Stavrakas13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fo32gFik4Og
Chrisxxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 O Μαυροειδης του εφταιξε, όχι το τραγικο ροτεισον που εκανε από τοτε που πηρε τη διαφορα η ομαδα, όλα πανε μπαι δε μπουκ ανεξαρτητα απο το τι γινεται στον αγωνα. 2
thermo-sifounas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 <p> O Μαυροειδης του εφταιξε, όχι το τραγικο ροτεισον που εκανε από τοτε που πηρε τη διαφορα η ομαδα, όλα πανε μπαι δε μπουκ ανεξαρτητα απο το τι γινεται στον αγωνα. </p> Ενταξει ηταν τραγικος ο Μπαρτζωκας με την επιμονη του στον Παουελ, ο αμερικανος ηταν εκτος τοπου και χρονου. Και ο Μαυροειδης απ την αλλη ειναι για γελια και καλα που πηραμε τον Σερμαντινι να εκμηδενισει τον χρονο συμμετοχης του. Δε νοειται σεντερ ( λεμε τωρα) τρεις φορες κατω απ το καλαθι να χανει λει απ. Sent from my iPhone using Insomnia
konstantinos77 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Ενταξει εμενα δεν με ενοχλει τοσο ο Μαυροειδης οσο αυτος ο Παουελ.Τοσοι καλοι ψηλοι υπηρχαν στην Ευρωπη ,εμεις πηγαμε και φεραμε ξενο απο την αλλη ακρη που εκ των πραγματων θα χρειαστει χρονο προσαρμογης στους ευρωπαικους κανονισμους . Επίσης δειχνει ανευρος πολυ ,δεν παει με δυναμη στις φασεις .Προσωπικα σε ολα τα παιχνιδια που τον εχω δει για παλτο μου κανει .Μπασκετ μπορει να ξερει αλλα αυτο δεν μου λεει τιποτα αν δεν το βγαζει στο παρκε .
dismemberer Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=X2ro8nvNe-c
Tilemaxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 2 άχαστα κρίσιμα λεϊ απ έχασε ο Μαυροειδής, εγώ περισσότερα θα του έλεγα αν ήμουν στη θέση του Μπαρτζώκα. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Kαι τι καταφερε ο Μπαρτζωκας με τις φωνες? Αν ο Μαυροειδης ειναι κριαρι και χανει τα λει απ επειδη δε ξερει μπασκετ, δε νομιζω να βελτιωθει απτις φωνες, μιλαμε για χαοτικη ανικανοτητα στο μπασκετ την οποια δεν θα αντιστρεψουν οι φωνες. Αν παλι ειχε πιεση εκεινη τη στιγμη και εν τελει οχι την καταλληλη ψυχολογια για να κανει το αυτονοητο (πιθανοτερο σεναριο), τοτε δε νομιζω οτι τον βοηθουν οι φωνες για τα χαμενα λει απ. Φωναχτου αν δεν παιζει αμυνα, φωναχτου αν εχασε ευκολο ριμπαουν κλπ κλπ, αλλα για το χαμενο λει απ τι να κανεις? Να του φωναξεις να το βαλει την επομενη φορα ? Ο Ζοτς, αν εχει καμια σημασια αυτο, εχει πει οτι ποτε δεν κραζει παιχτη μετα απο αστοχη προσπαθεια (ευκολη η δυσκολη) διοτι το μονο που καταφερνεις ετσι ειναι να του χαλας ακομα περισσοτερο την κακη ψυχολογια. Αλλα για να μη το γυρναω στον Ζοτς, ειδατε προπονητη ποδοσφαιρου να κραζει τον παιχτη του μετα απο πεναλτι που το εστειλε στα περιστερια (κρισιμο ή μη)? Σχετικα με το σχολιο του Chris δεν ξερω, αλλα η χθεσινη συνεντευξη του Μαρμαρινου στην εκπομπη του Συριγου (ολοκληρωμενη και απο την tv, οχι σε αναγνωση διοτι εχει μεγαλη διαφορα) μου εκανε εντυπωση. Λες και την αναλυση του παιχνιδιου την κανει αυτοματοποιημενος αλγοριθμος που εχει τον Μασλαρινο (που ειχε χαρτι μπροστα του και το διαβαζε πριν πει καθε προταση του) να κανει το printout του αλγοριθμου. Οπως και να χει ειναι παρα πολυ νωρις για συμπερασματα, αυτη ειναι η περιοδος που συνηθως κανουν κοιλια αρκετες ομαδες πριν φορτσαρουν εκει κατα τον Μαρτη. Σημασια εχει να βγουν αλωβητες απο την κοιλια αυτη. Ο ΟΣΦΠ παντως, χθες δεν μου εδωσε δειγματα κοιλιας, δειγματα ελλειψης συγκεντρωσης στην αμυνα, ναι. Κατι στο οποιο η Ταου χθες ηταν πολυ καλη. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2012 από MiDi_MiLiZ
Millennium Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Θεουλης ο Μπαρτζωκας με την πλεον κλασσικη οδηγια του "Let's play smart".
Tilemaxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 χαχαχα, νομίζω όταν αρχίζει το βρισίδι ο Μπαρτζώκας, ο Περπέρογλου βάζει το κεφάλι μέσα στην πετσέτα για να μη γελάσει! Και ολόκληρος ο διάλογος: "Γαμώ τον Χ*** σου, βάλε το αριστερό λέϊ-απ. Ετοιμάσου! Be ready for the fuckin' game"! 1
SPANK Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Ξεσκονίζοντας κατι παλιά πράγματα στην αποθήκη βρήκα και αυτο 7
nash-gf Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/metagrafes_telos_ti_paizei_me_olaitan_nte_vinsenti.2071878.html Σε λιγο θα βγει και ο Ζαρντιμ, και σαν αλλος Μπαγεβιτς θα δηλωσει: "Ειμαστε πληρεις". 1
gchris7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Ας διώξουμε Φετφατζιδιδες, Βλαχοδημους, Καραγκουνιδες, Λυκογιαννιδες κτλ. και μετά ας πάρουμε άλλους τόσους ξένους. Προς το παρών, αριθμητικά τουλάχιστον, είμαστε υπερπλήρεις.
Rabican Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 θεωρειτε πως με το να μην παρει καποιο παιχτη ο μαρινακης ειναι σαν να αποδεχεται οτι η οποια πιθανη καλη πορεια στο Europa δεν ειναι στα σχεδια του; αν ερθει ας ερθει, αλλα δε θα ξοδευτουμε και για παρτη του europa..
nash-gf Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 θεωρειτε πως με το να μην παρει καποιο παιχτη ο μαρινακης ειναι σαν να αποδεχεται οτι η οποια πιθανη καλη πορεια στο Europa δεν ειναι στα σχεδια του; αν ερθει ας ερθει, αλλα δε θα ξοδευτουμε και για παρτη του europa.. Ο στοχος του Μαρινακη ειναι ενας. Να παρει η ομαδα το πρωταθλημα, ωστε να μπει του χρονου στους ομιλους. Και δεν λεω να βαλουν στοχο την πορεια, που ουτως η αλλως με την Ατλετικο στον οριζοντα φαινεται ακατορθωτη. Οι πορειες-φωτοβολιδες της μιας χρονιας δεν λενε κατι. Στοχος επρεπε να ειναι το χτισιμο της ομαδας για τα επομενα 4-5 χρονια, που σταδιακα θα καθιερωθει και στην Ευρωπη.
Rabican Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 δεδομενης της καταστασης των αντιπαλων, το να παρει το πρωταθλημα δεν ειναι και κανενας σοβαρος/δυσκολος στοχος. το εκανε και περσυ, μπηκε φετος ομιλους, αλλα και παλι δεν ειδα να ερχεται καποιος σημαντικος παιχτης. η λογικη λεει οτι θα το κανει και φετος και μενει να δουμε αν θα ερθει κανεις του χρονου. θα ηθελα παντως να δω εναν δυο παιχτες να ερχονται για να καλυψουν τρανταχτες αδυναμιες της ομαδας. σε καθε περιπτωση οφειλω να αναγνωρισω στον προεδρα οτι την ελληνοποιηση του ροστερ την πιστευει. εχει φερει καποιους καλους ελληνες και ορισμενοι απο αυτους, του βγηκαν. στην πορεια θα βγουν κι αλλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις