FilipposMD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Ωραια εξω και ο Περπερογλου Sent from my iPhone using Insomnia Πάω να βάλω παπούτσια να παίξω εγώ αύριο. Εν τω μεταξύ, χτυπάνε οι καλοί παίκτες μόνο. Μπέγκιτς, Κόλινς και σία σιδερένιοι φέτος! Που καλά να είναι οι άνθρωποι εννοείται, αλλά πολλή ατυχία ρε παιδάκι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Πάω να βάλω παπούτσια να παίξω εγώ αύριο. Εν τω μεταξύ, χτυπάνε οι καλοί παίκτες μόνο. Μπέγκιτς, Κόλινς και σία σιδερένιοι φέτος! Που καλά να είναι οι άνθρωποι εννοείται, αλλά πολλή ατυχία ρε παιδάκι μου.Πιο πιθανο ειναι να σου χτυπησει αυτος που παιζει 25+ λεπτα απο αυτον που παιζει με το ζορι 5, προφανως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Πάω να βάλω παπούτσια να παίξω εγώ αύριο. Εν τω μεταξύ, χτυπάνε οι καλοί παίκτες μόνο. Μπέγκιτς, Κόλινς και σία σιδερένιοι φέτος! Που καλά να είναι οι άνθρωποι εννοείται, αλλά πολλή ατυχία ρε παιδάκι μου. E εντάξει, θλάση προσαγωγού έχει, όχι λευχαιμία...Ίσως και να είναι σε θέση να παίξει κι όλας (...εδώ ο άλλος έπαιζε...2μηνο ολόκληρο με σπασμένο παΐδι...) Και σιγά, αφού επιστρέφει ο ηγέτης της ομάδας, τί στεναχωριέστε; (...Κόλινς και Μπέγκιτς, θα έπρεπε να παίξουν κι όλας, για να τραυματιστούν. Όχι απλά να είναι μέσα.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) E καλά ρε παιδιά, ούτε να μουρμουρίσουμε δεν μπορούμε Edit: α καλά, έξω για 20 μέρες ο Περπέρογλου. Εντάξει, άντε Ευρωλίγκα του χρόνου πάλι. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2014 από FilipposMD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ε ναι 20 μερες εξω ο περπε, ποσες και ο πριντεζης. Σχολασε το γλεντι για φετος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Συμφωνω Αλλα ο Χολεμπας δεν κανει για αριστερο μπακ σε σοβαρα παιχνιδια και εχει κανει πολλα λαθη και στην Εθνικη Ο Μπογκ απο την αλλη ειναι για τα θηρια τα εχω πει για τον χολεμπας αυτος παίζει γιατι δεν εχεις κλτερο Στο μπασκετ τωρα τι σκατα κανει το γιατρικο team o αλλος έπαιζε 2 μήνες με σπασμενα πλευρά και δεν το πηρε κανεις χαμπάρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 καλα που δε περασατε,με bayern η μαντσεστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ας περνάγαμε και ας πέφταμε και με την μικρή Βραζιλίας, Γερμανίας και Ισπανίας μαζί. Ποσός με ενδιαφέρει για το πόσα θα τρώγαμε. Κανεις δεν ειπε οτι είμαστε καλύτεροι απο αυτούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Στο μπασκετ τωρα τι σκατα κανει το γιατρικο team o αλλος έπαιζε 2 μήνες με σπασμενα πλευρά και δεν το πηρε κανεις χαμπάρι? ...δεν είναι "σπασμένα πλευρά" - το κατα(π)ληπτικό ένα πλευρό του είναι - και "ραγισμένο"... (Άλλο σπασμένο - άλλο ραγισμένο. Προφανώς φέρνει ενοχλήσεις ακόμη κι έτσι, αλλά αν είναι κάτι "ελάχιστο" και δυσδιάκριτο, ε μην τους βγάζουμε και βοθρατζήδες τους ντοκτόρους...Παίζει πχ μάλιστα να ήταν "ακόμη πιο δυσδιάκριτο" αρχικά, και να "χειροτέρεψε" -δίνοντας αφορμή για πιο λεπτομερή διάγνωση μάλλον- με την παρατεταμένη καταπόνηση. Δε θέλει άλλωστε και πολύ για να ενοχλεί - αρχικά το είχανε..."miss-διαγνώσει" για πρόβλημα μέσης...) (...κατατά, η μαλακία σα να μην είναι ότι "το βρήκανε αργά", αλλά ότι....του το είπανε : "μια χαρά" έπαιζε όλο αυτό το διάστημα...Ενώ τώρα που του το είπανε, τί καταλάβανε; Όξω ο Πρινς... :ρ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ωραια η εικονα του μισογεμισμενου (και ουτως ή αλλως μικρου) ΣΕΦ σε ματς που παιζεται η μιση προκριση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω πως αντέδρασαν οι Άγγλοι τηλεθεατές βλέποντας αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Mamaaaa ooo ooo ooooooooo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μεγαλα τσουρουκια Σιμονς κ Καββαδας Aντιθετα , χαιρεσαι να βλεπεις Ντανστον σε καθε παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μεγαλα τσουρουκια Σιμονς κ Καββαδας Aντιθετα , χαιρεσαι να βλεπεις Ντανστον σε καθε παιχνιδι Σιγα μην χαιρεσαι να βλεπεις Ντανστον. Μαθαμε με τους αμπαλους και ξεχωριζουμε τον πιο αμπαλο. Χαιροσουν να βλεπεις εναν Γουολτερ Μπερυ, εναν Ρόι Ταρπλεϊ, εναν Ντινο Ρατζα, εναν Ντειβιντ Ριβερς να παιζει. Τωρα ο Ντανστον ειναι φοβερα εργατικος, δυναμικος κλπ αλλά ως εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δεν εχει καμια σχεση το μπασκετ της εποχης που συγκρινεις με το σημερινο μπασκετ Ο Ντανστον την δουλεια του την κανει εξαιρετικα κ δινει παντα το 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις