Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πέρασε η Βαλένθια τη Βασιλεία!! Λογικά και το 2015-16 βγάζουμε πρωταθλητή απευθείας ομίλους τσουλού! Όλοι για σένα δουλεύουν Βαγγέλα!!
Φαντάζεστε να έπεφτε να πανηγυρίσει και αυτός πάνω στο Σπανούλη?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Το είδα το μάτς, έμεινε με 9 η Βασιλεία και η Βαλένθια έβαλε άλλα 2 γκόλ στην παράταση.

Υ.Γ: Μπράβο Βαγγέλη Μάτζαρη που μας βουλώνεις τα στόματα τον τελευταίο μήνα. Εγώ προσωπικά νόμιζα οτι δεν θα επανέλθει ποτέ. Η ΤΣΣΚΑ απόψε ζορίστηκε με την μέτρια Μακάμπι. Πάμε τώρα να τους παίξουμε στα 2 πρώτα τους μάτς χωρίς Τεόντοσιτς, με μισό PG.

Να δουμε ποτε και σε τι κατασταση θα γυρισει ο Πριντεζης, ο οποιος προφανως ειναι σημαντικοτατος για αυτα τα ματς.

Να πουμε και μια κουβεντα για τον πετγουει που χτυπησε κι ενω ο γιατρος ειπε να μεινει εξω, εκεινος εσφιξε τα δοντια (ναι κλισε εκφραση) και μπηκε.

...το μόνο κακό αυτής της κατάστασης Τηλέ (αν όντως είναι οφφ ο Μουρλόντοσιτς), είναι ότι όταν θα μπει στην σειρά, θα είναι σίγουρα ξεκούραστος και ΙΣΩΣ με πιο καθαρό (απ' ότι ενδεχομένως θα ήταν σε άλλη περίπτωση) νιονιό.

...βέβαια είναι και ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ στη μέση, που δεν αλλάζει με λίγη ξεκούραση/συγκέντρωση/οπτική από τον πάγκο...

Θα δείξει.

εντωμεταξύ λίγο καραγκιοζιλίκι & ψωνίστικο αυτό του Σπαν. Αν δεν ήταν ο Σλούκι Λούκ ήθελα να 'βλεπα τι θα 'κανε που θα 'μασταν στο -10 για πλάκα. Ο Τράκης πάντως λέγεται ότι μετά απ' αυτό θα διώξει τον Αλβέρτη και θα πάρει την ομάδα στα χέρια του, να δούμε...

Αν θυμάμαι καλά έβριζες τον Μπαρτζώκα που εμπιστέφτηκε τον κακο Σπανούλη στο προηγούμενο ματς στο ΟΑΚΑ στα τελευταία λεπτά. Σήμερα ΞΑΝΑ-έκανε το ίδιο, έναν εξαφανισμένο Σπανούλη(2-4π) τον εμπιστεύτηκε....Τώρα βέβαια υπάρχουν τα κάκαλα του Σπαν και δεν υπάρχει ποια mr Bean/.

Τι θες και ασχολεισαι? Δεν βαριεσαι να βγαζεις μιζερια σε καθε ποστ κατα του Ολυμπιακου?

Υ.Γ Αυτος δεν ειναι ο Σπαν-παικτης του Παναθηναικου που πηραμε τα 2 Ευρωπαικα?Στο προηγουμενο παιχνιδι μηπως κριθηκε το ματσ στο τελευταιο καλαθι? Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?

Το είδα το μάτς, έμεινε με 9 η Βασιλεία και η Βαλένθια έβαλε άλλα 2 γκόλ στην παράταση.

Η Παραγκα του Μαρινακη βλεπεις... ΚΑΙ στο EL... :P

Φιλοι μου , ήρθα απο το γήπεδο...

Ο Σπανούλης ήτανε τραγικός σήμερα , και όλοι ξέρουμε πόσο ρόλο παίζει αυτό.

Ο Σλούκας ήταν σήμερα ο ηγέτης , που πήρε την ομάδα στα χέρια του !

Ο Σπανούλης παίρνει 10 εκατομμύρια για 2 λόγους :

1. Για να ηγείται της ομάδας , και να βάζει 15+ πόντους σε κάθε μάτς
  2. Για αυτό που έκανε σήμερα......

Για αυτό λέγεται Σπανούλης.....!! Γιαυτό είναι ο καλύτερος παίχτης της Ευρώπης!

Όλοι μας γκρινιάζαμε , γιατί 35 λεπτά έκανε μαλακίες , ήτανε σε κάκιστη μέρα , και φωνάζαμε να βάλει Σλούκα μέσα.

Στο τελευταίο 1,5 λεπτά όμως , στα κρίσιμα , όταν τον είδαμε να μπαίνει μέσα , πολλοι απο μας νιώσαμε μια σιγουριά , μια ασφάλεια , ότι κάτι καλό θα κάνει , ότι θα "μιλήσει".

Και έβαλε τους τελευταίους 5 πόντους! Τους πιο κρίσιμους έτσι?

Για αυτό πληρώνεται , για αυτό είναι ηγέτης , για αυτό είναι αυτό που είναι !

Όταν είσαι σε τόσο κακή μερα , και κάνεις αυτό που έκανες , τότε τι να πω...Δικαιούται άσχημες βραδιές , είναι τεράστιος παίχτης πάντως....!

Όσο για το "ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ" , τι να πω , όταν το έβαλε γκρεμίστηκε το ΣΕΦ. Το έκανε γιατί μέχρι εκείνη την στιγμή τα άκουγε , και τα "έβαλε" μαζί μας στην ουσία , για να μας πεις ότι "Να, μαλάκες , είμαι εδώ...!! Ακόμη και σε σκατά μέρα γαμώ και δέρνω....! "

ΥΓ : αυτό που μου αρέσει σε αυτή την ομάδα , είναι ότι έχει πολλά "ηγετάκια"...δηλαδή δεν στηρίζεται 100% στον Σπανούλη αλλά ο καθένας είναι ηγέτης τους εαυτού του και της ομάδας! Σλούκας , Πρίντεζης , Πετγουέι , Μάντζαρης , Περπέρογλου...Σε κρίσιμες στιγμές και σε κρίσιμα παιχνίδια , έχουνε "μιλήσει" πολύ

ΥΓ : αυτό που μου αρέσει σε αυτή την ομάδα , είναι ότι έχει πολλά "ηγετάκια"...δηλαδή δεν στηρίζεται 100% στον Σπανούλη αλλά ο καθένας είναι ηγέτης τους εαυτού του και της ομάδας! Σλούκας , Πρίντεζης , Πετγουέι , Μάντζαρης , Περπέρογλου...Σε κρίσιμες στιγμές και σε κρίσιμα παιχνίδια , έχουνε "μιλήσει" πολύ

Να ήταν και ο Λοτζέσκι ανάμεσα σε αυτά τα "ηγετάκια" που λες, τι καλά θα ήταν..

Μπά, πιο πολύ εκτός ρυθμού θα γυρίσει παρά πιο ξεκούραστος. Έτσι κι αλλιώς ποτέ ο Μίλος δεν πιεζόταν ιδαίτερα σαν παίκτες.

...σου έχω πει και παλιότερα να περιορίσεις το ΝΒΑ.

To τρίποντο του Σπανούλη είναι από αυτά που μένουν στην ιστορία και τελικά κανείς δε θυμάται αν είχε παίξει καλά ή όχι στο συγκεκριμένο ματς κι αν ο Σλούκας έβαλε τα σπουδαία σουτ. Μπορεί να είναι άδικο, αλλά συμβαίνει με όλους τους μεγάλους παίκτες της ιστορίας. Κι ο Διαμαντίδης φέτος έχει κάνει κάτι ματς χάλια και τα κέρδισε μόνος του στο τελευταίο λεπτό.

Από εκεί και πέρα, με τέτοιες εμφανίσεις θα φάνε μια σκουπίτσα και οι δύο ελληνικές ομάδες. Χάλια. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται πάρα πολύ Περπε και Πρίντεζη σε καλή κατάσταση, αλλιώς δεν υπάρχει ελπίδα. Ας ελπίσουμε να μην πέσει τιμωρία έδρας με τους τρόμπες που έκαναν βλακείες πάλι.

• Like 3

με 37% στις βολες και κερδισαμε.μιλησε η πελατειακη σχεση που εχουμε στην ευρωπη.6-3 οι νικες με 50-50 διαιτησια και συνεχιζουμε.

Aπο το πρωι σε παρακολουθω και καταλαβα οτι δε ξερεις απο ποδοσφαιρο.

Τελικα ουτε απο μπασκετ ξερεις.

Aπο το πρωι σε παρακολουθω και καταλαβα οτι δε ξερεις απο ποδοσφαιρο.

Τελικα ουτε απο μπασκετ ξερεις.

εγω  παραθετω καποια στατιστικα.6-3 γραφει το κοντερ με 50αρισια διαιτησια.αν θες εσυ πες αλλα.με Α1 εχω παψει να ασχολουμε εδω και πολλα χρονια.οταν γκρεμιστει η παραγκα και φυγει ο σωληνας θα ασχοληθω παλι.αν δεν σου αρεσει η αληθεια δεν υπαρχει προβλημα.μπορω να σου πω τιποτα ωραια παραμυθακια οπως αυτα της πρασινης για να εισαι χαρουμενος

εγω  παραθετω καποια στατιστικα.6-3 γραφει το κοντερ με 50αρισια διαιτησια.αν θες εσυ πες αλλα.με Α1 εχω παψει να ασχολουμε εδω και πολλα χρονια.οταν γκρεμιστει η παραγκα και φυγει ο σωληνας θα ασχοληθω παλι.αν δεν σου αρεσει η αληθεια δεν υπαρχει προβλημα.μπορω να σου πω τιποτα ωραια παραμυθακια οπως αυτα της πρασινης για να εισαι χαρουμενος

Κοιτα να χαρεις τι νικη σου με το "μεγαλο" Σπανουλη που μονο σε αδιαφορο ματς με ισοπαλο σκορ(τι ειχαμε τι χασαμε)παιρνει πρωτοβουλιες και σουταρει,κοιτα να χαρεις τι νικη σου που σας εδωσε δωρακια σημερα 1 ο Μπραμος 2-3 ο 3d και αλλα 2 ο Καρι που την ειδε ποδοσφαιριστης σε μια φαση και ασε τα 50-50.

Ρε τι ακουμε.

Αντι να κοιταξεις που σας εκανε πλακα μεχρι και ο Λουκας και καναμε χαρακιρι μονοι μας λες για τις νικες 6-3.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...