alexis333 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Χαχαχαχα LOL attalos1.. Καταληξατε τελικα ... Παντως συμφωνω με Θεσαλονικιο28 .. Ο Καμπελ δεν εχει κινηση με τη μπαλα και ανοιγμα μικρων χωρων με την ταχυτητα του. Και τα γκολ του ειναι γκολ με σουτ η απο συνεργασιες. O Περεζ απο την αλλη ειναι ΦΟΒΕΡΟ εργαλειο .. Τρεχει με τη μπαλα , μαρκαρει , εχει ταχυτητα κτλ αλλα απο γκολ δεν εχει .. Χρειαζομαστε παιχτη που θα σκοραρει και με κλειστες αμυνες με τριπλα κτλ .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Πολλα γκολ διαβαζω. Να σας θυμισω οτι μιλατε για χαφ-εξτρεμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Αρα θελει τον Κριστιανο με λιγα λογια Δηλαδη επειδη ειπα για 70-80% να εχει τα τελειωματα του Μιραλλας,θελουμε τον Κριστιανο? Δηλαδη ο Μιραλλας που ειχε το 100% των τελειωματων του...Μιραλλας ηταν κατι απο κραμα Ροναλντο-Μεσσι? Προσθεου,δεν ειπα παλτο τον Περεζ,καμια σχεση..Φυσικα και εχει θεση στο ροστερ και μαλιστα για μενα πρεπει να εχει πρωταγωνιστικο ρολο.. Ειπα τι παικτη πρεπει να βρουμε,δεν ειπα να φερεις τον Ροναλντο..Ο Βαις ηταν μια χαρα απλα δεν ηταν μυαλομενος,πολυ απλα.. Τον Μιραλλας ας πουμε πως τον βρηκες? Τον Βαις (οχι ως μυαλομενο παικτη) πως τον βρηκες? Μην μου πεις οτι σε ολοκληρο τον κοσμο δεν υπαρχει καποιο χαφ-εξτρεμ με αυτα τα χαρ/τικα...Φετος λεφτα εχει,ας τα δωσει λοιπον μια χρονια..Δεν θα του ληψουν,του χρονου τα ιδια θα εχει.. Εγω αυτο που φοβαμαι για φετος ειναι,μην ξηλωθει παλι ολοκληρη η ομαδα 7-8 παικτων και φτου απο την αρχη... Πολλα γκολ διαβαζω. Να σας θυμισω οτι μιλατε για χαφ-εξτρεμ. Δεν μιλησε κανεις για πολλα γκολ..Για τα 15 γκολ που αναφερθηκε δεν ηταν (πιστευω) κυριολεκτικη η σημασια της εννοιας.. Ενα χαφ τυπου Μιραλλας ψαχνουμε και θελω στην ομαδα χωρις να σημαινει αυτο οτι ο Περεζ ειναι για out.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Υπαρχει καποιο λινκ για να δουμε το μπασκετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 εγώ κάτι έχω αλλά από ρωσία. Δεν θα με χαλούσε ελληνικό. όποιος θέλει το δικό μου πμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 ΔΤ παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Εξωτερικο εγω, να φανταστω και ο φιλος το ιδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 http://www.livegoal.tk/programme/days.html Εκεί που λέει "flash", έχει συνήθως περιγραφή στ' Αγγλικά. ΔΤ από "αναμετάδοση του stream" : http://live-agones.blogspot.gr/p/tv-1.html#tv1 Δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα για τους εμιγκρέδες. Δοκιμάστε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 αρχοντας εισαι, μια χαρα παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Χάπι φορ γιού μαν. ...στείλε μου χυλοπίττες όπως τις φτιάχνουν εκεί που βρίσκεσαι ...εν τω μεταξύ, αυτός ο Κόλινς είναι καθυστερημένος τελικά, ή ηλίθιος; Δεν έχω καταλάβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 http://www.hprt.gr/webtv-live Μπαρτζώ(βλα)κα αφού τα χεις κάνει μαντάρα φέτος, βάλε τουλάχιστον τον Παπαπέτρου να ψηθεί. Ή θα μας λές πάλι για διαιτητές και βολές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 <p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.hprt.gr/webtv-live'>http://www.hprt.gr/webtv-live</a></p> <p> </p> <p>Μπαρτζώ(βλα)κα αφού τα χεις κάνει μαντάρα φέτος, βάλε τουλάχιστον τον Παπαπέτρου να ψηθεί. Ή θα μας λές πάλι για διαιτητές και βολές?</p> Ειναι το προσόν του Μπαρτζωκα αυτο.. Οποιος κάνει καλο 1ο δεκάλεπτο μπαίνει στο 4ο πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δεν το είδα απ την αρχή, έκανε καλό δεκάλεπτο ο μικρός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Όχι κάτι ιδιαίτερο. Αρκετό όμως για να ξεχωρίζει σαν το γάλα μεσ' στη μύγα από τους υπόλοιπους νεκρούς (πλην Ντάνστον - που στο 2' είχε ήδη 2 φάουλ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Τι βλέπουν τα μάτια μας. Σίμονς σε δουλεύει ο Μαυροκεφαλος μες στο Σεφ. Το λες και αιτία να το κόψεις :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις