Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Ξεχνας τον Πετριτς , τον Ντινα , τον Ατζαγκουν κ τον Αμπεντ

Σε λιγο θα ξεχασω οτι ειμαι σε φορουμ ενηλικων με τετοια τροπη και τετοια επιχειρηματα που παιρνει η συζητηση καθε φορα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε λιγο θα ξεχασω οτι ειμαι σε φορουμ ενηλικων με τετοια τροπη και τετοια επιχειρηματα που παιρνει η συζητηση καθε φορα.

Απο μένα πάντως έχει εκδικηση για τα επιχειρήματα που διάβαζα τόσο καιρό.Το χα πει θα σας ταράξω στη πρώτη στραβή...απολαύστε το τώρα :-P

Ο Μπερκ οντως θα βοηθούσε. Αλλά και ο Βάις θα βοηθούσε και ο Μητρογλου κτλ κτλ...

Απο μένα πάντως έχει εκδικηση για τα επιχειρήματα που διάβαζα τόσο καιρό.Το χα πει θα σας ταράξω στη πρώτη στραβή...απολαύστε το τώρα :-P

Ο Μπερκ οντως θα βοηθούσε. Αλλά και ο Βάις θα βοηθούσε και ο Μητρογλου κτλ κτλ...

Mπαινω ευκολα στο κλιμα τρολαρισματος.Προσαρμοζομαι σα τον χαμαιλεον. :)

Με τον atallo ομολογω οτι δυσκολευομαι.

• Like 1

Ξεχνας τον Πετριτς , τον Ντινα , τον Ατζαγκουν κ τον Αμπεντ

Δεν ξερω τι θα κανανε στο Ολντ Τραφορντ, αλλα το τριμπαλο μεσα στο σπιτι σου το αρπαξες απο δαυτους, οποτε ησυχα.

Και χεστηκε η Φατμε στο Γενι Τζαμι που εβαλες 3 κ το λες 2 μηνες μετα λες κ πηρες κανα πρωταθλημα . 4ος εισαι κ σε φτανει κι ο Αστερας 

Τουλαχιστον θα εχεις κατι να λες το καλοκαρι :D

Χεστηκε-ξεχεστηκε η φατμε, εσυ  δεν μπορεις να τους ειρωνευτεις γιατι η αρμαδα σου τα αρπαξε τα 3 απο δαυτους. Ας τους ειρωνευτει ο οπαδος του Πλατανια, εσυ ησυχα.

ΥΓ. 2 μηνες μετα? Ουτε μηνας δεν εκλεισε, εχεις ζαλιστει απτις τριαρες φιλε.

• Like 1

Οι ιδιοι τους κραζατε 2-3 ματς πριν το ντερμπυ στο απεναντι thread lel

Εγω οχι, αλλα και παλι: Εγω μπορω να τους κραξω οταν πανε στον Πανιωνιο και τρωνε 3, πχ απτην απογοητευση μου. Και ο οπαδος του Πανιωνιου μπορει. Εσυ σαν γαυρος ΔΕΝ μπορεις, ειναι αυτοι που ριξαν 3 στην υπερομαδαρα σου.

Και 5 να εριχνες παλι θα μπορουσα να το κανω γιατι προφανως και δεν μπορεις να μου το απαγορευσεις οταν εισαι 4ος , η οταν απλα επειδη μπορω να το σχολιασω σε ενα forum . Οσες φορες κι αν γραψεις ησυχα , dat is

Εχει πλακα που αρπαζεσαι 9 η ωρα το πρωι για τετοια btw κ κανεις 3-4 edits στο rage:P

Αφ'ενος δεν εχω αρπαχτει, αφ'εταιρου δε σου απαγορευσα κατι. Σου υπενθυμιζω απλα οτι εκτιθεσαι ως γαυρος οταν ειρωνευεσαι τους συγκεκριμενους παιχτες.

Ως φιλαθλος σχολιασε τους οσο γουσταρεις, μαζι σου, παιχτακια της σειρας ειναι εξαιρουμνων αυτων που ανεφερε ο stamatinho (οπως παιχτακια της σειρας ειναι και η ομαδα σου btw). Ως γαυρος καζουρα για τους συγκεκριμενους, δεν μπορεις να κανεις. Και ζωνη υποβιβασμου να ημασταν, αν σε εχουν υποβαλει σε ντροπιαστικη ηττα, τοσο το χειροτερο , ενας λογος παραπανω να αλλαζεις κουβεντα.

Αν νομιζουν καποιοι οτι η τυχαια και συγκυριακη νικη μιας μικρης ομαδας επι μιας αδιαφορης μεγαλης την κανει υπερομαδα και τους παικτες της υπερπαικτες,  ας αρκεστουν σε αυτη για τα επομενα χρονια

Η καραμελα θα κρατησει πολυ οσα και τα χρονια να ξαναδειτε πρωταθλημα

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...