Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε ναι, λογικό να μην σχολιάσει ο Πεδουλάκης. Ό,τι και να πει, μπελά θα βρει.

Για Ρεάλ-Ολυμπιακός, η πρόβλεψή μου είναι η εξής:

Για τα δύο πρώτα ματς, το ένα θα είναι πολλά με λίγα και το άλλο θα το παλέψει ο Ολυμπιακός. Αν πάρει αυτό το ένα, στο ΣΕΦ θα γίνει αίμα κι άμμος, αλλά με ελαφρό φαβορί Ρεάλ να πάρει τουλάχιστον 1/2. Αν γίνει το 2-0 στη Μαδρίτη, βλέπω να μην ξαναγυρίζει η σειρά εκεί.

Για να δούμε... Παρεμπιπτόντως, η Ρεάλ δεύτερη βγήκε, όχι πρώτη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Ανέκαθεν ειχε προβλημα με τραυματισμους ο Ολυμπιακός. Εντάξει τωρα αυτο ειναι χιαστός αλλά αν θυμηθείτε τις θλάσεις....

Ο Πέρεζ πάντως ειναι λίγος κατά την άποψή μου. Σκάσαμε 2,5 μύρια για έναν μέτριο παιχτη που ούτε στον Εργοτέλη δε θα ξεχωριζε.

Σαφως το ιδιο ισχυει και για Βαλντέζ, Εντιγκά. Ο Μανιάτης δεν ειναι μέσος. Κακός παίζει ακομα εκεί. Θα έπρεπε να έχει επιστρέψει στη φυσική του θέση εδω και χρόνια.

Ο Μιτσελ δε θέλει να παίζει με καθαρόαιμο αμυντικο χαφ αλλά με το Αγγλικό σύστημα των box to box ή το παλαιό της Εθνικης Γαλλίας. Ναι αγάπη μου, αλλά οι Γάλλοι τότε είχαν έναν Μακελελέ, έναν Βιειρά και έναν Ζινταν.

Εμάς μονο ο Σάμαρης μπορει να χαρακτηριστεί "πληθωρικος" μέσος που έχει μόλις ένα έτος βασικος.

παιχτης που δεν εχει την πασα, δεν εχει την σεντρα ,δεν εχει πεταγμα ,οταν θες να ανοιξεις αμυνες που κατα κυριο λογο αυτο κανει ο ολυμπιακος δεν τον βαζεις βασικο μπακ .Ο μανιατης ειναι ενας παιχτης που θα κυνηγαει να κλεψει την μπαλα για οσα λεπτα αντεχει αυτο μπορει να κανει και μονο και ειναι πολυ ποιο χρησιμος τα χαφ.Εμενα το μονο που με ενοχλει στον μανιατη και με ενοχλει πολυ ειναι που προσπαθει συνεχεια να οργανωσει παιχνιδι, και ή θα πεφτει πανω στον αντιπαλο και θα χανει την κατοχη η θα κανει σουτ και οπου παει .για μενα εκτιθεται με το να προσπαθει να κανει τον οργανωτη  θυμηθειτε μανιατι με ορβαιθ και ιμπαγασα που απλα τους εδινε την μπαλα οταν την επερνε τι κεντρο ειχαμε (που δεν το θεωρω το τρομερο κεντρο αλλα ειχαμε κεντρο)

Εγω πιστευω πτι η σειρα θα κριθει στα 5 ματς και δε θα ναι ευκολη για τη ρεαλ.

Το κλειδι ειναι να περιοριστει ο σερχι, παιχτης που θεωρω οτι μπορουμε ν αντιμετωπισουμε χωρις παγιδες.

Χωρις παγιδες θα παιξουν και αυτοι τον σπανουλη αφου δεν εχουν τους γρηγορους ψηλους του παο πχ, για να το κανουν αυτο.

Τη ρακετα δε τη φοβαμαι, αν βεβαια ο πριντεζης ηταν σε καλη κατασταση θα ταν καλυτερα τα πραγματα. Περιμενω να παρει μερικα λεπτα σημερα κ τη πεμπτη να ναι πιο καλα.

Θεωρω οτι θα βγαλουμε αρκετα ελευθερα σουτ τα οποια πρεπει να μπουν.

Πονταρω στον εγωισμο της ομαδας για την κινηση που εκανε η ρεαλ και περιμενω μεγαλες μαχες.

Σημερα θεωρω θα χασουμε ευκολα.

Η ομάδα στα 2 προηγούμενα Φαίναλ4 έβγαζε τρομακτικά περισσότερη ενέργεια σε σχέση με τα πλευ οφφς και την εκάστοτε υπολοιπη χρονιά. Σίγουρα θα προσπαθήσει να βγάλει ενέργεια με τη Ρεάλ, αλλά λόγω μεγάλων ελλείψεων/τραυματισμών πιστεύω πως θα δυσκολευτεί πολύ. Αν πετυχαίναμε τη Ρεάλ σε νοκ αουτ ματς, θα ήταν εντελώς διαφορετική ιστορία.

...θα μπορούσε να "σας" κατάπινε πχ με 40 πόντους εφ' άπαξ.

Ενώ τώρα, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ υπάρχει η ευκαιρία για ρηντέμψιον αν τα σκατώσε"ΤΕ" σε ένα παιχνίδι...

Γενικά δεν έχουν πολύ νόημα αυτά τα "αν". Το ζουμί είναι ότι  η Ρεάλ είναι σαφώς οδοστρωτηρότερη (φέτος ειδικά), ο ΟΣΦΠ είναι ( ; ) πάντα απρόβλεπτος (έστω και λιγότερο δυνατός φέτος - πιο έμπειρος από την άλλη και ίσως η Ρεάλ λουζερίζουσα όπως πάντα....; ), και όποιος αφήσει περισσότερα κόκκαλα τη μια φορά στην έδρα του άλλου, πιθανώς θα είναι και ο λάκι μπάσταρντ (ο οποίος θα έχει την τιμή να του ράψει κοστούμι η Μπαρτελόνα μετά).

Για Μαραθώνιο...ταχύτητας πρόκειται, κι όποιος α) μπορέσει β) αντέξει...

Παιχνίδι αναφοράς για το πώς θα 'πρεπε να παίξει ο βάζελος την Τσσκα για να 'χει τύχη (δεν το ποστάρω δίπλα γιατί θα παρεξηγηθούν). https://www.youtube.com/watch?v=51Gd7Sh9Sps

Μακάρι να τους βρίσκαμε εμείς στα πλευ οφφς, και χωρίς Τεόντοσιτς θα 'ταν 60-40 για μας.

(δεν το ποστάρω δίπλα γιατί θα παρεξηγηθούν).

Αυτό {με τα μη-trolls} δεν παίζει, είναι η προσέγγισή σου και μπορεί να διαφωνήσει κάποιος μπασκετικά, αλλά γιατί να παρεξηγηθεί;

Αν το βάλεις βέβαια με τίτλο σας πονάει ο Σπανούλης, κοίτα πόσο εύκολα θα νικούσατε αν τον είχατε... :devil: :P

Προφανώς αν βάλεις ένα τυχαίο-αδιάφορο ματς/ήττα πιθανώς και να τρολάρεις αλλά όχι κ έτσι.

• Like 1

Εγώ πάλι ξύπνησα με εφιάλτη προχτές, αποκλειστήκαμε λέει με 3-1 και ο βάζελος πέρασε με 2-3!!!

Λέμε για τους παίκτες και για την ενέργεια που πρέπει να βγάλουν, αλλά μπορεί κάποιος να μου θυμίσει ένα ματσάκι που να το πήρε ο Μπαρτζώκας? Γιατί νομίζω όλα θέμα παικτών είναι, ο προπονητής δε μου εμπνέει εμπιστοσύνη ότι έχει μελετήσει τα ματσάκια ώστε να κάνει τη κίνηση ματ.. Anyway, ας το παλέψουν οι παίκτες και ότι βγει.

Δυστυχως εμφανιζεται ο Λαθουλης σημερα

Εγω οταν λεω οτι δεν ειναι ηγετης δε το λεω γιατι εφυγε απο εμας.

Αλλα τεσπα.

Παιχτης ψυχολογιας ειναι καθαρα.

Ετσι ειναι ο Σπανουλης χρονια τωρα , στο δευτερο μπορει να βαλει οτι δεν εβαλε στο πρωτο κ να παιζει καλα

Αλλα φαινεται η διαφορα πιστευω , το matchup στο 4 δν βγαινει

Ετσι ειναι ο Σπανουλης χρονια τωρα , στο δευτερο μπορει να βαλει οτι δεν εβαλε στο πρωτο κ να παιζει καλα

Αλλα φαινεται η διαφορα πιστευω , το matchup στο 4 δν βγαινει

Ο Σπανουλης αν εχει διπλα του 2-3 εργαλεια ειναι καλυτερος απο τον Jordan( λεμε τωρα)

αν περιμενεις να σου γυρισει παιχνιδι μονος του απλα ξεχνατο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...