Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οταν εχεις να κανεις με καφρους θα γινεις καφρος, εγω θα εκανα καταγγελια στην UEFA για ρατσιστικη συμπεριφορα.

Άρα δικαιολογημένοι και εμείς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Αφού έκανε μαλακίες, καλώς έφαγε βόμβα δηλαδή.

Και σε διαιτητές με φούρνους που έκαναν μαλακίες είχαν μπει βόμβες παλιότερα. Και απο τότε δεν ξανασφυρίχτηκε πέναλτι κατα του γάβρου.

Υπάρχει πιθαρχική επιτροπή να τιμωρηθούν Σαλίνο Μανιάτης Κατσου και Τζαβέλλας. Ας αρχίσει να λειτουργεί. Και ας αρχίσουν να λειτουργούν οι διαιτητές με τα φύλλα αγώνα πρώτα.

Οταν οι θεσμοι δεν λειτουργουν οπως πρεπει τοτε εχουμε αυτα τα φαινομενα δεν το ξερεις ?

Άρα δικαιολογημένοι και εμείς

Το θεμα ειναι ποιος τα ξεκινησε ομως....

Αυτό που έγινε στον Τζαβέλλα ήταν τρομοκρατική επίθεση την ώρα που είχε και κόσμο μέσα, το συγκεκριμένο μαγαζί. Θα μπορούσε να πεθαινε κάποιος.

Βόμβα ρίξαν.

Πρέπει το ποδόσφαιρο να καθαρίσει απο εγκληματικές οργανώσεις πάσης φύσεως. Μια είναι αυτή εδώ που έδρασε χτες. Και έχουν ξαναχτυπήσει όταν θίγεται ο γάβρος.

Θυμίζω οτι έχουμε ακούσει και συνομιλίες με μαρινάκη -τσακογιάννη για να φάει πυροβολισμούς στα πόδια ο Κούγιας!

Η αντιαθλητική συμπεριφορά του Τζαβέλλα δεν έχει σχέση είναι θέμα ΕΠΟ - Διαιτησίας.

Οταν εχεις να κανεις με καφρους θα γινεις καφρος, εγω θα εκανα καταγγελια στην UEFA για ρατσιστικη συμπεριφορα.

Γιατι δεν το εχουν κανει ? Ειναι θεμα στιγμης χθες ηταν συσσορευμενα τα γεγονοτα της αλλες φορες ηταν πιο λαιτ ας πουμε, φετος ηταν 4 παιχνιδια και σε ολα εγινε χαμος για αυτο και η βομβα.

Αλλα κρατα και μια μικρη πισινη οτι η βομβα δεν ηταν απο οπαδους αλλα βολευει καποιους να φαινετε ετσι.

ναι την ριξανε αναρχοκουμουνια γιατι ο τζαβελλας ειναι χρυσαυγιτης......

• Like 1

ναι την ριξανε αναρχοκουμουνια γιατι ο τζαβελλας ειναι χρυσαυγιτης......

χαχα αστειο γελασαμε....

Ξεκαθαρισμα λογαριασμων δεν παιζει δηλαδη ε ναι αφου στην Ελλαδα δεν υπαρχει μαφια  :X

Ο Αδάμ;

ιστορικη ανακριβεια η ευα φταιει :P

ανεκδοτακι καλο... σιγουρα χτες ηταν ωρα για ξεκαθαρισμα λογαριασμων του αρχιμαφιοζου τζαβελλα...

η φαρσοκωμωδια παντως προσφερε αφθονο γελιο.... τις βαζελινες στους παγκους ομως τις ξεχασαμε γρηγορα ....τα φρεσκα ψαρακια μας χαλασαν...

• Like 1

Ο Σαλίνο έκανε 1ος κωλοδάχτυλο  :shifty:

Ε ναι το κωλοδακτυλο μας πειραξε το οτι τον εβριζαν τοσοι καφροι δεν μετραει σωστα αλλα ξεχασα ειναι ολυμπιακος και μαυρος αρα εχει δυο φορες αδικο.....

ανεκδοτακι καλο... σιγουρα χτες ηταν ωρα για ξεκαθαρισμα λογαριασμων του αρχιμαφιοζου τζαβελλα...

η φαρσοκωμωδια παντως προσφερε αφθονο γελιο.... τις βαζελινες στους παγκους ομως τις ξεχασαμε γρηγορα ....τα φρεσκα ψαρακια μας χαλασαν...

Δεν ειπα οτι ο τζαβελλας ειναι μαφιοζος δεν ξερω αν ζεις σε αλλη χωρα αλλα στην ελλαδιτσα μας πας να να ανοιξεις ενα μαγαζακι και ερχονται κατι "μαγκες" και σου ζητανε λεφτα για προστασια γιατι μπορει το μαγαζι σου ρε αδερφε να παρει φωτια...

ρε φιλε , ναι οκ ενταξει ξερω γω ναουμ , τι προσπαθεις να πεις τωρα;  τετοιο σεναριο, ουτε ο Λιακοπουλος...

παρτο αλλιως, εκτιθεσαι....

Ε ναι το κωλοδακτυλο μας πειραξε το οτι τον εβριζαν τοσοι καφροι δεν μετραει σωστα αλλα ξεχασα ειναι ολυμπιακος και μαυρος αρα εχει δυο φορες αδικο.....

Χαχαχα πότε ρε τον έβριζαν?

Κανέναν παίκτη δεν είχαν βρίσει προσωπικά σε εκείνο το ματς

Εκτός αν ο Σαλίνο ξέρει ελληνικά και θίχτηκε από το "είναι....νταρντάνες, όλων των γαύρων οι μάνες"

ρε φιλε , ναι οκ ενταξει ξερω γω ναουμ , τι προσπαθεις να πεις τωρα;  τετοιο σεναριο, ουτε ο Λιακοπουλος...

παρτο αλλιως, εκτιθεσαι....

Γιατι ρε φιλε ? Εγω αν ημουν μπραβος τοτε θα χτυπουσα για να κατηγορηθουν αλλοι και να περασει στα ψηλα τοσο παραλογο ακουγεται ? 

Χαχαχα πότε ρε τον έβριζαν?

Κανέναν παίκτη δεν είχαν βρίσει προσωπικά σε εκείνο το ματς

Εκτός αν ο Σαλίνο ξέρει ελληνικά και θίχτηκε από το "είναι....νταρντάνες, όλων των γαύρων οι μάνες"

Πλακα μας κανεις εγω εβλεπα το ματς απο τον υπολογιστη και τα ακουγα τα ωραια τους λογακια και δεν θα τα ακουγε αυτος ?

αυτο ακριβως, για αυτο δεν εισαι μπραβος γιατι δε ξερεις ποτε να χτυπας  :-D

Γιατι ρε φιλε ? Εγω αν ημουν μπραβος τοτε θα χτυπουσα για να κατηγορηθουν αλλοι και να περασει στα ψηλα τοσο παραλογο ακουγεται ? 

Πλακα μας κανεις εγω εβλεπα το ματς απο τον υπολογιστη και τα ακουγα τα ωραια τους λογακια και δεν θα τα ακουγε αυτος ?

τον ζαγορακη και τον θεοδωριδη βριζαν κυριως... ο σαλινο τα ακουσε μετα αφου πεταξε το μπουκαλι πισω... 

Πάμε πάλι, τον έβρισαν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και απάντησε με κωλοδάχτυλο?

Ή ξέρει ελληνικά και θίχτηκε που βρίζαμε τους γαύρους?

Μας δουλεύεις?

Οι οπαδοί σε όλα τα γήπεδα βρίζουν, αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ

Αυτός είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και η χειρονομία που έκανε ήταν κόκκινη και αποβολή αλλά αβαβά

Εγώ ήμουν μέσα και έβριζα, μάλλον έχω καλύτερη άποψη

Crash που είσαι ρε, amateurs έχουν καταλάβει το θρεντ  :P

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...