Demon13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Πεταχτηκε και ο ηθικός από την ομάδα του κουμπουρα του Φιλιππίδη του πρεζάκια και του Μπαλτακου http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/396372-Alafoyzos-Opos-estroses-tha-koimitheis https://www.youtube.com/watch?v=WwQ7KwlFR6M Ολοι αυτοί μαζί δεν φτάνουν το πόλντο ούτε στο 30%. Μια χαρά αρχίζαν και τελειώναν τα παιχνίδια με αυτούς. Η μάλλον όχι, μια φορά μόνο έφαγε ξύλο ένας υπάλληλος σας, ο Ευθημιάδης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ναι εγώ τρολλάρω, το 5 το 9 το 24 ο Ντομίνγκες νομίζω και ένας με μπουφάν είναι οι fantastic 5 που γουστάρουν ξυλίκια Τους τσιγγάνους τι τους ποστάρετε και τους ξαναποστάρετε? Κατά τ' άλλα η μπανάνα σας πείραξε Eιναι υποπτοι για την Τσικιτα στο Σαλινο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ας το πάμε απο την αρχή. Καταρχήν η βία στα ελληνικά γήπεδα ( γιανα το πω και κυριλε) υπήρχε πολύ πριν τη ριζούπολη. Απλά εκεί την είδαμε σε ζωντανή σύνδεση. Το ότι δεν μου έκανε εντύπωση ότι συνέβη χθες δεν σημαίνει πως συμφωνώ και βέβαια δεν μπορείς να ξέρεις τι ακριβώς κάνει ο καθένας όταν ειναι στο γήπεδο.Αλλά επέτρεψε μου να σου πω πως οι... Επιλεκτικές ευαισθησίες ειναι ο πλέον Δόλιος τρόπος προπαγάνδας όπως άλλωστε και οι μισές αλήθειες. Απλά λέω το πολύ απλό πως ο...πρώτος σε αυτό το σύστημα λαμβάνει τα περισσότερα οφέλη ο δεύτερος τα αμέσως επόμενα κτλ. Και φυσικά όταν κάποιος βρεθεί να σε παει κόντρα με το ίδιο τροπάριο και την ίδια νοοτροπία αυτό ξενίζει και δεν μας αρέσει. Το θέμα ειναι τι δεν μας αρέσει: ο τρόπος ή πως θα χάσεις τα κεκτημένα. μην μου λες για ριζουπολη ,ας το αυτο . με τον παοκ επαιζα χτες , πες μου ποτε αντιμετωπισε προβλημα η αποστολη του παοκ στο καραισκακη ???? αν θελουμε να κανουμε συγκρισεις θα μιλησουμε με τα μεταξυ μας παιχνιδια περισυ που γινανε οργια στην πυλαια στο μπασκετ εεφταιγε και για αυτο το συστημα του ολυμπιακου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Απειρο ξυλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anterovgaltis Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 μην μου λες για ριζουπολη ,ας το αυτο . με τον παοκ επαιζα χτες , πες μου ποτε αντιμετωπισε προβλημα η αποστολη του παοκ στο καραισκακη ???? αν θελουμε να κανουμε συγκρισεις θα μιλησουμε με τα μεταξυ μας παιχνιδια περισυ που γινανε οργια στην πυλαια στο μπασκετ εεφταιγε και για αυτο το συστημα του ολυμπιακου ? Για τη ριζούπολη είπα γιατί κάτι ανεφέρθηκε πιο πάνω...Anyway. Δεν ειναι θέμα τουμπας, φαληρου, λεωφορου ριζόυπολης. Δεν ειναι σύστημα ΜΟΝΟ του οσφπ. Απλά αυτός έχει τα περισσότερα οφέλη εδώ και κάποια χρόνια. Το θέμα ειναι τι πραγματικά ενοχλεί, το μέσο που κάποιος θα με φέρει τούμπα ή το ότι μπορεί να είμαι από κάτω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δεν έχουν χάσει σούτ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Καλά το πάμε. ..αλλά αυτοί δεν παίζονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Απιστευτη ευστοχια μιλαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 30 σε μια περιοδο Κακη αμυνα κ ευκολα χαμενα αμυντικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ελα νταξει σου βαζει δυο αυνεχομενα ο ρεγες. Ταιμ απυτ αγνοειται, και μου βαζει τον κολινς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Xειροτερος του Καραγκουνη Παιζει να τον απεχθανομαι πιο πολυ κ απο τον Τζαβελλα πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Το κάρφωμα του Κιάμου στα μούτρα του Μπουρούσαρου, η φάση που κρατάω από τα 2 ματς μέχρι τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adios_le_pidos Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Τα σπάει ο Σπανούλης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ρε τον Floppy Rodriguez. Κάποια στιγμή θα πέσει στα χέρια κανενός ψυχάκια τύπου Woods και θα φάει της χρονιάς του. Πολύ θεαματικά τα παιχνίδια μέχρι τώρα, αλλά στους 90 και 100 πόντους δεν την κερδίζεις τη Ρεάλ. Πρέπει να ρίξεις ξύλο στην άμυνα, αλλιώς δε γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 ^ Dat Ειναι παρα πολλοι οι ποντοι που εχει φαει ο Ολυμπιακος Οσο καλος κ να ειναι , τοσο ψηλα δεν νομιζω οτι μπορει να την ακολουθησει τη Ρεαλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις