Jenkins Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Στον fuster σωστη η κιτρινη? (quiz) Ειδικός δεν είμαι, ξέρω απλά ότι ο βάζελος αδικείται και όταν δεν παίζει (του δίνουν αδειοδότηση από την ΕΠΟ ας πούμε, όταν δεν του δίνει η UEFA) Δεύτερη κίτρινη και στον Φουστέρ, απευθείας κόκκινη στον Κλάους για το μαρκάρισμα από πίσω στον Μανωλά πριν τη σύρραξη και υπάρχει και χέρι - κίτρινη κάρτα στον Κλάους που δεν δίνεται στο Β' ημίχρονο. Σε κάλυψα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 O Αλ αφουζ εχει ξεκινησει μεγαλο αγωνα για την αδικια του ΠΑΟΚ Αξιος συνεχιστης Φιλιππιδιδων Μπαλτακηδων κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Mα αδερφοποιημενα σωματεια ειναι , δεν βρισκω κατι παραλογο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Ρε παιδιά, πραγματικά έχω την απορία, δεν ντρέπεστε για την σημερινή σφαγή υπέρ της ομάδας σας?Το βλέπω και το ξαναβλέπω, προσπαθώ να βρω κάτι για να δικαιολογήσω τις αποφάσεις του διαιτητή από αυτή την φάση αλλά πραγματικά δεν γίνεται. Είναι αστείο και δεν τίθεται θέμα ανθρώπινου λάθους σε κάτι τόσο ξεκάθαρο και όχι στιγμιαίο. Δόλος καθαρός.Αναρωτιέμαι πως αισθάνεστε και αν γουστάρετε με τέτοια φαινόμενα αρκεί να σας ευννοούν. [Αγωνιστικά είναι αυτονόητο πως εμείς ήμασταν άθλιοι και μας άξιζε χειρότερο score, κάτι που δεν πετύχατε. Για την συγκεκριμένη φάση όμως που ήταν καθοριστικότατη όσο καλοπροαίρετος κι αν είμαι δεν μπορώ να βρω μια λογική εξήγηση] 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 funbreaker θα σου δωσω την απάντηση που έδωσε ο Μιτσελ, την οποια ειλικρινά πιστεύω. Το ματς πηγαινε για μεγάλο σκορ. Μονο αυτο απο εμένα. Η αποβολή του παίκτη του ΠΑΟΚ δεν μας ευνόησε, κλείστηκε πάρα πολύ ο αντίπαλος μετά από αυτήν. Στην επανάληψη κάναμε μεγάλη προσπάθεια, παίξαμε πολύ επιθετικά αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Και πιστεύω ότι θα περάσουμε". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Φυσικα εχει διαφορα το να σχολιαζει καποιος το πως εξελιχθηκε ο αγωνας σε σχεση με το τι εκανε η διαιτησια.Ο Μιτσελ εκανε το 1ο, ο funbreaker (και ολοι οι υπολοιποι πλην συγκεκριμενων γαυρων) το 2ο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Που ήταν ρε οι funbreaker και οι Μίντηδες όταν έτρωγε τα μπουνίδια ο Εντινγκά και όταν κλάδευαν στο ψαχνό τα τσεκούρια του ΠΑΟΚ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Η απαντηση μου ηταν γι αυτο εδω το ποστ. Κατα τ αλλα, οπως πριν λιγα χρονια, ετσι και τωρα σε ματς εναντιον του παοκ η αποβολη ουσιαστικα πιο πολυ δυσκολεψε τον γηπεδουχο. Ο παοκ εχοντας το γκολ και μενοντας με 10 παιχτες, κλειστηκε ολος πισω. Τωρα αν καποιος ειδε κατι αλλο, παω πασο Σφαγη του Ολυμπιακου δηλαδη που εδωσε κοκκινη στον Στοχ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Που ήταν ρε οι funbreaker και οι Μίντηδες όταν έτρωγε τα μπουνίδια ο Εντινγκά και όταν κλάδευαν στο ψαχνό τα τσεκούρια του ΠΑΟΚ?Ακομα μιλατε για εκεινο το αδιαφορο βαθμολογικα για εσας παιχνιδι και το βαζετε σε συγκριση με παιχνιδι που σε παει τελικο κυπελλου απο τα σφυριγματα και μονο? Ναι αδικηθηκατε εκει με τον Εντινγκα, και? Παρακατω. Τι σου στερησε εκεινη η αποφαση ειπαμε? Τεσπα δε περιμενω και πολλα απο αυτους που σε λιγο θα μας γραψουν οτι αδικηθηκε ο γαυρος με την αποβολη Στοχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Που ήταν ρε οι funbreaker και οι Μίντηδες όταν έτρωγε τα μπουνίδια ο Εντινγκά και όταν κλάδευαν στο ψαχνό τα τσεκούρια του ΠΑΟΚ? Εκει ηταν μαγκας ο Ινσουαραλδε που ελεγξε πρωτα οτι δεν τον βλεπουν και μετα επαιζε μποξ... Ρε παιδιά, πραγματικά έχω την απορία, δεν ντρέπεστε για την σημερινή σφαγή υπέρ της ομάδας σας? Το βλέπω και το ξαναβλέπω, προσπαθώ να βρω κάτι για να δικαιολογήσω τις αποφάσεις του διαιτητή από αυτή την φάση αλλά πραγματικά δεν γίνεται. Είναι αστείο και δεν τίθεται θέμα ανθρώπινου λάθους σε κάτι τόσο ξεκάθαρο και όχι στιγμιαίο. Δόλος καθαρός. Αναρωτιέμαι πως αισθάνεστε και αν γουστάρετε με τέτοια φαινόμενα αρκεί να σας ευννοούν. [Αγωνιστικά είναι αυτονόητο πως εμείς ήμασταν άθλιοι και μας άξιζε χειρότερο score, κάτι που δεν πετύχατε. Για την συγκεκριμένη φάση όμως που ήταν καθοριστικότατη όσο καλοπροαίρετος κι αν είμαι δεν μπορώ να βρω μια λογική εξήγηση] Γιατι ηταν καθοριστικοτατη ως προς το αποτελεσμα αυτη η αποφαση ενω στην Τουμπα η κοκκινη που επρεπε να φαει ο Αργεντινος δεν ηταν καθοριστικη γιατι εκει ο ΟΣΦΠ δεν επαιζε καλα? Σημερα πως ηταν καθοριστικη με τον ΠΑΟΚ της ΜΙΑΣ τελικης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 funbreaker θα σου δωσω την απάντηση που έδωσε ο Μιτσελ, την οποια ειλικρινά πιστεύω. Το ματς πηγαινε για μεγάλο σκορ. Μονο αυτο απο εμένα. Η αποβολή του παίκτη του ΠΑΟΚ δεν μας ευνόησε, κλείστηκε πάρα πολύ ο αντίπαλος μετά από αυτήν. Στην επανάληψη κάναμε μεγάλη προσπάθεια, παίξαμε πολύ επιθετικά αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Και πιστεύω ότι θα περάσουμε". Καλά συγγνώμη τώρα είναι απάντηση αυτό? Ρώτησα εγώ κάτι αγωνιστικό? Εγώ ρώτησα για το πως νοιώθει ο μέσος φίλαθλος του ολυμπιακού για αυτή την φάση στην οποία η έννοια υπέρ της ομάδας του είναι έκδηλη εκτός αν είμαστε τυφλοί. Το πως εξελίχθηκε ο αγώνας και το αν ο ολυμπιακός κατάφερε να εκμεταλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα τι σχέση έχει? Στο τέλος θα πας πείτε ότι το στήσαμε κιόλας να αποβάλει παίκτη μας για να σας δυσκολέψουμε αγωνιστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 [Αγωνιστικά είναι αυτονόητο πως εμείς ήμασταν άθλιοι και μας άξιζε χειρότερο score, κάτι που δεν πετύχατε. Για την συγκεκριμένη φάση όμως που ήταν καθοριστικότατη όσο καλοπροαίρετος κι αν είμαι δεν μπορώ να βρω μια λογική εξήγηση] Δεν μπορεις να βρεις μια λογικη εξηγηση? Που ζουσες τα τελευταια 17 χρονια???? Νομισα οτι ζουσες εδω και παρακολουθουσες Ελληνικο ποδοσφαιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Ακομα μιλατε για εκεινο το αδιαφορο βαθμολογικα για εσας παιχνιδι και το βαζετε σε συγκριση με παιχνιδι που σε παει τελικο κυπελλου? Ναι αδικηθηκατε εκει με τον Εντινγκα, και? Παρακατω. Τι σου στερησε εκεινη η αποφαση ειπαμε? Τεσπα δε περιμενω και πολλα απο αυτους που σε λιγο θα μας γραψουν οτι αδικηθηκε ο γαυρος με την αποβολη Στοχ. Βασικα θελετε 50-50 διαιτησια μονο σε ματσ που κρινεται κατι ή γενικα? Για να ξερουμε... Εκρινε,ισως 1 βαθμο περισσοτερο ο ΠΑΟΚ στα playoffs.. Καλά συγγνώμη τώρα είναι απάντηση αυτό? Ρώτησα εγώ κάτι αγωνιστικό? Εγώ ρώτησα για το πως νοιώθει ο μέσος φίλαθλος του ολυμπιακού για αυτή την φάση στην οποία η έννοια υπέρ της ομάδας του είναι έκδηλη εκτός αν είμαστε τυφλοί. Το πως εξελίχθηκε ο αγώνας και το αν ο ολυμπιακός κατάφερε να εκμεταλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα τι σχέση έχει? Στο τέλος θα πας πείτε ότι το στήσαμε κιόλας να αποβάλει παίκτη μας για να σας δυσκολέψουμε αγωνιστικά. Στην Τουμπα γιατι λεγατε οτι δεν θα επαιζε ρολο η αποβολη του Ινσουαραλδε με βαση την εικονα του Ολυμπικου στο τοτε παιχνιδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Εκει ηταν μαγκας ο Ινσουαραλδε που ελεγξε πρωτα οτι δεν τον βλεπουν και μετα επαιζε μποξ... Γιατι ηταν καθοριστικοτατη ως προς το αποτελεσμα αυτη η αποφαση ενω στην Τουμπα η κοκκινη που επρεπε να φαει ο Αργεντινος δεν ηταν καθοριστικη γιατι εκει ο ΟΣΦΠ δεν επαιζε καλα? Σημερα πως ηταν καθοριστικη με τον ΠΑΟΚ της ΜΙΑΣ τελικης? Ο ΠΑΟΚ της μιας τελικης εως το 33ο λεπτο που εβαλε το γκολ. Ενω ειχε ηδη ανεβασει την αποδοση του. Μετα επαιζε με 10 παικτες για 60+ λεπτα! Δεν ειναι καθοριστικο το οτι αδικα αφησε τον ΠΑΟΚ με παικτη λιγοτερο(ενω επρεπε να παιζουν 10 εναντιον 10, επαιζαν 11 εναντιον 10) για 60+ λεπτα?? Τι σοι λογικη ειναι αυτη?? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Χαχα, τώρα θα μετράνε και αν ήταν αδιάφορο το ματσάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις