Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συγνώμη ΕΝΑΣ, έστω ενας, γαυρος παντελονάτος να γραψει νετα σκετα, ναι ο φουστερ επρεπε να αποβληθει και ο ΠΑΟΚ αδικηθηκε, δεν υπάρχει; Ενας ρε παιδί μου.

Και για να προλάβω τα σχολια του στυλ " ναι αλλα στην τουμπα κ.τ.λ. "  ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ και μετα ας γραψει  οτι θέλει.... 

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Οχι βεβαια.

Σημερα καθορισε αποτελεσμα ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ!

Σε μια ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ φαση χαρισε κιτρινη καρτα(δυο φορες μαλιστα στην ιδια φαση) στον Βαλντεζ και αρα χαρισε κοκκινη καρτα(αφου ειχε ηδη μια απο πριν). Σου λεω οτι φυσικα η μπουνια που δεν ειδε ΚΑΝΕΙΣ απο τους 3 διαιτητες δεν ηταν εσκεμμενη..Οπως και σε μια ακομα πολυ ευκολη φαση του Τζαβελλα δεν του εδειξε 3 κιτρινες.Οπως και επισης στον Λουκας..

Τοτε χαρισε κοκκινη και στον Σαλινο, δεν εδωσε καθαρο πεναλτυ υπερ του ΠΑΟΚ, χαρισε κοκκινη στον Ινσαουραλδε και στον Λουκας στο τελος.

Οτι απο το 33ο λεπτο ο ΠΑΟΚ επαιζε ΑΔΙΚΩΣ με λιγοτερο παικτη.

Τι δεν καταλαβαινεις ακριβως? Και στην Τουμπα ειπαμε ρε φιλε οτι και ο Τζαβελλας επρεπε να παρει 2 κιτρινες στο πρωτο ημιχρονο οπως και ο Ιανσουαραλδε στο δευτερο και αντι να παιζει με 10 για 60 λεπτα και με 9 για 35 επαιζε 90 λέπτα με 10.Εσυ τι δεν καταλαβαινεις?

Εντάξει τότε, εμένα μου αρκεί αυτή η παραδοχή της σημερινής μεροληψίας.

Τώρα το να βάζουμε στο τραπέζι της συζήτησης για τον συγκεκριμένο αγώνα όλη την ποδοσφαιρική ιστορία μεταξύ των δύο ομάδων δεν είναι κάτι που θεωρώ ώριμο για έναν τέτοιο διάλογο.

Στον επόμενο αγώνα συζητάμε για τον επόμενο αγώνα.

Φιλε δεν ειναι να βαζουμε ολη την ποδοσφαιρικη ιστορια μεταξυ των αγωνων.Κανεις δεν ειπε αυτο.Αυτο που λεω εγω ειναι οτι δεν γινεται σε ενα ματσ στην Τουμπα που εγιναν και εκει λαθη να ονομαζεται η διαιτησια 50-50 με ανθρωπινα λαθη οπου αυτα εγιναν και τωρα να βλεπουν σφαγη στο γονατο και αλλοιωση αποτελεσματος.Καταλαβε λιγο την διαφορα.Δεν λεω οτι επειδη επεσε μια μπουνια στην Τουμπα να πεσει και εδω και να μην τιμωρηθει επειδη δεν τιμωρηθηκε στην Τουμπα..Οχι ομως να πεσει μια μπουνια στην Τουμπα και να λεμε οτι "δεν ειδε ο διαιτητης-ανθρωπινο λαθος" αλλα αν γινει στο Καραισκακη με τον ΙΔΙΟ ακριβως τροπο και δεν τιμωρηθει να λεμε οτι εγινε εσκεμμενα και το ανθρωπινο λαθος παει περιπατο..

Λεμε απλα οτι στην Τουμπα παιχτηκε διαιτησια εδρας με λαθη εκατερωθεν οπως και σημερα ηταν διαιτησια εδρας.Τοσο απλα..Οπως και διαιτησια εδρας θα δουμε και στον επαναληπτικο της Τουμπας..

Συγνώμη ΕΝΑΣ, έστω ενας, γαυρος παντελονάτος να γραψει νετα σκετα, ναι ο φουστερ επρεπε να αποβληθει και ο ΠΑΟΚ αδικηθηκε, δεν υπάρχει; Ενας ρε παιδί μου.

Και για να προλάβω τα σχολια του στυλ " ναι αλλα στην τουμπα κ.τ.λ. "  ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ και μετα ας γραψει  οτι θέλει.... 

Ναι,επρεπε να αποβληθει ο Φουστερ ή εστω ο Βαλντεζ με δευτερη κιτρινη καρτα ή εστω να υπηρξε η ιδια τιμωρια και των δυο παικτων..

Απλα δεν εγινε λογω εδρας ή επειδη δεν ειχαν σαφη εικονα το τι εγινε και στις 2 περιπτωσεις.Μην ξεχνας οτι ο Βαλντεζ στο σπρωξιμο του Στοχ επεσε κανοντας οτι χτυπηθηκε στο κεφαλι πισω (οπως κανουν πολλοι για να κερδισουν την κοκκινη καρτα του αντιπαλου) και αυτο να ξεγελασε τον διαιτητη..

Οτι αδικηθηκε ο ΠΑΟΚ στην συγκεκριμενη φαση ναι αδικηθηκε..Περα απο αυτο ομως δεν εγινε αλλοιωση αποτελεσματος.Οπως αντιστοιχα εγιναν και στο ματσ της Τουμπας..

Ναι,επρεπε να αποβληθει ο Φουστερ ή εστω ο Βαλντεζ με δευτερη κιτρινη καρτα ή εστω να υπηρξε η ιδια τιμωρια και των δυο παικτων..

Απλα δεν εγινε λογω εδρας ή επειδη δεν ειχαν σαφη εικονα το τι εγινε και στις 2 περιπτωσεις.Μην ξεχνας οτι ο Βαλντεζ στο σπρωξιμο του Στοχ επεσε κανοντας οτι χτυπηθηκε στο κεφαλι πισω (οπως κανουν πολλοι για να κερδισουν την κοκκινη καρτα του αντιπαλου) και αυτο να ξεγελασε τον διαιτητη..

Οτι αδικηθηκε ο ΠΑΟΚ στην συγκεκριμενη φαση ναι αδικηθηκε..Περα απο αυτο ομως δεν εγινε αλλοιωση αποτελεσματος.Οπως αντιστοιχα εγιναν και στο ματσ της Τουμπας..

ΟΚ φιλε μου αρκει.  Επετρεψέ μου μόνο να εξακολουθώ πιστευω οτι έγινε αλλοίωση αποτελεσματος.

• Like 1

απο αυτο ομως δεν εγινε αλλοιωση αποτελεσματος.

Δεν εγινε αλλοιωση αποτελεσματος οτι ΑΔΙΚΩΣ ο ΠΑΟΚ απο το 33ο λεπτο επαιζε με λιγοτερο παικτη??

Ξαναλεω: ΤΡΑΓΙΚΗ λογικη.

Ασε την αλλοιωση αποτελεσματος. Ναι το σκορ παρεμεινε 2-1. Αλλά οτι ΑΔΙΚΩΣ ο ΠΑΟΚ απο το 33ο λεπτο επαιζε με λιγοτερο παικτη, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΝΟΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΗ ΦΑΣΗ.

Ε οχι και κοκκινη ο Βαλντεζ για μια κοκορομαχια, αμα αποβαλλονταν ετσι παιχτες θα βλεπαμε 3-4 κοκκινες σε παιχνιδια με ΠΑΟΚ. Ο Φουστερ εκανε ακριβως οτι εκανε ο Στοχ, αμα ηθελε ισορροπια ο διαιτητης ας εδινε απο μια κιτρινη να μην αναψουν τα αιματα. Ετσι οπως φανηκε η φαση,στο σπρωξιμο του Στοχ ηταν μπροστα, στου Φουστερ ζητησε βοηθεια απο τον πλαγιο, ισως ειδε μπουκετο στον Βαλντεζ λογω αντιδρασης του ενω ο πλαγιος του ειπε απλο σπρωξιμο του Φουστερ.

ΟΚ φιλε μου αρκει.  Επετρεψέ μου μόνο να εξακολουθώ πιστευω οτι έγινε αλλοίωση αποτελεσματος.

Ελπιζω να πιστευεις οτι και στην Τουμπα τοτε εγινε αλλοιωση αποτελεσματος!

Δεν εγινε αλλοιωση αποτελεσματος οτι ΑΔΙΚΩΣ ο ΠΑΟΚ απο το 33ο λεπτο επαιζε με λιγοτερο παικτη??

Ξαναλεω: ΤΡΑΓΙΚΗ λογικη.

Ασε την αλλοιωση αποτελεσματος. Ναι το σκορ παρεμεινε 2-1. Αλλά οτι ΑΔΙΚΩΣ ο ΠΑΟΚ απο το 33ο λεπτο επαιζε με λιγοτερο παικτη, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΝΟΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΗ ΦΑΣΗ.

Οχι δεν εγινε γιατι ο ΠΑΟΚ εκανε μονο μια τελικη και δεν ηταν πουθενα.

Και τελος,οπως τεραστια ευνοια ηταν υπερ του ΠΑΟΚ οταν επρεπε στην Τουμπα να επαιζε με τουλαχιστον 9 παικτες..

Υ.Γ Ευκολη φαση αυτη και ηθελημενα δεν δοθηκε.Το μπουκετο στην Τουμπα "κανεις δεν ειδε τιποτα,ανθρωπινο λαθος" Τωρα το πως πηρε κιτρινη ο Ινσουαραλδε απο το να μην παρει τιποτα αφου δεν ειδε κανεις τιποτα.....κανεις δεν ξερει

Πραγματικα,τι ακουμε...

Οχι δεν εγινε γιατι ο ΠΑΟΚ εκανε μονο μια τελικη και δεν ηταν πουθενα.

Επαναλαμβανομαι:

Απο το 33ο λεπτο επαιζε με 10 παικτες, οποτε μην μου λες οτι εκανε μόνο μια τελικη.

Εκανε μια τελικη εως το 33ο λεπτο που επαιζε 11 εναντιον 11.

Μετα επαιζε ΑΔΙΚΩΣ με λιγοτερο παικτη οποτε μην μου λες οτι εκανε μόνο μια τελικη.

Και τελος,οπως τεραστια ευνοια ηταν υπερ του ΠΑΟΚ οταν επρεπε στην Τουμπα να επαιζε με τουλαχιστον 9 παικτες..

Ας εδινε το πεναλτυ στο 1ο ημιχρονο και ας παιζαμε οπως επρεπε 9 εμεις εναντιον 10 εσεις.

Επαναλαμβανομαι:

Απο το 33ο λεπτο επαιζε με 10 παικτες, οποτε μην μου λες οτι εκανε μόνο μια τελικη.

Εκανε μια τελικη εως το 33ο λεπτο που επαιζε 11 εναντιον 11.

Μετα επαιζε ΑΔΙΚΩΣ με λιγοτερο παικτη οποτε μην μου λες οτι εκανε μόνο μια τελικη.

Ας εδινε το πεναλτυ στο 1ο ημιχρονο και ας παιζαμε οπως επρεπε 9 εμεις εναντιον 10 εσεις.

Ας εδινε την κοκκινη στον Τζαβελλα πριν την φαση του πεναλτι τοτε..Και επισης,για το ματσ της Τουμπας εσεις το ειπατε οτι η φαση της κοκκινης δεν θα αλλαζε το αποτελεσμα..Δεν το ειπα εγω.Τα δικα σας επιχειρηματα χρησιμοποιω..Και ξαναλεω λοιπον,οτι λογω εδρας και επειδη ο διαιτητης δεν ειδε καλα την φαση στον Στοχ του εδειξε κοκκινη καρτα..

Τελειωνει εκει το θεμα..

Ας εδινε την κοκκινη στον Τζαβελλα πριν την φαση του πεναλτι τοτε..Και επισης,για το ματσ της Τουμπας εσεις το ειπατε οτι η φαση της κοκκινης δεν θα αλλαζε το αποτελεσμα..Δεν το ειπα εγω.

Στο ξαναλεω! Με ΕΜΕΝΑ ΜΙΛΑΣ!

Μην μου λες τι ειπαν "οι αλλοι". ΣΚΑΣΙΛΑ μου τι ειπαν αλλοι.

Οταν θα μιλας με εμενα πες μου τι ελεγα εγω και οχι καποιοι αλλοι.

Ποια κοκκινη στον Τζαβελα πριν το πεναλτυ?

Τα δικα σας επιχειρηματα χρησιμοποιω..Και ξαναλεω λοιπον,οτι λογω εδρας και επειδη ο διαιτητης δεν ειδε καλα την φαση στον Στοχ του εδειξε κοκκινη καρτα..

Τελειωνει εκει το θεμα..

Μα δεν ειναι αυτο το θεμα. Ο Στοχ ειναι το θεμα? Του Στοχ το ειπα, ειναι κοκκινη. Ετσι σε βολευει να λες οτι του Στοχ ειναι το θεμα? Παντα εχεις εναν υπουλο τροπο αποπροσανατολισμου ετσι?

Το θεμα ειναι οτι δεν εδωσε ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΗ και σε ΕΥΚΟΛΟΤΑΤΗ ΦΑΣΗ, κοκκινη στον Βαλντεζ λογω 2ης κιτρινης, μια κιτρινη καρτα που εκανε 2 ενεργειες που ηταν για κιτρινη καρτα(ειδικα το τελευταιο βιαιο σπρωξιμο στον Αθανασιαδη που τον εριξε).

Και αυτο δειχνει ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΥΝΟΙΑΣ!

Η οποια συναδει με την 17η πορεια συνεχους και σκανδαλωδους διαιτητικης και οχι μόνο, ευνοιας.

Καθηστε ομως εσεις να προσπαθειτε να μας ριχνετε σταχτη στα ματια μπας και μας αποπροσανατολισετε, με το να αναφερετε περι των αδικιων στα αδιαφορα ματς με τον Αστερα Τριπολης και το πεναλτυ που εδωσε κατα σας καθως και με την μη κοκκινη που δεν εδωσε στον Ινσαουραλδε.

Τζαμπα προσπαθειτε ομως! Δεν ειμαστε 5χρονα.... ;)

Στο ξαναλεω! Με ΕΜΕΝΑ ΜΙΛΑΣ!

Μην μου λες τι ειπαν "οι αλλοι". ΣΚΑΣΙΛΑ μου τι ειπαν αλλοι.

Οταν θα μιλας με εμενα πες μου τι ελεγα εγω και οχι καποιοι αλλοι.

Ποια κοκκινη στον Τζαβελα πριν το πεναλτυ?

Μα αφου μιλαω με εσενα,δεν σε βλεπω να λες οτι στην Τουμπα υπηρχε αλλοιωση αποτελεσματος αλλα λες οτι δεν υπηρξε αλλοιωση τοτε.Αφου με σενα μιλαω λοιπον και λες οτι στην Τουμπα ΔΕΝ υπηρξε αλλοιωση αποτελεσματος γι'αυτο στα λεω..

Η Κοκκινη για τις ψευτομαγκες που εκανε και διαμαρτυρια απο το 1ο λεπτο.Επρεπε να φαει μια καρτα για αυτα και μια ακομα για ενα κοψιμο της μπαλας εσκεμενο με το χερι..

Μα δεν ειναι αυτο το θεμα. Ο Στοχ ειναι το θεμα? Του Στοχ το ειπα, ειναι κοκκινη. Ετσι σε βολευει να λες οτι του Στοχ ειναι το θεμα? Παντα εχεις εναν υπουλο τροπο αποπροσανατολισμου ετσι?

Το θεμα ειναι οτι δεν εδωσε ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΗ και σε ΕΥΚΟΛΟΤΑΤΗ ΦΑΣΗ, κοκκινη στον Βαλντεζ λογω 2ης κιτρινης, μια κιτρινη καρτα που εκανε 2 ενεργειες που ηταν για κιτρινη καρτα(ειδικα το τελευταιο βιαιο σπρωξιμο στον Αθανασιαδη που τον εριξε). Το σπρωξιμο που επεσε ο Κλαους δεν το εκανε ο Βαλντεζ αλλα ο Φουστερ πρωτον για το οποιο πηρε και καρτα.Αυτο που λεω ειναι οτι επρεπε ο Στοχ να παρει κιτρινη καρτα και αυτος οπως ο Φουστερ και οχι κοκκινη.. Κακως λοιπον πηρε κοκκινη ο Στοχ και οχι κιτρινη αλλα μαλλον ο διαιτητης ειδε οτι ο Στοχ χτυπησε περισσοτερο τον Βαλντεζ (σου ειπα οτι ο Βαλντεζ οταν επεσε κατω κρατουσε το κεφαλι πισω σου και θεωρησε ο διαιτητης οτι ο Στοχ τον χτυπησε και οχι απλα τον εσπρωξε). Γιαυτο και εδωσε κοκκινη στον Στοχ και οχι κιτρινη οπως επρεπε.Αυτο ειπα

Και αυτο δειχνει ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΥΝΟΙΑΣ!

Η οποια συναδει με την 17η πορεια συνεχους και σκανδαλωδους διαιτητικης και οχι μόνο, ευνοιας. 15 χρονια.Το 2004 και το 2010 ειπαμε,ειχε ρεπο η παραγκα!

Καθηστε ομως εσεις να προσπαθειτε να μας ριχνετε σταχτη στα ματια μπας και μας αποπροσανατολισετε, με το να αναφερετε περι των αδικιων στα αδιαφορα ματς με τον Αστερα Τριπολης και το πεναλτυ που εδωσε κατα σας καθως και με την μη κοκκινη που δεν εδωσε στον Ινσαουραλδε.

Τζαμπα προσπαθειτε ομως! Δεν ειμαστε 5χρονα.... ;)

http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/kanete_sa_na_xasame.2720166.html

Σχόλια καθαρά ποδοσφαιρικά απ'την αρχή της σεζόν. Από έναν άξιο κόουτς που είχε την τύχη να φέρει ο ΟΣΦΠ.

Δεν θα πέσει πιστεύω αν προκριθούν ΠΑΟ-ΠΑΟΚ. Κατ'αρχάς νυν παίχτες ΠΑΟΚ έπαιζαν κάποτε ΠΑΟ. Δεύτερον έχουν καλές σχέσεις φανερά, και τρίτον το κόμπλεξ, μίσος, πες το όπως θες, τα Παόκια την έχουν με τον Ολυμπιακό.

Και στον επαναληπτικό στην Τούμπα πάνω-κάτω τα ίδια θα (ξανα)δούμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...