Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πεταχτηκε και ο ηθικός από την ομάδα του κουμπουρα του Φιλιππίδη του πρεζάκια και του Μπαλτακου

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/396372-Alafoyzos-Opos-estroses-tha-koimitheis

https://www.youtube.com/watch?v=WwQ7KwlFR6M

Ολοι αυτοί μαζί δεν φτάνουν το πόλντο ούτε στο 30%. Μια χαρά αρχίζαν και τελειώναν τα παιχνίδια με αυτούς. 

Η μάλλον όχι, μια φορά μόνο έφαγε ξύλο ένας υπάλληλος σας, ο Ευθημιάδης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Ναι εγώ τρολλάρω, το 5 το 9 το 24 ο Ντομίνγκες νομίζω και ένας με μπουφάν είναι οι fantastic 5 που γουστάρουν ξυλίκια

Τους τσιγγάνους τι τους ποστάρετε και τους ξαναποστάρετε?

Κατά τ' άλλα η μπανάνα σας πείραξε

Eιναι υποπτοι για την Τσικιτα στο Σαλινο

• Like 1

Ας το πάμε απο την αρχή.

Καταρχήν η βία στα ελληνικά γήπεδα ( γιανα το πω και κυριλε) υπήρχε πολύ πριν τη ριζούπολη. Απλά εκεί την είδαμε σε ζωντανή σύνδεση.

Το ότι δεν μου έκανε εντύπωση ότι συνέβη χθες δεν σημαίνει πως συμφωνώ και βέβαια δεν μπορείς να ξέρεις τι ακριβώς κάνει ο καθένας όταν ειναι στο γήπεδο.Αλλά επέτρεψε μου να σου πω πως οι... Επιλεκτικές ευαισθησίες ειναι ο πλέον Δόλιος τρόπος προπαγάνδας όπως άλλωστε και οι μισές αλήθειες. Απλά λέω το πολύ απλό πως ο...πρώτος σε αυτό το σύστημα λαμβάνει τα περισσότερα οφέλη ο δεύτερος τα αμέσως επόμενα κτλ. Και φυσικά όταν κάποιος βρεθεί να σε παει κόντρα με το ίδιο τροπάριο και την ίδια νοοτροπία αυτό ξενίζει και δεν μας αρέσει. Το θέμα ειναι τι δεν μας αρέσει: ο τρόπος ή πως θα χάσεις τα κεκτημένα.

μην μου λες για ριζουπολη ,ας το αυτο . με τον παοκ επαιζα χτες  , πες μου ποτε αντιμετωπισε προβλημα η αποστολη του παοκ στο καραισκακη ????

αν θελουμε να κανουμε συγκρισεις θα μιλησουμε με τα μεταξυ μας παιχνιδια  

περισυ που γινανε οργια στην πυλαια στο μπασκετ  εεφταιγε και για αυτο το συστημα του ολυμπιακου ?

μην μου λες για ριζουπολη ,ας το αυτο . με τον παοκ επαιζα χτες , πες μου ποτε αντιμετωπισε προβλημα η αποστολη του παοκ στο καραισκακη ????

αν θελουμε να κανουμε συγκρισεις θα μιλησουμε με τα μεταξυ μας παιχνιδια

περισυ που γινανε οργια στην πυλαια στο μπασκετ εεφταιγε και για αυτο το συστημα του ολυμπιακου ?

Για τη ριζούπολη είπα γιατί κάτι ανεφέρθηκε πιο πάνω...Anyway.

Δεν ειναι θέμα τουμπας, φαληρου, λεωφορου ριζόυπολης. Δεν ειναι σύστημα ΜΟΝΟ του οσφπ. Απλά αυτός έχει τα περισσότερα οφέλη εδώ και κάποια χρόνια.

Το θέμα ειναι τι πραγματικά ενοχλεί, το μέσο που κάποιος θα με φέρει τούμπα ή το ότι μπορεί να είμαι από κάτω;

Ρε τον Floppy Rodriguez. Κάποια στιγμή θα πέσει στα χέρια κανενός ψυχάκια τύπου Woods και θα φάει της χρονιάς του.

Πολύ θεαματικά τα παιχνίδια μέχρι τώρα, αλλά στους 90 και 100 πόντους δεν την κερδίζεις τη Ρεάλ. Πρέπει να ρίξεις ξύλο στην άμυνα, αλλιώς δε γίνεται.

^ Dat

Ειναι παρα πολλοι οι ποντοι που εχει φαει ο Ολυμπιακος 

Οσο καλος κ να ειναι , τοσο ψηλα δεν νομιζω οτι μπορει να την ακολουθησει τη Ρεαλ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...