινο ηταν στο μπασκετ και οχι στο ποδοσφαιρο οποτε δεν μετραει! :mad: :-( :eek:

Η υποκρισια περισσευει!!

1ον δεν μιλησα για παιχνιδια εναντιον του ΠΑΟΚ. Μιλησα ΣΥΝΟΛΙΚΑ!

2ον απαντωντας στην ερωτηση σου, φετος ημιτελικος κυπελλου το πρωτο παιχνιδι. Αντι να παιζουμε στο 30 λεπτο εμεις με παικτη περισσοτερο(αφου το σωστο ηταν να αποβληθει ο Φουστερ και ο Βαλντεζ και ο Στοχ) παιζατε εσεις(αφου δεν αποβληθηκαν οι Φουστερ και ο Βαλντεζ και αποβληθηκε μόνο ο Στοχ, τη στιγμη μαλιστα που ο Φουστερ εκανε ΙΔΙΑ ακριβως παραβαση με τον Στοχ!!)!!

Διαιτητικη αλητεια απο τις συνηθισμενες τοσα και τοσα χρονια. Ε καπως επρεπε να την ξεπληρωσουμε δεν νομιζεις?

Εσεις ισως δεν ζησατε αλλά οι Ηρακληδεις ζησανε οπου μπουκαραν 100-200 Αριανοι μεσα και στειλανε στο νοκοσομειο 2 παικτες του Ηρακλη. Και την μεθεπομενη χρονια οταν γυρισαν στην Α εθνικη, πεταξαν καρεκλα στην πλατη του τερματοφυλακα του Πανιωνιου. Και στον μεθεπομενο αγωνα 2 Αριανοι οπαδοι πισω απο την εστια δεν θυμαμαι ποιας ομαδας βαρεσανε τον τερματοφυλακα επισης.

Για αυτο να τους σεβεσαι σαν λαο, συγχαρητηρια.

Μα δεν ειναι αθλητικο το προβλημα. Ειναι οτι η πολιτεια αφηνει επιτηδες τον κοσμο να εκτονωθει, να ξεχασει τα πραγματικα του προβληματα και ετσι (η πολιτεια) να δρα ανενοχλητη σε αυτα που θελει να κανει εις βαρος φυσικα του λαου που αποπροσανατολιζεται.

Και ενας απο τους καλυτερους τροπους και χωρους για να γινει αυτο ειναι μεσα στα γηπεδα. Τους φανατιζεις και τους βαζεις να μαλωνουν για τις ομαδες. Και αν τυχει και γινει καμια μαχη ή ακομα και σκοτωθει κανείς κανενα προβλημα.

Εαν ηθελε το κρατος, σε μισο μηνα τελειωναν ολα αυτα 100%.

Την βια δεν γινεται να την υποστηριξει καποιος λογικος.

Ομως ως απαντηση στον παραλογισμο, μπορει.

Και μπορει πχ εγω να μην την εφαρμοσω ποτέ ο,τι παραλογο και να ακουσω και οση ευνοια και να εχει ο Ολυμπιακος, αλλά εαν καποιος την εφαρμοσει για την παταξη του παραλογισμου της πυοκρισιας και της ευνοιας, θα τον κατανοησω.

καταρχην ασε της ηρωνειες και μιλα σαν ανθρωπος ,μπορω και εγω να μιλησω στο ιδιο υφακι που εχεις ...

υποκριτικο ειναι να προσπαθεις να δικαιολογεις τα αδικαιολογητα  ,μου λες οτι τα κατακρινεις αλλα πουθενα δεν ειδα να το κανεις

αντιθετως προσπαθεις να με πεισεις οτι εμεις εχουμε κανει χειροτερα.αν αυτο δεν ειναι υποκρισια τοτε τι ειναι ?

σου ειπα πως  τα τελευταια χρονια η κατασταση στο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ εχει αλλαξει και μου μιλας για επεισοδια που γινανε στο μπασκετ , μηπως να θεωρηθει υπευθηνη και η παε για τα επεισοδια στο σεφ?

της υπεκφυγες εσυ της ξεκινησες  προσπαθωντας να βαλεις στην ιδια ζυγαρια παλλιοτερα επεισοδια με αυτα της τουμπας ,

εχεις χασει την ψυχραιμια  προσπαθωντας να αποδειξεις οτι εισαστε λιγοτερο καφροι αλλα η ιστορια σε διαψευδει

για το μεταξυ μας παιχνιδι το ποιο δικαιο ηταν να μεινουν και οι 2 ομαδες με παιχτη λιγοτερο ,αλλα σκουζετε μονο και μονο για να ευνοηθειται και οχι για  ισονομια ,κατι σαν την εξυγιανση που απαιτει το συνεταιρακι σας ο φαλακρουζος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...