Anorymous Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Oχι δεν μιλας για τον μεσο όρο. Απο που εως που μιλας για τον μεσο όρο? Εχεις κανει καμια δημοσκοπηση? Αν ναι με ποιον τροπο διαλεξες το στατιστικο δειγμα, πόσο ηταν το μεγεθος του δειγματος, ποιος ηταν ο μεσος όρος συμπεριφορας του, ποια η τυπικη αποκλιση συμπεριφορας του κλπ? Και επισης ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις την συμπεριφορα του καθε φιλαθλου και το αν ειναι σωστη ή οχι. Αλλα εστω και ετσι: Ή μας λες οτι οι 2 Ηρακληδεις και ο ενας Καλαμαριωτης και ενας(ή 3-4) Αριανος και οι 5-10 ΠΑΟΚτσηδες που γνωρισες στην Καβαλα ειναι ο μεσος όρος? Για μενα αυτος ειναι ΜΟ αμα γνωρισω αλλους και εχουν αλλη συμπεριφορα τοτε θα αλλαξω γνωμη εξαλλου στην στατιστικη ο καθενας βλεπει αυτο που θελει. Αυτο δεν σημαινει οτι αν πχ εσυ εισαι παοκ δεν θα σε κανω παρεα , θα σε γνωρισω και αν εισαι της νοοτροποιας οτι για ολα φταει η αθηνα απλα θα σταματησω να σε κανω παρεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ε να κανονίσουμε καφέ στη φραπεδούπολη τότε ( αν δεν σνομπάρεις ) , εσύ , εγώ και ο Posthelper να αναθεωρήσεις την άποψη σου και να αλλάξει το στατιστικό δείγμα. Φιλαράκι θα μας πέσουν τα μαλλιά με αυτά που γράφεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Για μενα αυτος ειναι ΜΟ αμα γνωρισω αλλους και εχουν αλλη συμπεριφορα τοτε θα αλλαξω γνωμη εξαλλου στην στατιστικη ο καθενας βλεπει αυτο που θελει. Για εσενα ναι αυτος ειναι ο μεσος όρος. Αλλά και εγω αν παω στην Πορτογαλια και δω 3 αλογα και ολα ειναι ασπρα αυτος θα ειναι ο μεσος όρος μου. Αλλά δεν θα βγω να λεω οτι στην Πορτογαλια εχει μόνο ασπρα αλογα. Γιατι θα ειμαι αφελης. Οπως εισαι και εσυ εδω που δεν κρατας καμια επιφυλαξη. Εκτός απο αφελης εισαι και κακος στα μαθηματικα διοτι δινεις βαση μόνο στον μεσο όρο και αγνοεις την τυπικη αποκλιση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Post χαλαρά γιατί σε βλέπω με κανα μυολαχαρωτικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Για εσενα ναι αυτος ειναι ο μεσος όρος. Αλλά και εγω αν παω στην Πορτογαλια και δω 3 αλογα και ολα ειναι ασπρα αυτος θα ειναι ο μεσος όρος μου. Αλλά δεν θα βγω να λεω οτι στην Πορτογαλια εχει μόνο ασπρα αλογα. Γιατι θα ειμαι αφελης. Οπως εισαι και εσυ εδω που δεν κρατας καμια επιφυλαξη. Εκτός απο αφελης εισαι και κακος στα μαθηματικα διοτι δινεις βαση μόνο στον μεσο όρο και αγνοεις την τυπικη αποκλιση. Μαλλον σε χαλαει η γνωμη μου και δεν εισαι ετοιμος να κανεις διαλογο , εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου και αυτο λεω δεν εισαι υποχρεωμενος να την δεχθεις αλλα ουτε και εχω να καθομαι να μου την λες. Ε να κανονίσουμε καφέ στη φραπεδούπολη τότε ( αν δεν σνομπάρεις ) , εσύ , εγώ και ο Posthelper να αναθεωρήσεις την άποψη σου και να αλλάξει το στατιστικό δείγμα. Φιλαράκι θα μας πέσουν τα μαλλιά με αυτά που γράφεις. Βλεπω μια επιθετικη συμπεριφορα ή ειναι η ιδεα μου ? Παοκτζης εισαι ? Για να ξερω αν εισαι αντικειμενικος ή μας το παιζεις αντικειμενικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μαλλον σε χαλαει η γνωμη μου και δεν εισαι ετοιμος να κανεις διαλογο , εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου και αυτο λεω δεν εισαι υποχρεωμενος να την δεχθεις αλλα ουτε και εχω να καθομαι να μου την λες. Εχεις να απαντησεις κατι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ που λεω? Προφανως και οχι γιατι αρχιζεις τις αοριστολογιες και τις υπεκφυγες. Κλασικο ειναι αυτο.... Ξαναλεω λοιπον: Για εσενα ναι αυτος ειναι ο μεσος όρος. Αλλά και εγω αν παω στην Πορτογαλια και δω 3 αλογα και ολα ειναι ασπρα αυτος θα ειναι ο μεσος όρος μου. Αλλά δεν θα βγω να λεω οτι στην Πορτογαλια εχει μόνο ασπρα αλογα. Γιατι θα ειμαι αφελης. Οπως εισαι και εσυ εδω που δεν κρατας καμια επιφυλαξη. Εκτός απο αφελης εισαι και πολυ κακος στα μαθηματικα διοτι δινεις βαση μόνο στον μεσο όρο και αγνοεις την τυπικη αποκλιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Είναι διαφορετικοί απο εμάς στην Β. Ελλάδα σε συμπεριφορά. Ποιό....άβγαλτοι θα έλεγα, ποιό αθώοι, ποιό "απότομοι". Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Έχω γνωρίσει Αρειανούς + Παοκτζήδες. Αν είσαι προκατηλημένος Αnorymoys, προκατηλημένοι θα είναι και αυτοί με σένα. Αν είσαι ανασκουμπομένος το ίδιο και αυτοί. Υπάρχουν και αρκετοί απαράδεκτοι αλλα νομίζω να μην κολλάμε εκεί. Τετοιοι παντού υπάρχουν, δεν έχω μετρήσει πόσοι και πόσοι. Θεωρώ οτι είσαι offsite σε αυτό που είπες για κακούς παοκτζήδες, είναι ρατσισμός. Περισσότερο δεν τα βρίσω με Νησιώτες και κλειστές κοινωνίες. Εκεί ομολογώ δυσκολεύομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μαλλον σε χαλαει η γνωμη μου και δεν εισαι ετοιμος να κανεις διαλογο , εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου και αυτο λεω δεν εισαι υποχρεωμενος να την δεχθεις αλλα ουτε και εχω να καθομαι να μου την λες. Βλεπω μια επιθετικη συμπεριφορα ή ειναι η ιδεα μου ? Παοκτζης εισαι ? Για να ξερω αν εισαι αντικειμενικος ή μας το παιζεις αντικειμενικος. Οχι ρε τι επιθετική. Στραβά το πήρες. Χαβαλέ κάνω εγώ μη με υπολογίζεις. Παοκτσής , κράζω Σαββίδη απο τότε που ήρθε , κράζω συνδέσμους και full αντικειμενικός . θεωρώ όμως ότι έχεις αδικό να αναφέρεσαι σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ επειδή γνώρισες κάποιους στραβούς. θα μπορούσες να πείς οτι η εμπειρία που είχα εγώ με οπαδούς του ΠΑΟΚ δεν ήταν καλή. με την ίδια λογική τα πανό misfits που έχω δει στην 7 αντιπροσωπεύουν όλο το λαό του Ολυμπιακού. υπερβολικό έτσι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Για μενα αυτος ειναι ΜΟ αμα γνωρισω αλλους και εχουν αλλη συμπεριφορα τοτε θα αλλαξω γνωμη εξαλλου στην στατιστικη ο καθενας βλεπει αυτο που θελει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Εχεις να απαντησεις κατι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ που λεω? Προφανως και οχι γιατι αρχιζεις τις αοριστολογιες και τις υπεκφυγες. Κλασικο ειναι αυτο.... Ξαναλεω λοιπον: Για εσενα ναι αυτος ειναι ο μεσος όρος. Αλλά και εγω αν παω στην Πορτογαλια και δω 3 αλογα και ολα ειναι ασπρα αυτος θα ειναι ο μεσος όρος μου. Αλλά δεν θα βγω να λεω οτι στην Πορτογαλια εχει μόνο ασπρα αλογα. Γιατι θα ειμαι αφελης. Οπως εισαι και εσυ εδω που δεν κρατας καμια επιφυλαξη. Εκτός απο αφελης εισαι και πολυ κακος στα μαθηματικα διοτι δινεις βαση μόνο στον μεσο όρο και αγνοεις την τυπικη αποκλιση. Θα πεις οτι ολα τα αλογα που εσυ ειδες ηταν ασπρα αυτο λεω και εγω δεν ειπα ολοι οι παοκτζηδες αλλα οσους εχω ΕΓΩ γνωρισει εχουν μια Α νοοτροπια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Καλα μια περιεργη νοοτροπια την εχουν τα παοκια. Ποιος θυμαται το 2000 που βγηκανε στους δρομους και χτυπουσαν παναθηναικους (οχι οργανωμενους) επειδη ειχαν ανεβει Θεσαλλονικη για να δουν το Παναθηναικο στο final four και μετα βγηκαν να πανηγυρισουν, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Οχι ρε τι επιθετική. Στραβά το πήρες. Χαβαλέ κάνω εγώ μη με υπολογίζεις. Παοκτσής , κράζω Σαββίδη απο τότε που ήρθε , κράζω συνδέσμους και full αντικειμενικός . θεωρώ όμως ότι έχεις αδικό να αναφέρεσαι σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ επειδή γνώρισες κάποιους στραβούς. θα μπορούσες να πείς οτι η εμπειρία που είχα εγώ με οπαδούς του ΠΑΟΚ δεν ήταν καλή. με την ίδια λογική τα πανό misfits που έχω δει στην 7 αντιπροσωπεύουν όλο το λαό του Ολυμπιακού. υπερβολικό έτσι ? Σορρυ αλλα νομιζα οτι ησουν επιθετικος με εχει παρει και μονοτερμα ο post πολυ θελει, οποτε my bad Μα αυτο λεω οσους εχω δει εγω δεν ειπα για ολους για αυτο ειναι γνωμη μου και ειναι υποκειμενικη. Γενικα εχω πολυ ασχημη εμπειρεια απο παοκτζηδες εκει που εμενα μαζευοντουσαν για να πανε τις εκδρομες τους και ειχα δει πολλα. Αλλο παραδειγμα οι βαζελοι απο την Αθηνα ηταν αρκετοι καφροι ενω οι καβαλιωτες ηταν κυριλε, οταν ειχε παρει τοτε το πρωταθλημα ο βαζελος το 2003 νομιζω ειχαν παει αθηναιοι βαζελοι που ηταν εκει φοιτητες και τα εσπαγαν ενω τα παιδια απο τον συνδεσμο της καβαλας τους φωναζανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Καλα μια περιεργη νοοτροπια την εχουν τα παοκια. Ποιος θυμαται το 2000 που βγηκανε στους δρομους και χτυπουσαν παναθηναικους (οχι οργανωμενους) επειδη ειχαν ανεβει Θεσαλλονικη για να δουν το Παναθηναικο στο final four και μετα βγηκαν να πανηγυρισουν, Ακόμα και αυτοί οι περίεγοι ειναι μετρημένοι. Ποιος νορμάλ θα βγει απο το σπίτι του να πάει να χτυπήσει οπαδούς του ΠΑΟ στο παλατάκι ? Εγώ θυμάμαι χαρακτηριστικά ο τελευταίος αγώνας που πήγα Τούμπα ήταν Ελλάδα - Ισπανία , χειροκροτούσα Σαλπι και στα δέκα μέτρα με απειλούσαν. Απο τότε σιχάθηκα συνδέσμους , θύρες 4 κλπ κλπ. θεωρώ οτι ειμαι πιο πολύ παοκτσής απο αυτούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Σαββίδης: "Αν πάρεις την ομάδα θα φύγω από την Super League" Τώρα εξηγούνται πολλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ε σιγα μην επαιρνε την ομαδα.Φοβηθηκε τον Ιβαν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις