Crash_Batic Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Είδες τι ωραία μαγκιά; Με την νίκη μας σήμερα θα κάνετε προπόνηση αύριο, έχετε περάσει. Κερδίζεται με τους παίχτες μας, (Σπανούλης- Περπέ) τώρα προκρίνεστε και με τις νίκες μας. Παράρτημά μας είστε στο μπάσκετ... Εσυ που ειδες προκριση του Ολυμπιακου με την δικη σου νικη? ΕΛΑ ΡΕΕ!?? ΠΕΡΑΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!YEESS! Και μαλιστα χαρη στον Παναθηναικο..Σε ευχαριστουμε πολυ Παναθηναικε...Ρε τι ακουμε! Οχι τιποτα αλλο,θα χασουν στο ΣΕΦ και μετα θα βγουν να πουν χασαμε για να διαλεξουμε αντιπαλο... Να δεις,που ακομα και εκει θα φαγωθουν ΟΣΦΠ-ΠΑΟ,ειναι ικανοι να θελουν τον ιδιο αντιπαλο και να θελουν και οι δυο να χασουν..Ε ρε γελια!
Cossutius. Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Κερδίζεται με τους παίχτες μας, (Σπανούλης- Περπέ) Η γραφικότητα ορισμένες φορές ξεπερνάει τον Παρθενώνα. Που εισαι Posthelper να διαβάσεις αυτά που σου έλεγα τις προάλλες για τους παίχτες "του ΠΑΟ" που παίζουν σε εσάς. Από κάτι τέτοια ποστ προκύπτουν όλα. 1
washcloud Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 τους παίχτες μας, (Σπανούλης- Περπέ) ...τον Σερμαντίνι ξέχασες. Βασικά σαν τα κόμματα έχουν γίνει οι ομάδες. Αν συνυπολογίσει κανείς Βουγιούκα, Χοντροκλή, Αμπαλοκεφαλίδη... (...για να μην πιάσουμε παλιότερα κάτι Οικονόμου, Παπανικολάου, Πάσπαλι, Βολκώφ, Ράτζα κτλκτλ...) Μια οικογένεια όλοι μωρέ. Τί έχουνε να χωρίσουνε
Crash_Batic Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Πως θα σας φαινοταν παιδια ο Ντεκο της Ατλεντικο για 10αρι το καλοκαιρι? Ειχε ακουστει και πιο παλια..
Cossutius. Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Πως θα σας φαινοταν παιδια ο Ντεκο της Ατλεντικο για 10αρι το καλοκαιρι? Ειχε ακουστει και πιο παλια.. ΜΑΚΑΡΙ να έρθει αυτος ο παιχταράς. Απλά μακάρι. Αυτός, φέρε και τον Πουγιόλ τεράστιε Μιτσελ και δε θέλω τιποτε άλλο. Χαχαχαχα
kirileman Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 ΜΑΚΑΡΙ να έρθει αυτος ο παιχταράς. Απλά μακάρι. Αυτός, φέρε και τον Πουγιόλ τεράστιε Μιτσελ και δε θέλω τιποτε άλλο. Χαχαχαχα Άστον κάτω αυτόν γιατί παίζει να μη μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές και θα τον χρειαστούμε. 1
PostHelper Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Η γραφικότητα ορισμένες φορές ξεπερνάει τον Παρθενώνα. Που εισαι Posthelper να διαβάσεις αυτά που σου έλεγα τις προάλλες για τους παίχτες "του ΠΑΟ" που παίζουν σε εσάς. Από κάτι τέτοια ποστ προκύπτουν όλα. Τι απο κατι τετοια ποστ προκυπτουν ολα? Προχθες ο Crash_Batic μας ελεγε οτι ο ΠΑΟΚ ειναι παραρτημα του Παναθηναικου επειδη εχει παικτες που ΚΑΠΟΤΕ επαιξαν στον Παναθηναικο. Οποτε τι διαμαρτυρεσαι? Δεν καταλαβα καν τι εννοεις.... Αληθεια παντως δεν ειναι οτι Σπανουλης, Περπερογλου και Σερπαντινι επαιζαν στον Παναθηναικο? Αληθεια ειναι. Πως θα σου φαινοταν να σε λεω παραρτημα του Παναθηναικου και οτι εχετε συνεργασια ανταλλασσοντας παικτες? Γελοιο? Ε, ακριβως δηλαδη οπως μου φανηκε και εμενα οταν ο Crash_Batic ελεγε τα αντιστοιχα....
Cossutius. Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Τι απο κατι τετοια ποστ προκυπτουν ολα? Προχθες ο Crash_Batic μας ελεγε οτι ο ΠΑΟΚ ειναι παραρτημα του Παναθηναικου επειδη εχει παικτες που ΚΑΠΟΤΕ επαιξαν στον Παναθηναικο. Οποτε τι διαμαρτυρεσαι? Δεν καταλαβα καν τι εννοεις.... Αληθεια παντως δεν ειναι οτι Σπανουλης, Περπερογλου και Σερπαντινι επαιζαν στον Παναθηναικο? Αληθεια ειναι. Πως θα σου φαινοταν να σε λεω παραρτημα του Παναθηναικου και οτι εχετε συνεργασια ανταλασσοντας παικτες? Γελοιο? Ε, ακριβως δηλαδη οπως μου φανηκε και εμενα οταν ο Crash_Batic ελεγε τα αντιστοιχα.... Aκριβως αυτη τη γελοιότητα περιμένω να καταδικάσεις. Και εγω σου γράφω απο που ξεκινησαν αυτές οι γελοιότητες εσυ μου λες για τον batic...
PostHelper Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Aκριβως αυτη τη γελοιότητα περιμένω να καταδικάσεις. Και εγω σου γράφω απο που ξεκινησαν αυτές οι γελοιότητες εσυ μου λες για τον batic... Απο που ξεκινησαν? Χθες ο Crash_Batic τα ελεγε στο τοπικ του ΠΑΟΚ νομιζω. Δεν λεω οτι ξεκινησαν απο αυτον, εγω λεω τι διαβαζω. Αν πει καποιος(πχ Παναθηναικος) το 1995 οτι ο Ολυμπιακος το 1980 ηταν παραρτημα του Παναρκαδικου επειδη ειχε 3 παικτες του(που επαιζαν παλιοτερα στον Παναρκαδικο) και δω γραμμενο εδω οτι πχ ο ΠΑΟΚ ειναι παραρτημα του Παναθηναικου επειδη εχει 3 παικτες του, τοτε τι θα πρεπει να κανω? Να κανω ιστορικη αναδρομη στο 5000 π.Χ να δω ποιος τα εγραψε πρωτος για να κατακρινω αυτον?? Οχι βεβαια! Αυτος που λεει κατι εχει την ευθυνη αυτων που λεει.
~mxls~ Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 και πολλά μπράβο στην γυναικεία ομάδα πόλο που έφτασε τελικό LEN, μακάρι να το σηκώσουν: http://www.sport24.gr/Sports/Polo/phge_teliko_o_olympiakos.2723773.html 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις