Chris_85 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 ...έλα να σκάνε τα Ινσόμνια Αππ απ' τα αϊφόνια του ΣΕΦ : ΒΑΣΙΛΗ ΗΓΕΤΑΡΕ ΘΕΕ ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ αμήν Η ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΞΗΡΟ (ε να έχει κι ένα άσχετο...) edit : λ0Λ ρε, μέχρι να το γράψω και να το ποστάρω προλάβανε όλοι να το προεπιβεβαιώσουνε... Καλά εσύ ειδικά, τόσα που του χεις σούρει, δε θα πρεπε να σαι εριστικος, ειδικά αυτή τη στιγμή.
ribo7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Καλά ας μην ήτανε ο Κωστάκης ο Σλούκας και δε θα τίθοταν καν θέμα τελευταίου σουτ.. 3
konstantinos77 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ενταξει ο Σπανουλης μακραν ο χειροτερος παιχτης,ο βαζελος δικο του παιχνιδι εχασε καθαρα και εγω παρακαλαγα να χασουμε σημερα για αλλους λογους, αλλα ρε παιδια να λεμε την αληθεια ομως ...το τριποντο του Σπανουλη μπηκε απο την μια και βγηκε απο την αλλη ...
vlachaquito Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Καλά ας μην ήτανε ο Κωστάκης ο Σλούκας και δε θα τίθοταν καν θέμα τελευταίου σουτ.. τραγικός ο μπαρτζώκας, κάθε φορά που έβαζε μέσα τον σπανούλη ξεφευγε μπροστά ο παναθηναικός. τυχερός ήταν που είχε τόσες ελλείψεις ο παο, αλλιώς πάλι το κίτρινο φύλο θα είχε.
Demon13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Εισαι κακος σ ολο το ματς, αλλα εχεις τα κακαλα και παιρνεις τα δυο τελευταια και κρισιμοτατα σουτ. Γι αυτο σε λενε Βασιλη Σπανουλη και σε θαυμαζει ολη η ευρωπη. Τρομερος επιλογος στο ματς. Κι εσυ Κωστα Σλουκα εισαι τεραστια ψυχη ρε παιχτη. Αγγελοπουλος ολο τρελλα μπουκαρει στο παρκε. Δε περιγραφω αλλο Αν θυμάμαι καλά έβριζες τον Μπαρτζώκα που εμπιστέφτηκε τον κακο Σπανούλη στο προηγούμενο ματς στο ΟΑΚΑ στα τελευταία λεπτά. Σήμερα ΞΑΝΑ-έκανε το ίδιο, έναν εξαφανισμένο Σπανούλη(2-4π) τον εμπιστεύτηκε....Τώρα βέβαια υπάρχουν τα κάκαλα του Σπαν και δεν υπάρχει ποια mr Bean/.
HERTHAN Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 <p>Καλά ας μην ήτανε ο Κωστάκης ο Σλούκας και δε θα τίθοταν καν θέμα τελευταίου σουτ..</p> Κι εγω αυτο πιστευω οτι ο Σλουκας και ο Μαντζαρης εκαναν μεγαλο ματς κι αν δεν ηταν οι δυο αυτοι θα χανατε σημερα με καμια 10αρια ποντους.Πολυ ωραιο ματς ομως......κι ελπιζω(αλλα λιγο δυσκολο) να περασουμε και οι 2 στο F4. 2
stamatinho Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Kαλα ο Σλουκας ειχε παρει φωτια οκ.Πριν μπει ηξερα οτι θα μπει ενα πραγμα. Ο Σπανουλης οκ..ειχε ψυχολογια γιατι ηταν ισοπαλο το ματς και λεει τι ειχαμε τι χασαμε.Αν ηταν 64-65 υπερ του Παναθηναικου δε ξερω αν ειχε τετοια ψυχολογια μεγαλου παιχτη που λετε.
Chris_85 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 δείτε απο που σούταρε και χωρίς ισορροπία.. Stamatinho αν δεν ξέρεις, ρώτα τη Ρεάλ να σου πεί για πέρυσι. 1
margaritagr Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Τι να λεμε τωρα εχεις 4 ποντους σ ολο το ματς και παιρνεις την ομαδα πανω σου, με 5 συνεχομενους σε 25" .
washcloud Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Καλά εσύ ειδικά, τόσα που του χεις σούρει, δε θα πρεπε να σαι εριστικος, ειδικά αυτή τη στιγμή. ...δεν έχεις καταλάβει Κρις (όχι ότι έχεις την αποκλειστικότητα βέβαια) ότι δεν τα έχω με τον Σπαμ. (...και όχι, δεν έννοώ σχέση :ρ). Κι εσύ που (θεωρώ ότι) καταλαβαίνεις κάποια πράγματα παραπάνω, δεν θα 'πρεπε να με "διαβάζεις" τόσο επιφανειακά.
Chris_85 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Χρονόμετρα και διαιτησία έδωσαν στον Ολυμπιακό την ανούσια νίκη με 68-65 στην τελευταία αγωνιστική του Top 16. Τον βάρεσε άσχημα η ήττα..«Ποια είναι η Ρεάλ και η ΤΣΣΚΑ μπροστά στον Παναθηναϊκό;»
washcloud Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ενταξει ο Σπανουλης μακραν ο χειροτερος παιχτης,ο βαζελος δικο του παιχνιδι εχασε καθαρα και εγω παρακαλαγα να χασουμε σημερα για αλλους λογους, αλλα ρε παιδια να λεμε την αληθεια ομως ...το τριποντο του Σπανουλη μπηκε απο την μια και βγηκε απο την αλλη ... ...α γειά σου. Να κι ένα ποστ λογικής πέρα ως πέρα...(...ή από την μια ως την άλλη αν προτιμάς... )
Chris_85 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Γουός τα χεις με τον Σπανούλη όπως κάθε βάζελος που σέβεται τον εαυτό του. Εγώ π.χ. δε μ αρέσει ο Πετγουει για κανένα λόγο, και δε συμπαθώ το ΔΔ, αν και τον θεωρώ παιχτάρα. Γούστα είναι αυτά
washcloud Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 όπως κάθε βάζελος ...πες μου ότι το πιστεύεις αυτό και δεν είναι ότι τσίμπησα - και θα χάσω ξαφνικά πάσα ιδέα (...για εμένα παν' απ' όλα......)
margaritagr Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Τον βάρεσε άσχημα η ήττα.. Ε θα παρει κανα χαπι απ αυτα που πουλαει και θα στανιαρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις