Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ρε παιδια τι πραγμα ειναι αυτος ο Παουελ? Βγαινει στην κορυφη να μαρκαρει και οταν ο αντιπαλος παιξει πικ εν ρολ εχει μεινει ακομα στα 6.75 .Ελεος δηλαδη ....Δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει τετοιο πραγμα ή τουλαχιστον θα ειχα καιρο να δω και το εχω ξεχασει .Μιλαμε ο τυπος χοντρο παλτο για πολυ κρυο ομως ...

Δημοσ.

Προσαρμογη σε τι πραγμα ? Που ειναι ανευρος και του φευγει η μπαλα μεσα απο τα χερια ή μηπως που ειναι εξαιρετικα αργος στις αντιδρασεις  και στις κινησεις του ? Να εβλεπα οτι επαιζε πιεστικη αμυνα και του δινονταν καποια φαουλ τα οποια στο ΝΒΑ δεν δινονται να το δεχτω ,αλλα αυτος δεν παιζει καν αμυνα .Εγω δεν περιμενω να κανει τα super παιχνιδια ακομα αλλα καποια στοιχειωδη ,που με βαση τις οποιες περγαμηνες του και την καλη σωματοδομη του θα επρεπε να τα κανει αλλα δεν τα κανει .Τελος παντων ας τον δουμε παρακατω ....

Δημοσ.

Αυτον τον Πίνο, χαίρεσαι να τον βλέπεις να παίζει. Ελπίζω να μην ειναι απλά ένα αστροπελέκι και μας καταλήξει σα τον Ντιόγκο.

Ελευθερος ειναι για να δουμε.

Ο Μασάδο απ την άλλη γιουχαρίστηκε πάλι. Κρίμα για τα γιουχαρίσματα, κρίμα και για τον παίχτη που δεν έχει δείξει σχεδόν τίποτε...

Και το περίεργο ειναι πως στην Τουλούζ ήταν όντως καλός. Καμία σχέση με αυτά που βλεπουμε...

Εντομεταξύ παλι μας έδωσε ηλίθιο πέναλτι. Γαμω το μπελά μου μέσα.

Νικάμε 1-0, τους παίζουμε μονότερμα, δε μπορουν να απειλήσουν, ειναι δεδομένο πως θα βάλουμε και δεύτερο και πάει ο μλκας και δίνει χαζό πέναλτι. Γιατι??

Και γιατι το βάζεις ρε Τσιμπουρ...στείλε το στα περιστέρια...

Δημοσ.

καλο παιχνιδι ο Πινο για να δουμε κ στην πορεια..

τωρα για τον Μασαντο κακια φαση που τον γιουχαρανε,οκ δεν του βγαινει το παιχνιδι αλλα το παλευει ο τυπακος...δεν ειναι κ Κοσταντζο.

Δημοσ.

O Πινο ακομα ειναι νωρις να κριθει.

Το ματς αυτο ηταν ενα ματς πολυ ευκολο.

Ολοι πισω και το μονο που ειχε να κανει ηταν να παρει τη μπαλα και να σεντραρει.

Θα τον δουμε σε ματς με μεγαλυτερη δυσκολια τι θα κανει.

Στο μαρκαρισμα π.χ ή στο πανω κατω , στην ταχυτητα , στο σκοραρισμα κτλ κτλ ..

Ειναι μικρο το δειγμα για να κριθει.

Δημοσ.

Εσυ δεν θα το εδινες δηλαδη το πεναλτι  ?

ουτε εγω δεν θα το εδινα που ειμαι γεννημα θρεμμα πειραια, παππου προς παππου ολυμπιακος!

η μηπως θα εδινες εσυ και το φαουλ στο μητρογλου που πατησε τη μπαλα κι επεσε και μας εδωσε φαουλ εξω απο την περιοχη (νομιζω 0-0 ηταν ακομα; δεν θυμαμαι καλα.).

και πες και το αλλο...αυτες τις δυο φασεις (και ηταν αρκετες ακομα), θα δινονταν αν γινονταν στη δικη μας πλευρα; μαντεψε!!

Και γιατι το βάζεις ρε Τσιμπουρ...στείλε το στα περιστέρια...

μου εφαγε το ποστ μου οποτε το ξαναγραφω!!

γιατι μεχρι τοτε ειχε χασει 3 ευκαιριαρες τετ-α-τετ που στις δυο πεταξε τη μπαλα πανω στον τερματοφυλακα και στην αλλη στα περιστερια, οποτε ειπε να βαλει ενα γκολ να κανει τους τρομοκρατικους του πανηγυρισμους μετα! τον τερματοφυλακα παντως δεν τον τρομοκρατησε καθολου στη διαρκεια του αγωνα! ουτε αυτο το εκτελεσε καλα βεβαια, αν ειχε πεσει απο εκεινη την πλευρα ο τερματοφυλακας θα το ειχε πιασει, αλλα οκ, αφου εβαλε γκολ και χαρηκε το παιδι ολα καλα!

και βαζει και τον παντελιτς μεσα στο 87μιση (μαλλον για να παρει τη συμμετοχη, να παρει την εμπειρια του αγωνα με τη βεροια στη superleague ο νεοπας!) και στα 3 λεπτα σου βαζει γκολ! ε δεν τον βαζεις που δεν τον βαζεις στην ευρωπη ρε ανθρωπε...βαλτον σε καναν αγωνα στην ελλαδα εστω!!!!!

Δημοσ.

ουτε εγω δεν θα το εδινα που ειμαι γεννημα θρεμμα πειραια, παππου προς παππου ολυμπιακος!

η μηπως θα εδινες εσυ και το φαουλ στο μητρογλου που πατησε τη μπαλα κι επεσε και μας εδωσε φαουλ εξω απο την περιοχη (νομιζω 0-0 ηταν ακομα; δεν θυμαμαι καλα.).

και πες και το αλλο...αυτες τις δυο φασεις (και ηταν αρκετες ακομα), θα δινονταν αν γινονταν στη δικη μας πλευρα; μαντεψε!!

Eγω που δεν ειμαι γεννημα θρεμμα πειραια σου λεω λοιπον οτι ηταν πεναλτι ,ετσι απλα και θα το εδινα .

Φαινεται οτι ο αμυντικος της Βεροιας εχει χασει τον ελεγχο της  μπαλας και σπρωχνει τον  Τοροσιδη που ερχεται απο πισω με  ταχυτητα .Η ταχυτητα του Τοροσιδη παιζει ρολο γιατι οταν πηγαινεις προς την μπαλα γρηγορα αρκει πολυ λιγη δυναμη ωστε  ο αντιπαλος να σε ανατρεψει που στην  καμερα ισα ισα που θα το διακρινεις .Σου μιλαω για την συγκεκριμενη φαση οχι για αλλες που αναφερεις τωρα εσυ ...

Επισης θα σου απαντησω στο ερωτημα σου ,αν γινονταν αυτες οι φασεις  απο τον αντιπαλο την Βεροια( η μια μικρομεσαια ομαδα)  οχι 90% δεν θα δινονταν .Εχουν δοθει ομως πεναλτι τετοια υπερ και αλλων ομαδων πολλα ,αν θες να κρατησεις στατιστικη που εμενα δεν με απασχολει ιδιαιτερα.Γνωμη μου ειναι οτι ηταν πεναλτι οποτε το τι θα δινονταν ή τι δεν θα δινονταν λιγο με απασχολει ,απλα καποιοι (μεταξυ των οποιων και εγω) ειναι προκατειλημμενοι με τα πεσιματα του Τοροσιδη ή του Καραγκουνη και θεωρουν απαγορευτικο να τους σφυριζει ο διαιτητης πεναλτι .

Δημοσ.

Άδικο το κράξιμο στον Μασαντο. Δεν ήταν κακός χτες,

Ελπίζω πάντως να του βγει σε καλό όλο αυτο που γίνεται και να μην τον πάρει από κάτω.

Πρέπει να ξυπνήσει και να βάλει λίγο νεύρο και ζωντάνια στο παιχνίδι του.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε σοβαρευτείτε σας έχουν κάνει οι βάζελοι και νομίζετε ότι δεν ήταν πέναλτι; Δείτε ξανά την φάση, αν δεν την έχετε δει αλλά μην τρελαθούμε ότι δεν ήταν και πέναλτι.

Εδώ γκολ μας ακύρωσε, ήταν offside μεν αλλά τόσο οριακό που αν όντως ήταν βαλτός ο διαιτητής θα το άφηνε. Οπότε αφήστε τα Αλαφούζικα, σας έχουν κάνει και απορρίπτετε τα πάντα.

Το γκολ του Τοροσίδη καλά έκανε και το ακύρωσε και το πέναλτι καλά έκανε και το έδωσε.

Άμα είναι να φτάσουμε να ελέγχουμε κάθε φάση για τον αν πάτησε μόνος του την μπάλα ο Μήτρογλου (όντως) και του έδωσε φάουλ τότε κλάψε χαράλαμπε. Δηλαδή ο Καραγκούνης ο μέγας βούτας τόσα χρόνια τι έκανε στην τελική; Στημένοι ήταν οι διαιτητές ή αυτός τους κορόιδευε;

3-0 κερδίζουμε και υπάρχουν γαύροι που ελέγχουν αν ήταν λόγω διαιτησίας ή όχι, αυτά έχει καταφέρει ο αλαφουζιάρης με τα τιτιβίσματά του.

Υ.Γ Ορίστε η φάση

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EZwxIbqDTzA

• Like 1
Δημοσ.

Ρε σοβαρευτείτε σας έχουν κάνει οι βάζελοι και νομίζετε ότι δεν ήταν πέναλτι; Δείτε ξανά την φάση, αν δεν την έχετε δει αλλά μην τρελαθούμε ότι δεν ήταν και πέναλτι.

ειδες μονο τη φαση αυτη η ολο το παιχνιδι;

ποιος ειπε οτι κερδισαμε λογω σφυριγματων; απλα μπολικα σφυριγματα δεν ειναι δικαια, ουτε δικα μας ουτε φασεις που δεν δινουν σε αντιπαλους μας. αν δες το βλεπεις δεν σου φταιω, εγω τουλαχιστον δεν φοραω παρωπιδες.

Επισης θα σου απαντησω στο ερωτημα σου ,αν γινονταν αυτες οι φασεις  απο τον αντιπαλο την Βεροια( η μια μικρομεσαια ομαδα)  οχι 90% δεν θα δινονταν

με καλυψε αυτο το μερος της απαντησης σου

αν εσυ το θεωρεις σωστο και δικαιο, παω πασο.

• Like 1
Δημοσ.

ειδες μονο τη φαση αυτη η ολο το παιχνιδι;

ποιος ειπε οτι κερδισαμε λογω σφυριγματων; απλα μπολικα σφυριγματα δεν ειναι δικαια, ουτε δικα μας ουτε φασεις που δεν δινουν σε αντιπαλους μας. αν δες το βλεπεις δεν σου φταιω, εγω τουλαχιστον δεν φοραω παρωπιδες.

Κατ'αρχήν μίλησα για 3 φάσεις αν είδες αλλά μάλλον εγώ έχω παρωπίδες.

Να δω τις φάσεις στους αντιπάλους μας; Εγώ τα βλέπω, όπως είδα ότι δεν έδωσαν στον Άρη το τραγικό πέναλτυ που έπρεπε, αυτό όμως τι πάει να πει ότι και αυτό στημένο από τον Μαρινάκη είναι;  ή μήπως το ότι δεν έδωσε κόκκινη στον πλατανιά; Και σε αυτό ο Μαρινάκης; Στο ότι έχασε τόσο τραγικά ο βάζελος και αυτό στημένο; Δηλαδή τα πάντα στημένα είναι από τον Μαρινάκη και τίποτε άλλο; Ανθρώπινο λάθος δεν υπάρχει στο τραπέζι;

Όταν βουτάει ο παίχτης και παίρνει φάουλ φταίει ο διαιτητής που τον κορόιδεψε ή ο παίχτης;

Κατά τ'άλλα παρωπίδες ε; Ντάξ ότι πεις ρε μαν. Τουλάχιστον εγώ σε αντίθεση με άλλους κάθομαι και βλέπω όλα τα ματς του πρωταθλήματος και έχω άποψη από όλο τον αγώνα και όχι από τις φάσεις που δείχνει ο Βασιλάκης.

Δημοσ.

Κατ'αρχήν μίλησα για 3 φάσεις αν είδες αλλά μάλλον εγώ έχω παρωπίδες.

Να δω τις φάσεις στους αντιπάλους μας; Εγώ τα βλέπω, όπως είδα ότι δεν έδωσαν στον Άρη το τραγικό πέναλτυ που έπρεπε, αυτό όμως τι πάει να πει ότι και αυτό στημένο από τον Μαρινάκη είναι;  ή μήπως το ότι δεν έδωσε κόκκινη στον πλατανιά; Και σε αυτό ο Μαρινάκης; Στο ότι έχασε τόσο τραγικά ο βάζελος και αυτό στημένο; Δηλαδή τα πάντα στημένα είναι από τον Μαρινάκη και τίποτε άλλο; Ανθρώπινο λάθος δεν υπάρχει στο τραπέζι;

Όταν βουτάει ο παίχτης και παίρνει φάουλ φταίει ο διαιτητής που τον κορόιδεψε ή ο παίχτης;

Κατά τ'άλλα παρωπίδες ε; Ντάξ ότι πεις ρε μαν. Τουλάχιστον εγώ σε αντίθεση με άλλους κάθομαι και βλέπω όλα τα ματς του πρωταθλήματος και έχω άποψη από όλο τον αγώνα και όχι από τις φάσεις που δείχνει ο Βασιλάκης.

3 φασεις η ολο τον αγωνα; ξαναρωταω.

επισης...βλεπεις ολους τους αγωνες...προφανως απο τις φασεις που δειχνουν σε αθλητικη κυριακη κτλ εννοεις ε;

επισης...γιατι μου λες αλλα αντι αλλων; δεν με ενδιαφερουν αλλα παιχνιδια. σου μιλαω για το δικο μας παιχνιδι. ειπα εγω οτι στηνει κατι ο μαρινακης; κι απο μονος του να το δινει ο διαιτητης επειδη ετσι γουσταρει η επειδη φοβαται εδρα/μαρινακη (χωρις να τον στηνει ο τελευταιος...αντε για να εξηγω μεχρι αηδιας τι λεω) κτλ, εμενα δεν μου αρεσει.

μεινε στο θεμα αν θες αλλιως δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...