margaritagr Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δεν εχω ανεβασει κανενα φωτοσοπ καταρχας προσωπικα δε ξερω να το χειριζομαι καν Hταν ενα page στο facebook του Καπινο, που γραφε διαφορα υβριστικα αλλα εγραφε οτι δεν ειναι προσωπικη του σελιδα, οπως νομιζα στην αρχη. Οποτε και το ανεφερα οτι εγινε λαθος. Κατα τ αλλα αν θελετε να παιξουμε τη κολοκυθια..δεν εχω ορεξη. Υπαρχουν screenshots , τα οποια μενουν σε αντιθεση με τα σχολια που ο παιχτης φροντισε να σβησει. Αν ηταν "φωτοσοπ" θα χε κανει μια προσπαθεια...διαψευσης. Εκει στον παοκ οι παιχτες εχουν ενα θεμα με τα social media γενικοτερα, οπως ο Κλαους που εγραφε σεξ και βια παλαιοτερα πριν απο ντερμπι με τον αρη.
PostHelper Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Του κλαους ειναι κλειστος ο λογαριασμος εμενα μου τα στειλε φιλος που τον εχει στις επαφες του. Αν δεις στο redplanet εχει screenshot Στο redplanet το βρηκες. Βαλανε τον λυκο να φυλαει τα προβατα....
PostHelper Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ναι το παμε, ειναι φωτοσοπ. Mπα. Μπορει να το εκαναν με το Paint Shop Pro..... 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ουτε το mspaint ειναι κακο. Το χρησιμοποιησαν και στο screenshot του Καπινο που ειχε δημοσιευσει παλι η μαργαριτα. 1
margaritagr Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Καλη προσπαθεια τρολαρισματος , το θεμα ειναι οτι γι ακομα μια φορα παιχτης του παοκ ξεφευγει, πολυ ασχημα , στα social media. Θα περιμενα αντιδραση απο την παε παοκ αλλα εδω θα μου πεις επανεφεραν τον υποστηριχτη του ukc , στο instagram θα κολλησουν; 1
Sred Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Πως σας αγγίζουν ρε μάγκες τόσες κόντρες μεταξύ σας. Διάβασα όλα τα ποστ και πραγματικά απορώ πως την παλεύεται. Στα του ματς. Ο Ολυμπιακό χθες ξεκίνησε πολύ καλά και πραγματικά πίστευα θα έβαζε πολλά γκολ ακομα και όταν σκόραρε ο παοκ δεν φοβήθηκα,όμως αυτή η διακοπή ήταν κακό για την ομαδα., Το λάθος δεν θα το ρίξω ούτε στις διαιτητικές αποφάσεις ούτε στον παοκ. Το λάθος το έκαναν οι δικοί μας που πήγαν να πάρουν την μπάλα από τον Κλάους. Απαράδεκτο. Ακολουθεί το παιχνίδι στην τούμπα, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και καθόλου χαλαροι η ποδοσφαιρική σεζόν δεν έχει τελειώσει και αυτό θα πρέπει να περάσει ο Μίτσελ στους παίχτες. Από το πρώτο παιχνίδι με την Μάντσεστερ δεν υπάρχει Ολυμπιακός και μην κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλο μας. Σίγουρα είχαμε κάποιες σοβαρές απώλειες αλλά νομίζω ότι ακομα και με αυτές υπάρχει η ποιότητα για να δούμε μπαλα.
Crash_Batic Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δεν θα δωσει εισιτήρια τελικά ο ΟΣΦΠ για το ΣΕΦ..
Demon13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Είδες τι ωραία μαγκιά; Με την νίκη μας σήμερα θα κάνετε προπόνηση αύριο, έχετε περάσει. Κερδίζεται με τους παίχτες μας, (Σπανούλης- Περπέ) τώρα προκρίνεστε και με τις νίκες μας. Παράρτημά μας είστε στο μπάσκετ...
ribo7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Ε, έβαλε και ο Ζοτς το χεράκι του, όχι μόνο εσείς.. Το θέμα για μένα είναι τι διαλέγεις, Ρεάλ ή ΤΣΣΚΑ?? 1
ribo7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Απ' οτι βλέπω η ΤΣΣΚΑ παίζει νωρίτερα από εμάς.. Και αν υποθέσουμε ότι η Ρεάλ θα κερδίσει τη Ζαλγκίρις, θα δουμε όμορφα πράγματα στο ΣΕΦ. Και αφήστε τις εφημερίδες να γράφουν "Κοιτάμε μόνο τη νίκη".. Περίμενα πάντως όλα τα ματσάκια να είναι ίδια ώρα άλα superleague! χαχαχα
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 ΕΛΑ ΡΕΕ!?? ΠΕΡΑΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!YEESS!
EKTELESTES Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Από τις 927 σελίδες που βλέπω, θα είναι απορίας άξιο αν έστω το 50% είναι από Ολυμπιακούς. Αυτό και μόνο τα λέει όλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις