Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Σπόντα για την πώληση Παπ (Παπανίκ πέρσι - γιατί όχι και Παπαπέ μελλοντικά) ήτανε ρε μπαγλαμά.  :ρ

ποια πωληση την ρητρα του συμβολαιου πληρωσε η μπαρτσα και εδωσε και συμβόλαιο που δεν μπορουσε να καλυψει ο ολυμπιακος 1,8 εκ το χρονο περιπου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...βέβαια, διότι οι ομάδες ως σύνολα (προπονητές/διοίκηση), σκέφτονται ως οπαδοί.... :rolleyes:

...καθαρίζει έναν ποτένσιαλ ισχυρό αντίπαλο (τον επί διετίας "ταχυδακτυλουργικό" ΟΣΦΠ των Φ4, σε ΣΕΙΡΑ αγώνων, αντί να τζογάρει να της ξανακάτσουν τα περσινά, ΞΑΝΑ στο ένα παιχνίδι τελικού), και της κάθεται μετά η τρενομπάρτσα στον ημιτελικό (και τελικός είτε Αρμάνι, είτε Μακάμπι, είτε ΠΑΟ, είτε ΤΣΣΚΑ = ΟΛΕΣ κατώτερές της).

Καλό;

στο μπασκετ γιατι ποτε δεν γινεται ντορος για στημενα παιχνιδια δεν προκειται να το καταλαβω ..τελος παντων οποια και αν αντιμετωπιζαμε το ιδιο ειναι  ,δεν αλλαζει οτι ειμαστε το αουτσαιντερ .

ισως μας ταιριαζε περισοτερο η τσσκα στο στυλ παιχνιδιου ειδικα τωρα που λειπει κι ο θεομουρλος μιλος

τελικα ποιο βρωμικος συλλογος παγκοσμιος απο την ρεαλ δεν υπαρχει 

οσες φορες την εχω αντιμετωπισει στο ποδοσφαιρο με εχει κατασφαξει με ολους τους τροπους  με αποκορυφωμα το χερι του καρλος

υ.γ την απαντηση την ξερω τα ιδια κανουμε και εμεις στην ελλαδα 

οσες φορες την εχω αντιμετωπισει στο ποδοσφαιρο με εχει κατασφαξει με ολους τους τροπους  με αποκορυφωμα το χερι του καρλος

υ.γ την απαντηση την ξερω τα ιδια κανουμε και εμεις στην ελλαδα 

Δε την κανει αυτο την πιο βρωμικη ομαδα στο κοσμο.Μιλαμε για πριν 10 χρονια και για ενα παιχνιδι.

Μη ξεχνας τα στησιματα της Μπαρτσελονας μεσα στο Καμπ Νου με κατι Χεταφε και εχανε τα λεφτα ο κοσμακις.

Αλλες ομαδες βρωμικες ειναι και απο Ιταλια μερια.

Βεβαια ειναι και πως αντιλαμβανεται καποιος το "βρωμικη"

Το έλεγα οτι η Ρεάλ θα την κάνει την λαμογιά. Απλά με ΠΑΟ δεν θα μπορούσαν να τρέξουν, θα ζοριζόταν πολύ περισσότερο απο εμάς που παίζουμε παρόμοια με αυτούς. Γνώμη μου είναι οτι μετά τα σημερινά, δεν θα πάει κανείς απ' τους 2 μας Φ4.

δεν ειμαι μαρτσελονα ,αλλα τα τελευταια χρονια που εχει γινει μοδα εχει παρει τα σκυπτρα απο την ρεαλ  μιλαω για τα σκανδαλα με της παρανομες χρηματοδοτησεις , βεβαια δεν ηταν η μοναδικη ομαδα.. οπως και να χει η ρεαλ παντα ηταν η ποιο ευνοημενη ομαδα της ισπανιας  και λογο της  κοντρας που εχουν με τους καταλλανους που θα παμε σε πολιτικο επιπεδο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...