Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...έλα να σκάνε τα Ινσόμνια Αππ απ' τα αϊφόνια του ΣΕΦ :

ΒΑΣΙΛΗ ΗΓΕΤΑΡΕ ΘΕΕ

ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ αμήν

Η ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ

ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ

ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΞΗΡΟ (ε να έχει κι ένα άσχετο...)

edit : λ0Λ ρε, μέχρι να το γράψω και να το ποστάρω προλάβανε όλοι να το προεπιβεβαιώσουνε...  :-D

Καλά εσύ ειδικά, τόσα που του χεις σούρει, δε θα πρεπε να σαι εριστικος, ειδικά αυτή τη στιγμή.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ενταξει ο Σπανουλης μακραν ο χειροτερος παιχτης,ο βαζελος δικο του παιχνιδι εχασε καθαρα  και εγω παρακαλαγα να χασουμε σημερα για αλλους λογους, αλλα ρε παιδια να λεμε την αληθεια ομως ...το τριποντο του Σπανουλη   μπηκε απο την μια και βγηκε απο την αλλη ... :-D

Δημοσ.

Καλά ας μην ήτανε ο Κωστάκης ο Σλούκας και δε θα τίθοταν καν θέμα τελευταίου σουτ..

τραγικός ο μπαρτζώκας, κάθε φορά που έβαζε μέσα τον σπανούλη ξεφευγε μπροστά ο παναθηναικός. 

τυχερός ήταν που είχε τόσες ελλείψεις ο παο, αλλιώς πάλι το κίτρινο φύλο θα είχε.

Δημοσ.

Εισαι κακος σ ολο το ματς, αλλα εχεις τα κακαλα και παιρνεις τα δυο τελευταια και κρισιμοτατα σουτ. Γι αυτο σε λενε Βασιλη Σπανουλη και σε θαυμαζει ολη η ευρωπη. Τρομερος επιλογος στο ματς.

Κι εσυ Κωστα Σλουκα εισαι τεραστια ψυχη ρε παιχτη.

Αγγελοπουλος ολο τρελλα μπουκαρει στο παρκε.

Δε περιγραφω αλλο

Αν θυμάμαι καλά έβριζες τον Μπαρτζώκα που εμπιστέφτηκε τον κακο Σπανούλη στο προηγούμενο ματς στο ΟΑΚΑ στα τελευταία λεπτά. Σήμερα ΞΑΝΑ-έκανε το ίδιο, έναν εξαφανισμένο Σπανούλη(2-4π) τον εμπιστεύτηκε....Τώρα βέβαια υπάρχουν τα κάκαλα του Σπαν και δεν υπάρχει ποια mr Bean/.

Δημοσ.

<p>Καλά ας μην ήτανε ο Κωστάκης ο Σλούκας και δε θα τίθοταν καν θέμα τελευταίου σουτ..</p>

Κι εγω αυτο πιστευω οτι ο Σλουκας και ο Μαντζαρης εκαναν μεγαλο ματς κι αν δεν ηταν οι δυο αυτοι θα χανατε σημερα με καμια 10αρια ποντους.

Πολυ ωραιο ματς ομως......κι ελπιζω(αλλα λιγο δυσκολο) να περασουμε και οι 2 στο F4.

• Like 2
Δημοσ.

Kαλα ο Σλουκας ειχε παρει φωτια οκ.Πριν μπει ηξερα οτι θα μπει ενα πραγμα.

Ο Σπανουλης οκ..ειχε ψυχολογια γιατι ηταν ισοπαλο το ματς και λεει τι ειχαμε τι χασαμε.Αν ηταν 64-65 υπερ του Παναθηναικου

δε ξερω αν ειχε τετοια ψυχολογια μεγαλου παιχτη που λετε.

Δημοσ.

Καλά εσύ ειδικά, τόσα που του χεις σούρει, δε θα πρεπε να σαι εριστικος, ειδικά αυτή τη στιγμή.

...δεν έχεις καταλάβει Κρις (όχι ότι έχεις την αποκλειστικότητα βέβαια) ότι δεν τα έχω με τον Σπαμ.

(...και όχι, δεν έννοώ σχέση :ρ).

Κι εσύ που (θεωρώ ότι) καταλαβαίνεις κάποια πράγματα παραπάνω, δεν θα 'πρεπε να με "διαβάζεις" τόσο επιφανειακά.

Δημοσ.

Ενταξει ο Σπανουλης μακραν ο χειροτερος παιχτης,ο βαζελος δικο του παιχνιδι εχασε καθαρα  και εγω παρακαλαγα να χασουμε σημερα για αλλους λογους, αλλα ρε παιδια να λεμε την αληθεια ομως ...το τριποντο του Σπανουλη   μπηκε απο την μια και βγηκε απο την αλλη ... :-D

...α γειά σου.

Να κι ένα ποστ λογικής πέρα ως πέρα...(...ή από την μια ως την άλλη αν προτιμάς... ;) )

Δημοσ.

Γουός τα χεις με τον Σπανούλη όπως κάθε βάζελος που σέβεται τον εαυτό του.

Εγώ π.χ. δε μ αρέσει ο Πετγουει για κανένα λόγο, και δε συμπαθώ το ΔΔ, αν και τον θεωρώ παιχτάρα.

Γούστα είναι αυτά :)

Δημοσ.

όπως κάθε βάζελος

...πες μου ότι το πιστεύεις αυτό και δεν είναι ότι τσίμπησα - και θα χάσω ξαφνικά πάσα ιδέα (...για εμένα παν' απ' όλα......)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...