Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην Τουμπα γιατι λεγατε οτι δεν θα επαιζε ρολο η αποβολη του Ινσουαραλδε με βαση την εικονα του Ολυμπικου στο τοτε παιχνιδι?

Κακως το λεγανε! Ξεκολλα απο αυτο!

Φυσικα και μια αποβολη που δινεται κακως(αδικως) ή δεν δινεται κακως(αδικως), επηρεαζει το αποτελεσμα!

Ξεκολλα λοιπον απο αυτο.

Οποτε απαντησε σε αυτο:

Ειναι ή οχι καθοριστικο και παντελως ευνοια για οτν Ολυμπιακο το οτι αδικα αφησε τον ΠΑΟΚ με παικτη λιγοτερο(ενω επρεπε να παιζουν 10 εναντιον 10, επαιζαν 11 εναντιον 10) για 60+ λεπτα??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Που ήταν ρε οι funbreaker και οι Μίντηδες όταν έτρωγε τα μπουνίδια ο Εντινγκά και όταν κλάδευαν στο ψαχνό τα τσεκούρια του ΠΑΟΚ?

Δεν θυμάμαι που ήμουν. Λογικά σπίτι μου.

Συγγνώμη ρώτησα για μια συγκεκριμένη φάση. Θα μετατρέψουμε τον διάλογο σε νηπιαγωγείου ανατρέχοντας σε όλη την ποδοσφαιρική ιστορία μεταξύ των δύο ομάδων για να βρούμε κάτι αντίστοιχο του αντιπάλου και να απαντήσουμε στην ερώτηση? Είναι απάντηση αυτό τώρα?

Αν με ρωτάς λοιπόν ως οπαδό του ΠΑΟΚ, αν έγινε κάποτε κάτι παρόμοιο υπερ μας ή αν θα γίνει θα ντρέπομαι γι αυτό, το θέμα είναι πως οι πρακτικές αυτές έχουν γ@μήσει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα κι εμείς αντί να τις παραδεχόμαστε προσπαθούμε να κρυφτούμε με απαντήσεις του τύπου "πριν x χρόνια στον y αγώνα είχε γίνει κάτι παρόμοιο". Αντί να τα καταδικάζουμε όλοι όλα αυτά τα φαίνόμενα κάνουμε σαν παιδάκια.

Χαχα, τώρα θα μετράνε και αν ήταν αδιάφορο το ματσάκι.

Σωστο. Τι διαφορα εχει αν εχεις κλειδωσει κουπα και σε 1 απτα τελευταια ματς σε αδικησουν σε 1 φαση, με ενα ματς που κρινει τιτλο και να εχεις φανερη ευνοια. Καλα που γελας απο μονος σου, για να μπαινουμε στο mood πριν καν διαβασουμε τι εγραψες.

Στην τελικη εγω σου λεω οτι αδικηθηκες με τον Εντινκγα. Εσυ ομως σαν κλασσικος γαυρος, μαλωμενος με την αληθεια κλπ, απτα 10 ποστ που 'χεις κανει σημερα δεν εχεις πει πουθενα οτι η ομαδα σου ευνοηθηκε σημερα. Αμα εισαι γαυρος...

Με ενδιαφέρει πρωτίστως να παραδέχεστε τα δικά σας και ακολούθως θα παραδεχτούμε και εμείς τα δικά μας.

So simple. Εσύ ντράπηκες για την μπουνιά του εγκληματία? Στοιχηματίζω ότι χάρηκες.

Καλά συγγνώμη τώρα είναι απάντηση αυτό? Ρώτησα εγώ κάτι αγωνιστικό? Εγώ ρώτησα για το πως νοιώθει ο μέσος φίλαθλος του ολυμπιακού για αυτή την φάση στην οποία η έννοια υπέρ της ομάδας του είναι έκδηλη εκτός αν είμαστε τυφλοί.

Οπως νοιώθει ο φίλαθλος του Παοκ οταν ευνοειτε η δικιά του ομαδα, το ιδιο ακριβώς ειναι το συναισθημα, δεν σκεφτονται αλλοιως οι γαυροι.

Εκτος αν θελεις να ακολουθήσεις την σχολή Αλαφους και σκαι," η μονες αμφισβητουμενες φάσεις είναι αυτες εις βάρος της ομάδας μου, οι αλλες δεν υπάρχουν".

Πήρες ενα 50-50 στην Τουμπα, βρήκες ενα 50-50 στο Καραισκακι, παμε να δούμε ενα ακομα 50-50 στην Τουμπα οπου ο Ινσαουαλδε ετοιμάζεται για ρεσιταλ (το γεγονός οτι μαλλον εσκεμενα πάτησε τον Καμπελ με τις ταπες στο πρόσωπο το παραβλέπουμε βλέπω...)

Τεσπα δε περιμενω και πολλα απο αυτους που σε λιγο θα μας γραψουν οτι αδικηθηκε ο γαυρος με την αποβολη Στοχ.

Μα σχεδόν το λένε. Εγώ λέω στην Τούμπα να κατεβούμε απ την αρχή με 10 παίκτες για να έχουμε το πλεονέκτημα.

• Like 2

Καλά συγγνώμη τώρα είναι απάντηση αυτό? Ρώτησα εγώ κάτι αγωνιστικό? Εγώ ρώτησα για το πως νοιώθει ο μέσος φίλαθλος του ολυμπιακού για αυτή την φάση στην οποία η έννοια υπέρ της ομάδας του είναι έκδηλη εκτός αν είμαστε τυφλοί.

Το πως εξελίχθηκε ο αγώνας και το αν ο ολυμπιακός κατάφερε να εκμεταλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα τι σχέση έχει? Στο τέλος θα πας πείτε ότι το στήσαμε κιόλας να αποβάλει παίκτη μας για να σας δυσκολέψουμε αγωνιστικά.

Tι δεν κατάλαβες απο αυτο που σου έγραψα?

Ο Μιτσελ θεωρει πως το μειονέκτημα του ΠΑΟΚ, τον οδηγησε στο να παίξει κλειστά και να μην κυνηγησει την ισοπαλία ΄΄η ακόμα και τη νικη, με αποτέλεσμα να στερήσει στον Ολυμπιακο την πιθανότητα περισσότερων γκολ.

Ειναι μια καθαρά ποδοσφαιρικη λογικη με την οποια συμφωνω.

Με ενδιαφέρει πρωτίστως να παραδέχεστε τα δικά σας και ακολούθως θα παραδεχτούμε και εμείς τα δικά μας.

So simple. Εσύ ντράπηκες για την μπουνιά του εγκληματία? Στοιχηματίζω ότι χάρηκες.

Το βλεπω. :lol:

Ο Μιτσελ θεωρει πως το μειονέκτημα του ΠΑΟΚ, τον οδηγησε στο να παίξει κλειστά και να μην κυνηγησει την ισοπαλία ΄΄η ακόμα και τη νικη, με αποτέλεσμα να στερήσει στον Ολυμπιακο την πιθανότητα περισσότερων γκολ.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι τί σχέση έχει αυτή η τοποθέτηση με το ζήτημα που έθεσα εγώ.

Μίλησα για την εκ δόλου αρνητική κρίση μιας φάσης κατά του ΠΑΟΚ και η απάντηση ήταν πως αυτή η κακή κρίση τελικά αγωνιστικά δεν βόλεψε τον ολυμπιακό.

Πρόβλημα του. Αναιρεί αυτή την εκ δόλου αδικία η μη εκμετάλευση αυτή απ τον ολυμπιακό? Τί σχέση έχει το ένα με το άλλο?

Ο ΠΑΟΚ της μιας τελικης εως το 33ο λεπτο που εβαλε το γκολ. Ενω ειχε ηδη ανεβασει την αποδοση του.

Μετα επαιζε με 10 παικτες για 60+ λεπτα! Δεν ειναι καθοριστικο το οτι αδικα αφησε τον ΠΑΟΚ με παικτη λιγοτερο(ενω επρεπε να παιζουν 10 εναντιον 10, επαιζαν 11 εναντιον 10) για 60+ λεπτα??

Τι σοι λογικη ειναι αυτη?? :blink:

Ο αμπαλοςΟλυμπιακος στην Τουμπα Προηγειται με 0-1 και παει στο ημιχρονο με το 1-1..Δεν ειναι αδικια δηλαδη που στο 55 επρεπε να παιζει με 10 ο ΠΑΟΚ ετσι? Μαλιστα..Εκει οχι,εδω ναι..

Κακως το λεγανε! Ξεκολλα απο αυτο!

Φυσικα και μια αποβολη που δινεται κακως(αδικως) ή δεν δινεται κακως(αδικως), επηρεαζει το αποτελεσμα!

Ξεκολλα λοιπον απο αυτο.

Οποτε απαντησε σε αυτο:

Ειναι ή οχι καθοριστικο και παντελως ευνοια για οτν Ολυμπιακο το οτι αδικα αφησε τον ΠΑΟΚ με παικτη λιγοτερο(ενω επρεπε να παιζουν 10 εναντιον 10, επαιζαν 11 εναντιον 10) για 60+ λεπτα??

Ναι ηταν καθοριστικο οπως ηταν καθοριστικο και η μη αποβολη του Ινσουαραλδε στην Τουμπα.

Παει αυτο.Παμε στα λεγομενα σας λοιπον..

Ειδαμε μια διαιτησια στην Τουμπα 50-50 για καποιους και για καποιους αλλους ειδαμε οτι ο Κακος επαιξε εδρα.Ετσι πολυ απλα και σημερα,καποιοι ειδαμε 50-50 διαιτησια και καποιοι αλλοι ειδαμε οτι επαιξε εδρα. So simple..

Μα σχεδόν το λένε. Εγώ λέω στην Τούμπα να κατεβούμε απ την αρχή με 10 παίκτες για να έχουμε το πλεονέκτημα.

Δεν λεμε κατι τετοιο φιλε μου.Ειχαμε μια διαιτησια εδρας καθαρα με σφαλματα στον πειθαρχικο τομεα εκατερωθεν οπως ειχαμε δει κατι αντιστοιχο στην Τουμπα..

Μόνο πέναλτι συνεπώς υπέρ του threeλου, όχι κόκκινες!!!

Don't worry μετά απο αυτή την Μιτσέλια τοποθέτηση ο 12 παίχτης σας θα κάνει αυτό που πρέπει στη Τούμπα....

:P

Ο αμπαλοςΟλυμπιακος στην Τουμπα Προηγειται με 0-1 και παει στο ημιχρονο με το 1-1..Δεν ειναι αδικια δηλαδη που στο 55 επρεπε να παιζει με 10 ο ΠΑΟΚ ετσι? Μαλιστα..Εκει οχι,εδω ναι..

Δεν ειναι αδικια που στο 1ο ημιχρονο δεν εδωσε πεναλτυ υπερ του ΠΑΟΚ?

Δεν ειναι αδικια που το 2003 δεν εδωσε καθαρη κοκκινη μεσα στην Τουμπα στον Αμανατιδη?

ΞΕΧΝΑ το 1ο ματς!! Για το σημερινο μιλαμε μην βρισκεις αλλοθι σε αδιαφορο ματς που ο Κακος εκανε λαθη εκατερωθεν(δεν εδωσε πεναλτι υπερ του ΠΑΟΚ και δεν απεβαλλε και τον Σαλινο για την χειρονομια) και δεν ευνοησε τον ΠΑΟΚ.

http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/alafouzos_katestrepsan_pali_to_podosfairo.2720481.html

Και ξεμυτισε το αδελφικο σωματειο και βουρ στο κλαμα παλι..

Για τα μπουνιδια στην Τουμπα ομως ουτε κουβεντα..Ειχε πεσει το ιντερνετ μαλλον τοτε...

Δεν ειναι αδικια που στο 1ο ημιχρονο δεν εδωσε πεναλτυ υπερ του ΠΑΟΚ?
Δεν ειναι αδικια που το 2003 δεν εδωσε καθαρη κοκκινη μεσα στην Τουμπα στον Αμανατιδη?

ΞΕΧΝΑ το 1ο ματς!! Για το σημερινο μιλαμε μην βρισκεις αλλοθι σε αδιαφορο ματς που ο Κακος εκανε λαθη εκατερωθεν(δεν εδωσε πεναλτι υπερ του ΠΑΟΚ και δεν απεβαλλε και τον Σαλινο για την χειρονομια) και δεν ευνοησε τον ΠΑΟΚ.

Λαθη εκατερωθεν εγιναν και σημερα λοιπον στον πειθαρχικο τομεα..Που ειναι το προβλημα ρε φιλε?

Ειδαμε μια διαιτησια στην Τουμπα 50-50 για καποιους και για καποιους αλλους ειδαμε οτι ο Κακος επαιξε εδρα.Ετσι πολυ απλα και σημερα,καποιοι ειδαμε 50-50 διαιτησια και καποιοι αλλοι ειδαμε οτι επαιξε εδρα. So simple..

Οχι βεβαια.

Σημερα καθορισε αποτελεσμα ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ!

Σε μια ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ φαση χαρισε κιτρινη καρτα(δυο φορες μαλιστα στην ιδια φαση) στον Βαλντεζ και αρα χαρισε κοκκινη καρτα(αφου ειχε ηδη μια απο πριν).

Τοτε χαρισε κοκκινη και στον Σαλινο, δεν εδωσε καθαρο πεναλτυ υπερ του ΠΑΟΚ, χαρισε κοκκινη στον Ινσαουραλδε και στον Λουκας στο τελος.

Λαθη εκατερωθεν εγιναν και σημερα λοιπον στον πειθαρχικο τομεα..Που ειναι το προβλημα ρε φιλε?

Οτι απο το 33ο λεπτο ο ΠΑΟΚ επαιζε ΑΔΙΚΩΣ με λιγοτερο παικτη.

Τι δεν καταλαβαινεις ακριβως?

Δεν λεμε κατι τετοιο φιλε μου.Ειχαμε μια διαιτησια εδρας καθαρα με σφαλματα στον πειθαρχικο τομεα εκατερωθεν οπως ειχαμε δει κατι αντιστοιχο στην Τουμπα..

Εντάξει τότε, εμένα μου αρκεί αυτή η παραδοχή της σημερινής μεροληψίας.

Τώρα το να βάζουμε στο τραπέζι της συζήτησης για τον συγκεκριμένο αγώνα όλη την ποδοσφαιρική ιστορία μεταξύ των δύο ομάδων δεν είναι κάτι που θεωρώ ώριμο για έναν τέτοιο διάλογο.

Στον επόμενο αγώνα συζητάμε για τον επόμενο αγώνα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...