Atallos1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ε καλα τωρα εδω δε σας επειθε ο Παναθηναικος οταν ειχε λεφτα και παιχτες και πορειες,παλι τα δικα σας λεγατε. Δε περιμενα να σας πεισει τωρα. O Παναθηναικος του δευτερου γυρου ειναι αρκετα καλος dont get me wrong , απλα που κ που χανει ανεξηγητα Δεν τον εχω παρακολουθησει ιδιαιτερα για να ξερω τι φταιει Ο Ατρομητος ομως ειναι σχεδον απο την αρχη της χρονιας καλος κ σταθερος για αυτο κ ειναι 2ος με καλυτερη επιθεση κ αμυνα απο τον Παναθηναικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Όπως οι περισσότεροι στον ΠΑΟΚ, έτσι και ο Τζαβέλλας αποφάσισε να πουλήσει οπαδισμό, ξέροντας οτι δε θα χάσει τη θέση του στο Μουντιαλ λόγω Σαντος και Κατσουράνη. Να δω με τι μουτρα θα αντιμετωπίσει τους συναδέλφους του. Οπως είπαμε, αντι να παίζουν μπαλίτσα εκει πάνω να πάρουν κανα πρωτάθλημα, το γυρνάνε στο ξύλο για να γίνουν ήρωες. Μια ζωή τα ίδια. Ενω με το δικο σας ποδοσφαιρο πλημμυρισαμε με τοσους πνιγμους. Κατά γενική ομολογία ο Ολυμπιακός φέτος έπαιξε πολύ ωραία μπάλα με νέο συστημα μάλιστα. Το οτι έκανε μια μεγάλη κοιλιά, δεν λέει τιποτε. Ε καλα τωρα εδω δε σας επειθε ο Παναθηναικος οταν ειχε λεφτα και παιχτες και πορειες,παλι τα δικα σας λεγατε. Ίσα ίσα. Το βασικό επιχείρημα της αιώνια κλάψας ειναι εκείνη η περίοδο. Παίξατε ωραίο ποδόσφαιρο, κάνατε και 1-2 μεγάλες Ευρωπαικές νίκες, μάγκες. Κανεις δε σας αμφισβήτησε, ο γάβρος είχε τα χάλια του και το οτι σας νικησε 2 φορές όντας αουτσάιντερ, έχοντας παίξει κάκιστα, άφησε τους πάντες δυσαρεστημένους. Ο Ολυμπιακος τότε τερμάτισε 5ος και όλοι λέγαμε για τα χάλια της ομάδας. Τωρα αν οι τσουκαλάδες ειχαν να λένε για τις 2 νίκες, και κανα δύο ακόμα συνεχόμενες καλές εμφανίσεις τη στιγμη που ειχαν κριθει τα πάντα, σορρυ αλλά εμένα μου κάνουν μονο σε γραφικότητες. Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Συμφωνω για τον Ατρόμητο. Η μόνη ομάδα που μας κόντραρε οσο ημασταν σε φόρμα. Πολύ καλή τακτική. Ο ΠΑΟ χάνει πολλές φορές ακριβως επειδή έχει τη νοοτροπία ομάδας που δε μπορει να αντιμετωπίσει τη κλειστή άμυνα. Αν τον παίξουν ανοιχτά, τέλος. Εχει τον Μπερκ μπροστά, βαθιά μπαλιά,γειά σας. Ειδες πως σας έπαιξε ο ΟΦΗ. Αξιοπερίεργο που ο Απολλωνας ανοίχτηκε τα τελευταία 4 λεπτά ενω ηταν 1-1...να τα λέμε αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ο ολυμπιακος χρονια τωρα εχει το ιδιο θεμα, να παρουσιαζεται μετριος ειτε πριν ειτε μετα απο ευρωπαικα ματς, δεν ειναι καινουριο φαινομενο. Και δε ξερω αν θυμασαι, ειναι κατι που αναφεραμε και πριν λιγους μηνες που ειχαμε λεωφορο-ευρωπαικο-παοκ και δε χασαμε βαθμους στα δυο της σουπερλιγκας. Καλυτερα να τον τρωω παιζοντας ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας παρα να περιμενω σα τον πλατανια να μου κατσει μια αντεπιθεση παντως ε.. Δεν ειναι πλεον υποτιμητικο να "περιμενεις". Εχουν περασει τα χρονια που κατεβαινες με 4-4-2 με ρομβο η απο τα ακρα και εκανες το παιχνιδι σου. Γι αυτο και ο Πιστολιας ειναι για φευγιο απο την Αγγλια. Πλεον το 90% τον ομαδων περιμενουν... Το κανει τα τελευταια χρονια και η Ρεαλ και η Τσελσι και η Λιβερπουλ και πολλες αλλες. Συμφωνω για τον Ατρόμητο. Η μόνη ομάδα που μας κόντραρε οσο ημασταν σε φόρμα. Πολύ καλή τακτική. Αν δε κανω λαθος και στο 0-1 της λεωφορου που επρεπε να ληξει Χ βαση ευκαιριων παλι σε φορμα εισασταν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δεν ειναι πλεον υποτιμητικο να "περιμενεις". Εχουν περασει τα χρονια που κατεβαινες με 4-4-2 με ρομβο η απο τα ακρα και εκανες το παιχνιδι σου. Γι αυτο και ο Πιστολιας ειναι για φευγιο απο την Αγγλια. Πλεον το 90% τον ομαδων περιμενουν... Το κανει τα τελευταια χρονια και η Ρεαλ και η Τσελσι και η Λιβερπουλ και πολλες αλλες. Αν δε κανω λαθος και στο 0-1 της λεωφορου που επρεπε να ληξει Χ βαση ευκαιριων παλι σε φορμα εισασταν.. οπα λάθος...νομιζα οτι έλεγες το παλιο παιχνιδι με τον ΠΑΟ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Οκ,γιατι ξεκινησα να βρω ποτε εγιναν 10 ευκαιριες για γκολ και δε μου βγαινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Εφυγε ο Νταϊφας. Καλο ταξιδι προεδρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Σταύρος Νταϊφάς: «Στον Ολυμπιακό δεν πας για να βγάλεις χρήματα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μία ακόμα επιχείρηση, είναι ιδέα και πρέπει να ξέρεις από πριν πως θα βγεις ζημιωμένος...» ΑΘΑΝΑΤΟΣ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Η γραπτή δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη: «Σήμερα είναι μέρα πένθους για την οικογένεια του Ολυμπιακού μας. Έφυγε για τις αιώνιες θάλασσες ο Σταύρος Νταϊφάς, ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας Έλληνας που τίμησε την πατρίδα μας σε κάθε βήμα της ζωής του. Γνώρισα τον Σταύρο Νταϊφά σε παιδική ηλικία όταν στο πλευρό του πατέρα μου Μιλτιάδη ζούσα από κοντά τους αγώνες τους για την ομάδα και μάθαινα να τη λατρεύω όπως εκείνοι. Ο Σταύρος Νταϊφάς μου έμαθε κάτι πολύ σημαντικό. Κάτι που έκανε εκείνος όταν ήταν Πρόεδρος του Ολυμπιακού μας. Χωρίς να έχει κανένα άλλο συμφέρον, παρά μόνο από αγνή αγάπη για τον σύλλογο και για να υπερασπιστεί το δίκαιο και τα συμφέροντα του Ολυμπιακού, ήταν ικανός να σταθεί μόνος, αντιμέτωπος με όλους, αδιαφορώντας για το προσωπικό κόστος. Και αυτό είναι ένα μάθημα που δε θα ξεχάσω ποτέ. Η οικογένεια του Ολυμπιακού δε θα λησμονήσει ποτέ τον Άνθρωπο, τον Πρόεδρο, τον Ηγέτη, το Νικητή Σταύρο Νταϊφά. Καλό ταξίδι Πρόεδρε» 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Σταύρος Νταϊφάς: «Στον Ολυμπιακό δεν πας για να βγάλεις χρήματα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μία ακόμα επιχείρηση, είναι ιδέα και πρέπει να ξέρεις από πριν πως θα βγεις ζημιωμένος...» ΑΘΑΝΑΤΟΣ Τα ίδια έλεγε και ο Socrates,θέλω να πιστεύω ότι όσοι γράφουμε εδώ μέσα είμαστε 14+ και αντιλαμβανόμαστε πέντε πράγματα παραπάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Τα ίδια έλεγε και ο Socrates,θέλω να πιστεύω ότι όσοι γράφουμε εδώ μέσα είμαστε 14+ και αντιλαμβανόμαστε πέντε πράγματα παραπάνω... οταν αυτα τα λεει καποιος που ειχε αφιερωσει ολη του την ζωη στον ολυμπιακο και προσφερε τα μεγιστα για να γιγαντωσει τιν συλλογο, τοτε ναι αυτα τα λογια εχουν αξια ,για αυτους που την βλεπουν ποιο ρομαντικα . η συγκρηση με τον κοκκαλη ειναι τελειως διαφορετικη σε εποχες που δεν ειχε μπει το χρημα στο ποδοσφαιρο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ένα βήμα απο Μπόμπι Μπράουν στο μπάσκετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Το οτι επαιζε Κινα με προβληματιζει λιγο αλλα αν ο παιχτης εχει ορεξη θα βοηθησει σιγουρα. Χρειαζομαστε βοηθεια στο σκοραρισμα απ τους κοντους κι ο μαυρος ειναι παιχτης που μπορει να τη δωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Πόσο γελοιο εχει γινει το μπασκετ με 500 αλλαγες ξενων μεσα στην χρονια. Ενα πανηγυρι. Ενα πελατειακο πανηγυρι. Καμια σχεση με παλαιοτερα(δεκαετιες 80ς και κυριως 90ς φυσικα) που οι αμερικανοι και οι ξενοι γενικοτερα εμεναν αρκετα χρονια, οποτε και αυτοι αλλά και ο κοσμος δενονταν μεταξυ τους και υπηρχε μια ιδιαιτερη συνδεση και σχεση. Εβλεπες αλλιως την ομαδα. ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ πιο κοντα σου. Τωρα ειναι μια πελατειακη σχεση των παικτων με την ομαδα, ενω και ο κοσμος τους βλεπει σαν εργαλεια, σαν μισθοφορους και ωσπου να δεθει, ωσπου να τους "αγαπησει" φευγουν. Παλιοτερα υπηρχε ενας ρομαντισμος, ενα δεσιμο με τους παικτες που εδινε άλλα συναισθηματα. Τους ενιωθες δικους σου. Και αυτα τα συναισθηματα μεταφερονταν και για την ομαδα. Οπως και οι ιδιοι οι παικτες ενιωθαν αλλιως για την ομαδα και το εβλεπες. Οι μικροτεροι των ~35 περιπου ετων δεν μπορουν προφανως να καταλαβουν τι λεω και δεν μπορουν να καταλαβουν τι εποχη εχασαν και δεν εζησαν. Ανεπαναληπτες εποχες.... Ηταν και η ελλειψη επιτυχιων βεβαια που εδινε το εξτρα συναισθημα ρομαντισμου. Οπως και η ελλειψη ιντερνετ και πληροφορησης γενικοτερα καθως και η απουσια εκατονταδων ματς που οδηγει στον κορεσμο οπως τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gadg3takias Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Θεωρώ ότι θα είναι πάρα πολύ καλή προσθήκη ο Μπράουν, πάντα μου άρεσε σαν παίκτης, πολύ εκρηκτικός... Βέβαια ακόμα και αν ο Ολυμπιακός περάσει στην επόμενη φάση δεν θα έχει δικαίωμα στην Ευρωλίγκα νομίζω, έχω την εντύπωση ότι δεν γίνονται άλλες αλλαγές στα δηλωθέντα ρόστερ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις