Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε σιγα μην επαιρνε την ομαδα.Φοβηθηκε τον Ιβαν ?

Φυσικα και τον φοβηθηκε , οχι γιατι θα φυγει απο την λιγκα αλλα πιο πολυ για επιχειρηματικους  λογους πιστευω.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Μα ο ΠΑΟΚ πήρε αυτο που ηθελε ρε συ. Τι να τους κάνει τους βασικους...με under-21 θα κατέβει στον τελικο. Ο τελικος του μια ζωη ειναι Αρης και Ολυμπιακος.

Δεν ξερω αν τα πιστευεις αυτα που λες αλλά ειτε τα πιστευεις ειτε οχι, ειναι παντελως εκτός πραγματικοτητας.

Είναι η πραγματικότητα που δε θα αποδεχθεισχλογω εγωισμού. Μη ξεχνάς πως Θεσσαλονίκη μεγάλωσα. Τη Τούμπα την φαγαμε με το κουταλι. Δε περιμένω κανέναν να μου πει τι ειναι επιτυχία για τον μέσο οπαδο της Τουμπας. Είμαι σίγουρος ότι εσυ ανήκεις στους πολιτισμενους αλλα αυτο δεν αποτελεί γενίκευση.Αρη και γαβρο να νικαμε και βλέπουμε για όλα τα αλλα. Μια νοοτροπία που εχει υιοθετηθεί απο αρκετούς ήρωες της εξέδρας ( τζαβελας, γκαρσια παλαιότερα) για να γίνουν αρεστοι στους ουρουκ χαι και σας εχει αφήσει 29 χρονια χωρίς πρωτάθλημα. Ειναι η αληθεια.
Δημοσ.

Δεν ξερω τι αλλο πρεπει να γινει για να μην αρχισει ενας αγωνας 

Δε γινεται ενας αγωνας να κραταει 4 ωρες απλα για να τελειωσει 

Λαθος του διαιτητη που δεν ενεβαλε τον αγωνα ή που δεν εκκενωσε το γηπεδο

Αν ειχαμε νεκρους παικτες τι θα γινοταν ?

Τωρα τι θα γινει ? Θα φαει ενα προστιμο ο Παοκ και θα παιξει κεκλεισμενων κανα 2 παιχνιδια πχ με Εργοτελη και Πανιωνιο και στην 10η αγωνιστικη στο ΠΑΟΚ Ολυμπιακος τα ιδια παλι

Κατι αλλο πρεπει να γινει

Εκτος απο τις τιμωριες που ισχυουν, εκανες επεισοδια σε καποιον αγωνα για τα 2 επομενα χρονια αυτος ο αγωνας κεκλεισμενων των θυρων   

Δημοσ.

Είναι η πραγματικότητα που δε θα αποδεχθεισχλογω εγωισμού. Μη ξεχνάς πως Θεσσαλονίκη μεγάλωσα. Τη Τούμπα την φαγαμε με το κουταλι. Δε περιμένω κανέναν να μου πει τι ειναι επιτυχία για τον μέσο οπαδο της Τουμπας. Είμαι σίγουρος ότι εσυ ανήκεις στους πολιτισμενους αλλα αυτο δεν αποτελεί γενίκευση.Αρη και γαβρο να νικαμε και βλέπουμε για όλα τα αλλα.

Επειδη εγω μενω εδω 46 χρονια, σου λεω κατηγορηματικα οτι ο μεσος οπαδος του ΠΑΟΚ δεν σκεφτεται ετσι. Καμια σχεση.

Ναι μεν αυτα τα 2 παιχνιδια ειναι τα πιο "ηλεκτρισμενα" για τον οπαδο του ΠΑΟΚ, με το περισσοτερο μισος και ενταση αλλά καμια σχεση ως προς το νικησαμε τον Αρη και τον Ολυμπιακο αρα τελος δεν μας νοιαζει τιποτα αλλο. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!

• Like 1
Δημοσ.

Ανοιξε το κλουβί και ξαμολύθηκαν τα παπαγαλάκια του βαγγέλα. Αρχικα σε blogs του κ#λ0Υ μνοιμονεύουν οτι υπάρχει θέμα Μίτσελ.

Εγω θα ήθελα να ρωτήσω ένα ολυμπιακό γιατί να μην υπάρχει και θέμα μανιάτη? Δε νομίζετε ότι ειναι λίγος για την ομάδας σας και σε ικανότητες και χαρακτήρα?

• Like 1
Δημοσ.

οχι δεν το νομιζουμε εννοειται οτι δεν κανει ο Μανιατης.Και αυτο το λεω καθαρα λογου χαρακτηρα και οχι ικανοτητας(ο οποιος οταν παιζει δεξι μπακ δεν ειναι τοοοσο κακος).Προκαλει συνεχεια,μιλαει συνεχεια,φωναζει συνεχεια.Δεν κανει το παιδι...

• Like 1
Δημοσ.

Ανοιξε το κλουβί και ξαμολύθηκαν τα παπαγαλάκια του βαγγέλα. Αρχικα σε blogs του κ#λ0Υ μνοιμονεύουν οτι υπάρχει θέμα Μίτσελ.

Εγω θα ήθελα να ρωτήσω ένα ολυμπιακό γιατί να μην υπάρχει και θέμα μανιάτη? Δε νομίζετε ότι ειναι λίγος για την ομάδας σας και σε ικανότητες και χαρακτήρα?

γιατι ο μανιατης ειναι μαγκας και τσαμπουκας πειραιωτικος, ενω ο τζαβελλας και ο κατσουρανης ειναι βλαχομαγκες που πρεπει να εκδιωχθουν απο την εθνικη. ιδανικος για αρχηγος της εθνικης βεβαιως ειναι ο μανωλας :rolleyes:

Δημοσ.

γιατι ο μανιατης ειναι μαγκας και τσαμπουκας πειραιωτικος, ενω ο τζαβελλας και ο κατσουρανης ειναι βλαχομαγκες που πρεπει να εκδιωχθουν απο την εθνικη. ιδανικος για αρχηγος της εθνικης βεβαιως ειναι ο μανωλας :rolleyes:

Ενας Μανωλας που περιεργως χθες σε αρκετες φασεις ηταν ηρεμος και "πυροσβεστης".

Οπως επισης και ο Ινσαουραλδε(που καποιοι με επαγωγικη λογικη βιαστηκαν να τον βγαλουν παλιοχαρακτηρα και μποξερ) που δεν συμμετειχε ουτε σε μια φαση "νευρων" και κοκορομαχιων και ηταν και αυτος πυροσβεστης σε πολλες φασεις.

Απο την αλλη Μανιατης, Τζαβελας, Βαλντεζ, Στοχ ηταν για ξυλο.

Δημοσ.

Οσοι ειναι τσμπουκαδες παικτες προπονητες προεδροι οπαδοι δρομο και αυστηρες τιμωριες 

Καποια στιγμη να γινουμε ανθρωποι και οχι αλλα καραγκιοζιλικα σα ζουλου

• Like 1
Δημοσ.

Είναι η πραγματικότητα που δε θα αποδεχθεισχλογω εγωισμού. Μη ξεχνάς πως Θεσσαλονίκη μεγάλωσα. Τη Τούμπα την φαγαμε με το κουταλι. Δε περιμένω κανέναν να μου πει τι ειναι επιτυχία για τον μέσο οπαδο της Τουμπας. Είμαι σίγουρος ότι εσυ ανήκεις στους πολιτισμενους αλλα αυτο δεν αποτελεί γενίκευση.Αρη και γαβρο να νικαμε και βλέπουμε για όλα τα αλλα.

Επειδη εγω μενω εδω 46 χρονια, σου λεω κατηγορηματικα οτι ο μεσος οπαδος του ΠΑΟΚ δεν σκεφτεται ετσι. Καμια σχεση.

Ναι μεν αυτα τα 2 παιχνιδια ειναι τα πιο "ηλεκτρισμενα" για τον οπαδο του ΠΑΟΚ, με το περισσοτερο μισος και ενταση αλλά καμια σχεση ως προς το νικησαμε τον Αρη και τον Ολυμπιακο αρα τελος δεν μας νοιαζει τιποτα αλλο. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!

Δε θα μπω σε αντιπαράθεση διότι θεωρω τον κόσμο του φόρουμ πλην ελαχίστων εξαιρέσεων πολιτισμένο. Έχεις μια άποψη αλλα τυγχανεις και οπαδός της ομάδας σου. Εγω το βλέπω ως οπαδός άλλης ομάδας αλλα με το μάτι ενός ανθρώπου που θεωρει την Θεσσαλονίκη πατρίδα του και τον ΠΑΟΚ δεύτερη αγαπημένη του ομάδα ( όσο και αν υπάρχει αντιπαλότητα)Γενικα βλέπω τη συμπεριφορά του κόσμου και φυσικά των καλών μου φίλων. Βασικός λόγος που δεν αναξατευομαι με αθλητικά οπότε ανεβαίνω στα καρντασια διότι ξεκινάει η λογική του παραλόγου. Σας αγαπάω, αλλα στο κομμάτι ΠΑΟΚ έχετε θέμα..
Δημοσ.

Δεν ξερω τι αλλο πρεπει να γινει για να μην αρχισει ενας αγωνας 

Δε γινεται ενας αγωνας να κραταει 4 ωρες απλα για να τελειωσει 

Λαθος του διαιτητη που δεν ενεβαλε τον αγωνα ή που δεν εκκενωσε το γηπεδο

Αν ειχαμε νεκρους παικτες τι θα γινοταν ?

Τωρα τι θα γινει ? Θα φαει ενα προστιμο ο Παοκ και θα παιξει κεκλεισμενων κανα 2 παιχνιδια πχ με Εργοτελη και Πανιωνιο και στην 10η αγωνιστικη στο ΠΑΟΚ Ολυμπιακος τα ιδια παλι

Κατι αλλο πρεπει να γινει

Εκτος απο τις τιμωριες που ισχυουν, εκανες επεισοδια σε καποιον αγωνα για τα 2 επομενα χρονια αυτος ο αγωνας κεκλεισμενων των θυρων   

εσύ σίγουρα δεν ειδες το ματς. το γηπεδο γιατι να εκκενωθεί πριν την έναρξη? για τους πυρσους ? εσεις τη αναβεται στο γήπεδο, θυμιατό? η όλη καθυστερηση έγινε για τα ψαρια και μονο

Δημοσ.

η όλη καθυστερηση έγινε για τα ψαρια και μονο

Το λες σαν να μη τρέχει τίποτα.

Εσύ πως θα ένιωθες αν έβλεπες τα νεκρά αδέρφια σου στον πάγκο;

• Like 4
Δημοσ.

εσύ σίγουρα δεν ειδες το ματς. το γηπεδο γιατι να εκκενωθεί πριν την έναρξη? για τους πυρσους ? εσεις τη αναβεται στο γήπεδο, θυμιατό? η όλη καθυστερηση έγινε για τα ψαρια και μονο

Φυσικά για τους πυρσούς. Σε όλες τις στοιχειωδώς πολιτισμένες χώρες, ένας πυρσός είναι αρκετός για πρόστιμο/τιμωρίες. Χθες είχαμε εκατοντάδες πυρσούς, με μερικές δεκάδες να πέφτουν εντός αγωνιστικού χώρου. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν επιτρέπεται να αρχίσει το ματς. Άλλο που στην Ελλάδα αυτό θεωρείται ωραία ατμόσφαιρα.

Επίσης, πέφτει μπανάνα; Αυτομάτως διακοπή. Έτσι απλά.

Ψάρια ή οτιδήποτε άλλο στον πάγκο; Διακοπή.

Αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο; Διακοπή.

Οπαδοί εκτός εξέδρας; Διακοπή.

Υπεράριθμοι οπαδοί στο γήπεδο; Δεν ξεκινάει.

Αλλά στην Ελλάδα έχουμε φτάσει να τα θεωρούμε φυσιολογικά όλα αυτά, επειδή "κι οι άλλοι τα έκαναν κάποτε και δεν διεκόπη το ματς". Κι έτσι διαιωνίζονται οι καταστάσεις ζούγκλας σε όλα τα γήπεδα.

• Like 5
Δημοσ.

ε ναι τιποτα δεν εγινε σιγα 

κατι ψαρια κατι φωτιες κατι φωτοβολιδες  κατι δακρυγονα καμια μπανανιτσα καμια 200 αρια ατομα να δερνουν παικτες 

Νομιζω ουτε τσιμεντα ειδαμε φετος ουτε νεροχυτες ουτε μπανιερες 

Επισης δεν πεθανε κανενας 

γενικα ηταν ενα ησυχο ματσακι 4 ωρων 

και του χρονου 

Δημοσ.

ε ναι τιποτα δεν εγινε σιγα 

κατι ψαρια κατι φωτιες φωτιά που είδες? κατι φωτοβολιδες όπως πάντα και παντού κατι δακρυγονα έξω από το γήπεδο, πριν το ματς, πάλι φαινόμενο που το βλέπουμε παντού λόγω τσέων καμια μπανανιτσα καμια 200 αρια ατομα να δερνουν παικτες σε κάποιο όνειρο

Νομιζω ουτε τσιμεντα ειδαμε φετος ουτε νεροχυτες ουτε μπανιερες 

γενικα ηταν ενα ησυχο ματσακι 4 ωρων 

και του χρονου 

Στείλτε πάλι τον παππού Σάββα όμως, αλλιώς μπορεί να μην έχει show

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...