Crash_Batic Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Να δουμε τι θα λες Midi στα playoffs..Αν τον σφαξουν τον ΠΑΟΚ στη Λεωφορο και τα λενε τα ιδια για την Τουμπα..Εκει να δεις γελιο.. Παντως εχει πολυ πλακα που συγκρινετε ανομοια πραγματα για να εχετε να πειτε κατι και ειδικα οταν δεν αφορα την ομαδα σας...Γι'αυτο σας λενε ΠΑΟ(Κ)..Δες και τον προεδρο σου,αμεσως twit...Επανασυνδεθηκε το ιντερνετ μαλλον... αααχαχαχαχαχα Ειδε οτι μαλλον θα φαει σουτ τον Ιουνιο και λεει κατσε να υπογραψω πρωτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Εγώ διαφωνώ, τα "σοβαρά" posts μου τελείωσαν Θέλω να καταγγείλω δημόσια τον Βαγγέλα Ευάγγελο Μαρινάκη που όταν μερικοί ευαίσθητοι επιστήμονες, φίλοι του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στην εξέδρα, ως άλλοι Ρομπέν των δασών έκλεψαν μερικές από τις μπάλες του Π.Α.Ο.Κ. που προορίζονταν για την προθέρμανση προφανώς για να τις δωρήσουν σε κάποιο ίδρυμα ή σε παιδιά από άπορες οικογένειες, αυτός επενέβη και τις επέστρεψαν Ο άκαρδος Επίσης, το ολυμπιακό ήθος τώρα και στη Βουλή https://www.youtube.com/watch?v=vGCtioUVzJ4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Αυτά τα posts του Στοχ που υπάρχουν και γω δεν τα βρίσκω? Θέλω να βάλω like Γι'αυτο θα εισαι αγορι μου μια ζωη ΜΠΑΟΚ και δεν θα δεις ποτε πρωταθλημα,και οχι απλα δεν θα δεις,αλλα δεν θα πας ποτε να το διεκδικησεις και μονιμα θα εισαι μεταξυ 3ης και 5ης θεσης..Γι'αυτο μια ζωη θα εχεις κομπλεξ (δεν μιλαω προσωπικα σε σενα) με "κατω απο τα Τεμπη" και ψευτομαγκια.. Τον Σταύρο "έπρεπε να κάνω έγκλημα, θα τελείωνα με τη σφυρίχτρα" Μάνταλο θέλουμε που ήταν τότε με το ελικόπτεροοοοοοοο Πλέον δε θα φοβάται να κάνει το έγκλημα Τουλαχιστον θα χαθει ενα παιχνιδι και μια προκριση,δεν θα χασει καποιος παικτης το κεφαλι του ή θα του κοψουν την μπαλα!!! Εγώ διαφωνώ, τα "σοβαρά" posts μου τελείωσαν Θέλω να καταγγείλω δημόσια τον Βαγγέλα Ευάγγελο Μαρινάκη που όταν μερικοί ευαίσθητοι επιστήμονες, φίλοι του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στην εξέδρα, ως άλλοι Ρομπέν των δασών έκλεψαν μερικές από τις μπάλες του Π.Α.Ο.Κ. που προορίζονταν για την προθέρμανση προφανώς για να τις δωρήσουν σε κάποιο ίδρυμα ή σε παιδιά από άπορες οικογένειες, αυτός επενέβη και τις επέστρεψαν Ο άκαρδος Επίσης, το ολυμπιακό ήθος τώρα και στη Βουλή https://www.youtube.com/watch?v=vGCtioUVzJ4 Ηθος το "ελατε τωρα στην Θεσ/νικη μετα το 2-1 να δουμε" χαχαχα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Αυτά τα posts του Στοχ που υπάρχουν και γω δεν τα βρίσκω? Θέλω να βάλω like Γι'αυτο θα εισαι αγορι μου μια ζωη ΜΠΑΟΚ και δεν θα δεις ποτε πρωταθλημα,και οχι απλα δεν θα δεις,αλλα δεν θα πας ποτε να το διεκδικησεις και μονιμα θα εισαι μεταξυ 3ης και 5ης θεσης..Γι'αυτο μια ζωη θα εχεις κομπλεξ (δεν μιλαω προσωπικα σε σενα) με "κατω απο τα Τεμπη" και ψευτομαγκια.. Τον Σταύρο "έπρεπε να κάνω έγκλημα, θα τελείωνα με τη σφυρίχτρα" Μάνταλο θέλουμε που ήταν τότε με το ελικόπτεροοοοοοοο Πλέον δε θα φοβάται να κάνει το έγκλημα Τουλαχιστον θα χαθει ενα παιχνιδι και μια προκριση,δεν θα χασει καποιος παικτης το κεφαλι του ή θα του κοψουν την μπαλα!!! Αν ήθελα πρωταθλήματα θα γινόμουν γαύρος και θα είχα χορτάσει τόσο, που ούτε στο γήπεδο δεν θα πήγαινα Η ερώτηση μου παραμένει γιατί εγώ στο insta του Στοχ δε βρίσκω τίποτα, περιμένω Εγώ για να πάρει την πρόκριση ο Π.Α.Ο.Κ. θυσίαζα το κεφάλι του Βαλντέζ, δεν έχω θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Αν ήθελα πρωταθλήματα θα γινόμουν γαύρος και θα είχα χορτάσει τόσο, που ούτε στο γήπεδο δεν θα πήγαινα Η ερώτηση μου παραμένει γιατί εγώ στο insta του Στοχ δε βρίσκω τίποτα, περιμένω Εγώ για να πάρει την πρόκριση ο Π.Α.Ο.Κ. θυσίαζα το κεφάλι του Βαλντέζ, δεν έχω θέμα Ε,και ο Μαρινακης θα θυσιασει εναν διαιτητη ή ενα πεναλτι για την προκριση..Τοσο απλα,μην βγαινεις να κλαιγεσαι ομως μετα! Βρε δεν υπαρχει τιποτα απο τον Στοχ,η παραγκα του Instagram φταιει που πανε να αμαυρωσουν τα Αγια παιδια της Τουμπας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Και καλά τώρα εσύ το πήρες στα σοβαρά αυτό? Μάγκα μου έχω instagram, το τελευταίο post του Στοχ είναι ένα λαμπραντορ http://instagram.com/minostoch11# Ας μας πει η margaritagr που το βρήκε το post του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Και καλά τώρα εσύ το πήρες στα σοβαρά αυτό? Μάγκα μου έχω instagram, το τελευταίο post του Στοχ είναι ένα λαμπραντορ http://instagram.com/minostoch11# Ας μας πει η margaritagr που το βρήκε το post του Οχι βρε,σου ειπα,η παραγκα του Instagram,μεχρι εκει εχει φτασει ο Μαρινακης Και καλά τώρα εσύ το πήρες στα σοβαρά αυτό? Μάγκα μου έχω instagram, το τελευταίο post του Στοχ είναι ένα λαμπραντορ http://instagram.com/minostoch11# Ας μας πει η margaritagr που το βρήκε το post του Τον Αθανασιαδη τον εχεις στο instagram σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Κανέναν δεν έχω, του Στοχ τώρα το τσέκαρα και του Αθανασιάδη δεν βρίσκω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Του κλαους ειναι κλειστος ο λογαριασμος εμενα μου τα στειλε φιλος που τον εχει στις επαφες του. Αν δεις στο redplanet εχει screenshot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 E εντάξει αφού το λέει το redplanet αλήθεια είναι, πάσο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Οχι, μπηκε στη διαδικασια να κανει φωτοσοπ ψευτικα comments του κλαους και του στοχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Καλλιστα θα μπορουσε να ηταν μια παπατζοεικονα που εγινε viral απο τα γαυροsocial-media και να την ειδε καποιος μισθοφορος του redplanet και να την αναδημοσιευσε (ξεχωριζουν για την εξυπναδα και την κριτικη ικανοτητα τους οι μισθοφοροι τετοιων σαιτ/φυλλαδων κλπ αν μη τι αλλο...). Οπως και να το κανουμε, η δημοσιευση της εικονας απο το redplanet δεν ειναι δειγμα εγκυροτητας. Αρα αναμενουμε τις πιο εγκυρες πηγες ή ακομα καλυτερα απευθειας link απο το "σχολιο" του Στοχ (για να μπουμε και για like ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Θα ελεγες τα ιδια Midi αν το εκανε παικτης του Ολυμπιακου ε? Photoshop απο βαζελικά site ετσι? Αυτο το πραγμα που αν δεν ειναι παικτης/ομαδα του Ολυμπιακου να ειναι ψευτικα ολα και παπατζες μονο εσεις..Τοσο δυσκολο ειναι να πει καποιος ή να το κατακρινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Οχι, μπηκε στη διαδικασια να κανει φωτοσοπ ψευτικα comments του κλαους και του στοχ. Έχεις ανεβάσει photoshop με ψεύτικα υβριστικά comments αν θυμάμαι καλά για παίχτη του ΠΑΟ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Έχεις ανεβάσει photoshop με ψεύτικα υβριστικά comments αν θυμάμαι καλά για παίχτη του ΠΑΟ. Το οποιο photoshop εκανε η ιδια η Μαργαριτα να υποθεσουμε? Aν το like σου σημαινει πως ναι,τοτε παλι ανομοια πραγματα συγκρινεις ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...Οποτε ΣΤΑΜΑΤΑ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις