Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με καλυψε αυτο το μερος της απαντησης σου

αν εσυ το θεωρεις σωστο και δικαιο, παω πασο.

Σου ξαναλεω οτι εγω την συγκεκριμενη φαση την θεωρω πεναλτι ,αυτο ειναι το ενα .Το οτι δεν θα δινονταν σε μια μικρη ομαδα πεναλτι σε αντιστοιχη φαση ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και σου απαντησα επειδη εσυ το εθιξες .Θεωρω λοιπον δικαιο που δοθηκε το πεναλτι και αδικο να μην το εδινε  στην Βεροια αν και εφοσον δεν το σφυριζε σε αντιστοιχη φαση  .

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

3 φασεις η ολο τον αγωνα; ξαναρωταω.

επισης...βλεπεις ολους τους αγωνες...προφανως απο τις φασεις που δειχνουν σε αθλητικη κυριακη κτλ εννοεις ε;

επισης...γιατι μου λες αλλα αντι αλλων; δεν με ενδιαφερουν αλλα παιχνιδια. σου μιλαω για το δικο μας παιχνιδι. ειπα εγω οτι στηνει κατι ο μαρινακης; κι απο μονος του να το δινει ο διαιτητης επειδη ετσι γουσταρει η επειδη φοβαται εδρα/μαρινακη (χωρις να τον στηνει ο τελευταιος...αντε για να εξηγω μεχρι αηδιας τι λεω) κτλ, εμενα δεν μου αρεσει.

μεινε στο θεμα αν θες αλλιως δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε.

Εσύ μπορεί να τα βλέπεις αθλητική κυριακή, εγώ όπως είπα τα βλέπω ολόκληρα αν έχεις πρόβλημα στην κατανόηση απλών προτάσεων και πάλι δεν είναι πρόβλημα δικό μου.

Μιλάς για "άδικες αποφάσεις". Σου λέω ότι αν σε όλο τον αγώνα ο διαιτητής είχε ας πούμε λάθος 5 αποφάσεις (δε κάθομαι να μετράω φάσεις), από το θέμα και μόνο του ότι ακύρωσε γκολ στον Ολυμπιακό το οποίο ήταν οριακά offside και μπορούσε αν φοβόταν τον Μαρινάκη όπως λες ή αν ήταν στημένος να το αφήσει αποδικνίει ότι ΔΕΝ ήταν στημένος. Ο στημένος/φιλικά προσκείμενος θα το έδινε για γκολ και δεν θα το ακύρωνε, και ότι "άδικες" αποφάσεις είναι καθαρά θέμα ποδοσφαιριστών που με τα θέατρα ξεγελάνε τον διαιτητή ή καθαρά ανθρώπινα λάθη. 

Όσο για τους άλλους αγώνες νόμιζα ότι όταν είπες "αντίπαλοι" εννοούσες τις άλλες ομάδες και όχι καθαρά και μόνο την Βέροια (δεν θεωρώ αντίπαλο την Βέροια σόρρυ κιόλλας)

Δημοσ.

Kαταρχην κανεις μας δεν υποστηριξε πως το πέναλτι άλλαξε κάτι στη ροη του αγώνα. Το ξεκαθάρισα στο ποστ μου, μονότερμα τους παίζαμε θα έμπαινε και δεύτερο.

Για εμένα, έτσι οπως την είδα τη φάση, δε το θεωρώ παράβαση.

Ακόμα και αν υπάρχει επαφή δε θεωρώ οτι πρέπει να δίνονται τέτοια πέναλτι στον Ολυμπιακό και ας είναι με το γράμμα του νόμου.

Άποψή μου είναι πως με τη διαφορά δυναμικότητας που έχουμε με τις άλλες ομάδες, πρέπει να μπαίνουμε μεσα και εύκολα ή δύσκολα να κερδίζουμε, παίζοντάς τους μονότερμα.

Χθες, είχαμε δυσκολίες, γιατί παίξαμε με μια ομάδα που καθισε όλη πίσω και έπαιζε με αντεπιθέσεις.

Θα έπρεπε να ρίχνουμε 5άρες σε τέτοια ματς, γιατί μια ζωή έτσι μας έπαιζαν όλοι.

Τα περισσότερα πέναλτι που θα μας δώσουν, μπορουμε να τα θεωρήσουμε ως νόμιμα αλλά παρατραβηγμένα. Αυτά δημιουργούν αρνητική εικόνα προς την ομάδα και αμφισβήτηση, ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας, πως σε γαμω ντέρμπι που παίξαμε φέτος, δεν πείσαμε κανέναν οτι είμαστε καλύτεροι.

Με τον ΠΑΟΚ, νικάμε σε ολο το ματς, και καθόμαστε στο τελος.

Με την ΑΕΚ, μπήκαμε κοιμησμένοι, δε τους έδωσε το γαμοπέναλτι, λες και δε ξέραμε τι θα επακολουθήσει μετά.

Ο ΠΑΟ έκανε το παιχνιδι της ζωής του μαζί μας και μπορει και να μας κερδιζε.

Αντιλαμβάνεται λοιπον κανείς, πως αυτή η ομάδα αν εξαιρέσει 3-4 Ευρωπαικά παιχνίδια, δεν έχει πείσει.

Σε συνδιασμό με παραβάσεις σα τη χθεσινή (η οποία ξεκαθαρίζω πως πιθανον να ηταν παράβαση με το γράμμα του νόμου, αλλά δε του πήρε και τα πόδια κιόλας), δημιουργουμε ηλίθιες αμφισβητήσεις.

Μεταξύ μας μιλάμε τώρα, οχι με Παναθηναικούς.

• Like 2
Δημοσ.

Μα δεν αμφιβάλω με ότι λες, η εμφανίσεις που κάνουμε του "σίγουρου πρωταθλητή" είναι χάλια όσο δεν πάει. Δεν είναι ότι κερδίζουμε γιατί είμαστε καλύτεροι, κερδίζουμε γιατί οι άλλοι είναι χειρότεροι. Και η όλη κατάσταση φέτος έχει σαν αποτέλεσμα ο χοντρός με τα καβούρια στις τσέπες να μην δίνει φράγκο για μεταγραφές.

Μα καλά, να δίνεις Μιραλάς και να μην τον αντικαθιστάς; Να λέμε και να συζητάμε για το αν θα πάρουμε τον Ολαϊτάν; Με παίχτες από Βέροια και δε ξέρω γω τι θα πάμε που σαν ομάδα; Να πάρουμε πρωτάθλημα; Αυτό μας νοιάζει; Να βάλουμε το 4το αστέρι; Ευρώπη με παίχτες αγορασμένους (εκτός κάποιων εξαιρέσεων) από την Σουπερλίγκ δεν πας.

Απλά το όλο θέμα να ξεψειρίζουμε κάθε φάση που καλώς έδωσε υπέρ μας και να λέμε "ντάξει Ολυμπιακός είμαστε μπορούσε και να μη μας το δώσει" δε στέκει. Ότι είναι παράβαση είτε υπέρ μας είτε κατά μας ΠΡΕΠΕΙ να δίνεται.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ.

Και εγω περίμενα μια σοβαρή μεταγραφή φέτος.

Είχε τώρα ελευθερο τον Κουαρέσμα, δε του τάσκασε να τον πάρει, να δουμε έναν παίχτη που ξέρει να ξεσηκώνει την εξέδρα με καλές ενέργειες.

Οκ ο Μασάδο που τον χρυσοπλήρωσε, δε του έχει βγει για την ώρα και γκρινιάζουμε.

Αλλά ένα γαμωχαφ που φωνάζαμε όλοι, μπορουσε να το πάρει αντί να μου έχει τον ανέτοιμο Ντιακιτέ τον οποίο βάζει μπακ.

Είναι φασεις που τους βλέπω και εκνευρίζομαι.

Αν δε παίζει ο Ιμπαγάσα και δεν ειναι και στη μέρα του, δε μπορουμε να κάνουμε φάση καλά καλά...

Και χθες γαμηθήκανε στις σέντρες. Τι πράμα ηταν αυτό.

Βαθιές μπαλιές μόνιμα, μπας και πάρει ο Μητρογλου τη κεφαλιά.

Ο Τσιμπουρ, δεν έβαζε γκολ ούτε με σφαίρες και μπηκε ο Πάντελις και το χωσε στα 3 λεπτά με κλασικό γκολ σεντερ φορ (σε ποιον δε θυμισε αγαπημένες εποχές Γκαλέτι-Κοβάσεβιτς, το 3ο γκολ)??

Ε νισάφι πια. Τον υποστηρίζω τον Βαγγελα γιατί πιστεύω πως θέλει να εξυγιάνει την ομάδα, αλλά παίχτε και λίγο μπαλα ρε γμτ μου.

Πάρε έναν παίχτη της προκοπής να γουστάρει και ο κόσμος να ανεβάσεις λίγο και τα διαρκείας.

Τον Ντελ Πιέρο να έφερνε, πλάκα θα έκανε στη Σουπερλιγκ :P:P

• Like 1
Δημοσ.

Ρε συ Cossutius τι παιχτη να φερει με το χαλι του πρωταθληματος. Οτι ονομα και να φερει τα κακα βραδυα με τις μικρες αλλα επικινδυνες ομαδες δεν τα γλυτωνεις και τα ντερμπι δεν τα καταλαβαινει ο ξενος, οταν του λες πως πρεπει να σκισεις σε ενα ντερμπι με ομαδα που ειναι 22 βαθμους κατω απο εσενα ο σουπες σταρ θα απορει τι σοι ντερμπι ειναι αυτο. Οι Τζιοβανι, Νταρκο, Καρεμπε κτλ αστερες εκαναν μαγικες βραδιες γιατι επρεπε να φανουν στα ντεμπι ωστε η ομαδα να βγει μπροστα και να πιασει τους στοχους της. Τωρα που οι στοχοι εχουν επιτευχθει απο τον γεναρη τι κινητρο να υπαρξει; Ο ανταγωνισμος φερνει το θεαμα σε καθε πρωταθλημα και ανταγωνισμος δεν υπαρχει φετος. Δες και τον Παοκ, που ο Σαββιδης εταξε λαγους με πετραχυλια και τελικα η ομαδα ενισχυεται με Βυντρα και Κατσου.....

Ενα παιχνιδι υπαρχει ακομα με καποιο ενδιαφερον και αυτο ειναι η προτελευταια αγωνιστικη με Παο στον τελευταιο αγωνα στο καραισκακη, εκει πρεπει να φανει η ομαδα. ΑΠο τα υπολοιπα παιχνιδια μονο στην Ευρωπη ωφειλουν να εχουν κινητρο, εκτος αν στην φετινη ΑΕΚ το να βαλουμε 6 γκολ θα θεωρηθει επιτυχια...

• Like 1
Δημοσ.

Lary το πρόβλημα με την ομάδα μας φέτος, ειναι οτι κερδίζει δύσκολα, όχι επειδή δεν έχει κάποιο καλό σύστημα (κλασικό επιθετικό σύστημα παίζει πάντα ο Ολυμπιακός, ακόμα και επι Μπιγκόν και Ζήκο :P ) αλλά επειδή της λείπει η ποιότητα στα χαφ και στα εξτρέμ.

Ο Μανιάτης δεν ειναι καθαρόαιμο αμυντικο χαφ, ειναι ενδιάμεσος και φέτος δείχνει σκασμένος, ο Ιμπαγάσα ειναι 36, ο Σέρβος ειναι ανύπαρκτος και ο Γκρέκο δεν ειναι κανας ποιοτικός παίχτης καλύτερος από τους περσινούς που είχαμε. Πέρσι είχες έναν Ορμπάιθ πίσω που έκοβε και σου έβγαζε εκεινες τις εκπληκτικές βαθιές μπαλιες. Αυτό ειναι όταν μιλάμε για ποιότητα παίχτη.

Φέτος περιμένουμε τον Ιμπαγασα να κάνει παιχνίδι.

Αντικατεστησες τον Μιραλλάς με τον Μασάδο ουσιαστικά, και έχεις εναν αργό τεχνίτη παιχτη, που θα έπρεπε να παίζει στη θέση του Ιμπα, να παίξει σαν αριστερό εξτρέμ. Δε μπορει.

Εκεί ειναι που τα σκας σε έναν παιχτη τύπου Κουαρέσμα, που ειναι ελεύθερος και έρχεται εδω πέρα και προσφέρει θέαμα, ζαλίζοντας τους αμυντικούς.

Εχεις και τον Αμπντουν που ειναι σε φόρμα και δε κάνεις το έγκλημα να βάζεις τον Φουστέρ στα πλάγια.

2 παίχτες ήθελε φέτος ο Ολυμπιακός. Εναν παίχτη τυπου Ορμπάιθ (απορω ακομα γιατι τον δώσανε) και ένα καλό εξτρέμ, που υπήρχε ελευθερο με βαρυ βέβαια συμβόλαιο.

Δε τους πήρε, τωρα τα πληρώνουμε.

Καταλαβαίνω τι εννοείς για τους στόχους κτλ, αλλά και πέρσι ειχαμε πάρει πρωτάθλημα 6 αγωνιστικές πριν το τέλος, αλλά οι Μιραλάδες, ο Μέλμπερκ και οι λοιποί, έτρεχαν σαν πυραυλοκίνητοι.

Δημοσ.

Kαλα φέτος δεν ειναι μονο οτι εχει λιγοτερο ποιοτικους παιχτες απο περυσι ,ειναι οτι πηγε και αγορασε ενα παιχτη που ολο το καλοκαιρι τον ειχαν πρωτοσελιδο οι σκατοφυλλαδες "Πρωταθλητης" και "ΓΑΥΡΟΣ" σαν τον σουπερ μαγο παιχταρα που θα αντικαταστησει τον Ιμπαγασα και οταν τον αγορασαμε διαπιστωσαμε οτι μονο για κλοτσιες κανει .Βεβαιως τωρα βγαινουν καποιοι δημοσιογραφοι καραγκιοζηδες που γραφουν σε εφημεριδες του Ολυμπιακου και προσπαθουνε να το παρουσιασουν οτι ο Μασαντο εχει προσφερει με στατιστικες αναλυσεις και αλλες τριχες και αηδιες αλλα που...Εγω δηλαδη αυτον τον παιχτη δεν μπορω να τον βλεπω να παιζει με την φανελα του Ολυμπιακου μου γυριζουν τα αντερα καθε φορα ,,,Το ακομα χειροτερο και προκλητικο  βεβαια ειναι οτι ο Ζαρντιμ επιμενει και τον κραταει στην ενδεκαδα . 

Δημοσ.

Koιτα Κωνσταντίνε, επειδή σκαμπάζω αρκετά απο Γαλλικό ποδοσφαιρο, μια που έζησα ένα χρονικο διάστημα εκεί και παρακολουθούσα αγώνες, ο Μασάδο είναι καλός παίχτης.

Ακόμα όμως δεν έχει προσαρμοστεί, παίζει σε λάθος θέση (ποτέ μου δε τον ειδα να κάνει το εξτρέμ οταν έπαιζε στη Τουλουζ) συν του ότι τον συγκρίνουμε με ένα ιερό τέρας στη θέση του επιθετικού χαφ, οργανωτή, τον Ιμπαγάσα.

ΔΕΝ είναι Ιμπαγάσα. Δεν έχει τόσο σπουδαίο στρατηγικό μυαλό.

Έχει ομως αλλα προσόντα και μπορεί να παίξει.

Δε τον υποστηρίζω απλά σου λέω αυτά που είδα live.

Εγω περίμενα να κάνει πλάκα αυτος στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Παντως το να παιζει συνεχομενα παιχνιδια σε αλλη θεση μονο κακο κανει στον παιχτη. Ας τον βαλει στην φυσικη του θεση η αλλιως ας τον αφησει μερικα ματς στον παγκο.

Δημοσ.

Η καχα παει για το 3 στα 3 :o

Με την Μπεσικτας αντιπαλο και εντος εδρας, δε νομιζω να περιμενες κατι διαφορετικο.

Το εντυπωσιακο της σημερινης αγωνιστικης ειναι η πρωτη και αρκετα ανετη νικη της Μακαμπι επι της Φενερ, σε ματς που το περιμενα τουλαχιστον ντερμπι.

Δημοσ.

Koιτα Κωνσταντίνε, επειδή σκαμπάζω αρκετά απο Γαλλικό ποδοσφαιρο, μια που έζησα ένα χρονικο διάστημα εκεί και παρακολουθούσα αγώνες, ο Μασάδο είναι καλός παίχτης.

Ακόμα όμως δεν έχει προσαρμοστεί, παίζει σε λάθος θέση (ποτέ μου δε τον ειδα να κάνει το εξτρέμ οταν έπαιζε στη Τουλουζ) συν του ότι τον συγκρίνουμε με ένα ιερό τέρας στη θέση του επιθετικού χαφ, οργανωτή, τον Ιμπαγάσα.

ΔΕΝ είναι Ιμπαγάσα. Δεν έχει τόσο σπουδαίο στρατηγικό μυαλό.

Έχει ομως αλλα προσόντα και μπορεί να παίξει.

Δε τον υποστηρίζω απλά σου λέω αυτά που είδα live.

Εγω περίμενα να κάνει πλάκα αυτος στην Ελλάδα.

Δεν αμφισβητω την κριση και την γνωση που σαφως εχεις εφοσον λες εχεις παρακολουθησει γαλλικο πρωταθλημα απλα επειδη παιχτες τυπου Μασαδο εχουν περασει πολλοι ,παρα πολλοι απο τον Ολυμπιακο και δεν ακουμπησαν εγω πιστευω οτι ο συγκεκριμενος παιχτης δεν εχει να δωσει αυτα που περιμενε η ομαδα απο αυτον .Φυσικα στην ομαδα που αγωνιζονταν μπορει να ειχε καλυτερη αποδοση(που εκανε και τιποτα σπουδαια απο οτι διαβαζω) αλλα εδω μιλαμε για Ολυμπιακο ,ομαδα που οπως βλεπεις κανει περιπατο στο πρωταθλημα και γιουχαρουν οι οπαδοι καποιους παιχτες οταν βλεπουν οτι δεν προσφερουν τα αναμενομενα .

Εγω παντα πιστευω οτι ο καθενας δειχνει αυτο που ειναι στο χορταρι και παντα κοιταω τι προσφερει καποιος οταν παιζει στον Ολυμπιακο .Φυσικα μελεταμε και το παρελθον του αλλα αυτο εχει λιγη σημασια ,αλλωστε ο Μασαδο δεν ηταν δα και τιποτα σπουδαιο απλα εμεις τον καναμε να φαινεται κατι που οπως αποδεικνυεται δεν ειναι .Αν μου λεγανε οτι κοιτα να δεις θα παρουμε εναν παιχτη ο οποιος ειναι αυτο που βλεπουμε σημερα ,δηλαδη μια μετριοτητα ,δεν θα ελεγα τιποτα τωρα.Οταν ομως τον παρουσιαζεις το καλοκαιρι για παιχτη ορχηστρα και ηγετη και ξαφνικα βλεπεις εναν ποδοσφαιριστη να μπουρδουκλωνεται σε καθε φαση κατω ε με συγχωρεις ....

Καλως ή κακως εποχες Ζιοβανι τελειωσανε αλλα δεν θα μασαμε και κουτοχορτο ...

Δημοσ.

Απο τα πρωτα 2 παιχνιδια που τον ειδα δε τον χωνεψα

Παικτης που του παιρνεις τη μπαλα για πλακα, που δεν τρεχει, κρυβεται , δεν εχει καθαρο μυαλο κλπ δεν εχει μελλον 

Ο καλος παικτης φαινεται απο την πρωτη στιγμη ειδικα στην Ελλαδα που οι αντιπαλοι ειναι της πλακας 

Αμα τον βλεπεις με ομαδες β εθνικης και ειναι ανυπαρκτος τι περιμενεις ?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...