Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Να σημειωθεί πως ο Σωτήρης Βετάκης δεν είναι ο μοναδικός από τον χώρο που έχει δεχθεί επίθεση από αγνώστους. Ο Αντώνης Καλκαβούρας (Mega και Gazetta.gr) και ο Θανάσης Ασπρούλιας (Goal News και Gazetta.gr) έχουν δεχθεί επίθεση - έπειτα από αγώνες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Σημειώνεται ότι και οι άλλοι δύο δημοσιογράφοι είχαν επίσης κατ' επανάληψη στοχοποιηθεί μέσα από δημοσιεύματα της εφημερίδας «Η Πράσινη».

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διαφωνώ.

Να σε βλέπει το παιδί σου να σε σκοτώνουν, ναι σε κανέναν να μην τύχει.

Να σε βλέπει να σε χτυπάνε όμως, priceless μάθημα ζωής.

Αν και δεν κατάλαβα πως το εννοείς bro, και τα 2 φρικτά είναι. Η εικόνα του πατέρα του με αίματα δεν νομίζω να την ξεχάσει ποτέ ο μικρός. Δεν είμαι κάνας ειδικός παιδο-ψυχολόγος, απλά φαντάσου εσένα να ζούσες κάτι τέτοιο.

Επίσης μην κάνει εντύπωση σε κανέναν που τα βάζει με αρθρογράφους του ΠΑΟ ο τελειωμένος. Δεν επιτρέπεται αρνητική κρητική προς τον μπασκετικο ΠΑΟ αυτών που είναι προσκείμενοι στην ομάδα. Ο Ασπρούλιας το έκανε σε έντονο ύφος σ'αυτο το άρθρο που είχα διαβάσει http://www.gazzetta.gr/basketball/article/594308/h-megalyteri-itta-tis-logikis και βλέπω σήμερα τον έδιωξαν/φεύγει απ'το συγκεκριμένο σάιτ.

Δεν μπαινω συχνά στο συγκεκριμένο και δεν το έχω σε εκτίμηση αλλά το αναφέρω για να δούμε και την άσχημη πλευρά των ΑΡΔ: πληρώνονται για να γλείφουν τις ομάδες/προέδρους/κυβερνήσεις-κομματα που εξυπηρετούν, ωραιοποιούν καταστάσεις, και όσοι δεν πανε με την λογική των ΜΜΕ ως έχει τους τρώει η μαρμάγκα. Άνεργος ή δαρμένος. Ή και τα 2.

Σιχαμένη δουλεια στην Ελλάδα του 2014.

Δεν εννοώ να πάει κανείς γυρεύοντας, προφανώς. Απλά κρατάω ό,τι...."θετικό" μπορεί κανείς από τέτοια φάση, κυριολοκτώντας όσον αφορά το "priceless μάθημα ζωής". Ούτε εγώ είμαι παιδο-τέτοιος, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο μικρός θα μεγαλώσει πολύ υποψιασμένος (για το καλό του) "με την ζωή", μετά από αυτό.

Όσο για τους "αλητορουφιανοδημοσιογράφους" που λες, η δική μου θεώρηση/άποψη είναι πως δεν είναι ανάγκη να γράφεις έτσι ώστε να μην τις φας. Μπορείς να είσαι σωστός (και με δουλειά), εξόν το ξύλο. Όσοι γράφουν/μιλάνε γλυψιματικά, μάλλον το επιλέγουν, βρίσκοντας θέση σε ανάλογες προσφερόμενες υπηρεσίες. Κοινώς, για να κυλήσει ο τέντζερης και να γίνει κονέ, πρέπει να υπάρχει ΚΑΙ καπάκι...

Το παραπάνω δε σημαίνει ότι κανείς δεν κάνει "συμβιβασμούς", ακόμη και οι "σωστοί". Όλοι τους κάνουν, λίγο περισσότερο ο ένας-λίγο λιγότερο ο άλλος. Άλλο όμως το να "φωτίζεις επιλεκτικά" κάποια θέματα, κι άλλο να είσαι κανονικός σφουγγοκωλάριος του κάθε εργοδότη του άμεσα εμπλεκόμενου με συγκεκριμένα συμφέροντα - και δη των "ανώμαλων" (...ονόματα να μην πούμε παραδειγματικά).

Για τον συγκεκριμένο δεν ξέρω, αλλά έμεινα -διαβάζοντας σχετικά με το γεγονός λίγα πράγματα από εδώ κι από 'κει- με την εντύπωση πως δεν ήταν και κανένας ιδιαζόντως "ζωηρός" με τα γραπτά του. Που σημαίνει ότι ένας θεός ξέρει τί ακριβώς μπορεί να παίζει πίσω από το σκηνικό...(μπορεί να είναι και εντελώς "άσχετο").

• Like 1

...Όσο για τους "αλητορουφιανοδημοσιογράφους" που λες, η δική μου θεώρηση/άποψη είναι πως δεν είναι ανάγκη να γράφεις έτσι ώστε να μην τις φας. Μπορείς να είσαι σωστός (και με δουλειά), εξόν το ξύλο. Όσοι γράφουν/μιλάνε γλυψιματικά, μάλλον το επιλέγουν, βρίσκοντας θέση σε ανάλογες προσφερόμενες υπηρεσίες. Κοινώς, για να κυλήσει ο τέντζερης και να γίνει κονέ, πρέπει να υπάρχει ΚΑΙ καπάκι...

Προφανώς και ισχύει αυτό που λες. Δεν είναι όμως όλοι περιπτώσεις αρθρογράφων που τους βλέπεις σε γραφεία τύπου ομάδων στη συνέχεια, ή πολιτικοί ρεπόρτερς-κομματόσκυλα να κατεβαίνουν στις εκλογές προσεχώς.

Σκέψου και τις περιπτώσεις ικανών δημοσιογράφων που επειδή πρέπει από κάπου να προσληφθούν/πληρωθούν, να μην τους επιτρέπεται να "θίγουν" θέματα, γιατι από κάπου το μέσο που εργάζονται ελέγχεται. Ή θα κάτσει εκεί ή θα ψάχνει δουλεια.

Και δεν δικαιολογώ, πρώτος θα κράξω ΑΡΔ. Αλλά ΑΡΔ. Ξύλο ο χαφιές (το καπάκι που έλεγες) σπάνια τρώει.

Αυτοί που τρώνε το ξύλο συνήθως λένε αλήθειες. Άσχετα αν έχουν αποκρύψει άπειρες φορές την αλήθεια που δεν συμφέρει τους ίδιους και το αφεντικό τους.

Διαφωνώ.

Να σε βλέπει το παιδί σου να σε σκοτώνουν, ναι σε κανέναν να μην τύχει.

Να σε βλέπει να σε χτυπάνε όμως, priceless μάθημα ζωής.

Τι ακριβώς δηλαδή μαθαίνει το παιδί από αυτό το περιστατικό; Να φοβάται να εκφράζει μια άποψη (αμερόλειπτη ή και υποκινούμενη, δεν ξέρω τι έγραφε ο εν λόγω αρθογράφος) δημόσια επειδή μπορεί και να φάει ξύλο σε κάποιο φανάρι;

Τι ακριβώς δηλαδή μαθαίνει το παιδί από αυτό το περιστατικό; Να φοβάται να εκφράζει μια άποψη (αμερόλειπτη ή και υποκινούμενη, δεν ξέρω τι έγραφε ο εν λόγω αρθογράφος) δημόσια επειδή μπορεί και να φάει ξύλο σε κάποιο φανάρι;

Μαθαινει σε τι χωρα ζουμε, αυτο μαθαινει. Μαθαινει οτι οι δημοκρατικες διαδικασεις στο Ελληνικο κρατος και η δημοκρατια, περιοριζονται στην εκλογη των βουλευτων και των κυβερνωντων και μόνο, και οτι στην λειτουργια του κρατους ο φασισμος βασιλευει.

Μαθαινει σε τι χωρα ζουμε, αυτο μαθαινει. Μαθαινει οτι οι δημοκρατικες διαδικασεις στο Ελληνικο κρατος και η δημοκρατια, περιοριζονται στην εκλογη των βουλευτων και των κυβερνωντων και μόνο, και οτι στην λειτουργια του κρατους ο φασισμος βασιλευει.

Άμα συνεχίσουν αυτές οι τακτικές να ισχύουν, δυστυχώς, η ύλη του "μαθήματος" "δημοκρατία και ελευθερία λόγου στην Ελλάδα" δεν θα αλλάξει ποτέ....

Θεωρώ ότι το γεγονός αυτό μόνο χρόνιο φόβο μπορεί να του προκαλέσει (δεν είμαι και ψυχολόγος βέβαια), και με φοβισμένους πολίτες καμία χώρα δεν πήγε μπροστά....τους φοβισμένους πολίτες είναι μάλιστα που πληρώνουμε τώρα με την εκατέρωθεν τρομολαγνεία της τελευταίας προεκλογικής περιόδου...

...τη μπαλέβεις ωρέ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...