Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ ο,τι διαβαζω αποκτηθηκε 5ρι γιατι ο Μπαρτζωκας σκεφτεται να χρησιμοποιει τον Παουελ και στο 4. Ο Μαυροειδης δε προκειται να φυγει, αλλα ειμαι περιεργη να δω πως θα μοιραστει ο χρονος.

Νταξεο αφου αποκτηθηκε ας ευχηθω να κανει τπτ σωστο.... Παντως λιγο υψος μας ελειπε :P

Α επισης: ο Μπεβερλυ στους Ροκετς. Παντα απορουσα γιατι δε τον κρατησαμε. Σκυλι ο παιχτης

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Δεν παίζει να αποκτήθηκε για 4ος σέντερ ο Σερμαντίνι. Παίκτης των 12π. - 5.5ρ. πέρσυ, αποκλείεται να είναι πίσω απο τον Μαυροειδή. Για το ύψος του έχει πολύ γρήγορα πόδια και παίζει σωστά το pick n' roll. Και έχει και καλούτσικο σουτάκι απο τα 4-5 μέτρα. Η λογική λέει οτι ο Πάουελ και ο Χαϊνς θα παίζουν πιο πολύ στο 4, στην φυσική τους θέση δηλαδή. Για μένα ο Σερμαντίνι είναι πενταδάτος.

Δημοσ.

Ποιος τρωγεται με ποιον? Το ποστ #1336 εχει ιχνος flame προς καποιον? Ειναι προκλητικο για καποιον? Μολις απαντησεις σε αυτα τα ερωτηματα, απαντησε μου στα ιδια ερωτηματα και για το ποστ #1338 και επειτα μπορεις να ανακαλεσεις στο ποιος ηρθε να φαγωθει με ποιον, πραγμα στο οποιο βλεπω οτι με ευχαριστηση κανεις join παντως, παρα την δηθενικη ενοχληση σου.

ΥΓ. Φυσικα, περιμενω να μου πεις ποιες ειναι οι "αηδιες" που εγραψα για τον Σερμαντινι, μιας και το θεμα στο οποιο πατησαν τα 2 τρολλς της παρεας ειναι αυτο...

ΥΓ2. Τα παραπονα σου, σου ξαναειπα που. Οι δε υποδειξεις σου, σου ξαναειπα ποια διαδρομη ακολουθουν οταν απευθυνονται σε μενα...

A ρε Midi...Στο εχω πει εγω δεν κανω υποδειξεις ουτε παραπονα εχω ...Αν δεν καταλαβαινεις οτι γραφεις με λαθος υφος οκ. Τα posts σου ξαναλεω γραφονται  σε δημοσιο forum και τα γραφω οχι μονο για να τα βλεπεις εσυ ,οποτε το τι κανεις εσυ και τι διαδρομες ακολουθεις ουτε καν με απασχολει πιστεψε με ...Αν ηθελα εξαλλου θα σου εστελνα προσωπικα μηνυματα οποτε  λαθος καταλαβες ,again .....

Δημοσ.

Η χρονια κλεινει με τον ολυμπιακο πρωτο και αηττητο σε ολα τα ομαδικα αθληματα. Ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολλευ, πολο βλεπουν την πλατη μας. :)

• Like 1
Δημοσ.

Να ενημερωσω καποιους απλα σχετικα με αυτο με την κατασχεση του 50% του γηπεδου "Καραισκακης" οτι αυτο δεν ανηκε στον Ολυμπιακο στην ΠΑΕ δηλαδη .Ο Ολυμπιακος ετσι και αλλιως λαμβανε και λαμβανει το 50% των κερδων του γηπεδου το οποιο θα χρησιμοποιει χωρις να επηρεαζεται ,δεν υπαρχει και λογος εξαλλου .Απλα δεσμευεται το κομματι του Λαυρεντιαδη με σκοπο τα κερδη να πηγαινουν υπερ της Proton Bank οπου εγινε και η υπεξαιρεση .Το λεω επειδη καποιοι σε καποιες τηλεορασεις πικραμενοι οπαδοι αλλων ομαδων που θα πεσουν κατηγορια ή ομαδων που εντος Ιανουαριου 2013 θα κινδυνευουν να παιζουν με τα εφηβικα και ουτε δανειο απο την τραπεζα δεν θα μπορουν να παρουν και βρισκονται στο χειλος της καταστροφης ,εχουν βγαλει εξω το οπλο της προπαγανδας και του αποπροσανατολισμου .Επισης το αναφερω και σε αυτους που δεν τους αρεσει να διαβαζουν ή δεν ξερουν να διαβαζουν και να ενημερωνονται και πετανε κοτσανες .

Δημοσ.

Απόψε είδαμε στον μέγιστο βαθμό γιατί χρειαζόμαστε κορμί τύπου Σερμαντίνι. Ο μπετατζής Λάμπε κόντεψε τους 30 πόντους, αν είναι δυνατόν. Η ήττα δεν λέει κάτι πάντως, η φάση των 16 είναι τεράστια.

Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα στον Α γυρο με το κορμι ονοματι Ντορσι εκανε χαβα ο Λαμπε. Το προβλημα δεν ηταν ο Λαμπε, αλλα οτι δεν κλεισατε ουτε ενα πικ εν ρολ με τον Λαμπε τελικο αποδεκτη. Και απο οσα ριπλει ειδα, περα απο τον αστειο Παουελ, δεν υπηρξαν αλληλοκαλυψεις απτους περιφερειακους απεναντι σε εναν Πολωνο που επαιζε τυπικο πικενρολ.

Και να δεχτω οτι ο Λαμπε ως μπετατζης τους επιασε ολους αδιαβαστους και ανυποψιαστους, αν κι επιμενω θεμα περιφερειων των 2 ομαδων ηταν ο Πολωνος...

Ομως πολλες κακες αμυνες ειδα και στο τρανζισιον, για το οποιο αν μη τι αλλο κατεβαινεις διαβασμενος με ομαδες τυπου Ταου.

Δημοσ.

επειδη ημασταν αρκετα φορμαρισμενοι, ελπιζω να μην ειναι απαρχη ξεφουσκωματος αυτη η ηττα..

Δημοσ.

Αυτη η ηττα ηταν για μενα μεσα στο προγραμμα και την περιμενα .Ειναι ευκολο δηλαδη να κερδισεις μια ισπανικη ομαδα 3 συνεχομενη φορα και δευτερη συνεχομενη μεσα στην εδρα της και μαλιστα μετα απο τοσες σερι νικες ? Δυσκολο .Το κακο ειναι οτι αυτο το παιχνιδι βασει συστηματος ευρωλιγκα ηταν και το πιο σημαντικο καθοτι οι προηγουμενες νικες διαγραφονται .Οποτε ερχεται η καθε Καχα και σου λεει 1 φορα εχασα ,2η εχασα στην εδρα μου , ε 3η του πουστη δηλαδη παλι θα χασω στην εδρα μου ?

Κατα τα αλλα οφειλω να συμφωνησω σε οτι εγραψε παραπανω ο Μιdi (εγινε και αυτο ) πλην μιας μικρης διορθωσης οτι το τρανζισιον με τριποντο της Ταου αρχισε να το παιζει με τον Ταμπακ στον παγκο και επισης αυτο το εκανε στην αρχη και προς το τελος οταν πια ειχε ανατρεψει την διαφορα και βγηκε και μπροστα στο σκορ με 90% υπευθυνο για μενα τον Παουελ .Οταν εισαι μπροστα στο 4ο δεκαλεπτο με 9-10 ποντους εισαι ανετος να βαρας και στο τρανζισιον τριποντα που ετσι και αλλιως τα εχει στο ρεπερτοριο της η Καχα αλλα που υπο αλλες συνθηκες ειναι καταστροφικα .

Δημοσ.

Απόψε είδαμε στον μέγιστο βαθμό γιατί χρειαζόμαστε κορμί τύπου Σερμαντίνι. Ο μπετατζής Λάμπε κόντεψε τους 30 πόντους, αν είναι δυνατόν. Η ήττα δεν λέει κάτι πάντως, η φάση των 16 είναι τεράστια.

Τον εχεις 2 τον σερμαντινη?Εγω τον ποσταρω,ο ανθρωπος ειναι αγγουρι..Δεν εχει σχεση τοσο το υψος,και ο βρανιες ψυλος ηταν αλλα τον εκανε τανα ο μπατιστ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...