Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα ο ΠΑΟΚ πήρε αυτο που ηθελε ρε συ. Τι να τους κάνει τους βασικους...με under-21 θα κατέβει στον τελικο. Ο τελικος του μια ζωη ειναι Αρης και Ολυμπιακος.

Δεν ξερω αν τα πιστευεις αυτα που λες αλλά ειτε τα πιστευεις ειτε οχι, ειναι παντελως εκτός πραγματικοτητας.

• Like 1
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ε τι περίμενες να πεί δηλαδή ? Ο κυρ σάββας που απαιτούσε να σταματήσει ο αγώνας χειρότερο IQ έχει αν λάβουμε υπόψιν και αυτά που πετάει συχνά πυκνά. Σήμερα ειχε καλή διαιτησία , δεν άκουσα να λέει κάτι.

Ευτυχώς υπάρχουν μερικοί με το μυαλό στο κεφάλι τους όπως ο Σάλπι , που έκανε τις πιο ουσιώδεις δηλώσεις.

Αμα δεν εχει να πει κατι σωστο, ας μη πει τιποτα καλυτερα... Ο κυρ σαββας ειναι γνωστος εδω και χροοονια κι εχει φαει ΤΟ κραξιμο, ακομα και απο πολλους γαυρους.

Ενταξει γενικα η βραδια ηταν ξεφτιλα απο πολλες αποψεις. Ξεφτιλικια να ψαχνεσαι μια ωρα με τους παγκους, να πετας μεσα καπνογονα, να κανεις ντου, να παιζεται 10' αγωνας και 20' "μαγκιες"... Δυστυχως φαινοταν το πραγμα οτι πηγαινε προς τα κει.

Φυσικα οι παιχτες της ομαδας μου εχουν τεραστια ευθυνη που δε τελειωσαν τη προκριση απ τον πρωτο αγωνα και που δυο μηνες τωρα σερντονται.

Δημοσ.

Δυστηχως πολλοι παοκτζηδες ειναι ετσι και χειροτεροι , τα καλητερα παιδια απο θεσ που γνωρισα σαν φοιτητης στην καβαλα ηταν Αρης , Καλαμαρια και Ηρακλης.

Οσους γνωρισα παοκτζηδες δεν μπορουσαμε να κανουμε παρεα πανω απο την μια μιση ωρα που ηταν το μαθημα.

Γνωρισες στην Καβαλα Ηρακληδεις και Καλαμαριωτες?? Μπραβο.

Και εγω οταν πηγα στον αστερισμο του Καρκινου, απο τις νεράιδες, τα ξωτικα και τις καμπιες που γνωρισα, μόνο με τα ξωτικα μπορουσα να μιλησω λογικα.

Τις ιστοριες φαντασιας του μυαλου σου καλυτερα να τις λες στα μικρα παιδια και οχι εδω που μιλανε ενηλικοι και οσο να'ναι εχουν ενα στοιχειωδες μυαλο να σε καταλαβουν οτι πλαθεις ιστοριες....

• Like 3
Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑ θα διαχωρίσουμε χαρακτήρες τώρα ,  βάσει τι ομάδα είμαστε ? Πιο ρατσιστικό πεθαίνεις. Εμένα οι καλύτεροι μου φίλοι ειναι αριανοί. 7 στους 10 δηλαδή. Αρα αφού έχω κολλητούς τους αριανούς ειμαι και εγώ καλό παιδί. Απλή μέθοδος της αναλογίας. Από την άλλη όμως ειμαι φίλαθλος του ΠΑΟΚ και συμπαθώ και την Καλαμαριά. Δεν βγάζεις άκρη.

Υ.Γ. Ευτυχώς μας κάνετε να γελάμε και λίγο στο φόρουμ

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως ρε φίλε δεν γνώρισα κανένα "καλό" παιδί Ολυμπιακό μέχρι τώρα. Ούτε 5λεπτο.. Παναθηναϊκούς από την άλλη.

Τυχαιο παραδειγμα ο βαζελος να φανταστω .... :P

Διάκριση ατόμων ανάλογα με το τι ομάδα υποστηρίζουν. Αχ πως το λένε πως το λένε... Ρατσισμός maybe??

Δεν ειναι ρατσισμος ειναι θεμα νοοτροπιας οταν λες ενας νεοελληνα ειναι ρατσισμος ?

Ετσι και οι παοκτζηδες οσους εχω γνωρισει εγω φυσικα ειναι σε φαση αθηνα @$@ανα και ειμαστε αδικημενοι και φταει το κρατος των αθηνων.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω οταν πηγα στον αστερισμο του Καρκινου, απο τις νεράιδες, τα ξωτικα και τις καμπιες που γνωρισα, μόνο με τα ξωτικα μπορουσα να μιλησω λογικα.

Τις ιστοριες φαντασιας του μυαλου σου καλυτερα να τις λες στα μικρα παιδια και οχι εδω που μιλανε ενηλικοι και οσο να'ναι εχουν ενα στοιχειωδες μυαλο να σε καταλαβουν οτι πλαθεις ιστοριες....

Δημοσ.

Ναι ξερω ακουγεται περιεργο αλλα γνωρισα 2 φιλους του ηρακλη και εναν Απολλωνα και δεν ηταν καβαλιωτες ηταν απο θεσσαλονικη.

Και ηταν πολυ γαματα παιδια ειδικα ο καλαμαριωτης, το καλητερο παιδι που γνωρισα ηταν αρης και ηταν και γαμω τα παιδια :)

Δημοσ.
Δεν ειναι ρατσισμος ειναι θεμα νοοτροπιας οταν λες ενας νεοελληνα ειναι ρατσισμος ?

Ετσι και οι παοκτζηδες οσους εχω γνωρισει εγω φυσικα ειναι σε φαση αθηνα @$@ανα και ειμαστε αδικημενοι και φταει το κρατος των αθηνων.

Δεν ειναι ρατσισμος αυτο που ειπες. Λαθος όρος που χρησιμοποιησε ο vlachaquito.

Ειναι κατι παρομοιο με το ρατσισμος βεβαια. Λες οτι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ ειναι κατωτερης ποιοτητας/ευφυιας απο τους οπαδους του Ηρακλη, Αρη κλπ.

Αυτο ειναι μια ανοησια! Μια μπουρδα τελειως.

Δεν χρειαζεται καν να δικαιολογησω το γιατι.

Η πραγματικοτητα ειναι οτι στις ταξεις καθε ομαδας υπαρχουν πανεξυπνοι ανθρωποι, πανηλιθιοι ανθρωποι, ανθρωποι ανωτερης ποιοτητας/πολιτισμου, ανθρωποι κατωτατης ποιοτητας/πολιτισμου, κλπ, κλπ. Τα ποσοστα βεβαια αποκλινουν και ειναι ελαφρως διαφορετικα απο ομαδα σε ομαδα με μαλλον τυχαιο τροπο.

Οποιος υποστηριζει το αντιθετο(οπως εσυ) δεν ξερει τι του γινεται.

Επισης το παραδειγμα και η γενικευση που εκανες με το συμπερασμα που εβγαλες, ειναι επαγωγικη λογικη και ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ!

Το οτι πηγες πχ Πορτογαλια και ειδες 3 αλογα και ολα ηταν ασπρα, δεν σημαινει οτι ολα τα αλογα στην Πορτογαλια ειναι ασπρα.

Δημοσ.

Όχι όντως ξέρω αρκετά καλά παιδιά :P

και εγω δεν λεω ο περιμενα να πεις ομως πχ ΑΕΚ, εμενα ο κολλητος μου ΑΕΚ ειναι.

Δεν ειναι ρατσισμος αυτο που ειπες. Λαθος όρος που χρησιμοποιησε ο vlachaquito.

Ειναι κατι παρομοιο με το ρατσισμος βεβαια. Λες οτι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ ειναι κατωτερης ποιοτητας/ευφυιας απο τους οπαδους του Ηρακλη, Αρη κλπ.

Αυτο ειναι μια ανοησια! Μια μπουρδα τελειως.

Δεν χρειαζεται καν να δικαιολογησω το γιατι.

Η πραγματικοτητα ειναι οτι στις ταξεις καθε ομαδας υπαρχουν πανεξυπνοι ανθρωποι, πανηλιθιοι ανθρωποι, ανθρωποι ανωτερης ποιοτητας/πολιτισμου, ανθρωποι κατωτατης ποιοτητας/πολιτισμου, κλπ, κλπ. Τα ποσοστα βεβαια αποκλινουν και ειναι ελαφρως διαφορετικα απο ομαδα σε ομαδα με μαλλον τυχαιο τροπο.

Οποιος υποστηριζει το αντιθετο(οπως εσυ) δεν ξερει τι του γινεται.

Αδελφε μιλαω για τον μεσο ορο και ο μεσος ορος λεει τι ειναι περιπου η καθε ομαδα.

H δικια σου γνωμη ειναι αυτη η δικια μου μου λεει οτι αλλοι ειναι οι οπαδοι της hellas verona και της lazio και αλλοι της Livorno και της St. Pauli και αναλογα που ανηκουν εχουν μια Α νοοτροπια.

Δημοσ.

Αδελφε μιλαω για τον μεσο ορο και ο μεσος ορος λεει τι ειναι περιπου η καθε ομαδα.

Oχι δεν μιλας για τον μεσο όρο.

Απο που εως που μιλας για τον μεσο όρο?

Εχεις κανει καμια δημοσκοπηση? Αν ναι με ποιον τροπο διαλεξες το στατιστικο δειγμα, πόσο ηταν το μεγεθος του δειγματος, ποιος ηταν ο μεσος όρος συμπεριφορας του, ποια η τυπικη αποκλιση συμπεριφορας του κλπ? Και επισης ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις την συμπεριφορα του καθε φιλαθλου και το αν ειναι σωστη ή οχι. Αλλα εστω και ετσι:

Ή μας λες οτι οι 2 Ηρακληδεις και ο ενας Καλαμαριωτης και ενας(ή 3-4) Αριανος και οι 5-10 ΠΑΟΚτσηδες που γνωρισες στην Καβαλα ειναι ο μεσος όρος? :eek: :-(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...