Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

...χωρίς να "βιάζεται κανείς", εγώ σου λέω ότι το σημερινό παιχνίδι δείχνει να έχει καλύτερο potential για τον ΟΣΦΠ, με όσα είδαμε στο 1ο ημίχρονο. Και οι λόγοι για να δικαιολογήσω αυτό που λέω είναι τα "ρόστερ κλπ".

Δεν αρκεί μια παρόμοια διαφορά για συμπεράσματα...

Δημοσ.

...χωρίς να "βιάζεται κανείς", εγώ σου λέω ότι το σημερινό παιχνίδι δείχνει να έχει καλύτερο potential για τον ΟΣΦΠ, με όσα είδαμε στο 1ο ημίχρονο. Και οι λόγοι για να δικαιολογήσω αυτό που λέω είναι τα "ρόστερ κλπ".

Δεν αρκεί μια παρόμοια διαφορά για συμπεράσματα...

ποιο potential αυτο σχολιασα?δεν θα κατσω να εξιγησω το αυτονοητο αν δεν θες να καταλαβεις εγω εκανα ενα σχολιο πανω στην πρωτη περιοδο για να μην βιαζομαστε τωρα αν θεωρεις οτι ενα παιχνιδι τελιωνει αν εχεις 10 ποντους διαφορα στην πρωτη περιοδο δικαιωμα σου

Δημοσ.

Νάσο, αληθώς δεν συνεννοούμαστε. Και λυπηρώς. Τεσπα όμως.

....εν τω μεταξύ, απόψε ο Σπαμ έπαιξε σαν Σπαν. Μπράβο, και μακάρι να διαρκέσει. Δεν είναι η Μάλαγα ομάδα για μέτρο σύγκρισης απ' τη μια - απ' την άλλη δεν είναι και του πεταματού. Κι απαιτεί ενέργεια για να την βάλεις από κάτω. Προφανώς του έκανε καλό η αγρανάπαυση των 3 βδομάδων. Κι ευτυχώς.

τον πήγε η διαιτησία λίγο σήμερα η μου φάνηκε;;

Εγώ θα έλεγα ότι -και ήταν αίσθηση που είχα από νωρίς- ότι απλώς έπαιξε χωρίς να υπολογίζει καθόλου έδρα. Σα να ήταν ο πρωταθλητής Ευρώπης με μια "μεσαία" ομάδα σε ουδέτερο γήπεδο...

Δημοσ.

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ Μάντζαρης. Κομπιούτερ το παλικάρι. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, κάνει τη διαφορά τώρα που δεν υπάρχει Λο ή αντι-Λο.

Δημοσ.

...την έκανε και πριν. ΠΑΝΤΑ την έκανε. Το "κακό" του Βαγγέλη είναι ότι...δεν πολυφαίνεται. Ακόμη και αυτά που κάνει/προσφέρει "δεν πολυφαίνονται"...

Εγώ πιο πολύ κι από ευχές για συνέχιση των "επιτυχιών", θα του ευχηθώ ΠΑΝΩ απ' όλα υγεία...

Δημοσ.

Μπραβο στην ομαδα σημερα..Μπηκε φουριοζα μεσα και εδειξε ποιος θα ηταν ο νικητης του αγωνα..

Στα του ποδοσφαιρου,ξερει κανεις αν εκει στον Απολλωνα υπαρχει προβλημα με τις επικοινωνιες? Κοπηκε το ιντερνετ? Καμια διακοπη ρευματος?

3,5 ωρες μετα και ο Βελλης αφαντος..Τι εγινε ρε παιδια,ξερει κανεις? Γιατι η Νικολουλη ειναι αυριο γαμωτο...

Δημοσ.

...την έκανε και πριν. ΠΑΝΤΑ την έκανε. Το "κακό" του Βαγγέλη είναι ότι...δεν πολυφαίνεται. Ακόμη και αυτά που κάνει/προσφέρει "δεν πολυφαίνονται"...

Εγώ πιο πολύ κι από ευχές για συνέχιση των "επιτυχιών", θα του ευχηθώ ΠΑΝΩ απ' όλα υγεία...

Εντάξει, στην οργάνωση πάντα καλός είναι, το ίδιο και στην άμυνα, αλλά στα τελευταία δύο ματς έχει δώσει από 9 ασίστ! Και τι πάσες κιόλας. Μια μακρινή σκαστή που έδωσε με την Μάλαγα ήταν καταπληκτική. Φέτος έχει βελτιώσει και το σουτ του γενικά. Λίγο θράσος παραπάνω στην επίθεση χρειαζόταν. Ως προς τις πάσες, δείχνει να το αποκτά. Μακάρι να μπορέσει μα γίνει και λίγο πιο απειλητικός στις διεισδύσεις και θα γίνει μεγάλος παίκτης.
Δημοσ.

Ο παιχτης δεν ειναι ακομα ετοιμος, λογικα θα παει συντηρητικα και ελπιζω στο ματς στη τουρκια να μη χρειαστει να παιξει πολυ ωστε να ναι ετοιμος για τη τελευταια αγωνιστικη..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...