nasos o psaras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 εγω το ειπα σαν παραδειγμα να μην βιαζομαστε οταν τελιωσε η πρωτη περιοδος οχι ημιχρονο και εσυ μ λες για ροστερ κτλ ....
washcloud Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ...χωρίς να "βιάζεται κανείς", εγώ σου λέω ότι το σημερινό παιχνίδι δείχνει να έχει καλύτερο potential για τον ΟΣΦΠ, με όσα είδαμε στο 1ο ημίχρονο. Και οι λόγοι για να δικαιολογήσω αυτό που λέω είναι τα "ρόστερ κλπ". Δεν αρκεί μια παρόμοια διαφορά για συμπεράσματα...
Atallos1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Λολ στο flopping πριν το χαζο τριποντο του Κιαμου
nasos o psaras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ...χωρίς να "βιάζεται κανείς", εγώ σου λέω ότι το σημερινό παιχνίδι δείχνει να έχει καλύτερο potential για τον ΟΣΦΠ, με όσα είδαμε στο 1ο ημίχρονο. Και οι λόγοι για να δικαιολογήσω αυτό που λέω είναι τα "ρόστερ κλπ". Δεν αρκεί μια παρόμοια διαφορά για συμπεράσματα... ποιο potential αυτο σχολιασα?δεν θα κατσω να εξιγησω το αυτονοητο αν δεν θες να καταλαβεις εγω εκανα ενα σχολιο πανω στην πρωτη περιοδο για να μην βιαζομαστε τωρα αν θεωρεις οτι ενα παιχνιδι τελιωνει αν εχεις 10 ποντους διαφορα στην πρωτη περιοδο δικαιωμα σου
margaritagr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μπραβο στην ομαδα για το διπλο παρα τις σημαντικοτατες απουσιες Σπανουλης βγαινει αλλαγη και το γηπεδο χειροκροτα. 2
vlachaquito Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 τον πήγε η διαιτησία λίγο σήμερα η μου φάνηκε;; In other news Όταν παίζεις άμυνα κερδίζεις. απλά.
washcloud Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Νάσο, αληθώς δεν συνεννοούμαστε. Και λυπηρώς. Τεσπα όμως. ....εν τω μεταξύ, απόψε ο Σπαμ έπαιξε σαν Σπαν. Μπράβο, και μακάρι να διαρκέσει. Δεν είναι η Μάλαγα ομάδα για μέτρο σύγκρισης απ' τη μια - απ' την άλλη δεν είναι και του πεταματού. Κι απαιτεί ενέργεια για να την βάλεις από κάτω. Προφανώς του έκανε καλό η αγρανάπαυση των 3 βδομάδων. Κι ευτυχώς. τον πήγε η διαιτησία λίγο σήμερα η μου φάνηκε;; Εγώ θα έλεγα ότι -και ήταν αίσθηση που είχα από νωρίς- ότι απλώς έπαιξε χωρίς να υπολογίζει καθόλου έδρα. Σα να ήταν ο πρωταθλητής Ευρώπης με μια "μεσαία" ομάδα σε ουδέτερο γήπεδο...
FilipposMD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Για δεύτερο συνεχόμενο ματς ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ Μάντζαρης. Κομπιούτερ το παλικάρι. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, κάνει τη διαφορά τώρα που δεν υπάρχει Λο ή αντι-Λο.
washcloud Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ...την έκανε και πριν. ΠΑΝΤΑ την έκανε. Το "κακό" του Βαγγέλη είναι ότι...δεν πολυφαίνεται. Ακόμη και αυτά που κάνει/προσφέρει "δεν πολυφαίνονται"... Εγώ πιο πολύ κι από ευχές για συνέχιση των "επιτυχιών", θα του ευχηθώ ΠΑΝΩ απ' όλα υγεία...
~mxls~ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 ...και το γηπεδο χειροκροτα. Όπως σε τόσα άλλα στην Ευρώπη. Μαγκια σου Σπανούλη.
Crash_Batic Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μπραβο στην ομαδα σημερα..Μπηκε φουριοζα μεσα και εδειξε ποιος θα ηταν ο νικητης του αγωνα.. Στα του ποδοσφαιρου,ξερει κανεις αν εκει στον Απολλωνα υπαρχει προβλημα με τις επικοινωνιες? Κοπηκε το ιντερνετ? Καμια διακοπη ρευματος? 3,5 ωρες μετα και ο Βελλης αφαντος..Τι εγινε ρε παιδια,ξερει κανεις? Γιατι η Νικολουλη ειναι αυριο γαμωτο...
FilipposMD Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 ...την έκανε και πριν. ΠΑΝΤΑ την έκανε. Το "κακό" του Βαγγέλη είναι ότι...δεν πολυφαίνεται. Ακόμη και αυτά που κάνει/προσφέρει "δεν πολυφαίνονται"... Εγώ πιο πολύ κι από ευχές για συνέχιση των "επιτυχιών", θα του ευχηθώ ΠΑΝΩ απ' όλα υγεία... Εντάξει, στην οργάνωση πάντα καλός είναι, το ίδιο και στην άμυνα, αλλά στα τελευταία δύο ματς έχει δώσει από 9 ασίστ! Και τι πάσες κιόλας. Μια μακρινή σκαστή που έδωσε με την Μάλαγα ήταν καταπληκτική. Φέτος έχει βελτιώσει και το σουτ του γενικά. Λίγο θράσος παραπάνω στην επίθεση χρειαζόταν. Ως προς τις πάσες, δείχνει να το αποκτά. Μακάρι να μπορέσει μα γίνει και λίγο πιο απειλητικός στις διεισδύσεις και θα γίνει μεγάλος παίκτης.
margaritagr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Εξαιρετικος μαντζαρης, φοβερος Σπαν μετα απο καιρο και χωρις να ειναι ετοιμος. Ο Παπαπετρου ειναι τεραστιο ταλεντο
Cossutius. Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Τον Σπανουλη τον θέλω επιτέλους ηγέτη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ. Το χρωστάει.
margaritagr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ο παιχτης δεν ειναι ακομα ετοιμος, λογικα θα παει συντηρητικα και ελπιζω στο ματς στη τουρκια να μη χρειαστει να παιξει πολυ ωστε να ναι ετοιμος για τη τελευταια αγωνιστικη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις