we_will_rise Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Offtopic. Οι γύφτοι σε όλο τον κόσμο υποστηρίζουν την ομάδα που έχει τους περισσότερους οπαδούς. Επίσης ψηφίζουν το κόμμα που έχει τους περισσότερους ψηφοφόρους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirlogria Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Καμια μα καμια σχεση ολα αυτα. Δεν "γινεται" καποιος μια ομαδα αναλογως με το IQ του ή με το επιπεδο μορφωσης του ή με το επιπεδο καλης συμπεριφορας του ή με το επιπεδο ανοησιας του κλπ κλπ. Τυχαια γινεται καθως και με επιρροες απο τους γονεις περιβαλλον του. Μιλάμε για ΟΠΑΔΟΥΣ κι όχι για κανονικούς ανθρώπους που απλά δηλώνουν "είμαι ΑΥΤΟ" όταν τους ρωτήσεις και δεν πατάνε το πόδι τους στο γήπεδο... Έτσι,με τις "μεγάλες" ομάδες έχουν την ανάγκη κατά κανόνα να πηγαίνουν οι πάσης φύσεως άνθρωποι του περιθωρίου, απλούστατα γιατί αυτές νικάνε συνεχώς και κατακτούν τίτλους κι έτσι μέσω αυτών των επιτυχιών νιώθουν κι αυτοί "επιτυχημένοι"... Αυτός που δεν έχει αυτή την "ανάγκη" συνήθως είτε υποστηρίζει μια μικρότερη ομάδα (έτσι για να υπάρχει ένα ενδιαφέρον ρε αδερφέ) είτε δεν υποστηρίζει καμία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Θέρμη (στην άλλη άκρη δηλαδή)... Ξέρω. Εγώ πήγα δημοτικό και γυμνάσιο Νεάπολη και λύκειο Καλαμαριά. 90% παοκσήδες παντού. Ενδεχομένως χαριλάου να έχει περισσότερους αριανούς και άνω πόλη να έχει ηρακληδείς... Τώρα ο διαχορισμός που κάνεις δεν στέκει νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 we_will_rise και Post_Helper, μη μου απαντάτε σαν να είμαι ο Τσουκαλάς. Εγώ τον Ολυμπιακό υποστηρίζω, αλλά λέω ότι το ματς της Ριζούπολης (και πολλά άλλα σε Καραϊσκάκη, ΟΑΚΑ κτλ) δεν έπρεπε να έχουν γίνει ποτέ. Μια και έγινε κουβέντα, αγαπητή ΠΑΕ Ολυμπιακός, τι έγινε, ακόμα να τον βρούμε αυτόν που πέταξε το αντικείμενο στον Αναστασίου; Για τη μπανάνα, φυσικά έπρεπε να αποβληθεί ο Σαλίνο γιατί αυτό λέει ο κανονισμός, δε διαφωνώ. Ασχέτως αν από ανθρώπινη πλευρά κατανοώ και τον Σαλίνο και τον Σχορτσανίτη και τον Καντονά παλιότερα. Αλλά είναι επαγγελματίες και πρέπει να τιμωρούνται σύμφωνα με τους κανονισμούς. Το να λες ότι οι πυρσοί δεν εμποδίζουν τη διεξαγωγή του αγώνα είναι απλά αστείο. Καλά, δε θα σταθώ στο γεγονός ότι διακόπτουν τον αγώνα, το οποίο είναι αλλοίωση των συνθηκών διεξαγωγής, γιατί είναι υψηλά νοήματα για τον ελληνικό αθλητισμό. Αλλά το ότι όταν υπάρχουν εκατοντάδες πυρσοί που εκτοξεύονται προς όλες τις κατευθύνσεις, υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα αθλητών και θεατών, ε δεν είναι δα και καμιά σοφία. Επίσης, για τους υπεράριθμους, ούτε αυτό θέλει καμιά επιστημονική ανάλυση. Όταν δεν φαίνονται οι σκάλες, υπάρχουν υπεράριθμοι, το οποίο είναι έγκλημα και έχω κράξει πολλάκις τον μπασκετικό ΠΑΟ που το κάνει συστηματικά, όσο και τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό. Μόνο να κλαίμε για τα θύματα της θύρας 7 μια μέρα το χρόνο ξέρουμε. Να τηρούμε 5 βασικούς κανόνες ασφαλείας δεν μπορούμε. Και τελειώνω με το εξής: όποιος θεωρεί αυτά τα πράγματα "εντός των λογικών πλαισίων στα γήπεδα", τον συμβουλεύω να κάνει οικονομία ένα χρόνο και να πάει να δει ένα ματς οποιουδήποτε αθλήματος σε μια χώρα της Δυτικής Ευρώπης ή της Βόρειας Αμερικής, για να καταλάβει τι σημαίνει ασφάλεια και ομαλές συνθήκες διεξαγωγής αγώνα. Εκτός αν όλοι οι υπόλοιποι είναι αδερφές και φλώροι και εμείς (και οι Σέρβοι και οι Τούρκοι) έχουμε το μοναδικό προνόμιο του αντρισμού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Offtopic. Οι γύφτοι σε όλο τον κόσμο υποστηρίζουν την ομάδα που έχει τους περισσότερους οπαδούς. Επίσης ψηφίζουν το κόμμα που έχει τους περισσότερους ψηφοφόρους... Σωστο. Και αυτος και εγω υποθετω οτι ειναι ο λογος που υποστηριζουν περισσοτερο(απο οσο θα οριζε μια κατανομη με βαση την δημοφιλια της καθε ομαδας) ΠΑΟΚ απο οτι Αρη και Ηρακλη. Μιλάμε για ΟΠΑΔΟΥΣ κι όχι για κανονικούς ανθρώπους που απλά δηλώνουν "είμαι ΑΥΤΟ" όταν τους ρωτήσεις και δεν πατάνε το πόδι τους στο γήπεδο... Μα και εγω για αυτους μιλαω. Και εγω αυτους ονομαζω ως οπαδους-φιλαθλους(συνωνυμα ειναι ασχετα αν για καποιον λογο η λεξη οπαδος εχει επικρατησει-κακως- να σημαινει την φανατισμενη εκδοχη του φιλαθλου). Του αλλους δεν τους βαζω μεσα. Έτσι,με τις "μεγάλες" ομάδες έχουν την ανάγκη κατά κανόνα να πηγαίνουν οι πάσης φύσεως άνθρωποι του περιθωρίου, απλούστατα γιατί αυτές νικάνε συνεχώς και κατακτούν τίτλους κι έτσι μέσω αυτών των επιτυχιών νιώθουν κι αυτοί "επιτυχημένοι"... Διαφωνω. Στις μεγαλες ομαδες με επιτυχιες κλπ, πηγαινουν ΟΛΟΙ ανεξαιρετως. Οχι μόνο ή περισσοτερο, οι περιθωριοποιημενοι δηλαδη. Και ο πετυχημενος μη περιθωριοποιημενος θα παει(με μεγαλυτερη πιθανοτητα ολα αυτα φυσικα, οχι σιγουρα δηλαδη, αλλιως δεν θα υπηρχαν οπαδοι αλλων μικροτερων ομαδων) με την μεγαλυτερη ομαδα. Καποιος υποστηριζει απο μικρη ηλικια μια ομαδα, ειτε επιρροης απο γονεις/συγγενεις και περιβαλλοντος γενικοτερα, ειτε λογω του οτι ειδε πχ 2 δευτερολεπτα αυτη την ομαδα πρωτη στην τηλεοραση και του αρεσε παραπανω, ειτε λογω του οτι βλεπει αυτη την ομαδα που κερδιζει και ετσι παει με αυτην. Αυτοι οι λογοι καλυπτουν το 100% των περιπτωσεων πιστευω. Το αν καποιος εχει μικρο IQ, ή ειναι πανεξυπνος ή ειναι πολυ καλος ανθρωπος ή αναρχικος κλπ, δεν νομιζω οτι εχει να κανει σε τιποτα με το τι ομαδα θα γινει εκτός φυσικα αν ο Ηρακλης πχ(τυχαιο παραδειγμα, δεν λεω οτι ισχυει) εκτρεφει ομαδα αναρχικων οποτε θα παει στον Ηρακλη λογω αυτου αλλά τοτε δεν σημαινει οτι αυτος ειναι και οπαδος του Ηρακλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Σήμερα παρακολουθήσαμε το ποδόσφαιρο που οραματίζονταν αυτοί που ντρέπονταν και αηδίαζαν όλο τον χρόνο. Συγχαρητήρια. Αφιερώνουμε αυτή τη παρωδία, στους κυρίους της ΕΠΟ, στον κύριο Σαββίδη, τον κύριο Αλαφούζο, τον ΣΚΑΙ, τους προκλητικούς σχολιαστές του ΟΤΕ ΤV που 'διαφήμιζαν' την αλητεία και τα έκτροπα και τους λοιπούς 'αντικειμενικούς' δημοσιογράφους που βιάζουν το ποδόσφαιρο καθημερινά.Διάβασε περισσότερα στο: «Σήμερα έπεσαν οι μάσκες!» | gazzetta.gr Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook Έλεος ρε παιδιά πάλι με τον Κυρ Γιάννη ασχολείστε; Με τον ΠΑΟΚ παίζατε. Τα ίδια και με την Anderlecht εκεί μόνο δεν είπατε το όνομά του. Kαλά και το ύφος-επίπεδο της ανακοίνωσης ανάλογο του παιχνιδιού που είδαμε. Ποιός κάθεται και γράφει της ανακοινώσεις της ΠΑΕ οσφπ; πόλντο ή άλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 μη μου απαντάτε σαν να είμαι ο Τσουκαλάς 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Σκηνες απο την επιστροφη (οπως ευχονται στην κηδεια ειναι ) Του προεδρα του κρεμεται το πουκαμισο Μια που τον ειδα Καποτε ειχαμε αντρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Αν και δεν σκόπευα να δω το ματς του τελικού αν δεν πέρναγε ο Ολυμπιακός από χθες έχω μεγάλη περιέργεια να το δω τα δυο "φιλαράκια" που κράζαν μαζί τον ολυμπιακό αν δοθεί κανα μουφα πέναλτι από τον ένα στον άλλο τι θα λένε! Αααα και μια εικόνα από τον μέλλον...σκέψου του χρόνου να έρθει ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης με δήμαρχο Πειραιά τον Μωραλη τι καλή υποδοχή που θα έχουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δε βλέπω όμως τους φίλους του Ολυμπιακού να καταδικάζουν το γεγονός ότι οι σοβαροί παίκτες του, το προπονητικό team και λοιποί έκαναν γυαλιά καρφιά τα αποδυτήρια που τους φιλοξένησαν Ούτε κάποια αναφορά στη βόμβα που έβαλαν "άγνωστοι" στο μαγαζί του Τζαβέλλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δε βλέπω όμως τους φίλους του Ολυμπιακού να καταδικάζουν το γεγονός ότι οι σοβαροί παίκτες του, το προπονητικό team και λοιποί έκαναν γυαλιά καρφιά τα αποδυτήρια που τους φιλοξένησαν Ούτε κάποια αναφορά στη βόμβα που έβαλαν "άγνωστοι" στο μαγαζί του Τζαβέλλα Και καλα εκαναν το φιλοξενησαν φανταζομαι το λες ειρωνικα ετσι.... Τωρα για τον τσαβελλα ας μην εκανε μαλακιες να μην του εβαζαν βομβα, ξερει οτι υπαρχουν τετοια ατομα οταν και αυτος δεν δειχνει το καλο παραδειγμα αλλα γινεται ιδιος με τα σκατα τι περιμενεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ε και οι δικοί μας καλά έκαναν και τραμπούκιζαν αφού και η φιλοξενία στο Καραισκάκη(εντός αγωνιστικού χώρου) δεν ήταν καλή Και ο Σαλίνο άλλη φορά να μην προκαλεί την κερκίδα με κωλοδάχτυλα, ας μην έκανε μαλακίες να μην του έριχναν τη μπανάνα, ξέρει ότι υπάρχουν τέτοια άτομα και αυτός δεν δείχνει το καλό παράδειγμα αλλά γίνεται ίδιος με τα σκατά τι περιμένεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Τωρα για τον τσαβελλα ας μην εκανε μαλακιες να μην του εβαζαν βομβα, ξερει οτι υπαρχουν τετοια ατομα οταν και αυτος δεν δειχνει το καλο παραδειγμα αλλα γινεται ιδιος με τα σκατα τι περιμενεις. Με αυτό το σκεπτικό θα έπρεπε να είχαν τινάξει τα σπίτια/μαγαζιά αρκετών ποδοσφαιριστών,απορώ πως ο Γκαρσία ακόμα ζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Και καλα εκαναν το φιλοξενησαν φανταζομαι το λες ειρωνικα ετσι.... Τωρα για τον τσαβελλα ας μην εκανε μαλακιες να μην του εβαζαν βομβα, ξερει οτι υπαρχουν τετοια ατομα οταν και αυτος δεν δειχνει το καλο παραδειγμα αλλα γινεται ιδιος με τα σκατα τι περιμενεις. Αφού έκανε μαλακίες, καλώς έφαγε βόμβα δηλαδή. Και σε διαιτητές με φούρνους που έκαναν μαλακίες είχαν μπει βόμβες παλιότερα. Και απο τότε δεν ξανασφυρίχτηκε πέναλτι κατα του γάβρου. Υπάρχει πιθαρχική επιτροπή να τιμωρηθούν Σαλίνο Μανιάτης Κατσου και Τζαβέλλας. Ας αρχίσει να λειτουργεί. Και ας αρχίσουν να λειτουργούν οι διαιτητές με τα φύλλα αγώνα πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ε και οι δικοί μας καλά έκαναν και τραμπούκιζαν αφού και η φιλοξενία στο Καραισκάκη(εντός αγωνιστικού χώρου) δεν ήταν καλή Και ο Σαλίνο άλλη φορά να μην προκαλεί την κερκίδα με κωλοδάχτυλα, ας μην έκανε μαλακίες να μην του έριχναν τη μπανάνα, ξέρει ότι υπάρχουν τέτοια άτομα και αυτός δεν δείχνει το καλό παράδειγμα αλλά γίνεται ίδιος με τα σκατά τι περιμένεις Οταν εχεις να κανεις με καφρους θα γινεις καφρος, εγω θα εκανα καταγγελια στην UEFA για ρατσιστικη συμπεριφορα. Με αυτό το σκεπτικό θα έπρεπε να είχαν τινάξει τα σπίτια/μαγαζιά αρκετών ποδοσφαιριστών,απορώ πως ο Γκαρσία ακόμα ζει... Γιατι δεν το εχουν κανει ? Ειναι θεμα στιγμης χθες ηταν συσσορευμενα τα γεγονοτα της αλλες φορες ηταν πιο λαιτ ας πουμε, φετος ηταν 4 παιχνιδια και σε ολα εγινε χαμος για αυτο και η βομβα. Αλλα κρατα και μια μικρη πισινη οτι η βομβα δεν ηταν απο οπαδους αλλα βολευει καποιους να φαινετε ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις