thessalonikios28 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Κοιτα να χαρεις τι νικη σου με το "μεγαλο" Σπανουλη που μονο σε αδιαφορο ματς με ισοπαλο σκορ(τι ειχαμε τι χασαμε)παιρνει πρωτοβουλιες και σουταρει,κοιτα να χαρεις τι νικη σου που σας εδωσε δωρακια σημερα 1 ο Μπραμος 2-3 ο 3d και αλλα 2 ο Καρι που την ειδε ποδοσφαιριστης σε μια φαση και ασε τα 50-50. Ρε τι ακουμε. Αντι να κοιταξεις που σας εκανε πλακα μεχρι και ο Λουκας και καναμε χαρακιρι μονοι μας λες για τις νικες 6-3. πρωτον χαιρομαι τον σπανουλη γιατι μου δοσε 2 σερι ευρωπαικα και αλλαξε τον μπασκετικο χαρτη.ολη η ευρωπη υποκλινεται στον τεραστιο παιχταρα. δευτερον το ματς δεν ηταν αδιαφορο και σκυλιασες να το κερδισεις για να αποφυγεις την ρεαλ.πολυ καλυτερη ομαδα η ρεαλ απο τσσκα και πολυ καλυτερη εδρα η ρεαλ ΄που πιεζει διαιτητες.καμια σχεση με τον παγωμενη εδρα της τσσκα που εχει μεινει με μισο πλει μεικερ.. οταν μαθεις απο μπασκετ τα ξαναλεμε.αδιαφορο ματς δεν υπαρχει οταν εχεις να διαλεξεις τον χειροτερο μεταξυ 2 αντιπαλων στους 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 πρωτον χαιρομαι τον σπανουλη γιατι μου δοσε 2 σερι ευρωπαικα και αλλαξε τον μπασκετικο χαρτη.ολη η ευρωπη υποκλινεται στον τεραστιο παιχταρα. δευτερον το ματς δεν ηταν αδιαφορο και σκυλιασες να το κερδισεις για να αποφυγεις την ρεαλ.πολυ καλυτερη ομαδα η ρεαλ απο τσσκα και πολυ καλυτερη εδρα η ρεαλ ΄που πιεζει διαιτητες.καμια σχεση με τον παγωμενη εδρα της τσσκα που εχει μεινει με μισο πλει μεικερ.. οταν μαθεις απο μπασκετ τα ξαναλεμε.αδιαφορο ματς δεν υπαρχει οταν εχεις να διαλεξεις τον χειροτερο μεταξυ 2 αντιπαλων στους 8 Aν ηξερες απο μπασκετ θα προτιμουσες Ρεαλ φιλε μου και οχι Τσσκα. Αλλα απ οσο καταλαβαινω παρακολουθησες πολυ ευρωλιγκα φετος. Θα εισαι απο τους γαυρους που στα 2 ευρωπαικα που πηρατε κατσατε να δειτε μονο τον τελικο. Ουτε καν ημιτελικο. Καλα για τα τοπ 16 κλπ δεν το αναφερω καν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Στο 3ποντο έγινε κόλαση το γήπεδο! Μεγάλη κ@ύλα! Από κει και πέρα μονο μια 4αδα παιχτών υπήρξε από μας σε καλή βραδια, Σλούκας-Μάντζαρης-Ντάνστον-Πέτγουεϊ. Μπαρτζώκας ίσως στο χειρότερο κοουτσάρισμα που έχει κάνει στο Θρύλο, ασχέτως αποτελέσματος. Αλλαγές δίχως λογική, εντελώς λάθος διάβασμα παιχνιδιού. Αλβέρτης αντίθετα πολύ διαβασμένος και παρά την ήττα ο ΠΑΟ δεν υστέρησε, ούτε ακολούθησε λάθος πλάνο. Απλά κάποιοι παίχτες δεν τράβηξαν σε δύσκολα σημεία. Διαμαντίδης έβριζε σε τρεις φάσεις (Ντάνστον, Σλούκα, Μάντζαρη) και γκρίνια ατελείωτη προς ρεφ γιατί δεν του έβγαινε το ματς. Δεν είναι συμπεριφορά επαγγελματία αυτη. Όσο και να αναγνωρίζω την αξία του (μπασκετικά), ο τύπος είναι μίζερος. Πέραν της όποιας ψυχολογίας δίνει η νίκη. δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικά στη συνέχεια. Είτε Ρεαλ είτε Τσσκα, θα πρέπει να κάνουν τα καλύτερά τους ματς φέτος.Δυστυχώς πέσανε πολλές κροτίδες στο τέλος, ελπίζω να πέσουμε στα μαλακά, αλλά και σε περίπτωση τιμωρίας έδρας θα μας αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thessalonikios28 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Aν ηξερες απο μπασκετ θα προτιμουσες Ρεαλ φιλε μου και οχι Τσσκα. Αλλα απ οσο καταλαβαινω παρακολουθησες πολυ ευρωλιγκα φετος. Θα εισαι απο τους γαυρους που στα 2 ευρωπαικα που πηρατε κατσατε να δειτε μονο τον τελικο. Ουτε καν ημιτελικο. Καλα για τα τοπ 16 κλπ δεν το αναφερω καν... δεν ασχολουμε αλλο.απλα δεν εχεις ιδεα απο μπασκετ.η ρεαλ ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση και εχει εδρα.η τσσκα εχει μεινει με μονο πλειμεικερ τον τζακσον(και αυτον δεν τον λες δημιουργικο πλει μεικερ)και εχει τεραστιο προβλημα δημιουργιας.εσυ αν θες να δικαιολογησεις την εκτη ηττα σου σε ευρωπαικο ματς μπορει να λες το ματς αδιαφορο.οταν ομως σε σκουπισει η ρεαλ και γω πεταξω εξω την τσσκα μην μου λες μετα οτι πηγα φαιναλ φορ παλι γιατι επαιζα με την τσσκα που ηταν πιο ευκολη. επειδη εχω δει τσσκα φετος γιαυτο ειμαι σιγουρος οτι εναι αρκετα χειροτερη απο ρεαλ. οταν το σπανουλη τον χειροκροτανε οι οπαδοι των αλλων ομαδων στην ευρωπη και οι αντιπαλοι προπονητες τον χαρακτηριζουν κορυφαιο στην ευρωπη τοτε εσυ απλα εκτιθεσαι και δειχνεις ποσο πολυ σε πονεσε που σας εκλασε και ηρθε σε εμας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) δεν ασχολουμε αλλο.απλα δεν εχεις ιδεα απο μπασκετ.η ρεαλ ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση και εχει εδρα.η τσσκα εχει μεινει με μονο πλειμεικερ τον τζακσον(και αυτον δεν τον λες δημιουργικο πλει μεικερ)και εχει τεραστιο προβλημα δημιουργιας.εσυ αν θες να δικαιολογησεις την εκτη ηττα σου σε ευρωπαικο ματς μπορει να λες το ματς αδιαφορο.οταν ομως σε σκουπισει η ρεαλ και γω πεταξω εξω την τσσκα μην μου λες μετα οτι πηγα φαιναλ φορ παλι γιατι επαιζα με την τσσκα που ηταν πιο ευκολη. επειδη εχω δει τσσκα φετος γιαυτο ειμαι σιγουρος οτι εναι αρκετα χειροτερη απο ρεαλ. οταν το σπανουλη τον χειροκροτανε οι οπαδοι των αλλων ομαδων στην ευρωπη και οι αντιπαλοι προπονητες τον χαρακτηριζουν κορυφαιο στην ευρωπη τοτε εσυ απλα εκτιθεσαι και δειχνεις ποσο πολυ σε πονεσε που σας εκλασε και ηρθε σε εμας. Ας μη ξεκινησουμε παλι το θεατρο του παραλογου που σας πιανει καθε φορα οταν θυματε ο Σπανουλης να γινει ηγετης Μας πονεσε,μας εκλασε και οτι αλλο λετε καθε φορα καποιοι. Πραγματικα δε παλευεστε.Δεν με νοιαζει ο Σπανουλης ηθελε να φυγει εφυγε. Για σενα δηλαδη σημερα ο Σπανουλης ηταν κορυφαιος ας πουμε?Και μη πεις απαντηση τυπου "μιλησε τη καταλληλη στιγμη? γιατι θα πηδηχτω απ το παραθυρο Επεξ/σία 11 Απριλίου 2014 από stamatinho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Διαμαντίδης έβριζε σε τρεις φάσεις (Ντάνστον, Σλούκα, Μάντζαρη) και γκρίνια ατελείωτη προς ρεφ γιατί δεν του έβγαινε το ματς. Δεν είναι συμπεριφορά επαγγελματία αυτη. Όσο και να αναγνωρίζω την αξία του (μπασκετικά), ο τύπος είναι μίζερος. Τι σπαστική κουράδα κι αυτός ο Διαμαντίδης... ο Καραγκούνης του μπάσκετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Κλασσικος διαμαντιδης, τωρα το ειδες; Ετσι και τολμησουν και του σφυριξουν κατι, γκρινια του κερατα. Ο δε λασμε νομιζω το χει ξανακανει να προκαλεσει παιχτη μας σε προηγουμενο ματς. Για να νευριασει ο.... Σερμαντινι, σκεψου τι θα του πε. Τελοσπαντων αυτη η νικη ηταν εξαιρετικη για την ομαδα. Πηρε ψυχολογια και παει στο επομενο βημα. Υγ:τεραστιο ταλεντο ο παπαπετρου. Θ αφησει εποχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 ...αυτός, θ' αφήσει εποχή. Οι Αγγελόπουλοι, θα τον αφήσουν ν' αφήσει...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Eiδικα οι Αγγελοπουλοι έχουν φερθει απαίσια και έχουν καταστρέψει πολλούς Έλληνες παίκτες χωρις να τους στηρίξουν ποτέ, βλέπε Βασιλόπουλο, Σχορτσιανίτη, Μπουρούση, Σλούκα, Μάτζαρη, Παπανικολάου και λοιπούς.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Eiδικα οι Αγγελοπουλοι έχουν φερθει απαίσια και έχουν καταστρέψει πολλούς Έλληνες παίκτες χωρις να τους στηρίξουν ποτέ, βλέπε Βασιλόπουλο, Σχορτσιανίτη, Μπουρούση, Σλούκα, Μάτζαρη, Παπανικολάου και λοιπούς.. Αιώνιος τραυματίας, προβληματικός χαρακτήρας όπου και να πήγε(οι Αγγελοπουλοι δεν τον έστειλαν στο κέντρο στην Ελβετία, στηρίζοντας τον όσο κανείς, Real Madrid και από τους καλύτερους σεντερ στην Ευρώπη, 2 ευρωπαικά με σημαντικότατο ρόλο, 2 ευρωπαικά με σημαντικότατο ρόλο, Μπαρτσελόνα. Μα τι λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Eiδικα οι Αγγελοπουλοι έχουν φερθει απαίσια και έχουν καταστρέψει πολλούς Έλληνες παίκτες χωρις να τους στηρίξουν ποτέ, βλέπε Βασιλόπουλο, Σχορτσιανίτη, Μπουρούση, Σλούκα, Μάτζαρη, Παπανικολάου και λοιπούς.. ...πω πάλι δεν καταλαβαινόμαστε... Σπόντα για την πώληση Παπ (Παπανίκ πέρσι - γιατί όχι και Παπαπέ μελλοντικά) ήτανε ρε μπαγλαμά. :ρ Την περίπτωση να μην μείνει ΟΣΦΠ, και γενικότερα Ελλάδα είναι που σκέφτομαι και με χαλάει. (...και φαντάσου, ότι ΞΕΡΩ πως "ε μα δεν μπορούσανε να κάνουνε κι αλλιώς - χαμένα λεφτά θα ήταν η περιπτωσή του αν δεν τον δίνανε στην Μπάρτσα τον Κώστα"...) Αμέσως να το πας στην "καταστροφολογία μου" εσύ. Και -επειδή δεν σχολίασες ψες- όι, δεν είμαι βάζελος. Ούτε γαύρος, ούτε χανούμης, ούτε βούλγαρος (...καλά αυτό παίρνει λίγο νερό, καθώς υπήρχε μια προγιαγιά η οποία........αλλά τεσπα δεν ενδιαφέρει ΑΥΤΟ τώρα :ρ), ούτε τουρκόσπορος, ούτε σκώληξ - τίποτα από δαύτα τα χαριτωμένα δεν είμαι. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ δεν είμαι. 'Εχω μεγαλώσει αρκετά (αν και μικρός τον ίδιο ρόλο βάραγα) ώστε "να μην είμαι τίποτα". Το άθλημα με νοιάζει, οι παίκτες με νοιάζουν, και δη τα ελληνικά πεπραγμένα, κι αν είναι να έχω μια ιδέα "συμπάθεια" περισσότερη προς κάπου, είναι προς την ομάδα μπάσκετ του ΟΣΦΠ, αρχικά ελέω Παπανικολαοσλουκοματζαραίων κάποτε (συν τον Sir Kyle). Και το 'χω ξαναπεί ούκ ολίγες Για να μην πλανάσαι, δηλαδή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Τελικα απ την πωληση του Παπ μονο ζημιωμενοι δε βγηκαμε. Τρομερη χρονια του Περπε κι απο πισω ενα παιδι με πλουσιο ταλεντο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 ...έχει εξώγαμο ο Περπέ...;! :ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Πειθαρχικη διωξη στον στοχ Κατα τα αλλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ωραίο ματς με Φοίνικα, προηγείται ο ΟΣΦΠ 2-1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις