Cossutius. Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Όσο για την υποκρισία όλοι εδώ μέσα έχουμε καταδικάσει τη ριζουπολη, τα σκηνικά με τον Σισσε το 2010 και αλλα την ίδια στιγμή που οι του ΠΑΟ θεωρούν πως ότι έγινε προ 2ετιας στο ΟΑΚΑ ήταν προβοκατσια γαβρων ενώ οι Παοκτζηδες θεωρούν τα προχθεσινό ως αντίποινα για τη ριζουπολη και καλα μας έκαναν.Τουλάχιστον ντροπή να γράφουν κάποιοι για υποκρισία που στόχος τους ειναι απλα να γίνουν χαλιφιδες στη θέση του χαλίφη.Όσο λοιπόν αυτή ειναι η λύση σπο κάποιους προτιμώ πρωτάθλημα γαβρου με πέναλτι απο σέντρα και ξέφρενους πανηγυρισμούς.Φτάσετε στο σημείο να δικαιολογείται τα κατακαθια τη στιγμή που τη λέγατε σε εμένα παλαιότερα που μιλάγα για τη ποδοσφαιρική προσφορά του χοντρου στον Ολυμπιακό καταδικάζοντας παράλληλα τις τακτικές του.Όσο για τη λύση και τη συζήτηση στο ίδιο τραπέζι; Τι θέλει παραπάνω ποσοστο απ τα κέρδη ο Φουζος και ο Ρωσσος;Άλλωστε πριν μια βδομάδα τα έλεγαν στη συνεδρίαση...Άσχετο αλλα πέρσι ο επίσημος ΠΑΟΚ έστειλε συγχαρητήρια για τη φιλοξενία στον Ολυμπιακό. <p>Γιατι να επηρεαζουν δεν καταλαβα. Επειδη ειπαν 2 γαλλικα σε ενα παιχνιδι με ενταση δε σημαινει οτι εχουν και προσωπικα μεταξυ τους. Εγω (και ο καθενας μας) εχω αρπαχτει στη δουλεια μου με συναδελφο και την αλλη μερα ηταν ολα μελι-γαλα, αν αυτοι ειναι τοσο παιδακια που κρατανε μανιατικο απο κοκορομαχιες, τοτε δεν κανουν οχι μονο για εθνικη, αλλα ουτε και για τις ομαδες τους. Ας το κρινει ο Σαντος αυτο. Και μονο αυτος. *Θυμιζω το τουρνουα Ακροπολις που πλακωθηκαν στο ξυλο (και μιλαμε για ΞΥΛΟ - οχι για απειλες και βρισιες οπως προχθες) συμπαικτες στο συλλογο τους (ο Σχορτσιανιτης πχ τον συμπαικτη του Τεοντοσιτς τον εκανε πιο μαυρο κι απτον εαυτο του). Ε και? Φιλοι την επομενη μερα.</p><p> </p><p>Η οποια τιμωρια των συγκεκριμενων παιχτων για τα προχθεσινα πρεπει να προελθει απο την πειθαρχικη, αλλα ειπαμε. Εκει τιμωρουνται καποιοι και μενουν στο απυροβλητο αλλοι. Αρα καταληγουμε να ζηταμε εξιλεωση μεσω... εθνικης, επειδη δε λειτουργει τιποτα αλλο στο ελληνικο ποδοσφαιρο.</p> Η μια φορα δεν ειναι τίποτε. Οι συνεχόμενες φορές που η συνέχεια τους ειναι δηλώσεις περι αντριλας ισοδυναμούν με προσωπικο ή οπαδικό πλέον προβλημα.Ο Αθανασιαδης εφόσον δεν καταδικάστηκε απο τον αρχηγο της ομάδας του ή τον πρόεδρό του σημαίνει ότι εκφράζει τους πάντες. Οπότε στην εθνική ισχύουν τα ίδια.Απλα εκμεταλλεύονται το κωλοβυζμα στην Εθνική και κάνουν ότι γουσταρουν. Α ρε Ρεχάγκελ. Τι σχέση εχει ο Καρεμπε και ο Σισσε με τον Λετο ρε;;; Ελληνες παίχτες ήταν; Επαιζαν στην Εθνική Ελλάδος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Γυρναει Βιγιαρεαλ ο Περεζ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anterovgaltis Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Θα ήταν προτιμότερο πάντως να μην κάνουμε πως ανακαλ´υψαμε χθες την καθοδηγόυμενη βία απο τις διοικήσεις. Υπάρχει τουλάχιστον μια 15ετία. Και ειναι KAI αυτή που δίνει τίτλους και φυσικά το χρήμα στις τσέπες. Και άντε εγώ σου λέω να τιμωρηθεί η τούμπα 10 αγωνιστικές και αποκλεισμός για 2 χρόνια απο ευρώπες. Θα λυθεί το πρόβλημα; Αν θέλεις να χτυπήσεις τον στρατευμένο χουλιγκανισμό χτύπα εκεί που πονάνε: στα πορτοφόλια τους. Αποκλεισμός για όλους από Ευρώπη. Είναι έτοιμοι οι οπαδοί του οσφπ να το δεχθούν αυτό? να μηδενίσει το κοντέρ; Όλα τα υπόλοιπα είναι υποκρισία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Ασχετο αλλα στο τουρνουα ακροπολης ο Σχορτσιανιτης δεν ακουμπησε τον Τεοντοσιτς. Αλλον ακουμπησε και τον έκανε μαυρο ο χοντρος και καλά του έκανε... Ο Τεοντοσιτς τοτε τα ειχε ακουσει για τα καλά απ τους συμπαιχτες στον Ολυμπιακο...Ειναι γνωστο αλλωστε οτι ευτυχως στο μπασκετ δεν υπαρχουν οπαδικες αντιδικίες. Αποκλεισμός για όλους από Ευρώπη. Τι φταιει ο οπαδος του Ατρομητου αν κάποιοι ειναι βλαμμένοι? Κανένας αποκλεισμος. Τιμωρια των ομαδων ΚΑΙ των οπαδων. Απλά ταπράγματα. Και οσο για τους παιχτες? Οσοι πλακώνονται και προκαλουν αυτόφωρο να τους κοπει η μαγκια. Η αποκλεισμος 6-7 αγωνιστικές και κανα ετησιο συμβολαιο προστιμο να δουμε αν θα ξανακουσουν προεδρους μετα΄...Λυσεις υπάρχουν. Απλά δε γουστάρουμε να εφαρμοστουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anterovgaltis Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Με το ίδιο σκεπτικό δεν φταίω και εγώ αν τιμωρηθεί η τούμπα για 100 άτομα. Η οικονομική τροφοδοσία προέρχεται κυρίως απο την ουέφα. Κοψε την να δόυμε πως θα χρηματοδοτούνται οι στρατοί. Απλά τότε θα πρέπει να κ´ανουμε θυσίες και εμείς που πάμε γήπεδο και δεν μας αρέσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Sportday, το Μεγάλο Σάββατο (19/4), ο σοβαρός τραυματισμός του Πέρες στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης οδηγεί στην ενεργοποίηση αυτής της συμφωνίας. Ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στη Βιγιαρεάλ και ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να τον αποκτήσει ξανά εάν το επιθυμεί, μετά την αποκατάσταση της ζημιάς στο γόνατο του διεθνούς ποδοσφαιριστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Με το ίδιο σκεπτικό δεν φταίω και εγώ αν τιμωρηθεί η τούμπα για 100 άτομα. Η οικονομική τροφοδοσία προέρχεται κυρίως απο την ουέφα. Κοψε την να δόυμε πως θα χρηματοδοτούνται οι στρατοί. Απλά τότε θα πρέπει να κ´ανουμε θυσίες και εμείς που πάμε γήπεδο και δεν μας αρέσει. Πριν το Τσ. Λ. θυμασαι τι γινοταν στα γηπεδα? Να σου θυμίσω τους νεκρους απ τις φωτοβολιδες? Το ξυλο στα Σερρες και στα στενά του Φαληρου, Αλεξάνδρας κτλ κτλ"? Τις πέτρες σε κάθε αγωνιστικη?? Η αμαθεια ΕΙΝΑΙ χειροτερη ακομα και απ την ημιμάθεια λέω εγω. Πριν το Τσ. Λ. γινοντουσαν πολυ χειροτερα. Η Ευρωπη έκοψε λιγο αυτές τις αηδίες, βάζοντας πάγο. Αν τωρα κάτι γινεται μια φορά το χρονο τότε γινόταν σχεδον κάθε αγωνιστικη ειδικα σε μικροτερες ομάδες. Το οχι βια στα γηπεδα υπαρχει απο τη μεταπολιτευση και μετά...Ειδικά τη 10ετια του 80 που γινοταν σκοτωμος...Τωρα ζητάς επιστροφη σε εκεινες τις "αθωες" εποχες?Καηκαμε.. Αυτά για όσους πιστευουν οτι το ποδοσφαιρο ξεκινησε το 1997... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anterovgaltis Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Ωραιο το ρητο με την ημιμαθεια...ΑΛΛΑ Κανεις δεν ειπε πως η βια γεννηθηκε το 97. Και μαλιστα δεν εχει πεθανει σε κανενα πρωταθλημα της ευρωπης. Απλα ειναι εξω απο τς κερκιδες. Αυτο που για μενα αλλαξε τη δεκαετια του 90 ειναι πως η βια εγινε στρατευμενη και οργανωμενη καθως ενεπλακησαν οι παε σε αυτην. Αυτο που μπορει να γινει ειναι να αναγκασεις τις παε να αποσυνδεθουν απο αυτο το φαινομενο. Και αυτο το κανεις κοβοντας τα εσοδα. Απλα θα την πληρωσουμε ολοι μας και κυριως ο πρωτος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Όσο για την υποκρισία όλοι εδώ μέσα έχουμε καταδικάσει τη ριζουπολη, τα σκηνικά με τον Σισσε το 2010 και αλλα Αλλο να το εχεις καταδικασει και αλλο να το εχεις διαγραψει απο τα πρακτικα οπως κανετε εδω περα. Η υποκρισια εγκειται στο γεγονος οτι κανετε μερικοι λες και εγινε κατι πρωτογνωρο και οτι οι ΠΑΟΚτσηδες ειναι κακοι οπαδοι που τα κανουν αυτα λες δεν εκαναν τα ιδια και χειροτερα και οι Ολυμπιακοι οχι απλως στο παρελθον, αλλά στο πολυ προσφατο παρον!! ΟΛΕΣ οι ομαδες κανουν τα ιδια. Ολες οι ομαδες(οι μεγαλες κυριως που εχουν και πολλους οπαδους) εχουν κανει αισχη, και λογικο αφου ολες οι ομαδες εχουν παρα πολλους καφρους, απολιτιστους, ανοητους κλπ, μεσα στους οπαδους τους. Το θεμα για εμενα ειναι οτι μετα τα αισχη της Τουμπας κανετε σαν αγιες παρθενες, λες και οι "δικοι σας" δεν κανανε τα ιδια και χειροτερα και καταδικαζοντας μόνο τον κακο ΠΑΟΚ. Φυσικα και ολα αυτα που εγιναν στην Τουμπα ειναι τραγικα, καταδικαστεα, κλπ. Αλλά δεν μπορω να καθομαι να ακουω τον αλλο να μου λεει αηδιες, πχ "η ποιο σωστη κινηση του ολυμπιακου ,ποτε στο ιδιο τραπεζι με αυτους υποθαλπουν την βια ,ας γινουν πρωτα ανθρωποι και να μαθουν να ελεγχουν τους αλητες τους .". Ειπαμε! Και η υποκρισια εχει καποια ορια.... Πες οτι εγινε αυτο, αυτο και αυτο στην Τουμπα. Αλλά μην μου το παιζεις αγιος λεγοντας οτι μόνο εκει συμβαινουν αυτα. Να ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ. Να οι ΠΑΟΚτσηδες ειναι οι χειροτεροι οπαδοι. Οι ΠΑΟΚτσηδες ειναι το ενα και το αλλο. Αυτη η υποκρισια σας ειναι αθλια και αυτο ειναι που σχολιαζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 μην τα βαζουμε ολα στην ιδια ζυγαρια ,οι παοκτζηδες ειναι ντροπη οχι του οπαδικου κινηματος μονο αλλα και του ανθρωπινου ειδους . Να βλεπετε(οι υπολοιποι λογικοι) για ποιο πραγμα μιλαω? Ο ανθρωπος δεν ξερει τι του γινεται. Νομιζει οτι υπαρχει ειδικο DNA ΠΑΟΚτσηδικο που σε κανει χαζο/καφρο. Δεν μπορει να κατανοησει(τυλφωμενος απο τον οπαδικο φανατισμο του) οτι σε ολες τις ομαδες υπαρχει μερος οπαδων που ειναι βλακες και καφροι. Οταν βεβαια ο Μπαλογιαννης το 1994 ετρωγε απο χερι Ολυμπιακων φωτοβολιδα στο ματι, οι Ολυμπιακοι δεν ηταν ντροπη του οπαδικου κινηματος και του ανθρωπινου ειδους. Ηταν καλοκαγαθα ανθρωπακια. Ή οταν πριν 5 χρονια στο ματς με τον Παναθηναικο πεταξατε μολοτοφ μεσα στο γηπεδο. Ή οταν οπαδοι των Ολυμπιακων και των Παναθηναικων οργανωναν(και οργανωνουν ακομα?) συναντησεις οπου με μαχαιρια, σουγιαδες, σπαθια, κλπ κλπ ξεκαθαριζαν τους λογαριασμους τους(εναν τετοιο εχω για γειτονα που πλεον μενει Θεσσαλονικη και που μου τα εχει διηγηθει αναλυτικα και ποιος τα "πριμοδοτει" και τα προωθει(δυσκολο quiz φανταζομαι), τωρα βεβαια αυτος ειναι οικογενειαρχης με 2 παιδια και αρκετα λογικος ως ανθρωπος) με ακομα και νεκρους ως αποτελεσμα, αυτοι ηταν η δοξα και η πυξιδα ανθρωπιας και αγαπης του οπαδικου κινηματος ετσι? Τα εχεις χασει Θανο 77.... ΤΕΛΕΙΩΣ! Αν καποιος ειναι η ντροπη ειναι ολοι οι καφροι που υπαρχουν σε ολες τις ομαδες!! Σε σχεδον ισες αναλογιες! Και αναλογη ντροπη ειναι και οι μη καφροι οπαδοι του Ολυμπιακου, που δεν αναγνωριζουν την τεραστια ευνοια που εχει ο Ολυμπιακος ολα αυτα τα χρονια, διαιτητικα και εξωαγωνιστικα(ΕΠΟ κλπ), και που δυστυχως ειναι και πολλοι.... Και ειναι αυτη η τεραστια ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ευνοια τοσα και τοσα χρονια που εχει κανει ολους τους οπαδους να μισουνε τον Ολυμπιακο και αποτελει εναν απο τους κυριους λογους που γινονται ολα αυτα. Οχι τον μοναδικο βεβαια λογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 προσπαθεις να πεισεις οτι οι οπαδοι του ολυμπιακου ειναι ιδιοι με εκεινους του παοκτζηδες ,αν πηγαινες καραισκακη μια φορα θα δεις ποσο εχει αλλαξει η κατασταση ποια ,καφριλες κανουνε με παναθηναικο και οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο πλεον οπως παλλιοτερα . μαλλον εσυ τα χεις χασει και δεν ξερεις τι λες ,απο προχτες δεν βγηκε κανενας να καταδικασει αυτα που εγιναν και οχι μονο δεν τα καταδικαζετε αλλα τα επιβραυεβεται κι ολας η προσπαθειτε να τα δικαιολογησεται ελα μωρε ολοι τα κανουνε αυτα ,στην ελλαδα ειμαστε. αυτο δεν ειναι υποκριτικο ? ενα ποτηρι επεσε στον αναστασιου στο ντερμπι και εμεις οι ιδοι κραζαμε τον μαλακα που πεταξε το ποτηρι ,εσεις δεν ειδα να κανετε το ιδιο ,αλλα ξεχασα για ολα φταει ο ολυμπιακος οτι εγινε του αξιζει . τα ραντεβου θανατου που αναφερεις εγω δεν τους θεωρω οπαδους ,αυτοι που πανε για να σκοτωσουν η για να σκοτωθουν .ειναι δολοφονοι . οσο για το τελευταιο που λες αυτο που καταφερατε ειναι να συσπειρωσετε τον κοσμο του ολυμπιακου που χε διχαστει με μαρινακη .ειμουν απο τους πρωτους που τον κραζω σε βαθμνο να χαρακτηριστω και βαζελος ,αλλα βλεποντας ολη αυτη την κατασταση που γινεται ενας πολεμος εναντιων του ολυμπιακου δεν μπορω παρα να ειμαι μαζι του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 προσπαθεις να πεισεις οτι οι οπαδοι του ολυμπιακου ειναι ιδιοι με εκεινους του παοκτζηδες ,αν πηγαινες καραισκακη μια φορα θα δεις ποσο εχει αλλαξει η κατασταση ποια ,καφριλες κανουνε με παναθηναικο και οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο πλεον οπως παλλιοτερα . 1ον και τι με νοιαζει αν εχει αλλαξει η κατασταση? Στο πολυ προσφατο παρον εχουμε δει τα ιδια και ακομα χειροτερα απο τους οπαδους του Ολυμπιακου. Οποτε μην μας παρουσιαζεις τους φιλαθλους σας ως αγιους ουτε να μιλας για κακο ΠΑΟΚ μόνο. Ο,τι γραφει ΔΕΝ ξεγραφει! 2ον ποια κατασταση εχει αλλαξει? Μολις πριν 10 μηνες ειδαμε τι εγινε στους τελικους πρωταθληματος μπασκετ στο γηπεδο σας. ΠΟΛΕΜΟΣ! Αυτη ειναι η κατασταση που εχει αλλαξει? ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ????? 3ον οταν ο Ολυμπιακος ευνοειται σκανδαλωδως απο τη διαιτησια και κατακταει το ενα πρωταθλημα(οχι οτι δεν ειναι η καλυτερη ομαδα, ειναι, και θα μπορουσε να ειναι και κατα 50000 φορες η καλυτερη ομαδα αλλά η σκανδαλωδης ευνοια δεν αλλαζει ως γεγονος) πισω απο το αλλο και το ενα κυπελλο πισω απο το αλλο λογικο να μην υπαρχει λογος ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ. Να αντιδρασει για ποιον λογο? Αντιθετα ολες οι υπολοιπες ομαδες σας μισουν και ειναι με ττο δαχτυλο στην σκανδαλη. Και την οποια σκανδαλη την παταει εναντιον του Ολυμπιακου κυριως ο ΠΑΟΚ. Λογω του οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ατιτλος τοσα χρονια και εχει υποστει τοσες σφαγες τοσα χρονια απο τον Ολυμπιακο(και βλεπει και τον Ολυμπιακο να ευνοειται τοσο πολυ) και εχει και πολυπληθη λαο αρα υπαρχουν αρκετοι καφροι μεσα και λογω του οτι η ΠΑΕ και οι συνδεσμοι δεν κανανε τιποτα για να μην πηγαινουν αυτοι οι καφροι στο γηπεδο(του Ολυμπιακου πρεπει να τους απομακρυναν σε εναν βαθμο απο το Καραισκακη), ε βρισκεις και τον λογο που η Τουμπα ειναι μια ιδιαιτερως "επικινδυνη" εδρα. μαλλον εσυ τα χεις χασει και δεν ξερεις τι λες ,απο προχτες δεν βγηκε κανενας να καταδικασει αυτα που εγιναν και οχι μονο δεν τα καταδικαζετε αλλα τα επιβραυεβεται κι ολας η προσπαθειτε να τα δικαιολογησεται ελα μωρε ολοι τα κανουνε αυτα ,στην ελλαδα ειμαστε. Οχι. Εγω τα καταδικαζω και τα καταδικασα εξαρχης. Απλως επειδη βλεπω οτι οι Ολυμπιακοι εχουν επιδωθει σε ενα παρτι υποκρισιας, κανοντας λες και ανακαλυψανε την Αμερικη και θελωντας να μας κανουν να πιστεψουμε οτι ξαφνικα γινανε Αγιοι και οτι μόνο οι κακοι ΠΑΟΚτσηδες ειναι αυτοι που τα κανουν αυτα, προφανως η απαντησεις που τους αρμοζουν ειναι ειρωνικες.... ενα ποτηρι επεσε στον αναστασιου στο ντερμπι και εμεις οι ιδοι κραζαμε τον μαλακα που πεταξε το ποτηρι ,εσεις δεν ειδα να κανετε το ιδιο ,αλλα ξεχασα για ολα φταει ο ολυμπιακος οτι εγινε του αξιζει . Μα και εμεις κραζουμε ολους αυτους που εβαλαν τα ψαρια, που πεταξαν τη μπανανα, που πετουσαν φωτοβολιδες αλλά οταν βλεπεις την αλλη πλευρα την δικια σας να επιδιδεται σε μια ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ και ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ αντιμετωπιση, ανακαλυπτοντας πραξεις των ΠΑΟΚτσηδων που δεν τις εκαναν και αγιοποιωντας τους οπαδους του Ολυμπιακου θελωντας να περασουν οτι αυτα που εγιναν στην Τουμπα ηταν πρωτογνωρα ενω στην πραγματικοτητα οι Ολυμπιακοι εχουν κανει και πολυ χειροτερα, οταν βλεπεις λοιπον αυτη την προσπαθεια το -50 να το κάνεις -600000 και το -150 της αλλης πλευρας να το κάνεις +80000, ε δεν γινεται να μιλησεις σοβαρα μετα. τα ραντεβου θανατου που αναφερεις εγω δεν τους θεωρω οπαδους ,αυτοι που πανε για να σκοτωσουν η για να σκοτωθουν .ειναι δολοφονοι . Εσυ μπορει να μην τους θεωρεις οπαδους αλλά ειναι οπαδοι. Αυτος που ανεφερα πριν(που οπως μου εχει πει, δεν ηταν και απο τους πιο "τρελους"--παροτι μου ελεγε οτι αν του δινοταν η ευκαιρια θα σκοτωνε τοτε καποιον Παναθηναικο γιατι πολυ απλα ηταν Παναθηναικος!! Τοσο πολυ τους ειχαν δηλητηριασει το μυαλο, οπως και εσας ομως, αλλά λιγοτερο και απλως δεν μπλεχτηκατε σε τετοιες "οργανωσεις") ειχε διαρκειας παρα παρα πολλα χρονια. Βασικα δεν εχανε αγωνα. οσο για το τελευταιο που λες αυτο που καταφερατε ειναι να συσπειρωσετε τον κοσμο του ολυμπιακου που χε διχαστει με μαρινακη .ειμουν απο τους πρωτους που τον κραζω σε βαθμνο να χαρακτηριστω και βαζελος ,αλλα βλεποντας ολη αυτη την κατασταση που γινεται ενας πολεμος εναντιων του ολυμπιακου δεν μπορω παρα να ειμαι μαζι του Πρβλημα σου εαν υποκρινεσαι στον ιδιο σου τον εαυτο! Εαν εχεις προβλημα κατα του Μαρινακη για καποια αρνητικα πραγματα που κανει στον Ολυμπιακο, το οτι εγιναν επεισοδια στην Τουμπα κατα του Ολυμπιακου κλπ, δεν σβηνει τα αρνητικα/λαθος πραγματα που πιστευες οτι εκανε ο Μαρινακης κατα του Ολυμπιακου. Το οτι επιλεγεις να τα σβησεις δεν ειναι σοβαρη φιλοσοφια και αντιμετωπιση της πραγματικοτητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 παραδειγμα δεν μου εδωσες ομως που γινανε τα ιδια και χειροτερα απο τους οπαδους του ολυμπιακου ?? παρακολουθω 20 χρονια ποδοσφαιρο και πρωτη φορα βλεπω αυτα τα αισχη που κανατε ...η μαλλον τα ζουμε καθε φορα που ανεβαινουμε στην τουμπα αλλα αυτη την φορα ξεπερασατε καθε οριο . τωρα το γυρνας στο μπασκετ και μαλλον εχεις επιλεκτηκη μνημη να σου θυμισω τα αισχη που κανατε στην πυλαια προπερσι στο κυπελλο ...η μηπως και στο μπασκετ ο ολυμπιακος ελενγχει την παραγκα ? εγω αυτο το λεω κομπλεξ θελω να μου πεις εναν αγωνα στα μεταξυ μας παιχνιδια που η αποστολη της ομαδας σου αντιμετωπισε προβλημα ? περα απο τον βαζελο και τον παοκ δεν εχω κανενα προβλημα με καποιον αλλον συλλογο ..στο χαριλαου ποτε δεν ζησαμε τετοιες καταστασεις ΠΟΤΕ και το σημαντικοτερο ποτε δεν βριζανε νεκρους για αυτο και τους αρηανους τους σεβομαι απεριοριστα σαν λαο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Για να τελειωσει απο εμένα αυτη η ιστορία και να μην αναφερθω ξανά σε αυτά. Εκφράζω μονο τον εαυτό μου και ίσως ένα ποσοστό ανθρώπων με τους οποιους γνωριζομαι ή τα έχουμε πει μέσω του φόρουμ. Τον Βαγγέλα και τον εκάστοτε Βαγγέλα, τον στηρίζω μόνο ως επενδυτή και άνθρωπο που θα κάνει την ομάδα μου να γίνει ένας αυτόνομος ζωνταντος οργανισμός. Ο Βαγγέλας το πέτυχε αυτό, έχοντας πάρει μια ομάδα που ειχε τερματίσει 5η οντας εκτός Ευρωπης. Μέχρι εκει όμως. Από κει και πέρα, κάθε νοήμων και μη βίαιος άνθρωπος, καταδικάζει και ξερνάει με τις τακτικές του, όσο και αν ο ίδιος θεωρει οτι οι άλλοι ειναι χειρότεροι. Με τη δυναμη που έχει ένας τέτοιος άνθρωπος, θα μπορουσε να κινησει τη πολιτία ωστε να φυλακίσει τους πάντες και όχι να τσακωνεται με τον Σισσέ. Θεωρω θετικό οτι αποφευγει πλέον να μιλάει και έχει βάλει άλλους να εκπροσωπουν τον Ολυμπιακό. Ως οπαδός του Ολυμπιακού, λάτρης της Εθνικης και εραστής του ποδοσφαίρου, θέλω να βλέπω μπάλα. Και για να γίνει αυτό, το πρώτο και καλυτερο ειναι να υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια της Εθνικης. Το ξέρουν και οι πέτρες πλέον οτι από τότε που έφυγε ο Ρεχάγκελ, άλλοι δινουν την 11άδα, εξου και ο λόγος που ειδαμε και πάθαμε μέχρι να δουμε βασικο τον Μήτρογλου, ενω ακόμα βλέπουμε τον Κατσουράνη να βολοδέρνει. Η συνέχεια που δόθηκε απο τον Αθανασιάδη μετά τα έκτροπα της Τουμπας, είναι απόδειξη του κλιματος που επικρατεί και της σφαλιάρας που θα φάμε στο Μουντιαλ αν δε κοπουν κάποιοι παίχτες ή αν δεν κάνει κάτι ο τελειωμένος κατα τα άλλα Σάντος (τραγικό το λάθος του να ανακοινώσει πως φευγει πριν το Μουντιαλ..απαράδεκτος). Σε ότι αφορά τον οπαδισμό. Οπαδικοί στρατοι υπάρχουν από τη 10ετία του 80. Η πολιτικη εμπλέκεται στο ποδόσφαιρο απ το 70. Ένας απλός καθημερινός οπαδος δε μπορει να αντιληφθει τι γινεται εδω και 40 χρόνια πίσω από τη πλάτη του και γιατι έχουμε θρηνήσει νεκρους, εντός και εκτός γηπέδων. Ολα αυτά ειναι παιχνίδια του διαίρει και βασίλευε. Και εκει που είχαν πάει, καθαρά για Ευρωπαικους λόγους, να σταματήσουν, άρχισαν και πάλι, μια με την εισβολη οπαδων στο Καραισκάκης και τη κλοτσια στον Σισε, μια με τους Παναθηναικους που πήγαν να καουν μονοι τους μεσα στο Οακα και τωρα με την Τουμπα...Στο μπάσκετ τα βλέπουμε βέβαια συνέχεια... Οταν η ιδια η πολιτεία δε κάνει τιποτε για να σταματήσει αυτο το κακό, σημαίνει πως υπάρχει σοβαρότερο πολιτικο πρόβλημα και όχι αθλητικό. Μας βάζουν στο τριπάκι να τσακωνομαστε και να υπερασπιζόμαστε βίαιους ανθρωπους για οπαδικούς λόγους. Δεν ειναι τυχαίο πως η βία έχει επανέλθει απ το 2009 και μετά και μετά απο μια "ειρηνικη" φάση 5-6 ετων. Μαντέψτε τι έγινε πολιτικά το 2009 στην Ελλάδα και μπορειτε να καταλάβετε τον ρόλο πολλών. Ως Κοσσουτιος, δεν ανέχομαι πλέον να μιλάω με άτομα που υποστηρίζουν κάθε μορφή βίας. Να μου πει κάποιος οτι υποστηρίζει τον επενδυτη Σαββιδη, τον επενδυτη Μαρινάκη, τον επενδυτη Αλαφουζο αλλά καταδικάζει οποιαδηποτε άλλη τακτική τους, θα το δεχθω διοτι και εγω αυτο ειμαι αναγκασμένος να κάνω (αν δε θέλω η ομάδα μου να γίνει ΑΕΚ). Οταν ομως δεν υπάρχει επένδυση αλλά μονο λόγια και βια, τα οποια αποδεικνύεται οτι έχουν πολιτικές προεκτάσεις, σορρυ αλλά δε θα πάρω. Για λύσεις έχουμε αναφερθει παραπάνω, είτε συμφωνουμε είτε διαφωνουμε.. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Του φταίει ο Κοσσουτιος και ο εκάστοτε οπαδος? Του φταίει ο εκάστοτε Βαγγέλας?Του φταίει η...Αθήνα? Η θα κοιτάξει να δει τι τρέχει με τον εαυτό του, την ομάδα του, τη διοίκησή του. Χωρις αυτοκριτική δεν γίνεται τιποτα. οσο για το τελευταιο που λες αυτο που καταφερατε ειναι να συσπειρωσετε τον κοσμο του ολυμπιακου που χε διχαστει με μαρινακη .ειμουν απο τους πρωτους που τον κραζω σε βαθμνο να χαρακτηριστω και βαζελος ,αλλα βλεποντας ολη αυτη την κατασταση που γινεται ενας πολεμος εναντιων του ολυμπιακου δεν μπορω παρα να ειμαι μαζι του Αυτο ακριβως που έγραψα και σε άλλο θρεντ. Συγχαρητηρια...με τη βια, την οποια βλέπω εδω μέσα πως υποστηριζετε κάποιοι οτι ηταν δικαιωματικη για "οσα έχουν κάνει οι γάβροι" καταφέρατε να ενωσετε ολους τους γάβρους εκει που ειχαν διχόνοια. Ευγε ομως. Τωρα δε θα υπάρχουν απλά στρατιές απο ορκ αλλά έρχονται και οι Ουρουκ Χαι...Κάπου εδω μπλέκονται και διάφορες πολιτικές στρατιές. Αυτο που δεν κατάλαβε κανεις ειναι πως στόχος δεν ηταν ο οπαδος του γάβρου ούτε ο ποδοσφαιριστης. Ηταν ο ιδιος ο πρόεδρος. Εκει επικεντρωνεσαι αν εισαι μάγκας. Εσυ αποφασιζεις να ακολουθησεις την τακτικη του Βαγγέλα προ 3ετίας. Ευγε. Και οι Ουρουκ χάι θα σε περιμένουν τωρα κάθε φορά που κατεβαίνεις κρεμομενοι απ τα κάγγελα και πεινασμένοι. ΚαΙ μάλιστα με τις ευλογίες όλων ως αντιποινα...εκει ειναι το χειρότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 παραδειγμα δεν μου εδωσες ομως που γινανε τα ιδια και χειροτερα απο τους οπαδους του ολυμπιακου ?? Στους τελικους κυπελλου με ριψη φωτοβολιδων και κροτιδων πανω στους παικτες! Στην Ριζουπολη. Πριν 5 χρονια στο 2-1 επι του Παναθηναικου οπου με αεροβολο πετουσατε φωτοβολιδες στον Τζορβα και γραφτηκε και στο φυλλο αγωνα για σουγιαδες, μαχαιρια κλπ και στο τελος πεταχτηκε και μολοτοφ διπλα απο τους παικτες και τους αστυνομικους!! Το 1994 η φωτοβολιδα στο ματι του Μπαλογιαννη. Σου φαινονται αρκετα αυτα? παρακολουθω 20 χρονια ποδοσφαιρο και πρωτη φορα βλεπω αυτα τα αισχη που κανατε Σοβαρα μιλας???????? Αυτα που εγιναν στην Ριζουπολη ειναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ 500 φορες χειροτερα. Και για ποια αισχη μιλας? Για τους γαυρους στον παγκο? Σιγα τα αισχη. Για αυτα μιλας? Για την μπανανα? Σιγα τα αισχη. Ρατσιστικο και ακρως κατακριτεο αλλά οταν μιλας για αισχη προφανως αναφερεσαι σε επικινδυνοτητα της σωματικης ακεραιοτητας των ποδοσφαιριστων οποτε ουτε αυτο μετραει στα αισχη. Για τις φωτοβολιδες στον αγωνιστικο χωρο μιλας? Ναι αισχος πραγματι, αλλά τα εχουμε δει 40000000 φορες στα Εληνικα γηπεδα οποτε δεν μπορει να μιλας ουτε για αυτο. Για τις μπουνιες που εριξε ενας οπαδος(ή τι διαολο ηταν εκει) σε 2 παικτες του Ολυμπιακου εκει στην φυσουνα? Επισης αισχος αλλά επισης εχουμε δει και πολυ χειροτερα αρα ουτε για αυτα μιλας. Αρα? Δεν βρισκω άλλα αισχη προσωπικα. Και μιας και εσυ το ανεφερες για ποια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ αισχη λοιπον μιλας που δεν τα ειδες ποτέ ξανα τα τελευταια 20 χρονια?? τωρα το γυρνας στο μπασκετ Τωρα το γυρναω στο μπασκετ?????? Τι μα λες? ΥΠΟΚΡΙΤΗ!! Τραγικη υποκρισια!!!!! Αηδιαζω και μόνο που το ακουσα αυτο που το ειπες!! Για οπαδους μιλαμε! Μην μου λες τωρα το γυρναω στο μπασκετ. Αυτοι που κανανε πραγματικο πολεμο στο μπασκετ περυσι και γενικα πολλες φορες στους τελικους Ολυμπιακου-Παναθηναικου δεν μετρανε ως οπαδοι του Ολυμπιακου?? Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!!!!! και μαλλον εχεις επιλεκτηκη μνημη να σου θυμισω τα αισχη που κανατε στην πυλαια προπερσι στο κυπελλο ... Με την τεραστια διαφορά οτι εγω τα δεχομαι αυτα και τα αναφερω! Ενω εσυ μολις στα θυμησα τι κανατε περυσι στο μπασκετ(στην τραγικα λαθος προταση σου οτι εχετε παρα πολλα χρονια να τα κανετε αυτα και πλεον ειστε αλλιως) αρχισες τις ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ και τις ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ! Αρχισες τις ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ τυπου ναι εκλεψα εγω αλλά εκλεψε και εκεινος! Και τις ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, οτι ναι μεν, αλλά εκεινο ηταν στο μπασκετ και οχι στο ποδοσφαιρο οποτε δεν μετραει! Η υποκρισια περισσευει!! θελω να μου πεις εναν αγωνα στα μεταξυ μας παιχνιδια που η αποστολη της ομαδας σου αντιμετωπισε προβλημα ? 1ον δεν μιλησα για παιχνιδια εναντιον του ΠΑΟΚ. Μιλησα ΣΥΝΟΛΙΚΑ! 2ον απαντωντας στην ερωτηση σου, φετος ημιτελικος κυπελλου το πρωτο παιχνιδι. Αντι να παιζουμε στο 30 λεπτο εμεις με παικτη περισσοτερο(αφου το σωστο ηταν να αποβληθει ο Φουστερ και ο Βαλντεζ και ο Στοχ) παιζατε εσεις(αφου δεν αποβληθηκαν οι Φουστερ και ο Βαλντεζ και αποβληθηκε μόνο ο Στοχ, τη στιγμη μαλιστα που ο Φουστερ εκανε ΙΔΙΑ ακριβως παραβαση με τον Στοχ!!)!! Διαιτητικη αλητεια απο τις συνηθισμενες τοσα και τοσα χρονια. Ε καπως επρεπε να την ξεπληρωσουμε δεν νομιζεις? περα απο τον βαζελο και τον παοκ δεν εχω κανενα προβλημα με καποιον αλλον συλλογο ..στο χαριλαου ποτε δεν ζησαμε τετοιες καταστασεις ΠΟΤΕ και το σημαντικοτερο ποτε δεν βριζανε νεκρους για αυτο και τους αρηανους τους σεβομαι απεριοριστα σαν λαο Εσεις ισως δεν ζησατε αλλά οι Ηρακληδεις ζησανε οπου μπουκαραν 100-200 Αριανοι μεσα και στειλανε στο νοκοσομειο 2 παικτες του Ηρακλη. Και την μεθεπομενη χρονια οταν γυρισαν στην Α εθνικη, πεταξαν καρεκλα στην πλατη του τερματοφυλακα του Πανιωνιου. Και στον μεθεπομενο αγωνα 2 Αριανοι οπαδοι πισω απο την εστια δεν θυμαμαι ποιας ομαδας βαρεσανε τον τερματοφυλακα επισης. Για αυτο να τους σεβεσαι σαν λαο, συγχαρητηρια. Οταν η ιδια η πολιτεία δε κάνει τιποτε για να σταματήσει αυτο το κακό, σημαίνει πως υπάρχει σοβαρότερο πολιτικο πρόβλημα και όχι αθλητικό. Μα δεν ειναι αθλητικο το προβλημα. Ειναι οτι η πολιτεια αφηνει επιτηδες τον κοσμο να εκτονωθει, να ξεχασει τα πραγματικα του προβληματα και ετσι (η πολιτεια) να δρα ανενοχλητη σε αυτα που θελει να κανει εις βαρος φυσικα του λαου που αποπροσανατολιζεται. Και ενας απο τους καλυτερους τροπους και χωρους για να γινει αυτο ειναι μεσα στα γηπεδα. Τους φανατιζεις και τους βαζεις να μαλωνουν για τις ομαδες. Και αν τυχει και γινει καμια μαχη ή ακομα και σκοτωθει κανείς κανενα προβλημα. Εαν ηθελε το κρατος, σε μισο μηνα τελειωναν ολα αυτα 100%. Συγχαρητηρια...με τη βια, την οποια βλέπω εδω μέσα πως υποστηριζετε κάποιοι οτι ηταν δικαιωματικη για "οσα έχουν κάνει οι γάβροι" Την βια δεν γινεται να την υποστηριξει καποιος λογικος. Ομως ως απαντηση στον παραλογισμο, μπορει. Και μπορει πχ εγω να μην την εφαρμοσω ποτέ ο,τι παραλογο και να ακουσω και οση ευνοια και να εχει ο Ολυμπιακος, αλλά εαν καποιος την εφαρμοσει για την παταξη του παραλογισμου της πυοκρισιας και της ευνοιας, θα τον κατανοησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις