konstantinos77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μια χαρα παιχτες έχει αλλά δεν τους αξιοποιεί, πολλές ομαδες θα ήθελαν να εχουν ΣΛουκα και Μαντζαρη στον παγκο τους. Δεν ειναι δυνατον επι 7' η επιθεση σου να ειναι πικ εν ρολ με τον Σπανουλη, τη στιγμή μαλιστα που οι Ισπανοι παιζουν αμυνα αρνησης της συγκεκριμένης πασας και κινησης με Σαδα και Ινγλις να βγαζουν την ψυχη στον Σπανουλη, μεταφερθηκε το παιχνιδι στα 8 μέτρα και ολη η ομαδα περιμενε τον Σπανουλη επι 15" να προσπαθει να παρει τη μπαλα. Σεμαρντινι και Πριντεζης ξεχαστηκαν στον παγκο. Nα σου κανει τι ο Σερμαντινι και ο Πριντεζης στο τελευταιο δεκαλεπτο στο σκοραρισμα ? Εκτος απο αυτο θελεις τριποντο αφου βλεπεις εισαι -8 με -10 .Εκει ο Σλουκας ναι να βοηθησει αλλα εδω βλεπεις πηρε ταιμ αουτ ο Μπαρτζωκας στο τελος και μου εβγαλε συστημα να παρει την μπαλα ο Σπανουλης να κανει 5 γυρους στο γηπεδο μπας και τον αφησουν ελευθερο και στο τελος πεταει την μπαλα στον Αντιτς να βαρεσει τριποντο και μια τρυπα στο νερο .Αν δεν βγαλεις σωστα το συστημα για ελευθερο σουτ ουτε ο αλλος του Παναθηναικου ο Καπονο δεν σου βαζει τριποντο θα σου βαλει ο Ματζαρης ή ο Αντιτς ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Οσοι αναρωτιεστε για τον Σερμαντινι, μαλλον δεν ειδατε οτι για καθε καλη του προσπαθεια επιθετικα , ο Τομιτς τον γλενταγε και εκανε παρτυ σε 2-3 φασεις σερι. Δεν λεω, βοηθησε μπροστα αρκετα, σε δυσκολες φασεις, αλλα αμυντικα ειχε προβλημα σημερα.
Chrisxxx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μπορουσε να μπει για λίγο, μηπως δώσει 1-2 ευκολα καλάθια και μετα να ξαναβγει δεν ηταν απαραιτητο να μεινει σε ολη την 4η περιοδο, γενικότερα καμια φαντασια στην αναπτυξη του παιχνιδιου.
konstantinos77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Οσοι αναρωτιεστε για τον Σερμαντινι, μαλλον δεν ειδατε οτι για καθε καλη του προσπαθεια επιθετικα , ο Τομιτς τον γλενταγε και εκανε παρτυ σε 2-3 φασεις σερι. Δεν λεω, βοηθησε μπροστα αρκετα, σε δυσκολες φασεις, αλλα αμυντικα ειχε προβλημα σημερα. Γιατι υπηρχε ανθρωπος σημερα που περιμενε οτι θα μπει ο Σερμαντινι μεσα στην εδρα της Μπαρτσελονα και θα την κατατροπωσει ? Ποιος αναρωτηθηκε δηλαδη και γιατι επιμενεις για εναν παιχτη που ηρθε προχθες στην ομαδα δεν καταλαβαινω ....Εκτος αν κανεις της αυτης τον χαβα σου ως συνηθως οποτε πασο ...Εχεις καταλαβει φανταζομαι οτι μετα τον Ντορσευ και πριν τον Σερμαντινι ο Ολυμπιακος επαιζε χωρις σεντερ ή αστο και αυτο να το παρει το ποταμι ?
Chris_85 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Οσοι αναρωτιεστε για τον Σερμαντινι, μαλλον δεν ειδατε οτι για καθε καλη του προσπαθεια επιθετικα , ο Τομιτς τον γλενταγε και εκανε παρτυ σε 2-3 φασεις σερι. Δεν λεω, βοηθησε μπροστα αρκετα, σε δυσκολες φασεις, αλλα αμυντικα ειχε προβλημα σημερα. Συμφωνω 100%. Στα χαμενα ήταν. Σημερα χασαμε καθαρα και μονο επειδη δεν ειχαμε ενεργεια, δεν εχουμε φορμαριστει ακομη, και το πηγαιναμε αγκομαχωντας το ματς. Δε θυμαμαι καν ποσα χαμενα εξ' επαφης σουτ χασαμε.
thermo-sifounas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Παντως ουτε η Μπαρτσελονα ειναι τιποτα ιδιαιτερο, απλα ειμασταν τραγικοι σημερα. Η Ρεαλ στον αλλο ομιλο επισης τραγικη, η πιο υπερεκτιμημενη ομαδα της διοργανωσης Sent from my iPhone using Insomnia
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 δεν έχουμε καλους παίχτες πια Sent from my iPhone inside from my Ferrari using Insomnia
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Οχι,απλα η μπατσα εχει καλυτερους.Αυτο ο τομιτς παικταρα,μην ψαχνεις.Ναβαρο-χουερτας -σαρας,τι να κλασουν τωρα οι ελληνικες περιφερειες.Ο χουερτας ειναι 2 μπανκς[ισως και 3].Και εσεις παιζετε μα σπανουλη σλουκα και ματζαρη.Δεν λεω,μια φορα εγινε το κολπο και το πηρατε,αλλα αυτα δεν ειναι ευκολα να επαναληφθουν.
konstantinos77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Τιτλους ομως δεν παιρνουν οι καλοι παιχτες αλλα οι καλες ομαδες ...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 δεν έχουμε καλους παίχτες πια Sent from my iPhone inside from my Ferrari using Insomnia Mια χαρα ειναι το ροστερ σου γιαυτο και πηγες τραινο στη φαση των 32 και γιαυτο θα πας τραινο και σε αυτην την φαση. Τι νομιζεις τα μαγικα του Μπαρτζωκα ηταν? Ο τυπος (μαζι με τον βοηθο του που οποτε βλεπω τις δηλωσεις του, απορω, δεν ξερω αν τον εχετε παρακολουθησει καθολου...) ειναι συνωνυμο του αυτοματου πιλοτου. Εχεις προβλημα στο 5, εκει ναι υπαρχει θεμα, αλλα δεν εισαι και η μονη ομαδα. Οι περισσοτερες εχουν προβλημα εκει. Χθες το παιχνιδι το εχασες ευκολα, αλλα δεν ηταν και δυσκολο να το παρεις αν ειχες αποφυγει καποια λαθη που εκ των προταιρων τα ηξερες και ειχες χρονο να τα καλυψεις (ηταν η Ταου και ο Heurtel με τον Oleson που σου ειχαν στειλει το μηνυμα). Ε, χτες ηταν ο Χουερτας και ο Σαντα. Νταξει ηττα "εντος προγραμματος" και εκτος εδρας, οποτε μικρο το κακο ή τουλαχιστον μικροτερο απο αυτο με την Ταου. Συνεχιζεις να διεκδικεις τις 2 πρωτες θεσεις του ομιλου. Το (νεο) συμπερασμα του χθεσινου παιχνιδιου, ειναι οτι χρειαζεσαι plan B οταν ο Σπανουλης δεν τραβαει. Τα υπολοιπα συμπερασματα υπαρουν και απο προηγουμενα παιχνιδια. Αμυντικο προβλημα με το πικ εν ρολ των αντιπαλων που προερχεται πρωτιστως απο κακη περιφερειακη αμυνα και λαθος ροτεισον απο τον παγκο.
margaritagr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Νταξει ρε παιδια χτες χασαμε με 8π, εχοντας μεγαλη αστοχια, Παουελ χαλια, Χαινς μετριο, Περπε & Παπ δεν εμφανιστηκαν...ο Σπανουλης στο α ηταν καλο, στο β χαθηκε. Ε πως μετα θες να κερδισεις τη Μπαρτσελονα και μαλιστα εκτος? παλι καλα να λεμε. Παντως απορω ρε Μπαρτζωκα τι θα γινοταν αν παιζαμε και λιγη ζωνη ε? κακος ο κοουτς χτες
Chrisxxx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Το θεμα ειναι οτι και η Μπαρτσελονα επαιξε αθλια, ο μονος λόγος που κέρδισε ειναι γιατι επαιξε εξυπνη αμυνα και οι ψηλοι της ειναι καλύητεροι ατομικα απο τους ψηλους του Οσφπ. Δεν μπορω να καταλάβω παντως με τοσο μεγάλο μπατζετ γιατι δεν εχετε 1 καλο σεντερ. Εγώ παντως αντι για Παουελ θα ειχα παρει Μασσευ αν και 4αρι, θα ειχε ενδιαφέρον να παιζει μαζι με τον Χαινς ενώ εχει αποδείξει ότι μπορει να τα καταφέρει και με κοντό σέντερ αφου παρέα με τον wilkinson ειχαν συνθέσει ενα εξαιρετικό διδυμο ψηλών.
washcloud Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Σωστός περί του αθλίου ΚΑΙ της Μπάρτσα, η οποία ήταν για μπάτσα χθες - άσχετα που τα τρίποντα του Άντιτς ψιλοσώσανε τον ΟΣΦΠ από ΠΙΘΑΝΟ διασυρμό. Δεν ξέρω πόσο φταίει ο Μπαρ-τζόουκ-ass (σίγουρα έχει εμφανείς ευθύνες), αλλά το κυριότερο ζήτημα ήταν, όπως το είδα εγώ χθες, ότι οι κόκκινοι (άσπροι) παίζαν ψιλοπεθαμένα. Δε θα το συγκρίνω με το καζίκι από την Κάχα, διότι εκείνοι παίζαν σούπερ, αλλά το να χαθούν τόσες βολές και να γίνονται τόσες απενεννοημένες επιθέσεις με την ψυχή στο στόμα και τα πνευμόνια στο πάτωμα, δεν ήταν καλή ένδειξη για την κατάσταση των παικτών (...φταίνε "τα μελομακάρονα του Σπανούλη"; Δεν ξέρω). Συν τοις άλλοις, ο Πρίντεζης επιμένω πως καμμία σχέση δεν έχει με τον περσινό, και δεν το ρίχνω στον ρόλο από κόουτς, και δυστυχώς ο Πάουλ από πάουερ των πρώτων αγώνων του έχει καταντήσει περιφερόμενη καταστροφή (χαρακτηριστικό είναι ότι εκτός της αστοχίας του δεν παίρνει ΚΑΘΟΛΟΥ τα πόδια του να τρέξει. Τελευταίος στις επιστροφές). Ε όταν ο ΟΣΦΠ βασίζεται στο να παίζουν ΕΣΤΩ στο...100% τους όσοι είναι στο παρκέ, τη στιγμή που η φροντλάιν του είναι ποδοσφαιρικού ύψους και όγκου, η εξίσωση λογικό είναι να πατώνει μετά από εμφανίσεις όπως η χθεσινή. Καθώς με τρίποντα, αυγά δεν βάφεις. Μίντι, "τρένο και σε αυτήν την φάση"...; Δεν ξέρω από που αντλείς αυτήν την "αισιοδοξία" για τον ΟΣΦΠ, στον όμιλο που βρίσκεται. Εγώ -έτσι όπως πάει το πράμμα, και χωρίς να υπάρχει και πολύ περιθώριο για άλλες αλλαγές στο ρόστερ, καθώς κοντεύουμε Φλεβάρη- έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες αν θα καταφέρει να πάει πλέυ-όφ...Ειδικά τώρα που έχει ανέβει κατακόρυφα η Κάχα (μέγιστη ζημιά η ήττα από αυτούς - παίζει να αποδειχθεί καθοριστική)....
Alxnks Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 συμφωνω, με τα ακριβως απο πανω περι αισιοδοξιας για 2 πρωτες θεσεις, πολυ καθοριστικο το επομενο παιχνιδι με σιενα αλλα και με μακαμπι, σε περιπτωση ηττας τα πραγματα θα δυσκολεψουν πολυ, οποτε ελπιζω να σοβαρευτουν και να τα παρουν. επισης συμφωνω οτι παιζαμε χωρις σεντερ, ο μαυροειδης δυστυχως μηδεν κι ο παουελ ψιλολαθος επιλογη, δεν τον βλεπω να αλλαζει στυλ παιχνιδιου (να παρει λιγο τα ποδια του, να μην κανει αμυνα με τα ματια...οχι οτι τον πηραν εχοντας αμυντικες περγαμηνες, αλλα αφου τετοιον ηθελαν κι οχι ενα σοφτ 4αρι που θα το εκαναν 5αρι..τοτε κακως τον πηραν). οποτε απο το τιποτα, καλος ο σερμαντινι. με αλλα λογια, αν ειχαμε χαινς, ντορσευ (η καποιον με τα χαρακτηριστικα του τα αγωνιστικα, οχι ψυχολογικα), σερμαντινι θα μας θεωρουσα μια αξιοπρεπη φροντ λαιν. με τον παουελ οχι. και η πλακα ειναι οτι υποτιθεται ο παουελ εχει και το μεσο σουτ...χτες που βρεθηκε 2-3 φορες μονος σε μεση αποσταση δεν πηρε καν το σουτ!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Σωστός περί του αθλίου ΚΑΙ της Μπάρτσα, η οποία ήταν για μπάτσα χθες - άσχετα που τα τρίποντα του Άντιτς ψιλοσώσανε τον ΟΣΦΠ από ΠΙΘΑΝΟ διασυρμό. Δεν ξέρω πόσο φταίει ο Μπαρ-τζόουκ-ass (σίγουρα έχει εμφανείς ευθύνες), αλλά το κυριότερο ζήτημα ήταν, όπως το είδα εγώ χθες, ότι οι κόκκινοι (άσπροι) παίζαν ψιλοπεθαμένα. Δε θα το συγκρίνω με το καζίκι από την Κάχα, διότι εκείνοι παίζαν σούπερ, αλλά το να χαθούν τόσες βολές και να γίνονται τόσες απενεννοημένες επιθέσεις με την ψυχή στο στόμα και τα πνευμόνια στο πάτωμα, δεν ήταν καλή ένδειξη για την κατάσταση των παικτών (...φταίνε "τα μελομακάρονα του Σπανούλη"; Δεν ξέρω). Συν τοις άλλοις, ο Πρίντεζης επιμένω πως καμμία σχέση δεν έχει με τον περσινό, και δεν το ρίχνω στον ρόλο από κόουτς, και δυστυχώς ο Πάουλ από πάουερ των πρώτων αγώνων του έχει καταντήσει περιφερόμενη καταστροφή (χαρακτηριστικό είναι ότι εκτός της αστοχίας του δεν παίρνει ΚΑΘΟΛΟΥ τα πόδια του να τρέξει. Τελευταίος στις επιστροφές). Ε όταν ο ΟΣΦΠ βασίζεται στο να παίζουν ΕΣΤΩ στο...100% τους όσοι είναι στο παρκέ, τη στιγμή που η φροντλάιν του είναι ποδοσφαιρικού ύψους και όγκου, η εξίσωση λογικό είναι να πατώνει μετά από εμφανίσεις όπως η χθεσινή. Καθώς με τρίποντα, αυγά δεν βάφεις. Μίντι, "τρένο και σε αυτήν την φάση"...; Δεν ξέρω από που αντλείς αυτήν την "αισιοδοξία" για τον ΟΣΦΠ, στον όμιλο που βρίσκεται. Εγώ -έτσι όπως πάει το πράμμα, και χωρίς να υπάρχει και πολύ περιθώριο για άλλες αλλαγές στο ρόστερ, καθώς κοντεύουμε Φλεβάρη- έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες αν θα καταφέρει να πάει πλέυ-όφ...Ειδικά τώρα που έχει ανέβει κατακόρυφα η Κάχα (μέγιστη ζημιά η ήττα από αυτούς - παίζει να αποδειχθεί καθοριστική).... 1.Αντικειμενικα, δεν ειναι και τιποτα φοβητρα οι ομαδες του ομιλου και ολες ειναι στα μετρα του ΟΣΦΠ. Εχω προβλεψει οτι απο αυτον τον ομιλο θα δουμε μαξιμουμ 1 ομαδα στο φ4 και αν πρεπει να πονταρω σε μια θα ηταν η στον ΟΣΦΠ η στην Μπαρτσα. Οι αλλες ομαδες και με πλεονεκτημα εδρας να διασταυρωθουν απεναντι στην 3ο-4η του ομιλου μας μαλλον θα εχουν προβλημα, εκτος αν αυτοι ειμαστε εμεις με την τωρινη μας εικονα...2. Ο ΟΣΦΠ στο ΣΕΦ δυσκολα θα χασει. Δεδομενου οτι δε θα φαει τα μουτρα του με κατι μπεσικτας και φενερ εκτος εδρας, για να μην πω και την Μακαμπι που ειναι αστεια, δε βλεπω αλλη πιθανη θεση. Αν ντεφορμαριστουν τοσο ωστε να αρχισουν να χανουν μεσα στο ΣΕΦ η απο τις Τουρκοπαρωδιες, ε τοτε θα μιλαμε για κατασταση που δεν μπορω να φανταστω ως ρεαλιστικη αυτη τη στιγμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις