Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Ντάξει, πραγματικά ήμαρτον.

Εσύ τα θυμάσαι σίγουρα καλύτερα αυτά τα δύο, γιατί ήσουν θεατής του μικρού τελικού και μάντεψε ποιος σε είχε στείλει εκεί.

Βερολινο 2009 , καλησπερα.

Αντιθετα εσυ εφτασες στην πηγη, δεν ηπιες νερο γιατι βρηκες τον Ζοτς μπροστα σου και υπερηφανευεσαι για το κατορθωμα. Θα μου πεις απευθυνομαι σε οπαδο συλλογου που εχει για λαβαρα στο ΣΕΦ τις συμμετοχες στα φ4, οποτε ναι υπερηφανεψου για τα looserοκατορθωματα του 94 και 95

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...αυτή πάντως η τάση σας να προσπαθείτε ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ ο ένας στον άλλον (για να την πείτε και μόνον απλώς δηλαδή), "διαχειριζόμενοι επιλεκτικά", "στοιχεία και γεγονότα", και καλά ως επιχειρήματα, έχει καταντήσει αηδία πάντως...(και δεν εννοώ απαραίτητα/και μόνο εσάς τους δύο...).

Αφού ΔΕΝ πείθετε τον άλλον, αφού γελάνε (σόρι αλλά είναι για γέλια δηλαδή. Και όχι αστείο καν : για ΓΕΛΙΑ....) οι "ουδέτεροι",,,,προς τί όλο αυτό; Ο ορισμός της αυτιστικής εκδήλωσης των οπαδικών χαρακτηριστικών δύο παιδιών που κατά τ' άλλα το μυαλό τους κόβει αποδεδειγμένα...(και σε ΑΥΤΗΝ την περίπτωση, εσάς τους δυο είναι που εννοώ...).

Κε ντομάζ (...καμμία σχέση με τον Μίμη πάντως).

• Like 3

Βερολινο 2009 , καλησπερα.

Αντιθετα εσυ εφτασες στην πηγη, δεν ηπιες νερο γιατι βρηκες τον Ζοτς μπροστα σου και υπερηφανευεσαι για το κατορθωμα. Θα μου πεις απευθυνομαι σε οπαδο συλλογου που εχει για λαβαρα στο ΣΕΦ τις συμμετοχες στα φ4, οποτε ναι υπερηφανεψου για τα looserοκατορθωματα του 94 και 95

2-1 λοιπόν σε F4 (χωρίς βέβαια εγώ να μιλήσω για το 2009, αλλά εντάξει, αφού σε βολεύει στο δίνω)

Επίσης 73-38

Επιχειρήματα δημοτικού. Αποφάσισε, είσαι ΠΑΟ ή Μελιτζανής τελικά;

Μιλάς για looserοκατορθώματα, τη στιγμή που ήσουν πιο looser από εμένα και εξαιτίας μου, για να μην αναφέρω ότι στο ποδόσφαιρο έχεις κάνει σημαία έναν αγώνα στον επαναληπτικό του οποίου αποκλείστηκες. Και μην ξεχάσω τα καραγκιοζιλίκια της ΠΑΕ σου με τα αστέρια για τις πορείες.

@Wash Σε Αγαπάω παθολογικά ρε μπαγάσα :D

@ektelestes ο Περεζ φυσικα και θα μεινει. Τον πηραμε με 2-2.5Μ τον Γεναρη, οποτε δε παιζει να παει πουθενα. Ο παιχτης δεν εχει την τεχνικη του Βαις αλλα ειναι παιχτης του προπονητη. Θα κανει ο,τι του ζητησει. Για τα ευρωπαικα ματς που χρειαζομαστε να μαρκαρουν καλα οι εξτρεμ θα ειναι πολυτιμος. Ηδη με τη Μαντσεστερ εκανε πολυ καλη δουλεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2-1 λοιπόν σε F4 (χωρίς βέβαια εγώ να μιλήσω για το 2009, αλλά εντάξει, αφού σε βολεύει στο δίνω)

Επίσης 73-38

Επιχειρήματα δημοτικού. Αποφάσισε, είσαι ΠΑΟ ή Μελιτζανής τελικά;

Μιλάς για looserοκατορθώματα, τη στιγμή που ήσουν πιο looser από εμένα και εξαιτίας μου, για να μην αναφέρω ότι στο ποδόσφαιρο έχεις κάνει σημαία έναν αγώνα στον επαναληπτικό του οποίου αποκλείστηκες. Και μην ξεχάσω τα καραγκιοζιλίκια της ΠΑΕ σου με τα αστέρια για τις πορείες.

Πελατης του ΠΑΟ, πελατης του Ζοτς, με πηρες σε 2 ημιτελικους και δεν εκανες απολυτως τιποτα μετα, και για καποιο περιεργο λογο βαυκαλιζεσαι κι απο πανω (σε αντιθεση με το 2009 που το φυσας και δεν κρυωνει το καρπαζωμα που συνοδευτηκε με κατακτηση). Ειπαμε, οπαδος ομαδας που βαζει λαβαρα τις συμμετοχες στο φ4 :lol:

To 2-1 που ειπες ειναι η αναλογια των ευρωπαικων μας ε? :lol:

YΓ. Η συζητηση που γινοταν μεχρι να εμφανιστεις αφορουσε τον Ζοτς. ΕΣΥ εμπλεξες τα οπαδικα σου με τα περι Ζοτς. Συνεπως, στα ποστ νηπιαγωγειου, τα επιχειρημαtα δημοτικου ειναι υπεραρκετα :)

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
  • Like 1

...θα προτιμούσα να αγαπούσατε λιγότερο εμένα και να αγαπιόσασταν μεταξύ σας περισσότερο πάντως.

(Πλατωνικά, χωρίς το σύνηθες σεξ).

Μπραβο στη καε τρικαλα για τν ανακοινωση τους.

Ετεροχρονισμένο και εντελώς off topic αλλά....έλα μωρή Τρικαλάρα!!! :P Μακάρι να μείνει η ομάδα Α1.

Χρειάζονται αυτές οι αντιλήψεις στα αθλήματα...

Ρε παιδιά, μια που κράζεστε στα αγγλικά, γράφτε τουλάχιστον το loser σωστά. Με ένα "ο" γράφεται.

Εξαρτάται πόσο loser είσαι. Όσο μεγαλύτερος, τόσο περισσότερα τα ο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...