thanos77 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Ναι αν είναι να τα έχω αυτά με τον τρόπο του όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω..Γιατί εγώ φίλε δεν είμαι Μαρινικιακός αλλά Ολυμπιακός και εκεί είναι η διαφορά μας.Αν εσύ για να παίρνεις τίτλους θες στην προεδρία της ομάδας σου κάποιον που χρησιμοποιεί μαφιόζικους τρόπους και χρηματοδοτεί ναζιστικά μορφώματα τότε κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά.όταν τα αντιληφθείς εδώ είμαστε να κάνουμε κουβέντα ξανά. @midi αυτά τα γράφω και από πέρυσι και επειδή ξέρω ότι μπορείς να βρίσκεις εύκολα παλιά post βρέστα και αν θέλεις postαρισετα τα.Δεν λέω κάτι καινούριο.... @Thanos 77 τα είπες όλα! το κακο ειναι πως θα χαρακτηριστουμε και βαζελοι και αλλα τετοια ομορφα επειδη δεν φοραμε παροπιδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Πρεπει να 'ναι απτις ελαχιστες φορες που βλεπω ωριμα ποστ γαυρων σε αυτο το φορουμ. Καταλαβαινω δε, οτι αυτο συμβαινει γιατι το ελληνικο πρωταθλημα εχει μπουχτισει και τους ιδιους -παρα τη θεωρητικη επιτυχια-, κι εκει που περιμενουν το βημα παραπανω για να ευχαριστηθουν απτην ομαδα τους, απλα δεν το βλεπουν ποτε. Το βήμα παραπάνω ποιό είναι; Να περνάμε κάθε χρόνο στους 8; Κάθε 4 χρόνια, ίσως; Καταλαβαίνουμε όλοι ότι εδώ δεν είναι μπάσκετ να κάνεις το "ριπίτ" στο αντίστοιχο πρωταθλητριών από του πουθενά; Καταλαβαίνουμε όλοι ποιές ομάδες αγωνίζονται στη φάση των 16 και ποιές ομάδες περάσανε στους 8; Αν τα καταλαβαίνουμε, τότε μπορούμε να προσαρμόσουμε ανάλογα και τις απαιτήσεις μας από ιδιοκτήτες, προπονητές και παίχτες. Ξαναρωτάω, λοιπόν. Ποιό είναι το παραπάνω βήμα;... Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια, δε συνηθίζω να το λέω αυτό, αλλά εδώ ταιριάζει το "ας ασχοληθεί ο καθένας με τα της ομάδος του" και ας αφήσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού να κρίνουν οι ίδιοι αν είναι ευχαριστημένοι ή δυσαρεστημένοι από τις επιτυχίες ή αποτυχίες του συλλόγου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Φαντάζομαι ότι έχετε όλοι αποδείξεις περι ναζιστικων μορφωματων και αλλα διάφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 το κακο ειναι πως θα χαρακτηριστουμε και βαζελοι και αλλα τετοια ομορφα επειδη δεν φοραμε παροπιδες Το πρώτο κασκόλ του Ολυμπιακού το πήρα σε ηλικία 10 χρονών το 1985 σε παζάρι της Λάρισας που γινότανε κάτω στο πάρκο αλκαζάρ και αυτό γιατί ο πατέρας μου δεν μου έπαιρνε νωρίτερα καθότι αεκτζής.Μάζευα λεφτά για να το αγοράσω.Σιγά μην φοβηθώ μην μου πει το κάθε γατάκι ότι είμαι βάζελος άεκ ή ότι άλλο θέλεις Φαντάζομαι ότι έχετε όλοι αποδείξεις περι ναζιστικων μορφωματων και αλλα διάφορα. Συγνώμη δηλαδή ρε φίλε cossutius μόνο αυτό συγκράτησες από τα παραπάνω;Το ναζιστικό μόρφωμα;Οι επιθέσεις σε δημοσιογράφους η αρπαγή του κυπέλλου οι βρισιες σε παίχτη αντίπαλης ομάδας όχι από φίλαθλο αλλά απο τον πρόεδρο του μεγαλύτερου σωματείου της χώρας.Αν δεν σε ενοχλουν πάω πάσο.Πάντως από όσο σε παρακολουθώ μέσα στο insomnia σε έχω για πολύ πιο πάνω από μία τέτοια τοποθέτηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Το πρώτο κασκόλ του Ολυμπιακού το πήρα σε ηλικία 10 χρονών το 1985 σε παζάρι της Λάρισας που γινότανε κάτω στο πάρκο αλκαζάρ και αυτό γιατί ο πατέρας μου δεν μου έπαιρνε νωρίτερα καθότι αεκτζής.Μάζευα λεφτά για να το αγοράσω.Σιγά μην φοβηθώ μην μου πει το κάθε γατάκι ότι είμαι βάζελος άεκ ή ότι άλλο θέλεις ειμαστε πολλοι στην λαρισα ..και αν δεν εκλεινε τον συνδεσμο ο τζανακουλης θα ηταν απο τους ποιο δυναμικους συνδεσμους της επαρχιας Φαντάζομαι ότι έχετε όλοι αποδείξεις περι ναζιστικων μορφωματων και αλλα διάφορα. ανεφερε κανενας τιποτα για ναζι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μετα απο πρωτάθλημα και 16 τς. Λ. Τσακωμοι για την Ολυμπιακοφροσυνη, υποθέσεις περι ντοπας, ναζί, διαιτησια κτλ κτλ. Γιαυτο σε γουστάρω μωρή θρυλαρα. Γιατι μέχρι και έξωγηινοι θα μπουν στη μέση στο τέλος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μετα απο πρωτάθλημα και 16 τς. Λ. Τσακωμοι για την Ολυμπιακοφροσυνη, υποθέσεις περι ντοπας, ναζί, διαιτησια κτλ κτλ. Γιαυτο σε γουστάρω μωρή θρυλαρα. Γιατι μέχρι και έξωγηινοι θα μπουν στη μέση στο τέλος. Κάτσε ρε άνθρωπε να συνεννοηθούμε.Μάλωσε κανείς για το ποιος είναι περισσότερο Ολυμπιακός από τον άλλον;Πάντως δεν σε είχα για κάποιον που αποφεύγει να απαντήσει επί της ουσίας και απλά πετάει την μπάλα στην εξέδρα.Μα καθόλου όμως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 <p> </p> <p>ανεφερε κανενας τιποτα για ναζι?</p> Δες παραπάνω. Υπάρχει κ στο quote σου και γενικά το πιπιλανε αρκετοί εδώ και καιρο. Ο manofsteel ειναι καλός φίλος παρεμπιπτόντως. Συζήτηση κανουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 το ποιο σημαντικο ,να λες οτι εισαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και να μην ντρεπεσαι ..καποτε πολεμουσαμε το κατεστημενο τωρα εχουμε γινει εμεις οι ιδιοι . το να φτασουμε στους 16 αυτο μπορει να το κανει και η κουτση μαρια .και ο παναθηναικος σε αυτη την κατασταση που ειναι ,ε του πουστη μια φορα θα περνουσε .το οτι ο μαρινακης αγορασε τον ολυμπιακο δεν μας εκανε καμια χαρη .ουτε του βαλε κανενας το μαχαιρι στον λαιμο,και αν δεν ηταν αυτος θα ταν καποιος αλλος να σε βεβαιος . ναι οκ ξεχρεωσε την ομαδα(αν και εχω αμφιβολιες το κατα ποσο ευσταθουν τα ποσα που λεγονται) χαμενος ομως δεν βγηκε ,δεν θα μπω στο τρυπακι να κανω τον λογιστη το οτι ολες οι ομαδες εχουν στραφει κατα του μαρινακη ειναι τυχαιο ?και αυτες που δεν μιλανε ειναι αυτες που εχουν δανεικους απο μας .η επο εχει ξεφτιλιστει τελειως με τους υποδουλους του μαρινακη ,μωραλη και σαρρη να κανουν κουμαντο στην σουπερ λιγκα . για τον θεοδωριδη και καραπαπα δεν προκειται να ασχοληθω ,ο καρκινος της ομαδας ειναι . ευτυχως ο αγνος κοσμος του ολυμπιακου εχει αποστασιοποιηθει απο αυτο το τερατουργημα που εχει δημιουργησει ο μαρινακης τρανο παραδειγμα ο περσινος τελικος του κυπελλου και ο φετινος μεσος ορος των εισητηριων . αυτο που σιχαινομαι και με φοβιζει περισσοτερο εινα η νεα γενια των ολυμπιακων εχοντας γαλουχηθει με αυτα τα προτυπα Αν εσυ ντρεπεσαι να λες οτι εισαι Ολυμπιακος ειναι προσωπικο σου θεμα αδερφε , οχι του Ολυμπιακου η του Μαρινακη Ναι αμε , στους 16 κ ενα βημα απο τους 8 φτανει η κουτση μαρια δεν βλεπεις? Φτανει κι ο Παο που χανει στον Οφη απο τον Ντουντου κ τον Ζορο Ολοι λεφτα βαζουν , θα τρεχανε να αγορασουν τον Ολυμπιακο οταν εφυγε ο Κοκκαλης που τον αφησε με 60 εκατομυρρια και παραπανω χρεη Δεν ειναι καθολου τυχαιο , απλα οταν 15 χρονια τωρα εισαι δευτερος/τριτος/τεταρτος ποιον θα κοιταξεις να χτυπησεις? Την Παναχαικη? Αν εσύ για να παίρνεις τίτλους θες στην προεδρία της ομάδας σου κάποιον που χρησιμοποιεί μαφιόζικους τρόπους και χρηματοδοτεί ναζιστικά μορφώματα τότε κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά.όταν τα αντιληφθείς εδώ είμαστε να κάνουμε κουβέντα ξανά. Σιγα μην χρηματοδοτει κ την Γιακουζα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μη τρελενεσαι ρε. Πλάκα κάνω. Τι επιρρεαζεστε απο μερικές κακές στιγμές. Έχουμε ζήσει πολυ χειρότερα οι γαβροι. Ο Ζορο στον ΟΦη ειναι;;; :-p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δες παραπάνω. Υπάρχει κ στο quote σου και γενικά το πιπιλανε αρκετοί εδώ και καιρο. Ο manofsteel ειναι καλός φίλος παρεμπιπτόντως. Συζήτηση κανουμε Δεν θα μαλώσω και για τον Μαρινάκη ειδικά με σένα που έχω άριστη επικοινωνία εδώ μέσα!Εγώ δεν ξέρω αν είναι ναζί πάντως σίγουρα ακολουθεί τακτικές επιπέδου μαφίας.Το να μην είσαι Ναζί και να τους χρηματοδοτείς πάλι κουφό είναι. Λες δεν υπάρχουν αποδείξεις.Ε για αυτό και ο αρχηγός του εκτρώματος της βουλής το ίδιο κάνει.Προσπαθεί να μας πείσει ότι ούτε αυτός είναι! Αν εσυ ντρεπεσαι να λες οτι εισαι Ολυμπιακος ειναι προσωπικο σου θεμα αδερφε , οχι του Ολυμπιακου η του Μαρινακη Ναι αμε , στους 16 κ ενα βημα φτανει η κουτση μαρια δεν βλεπεις? Φτανει κι ο Παο που χανει στον Οφη απο τον Ντουντου κ τον Ζορο Ολοι λεφτα βαζουν , θα τρεχανε να αγορασουν τον Ολυμπιακο οταν εφυγε ο Κοκκαλης που τον αφησε με 60 εκατομυρρια και παραπανω χρεη Δεν ειναι καθολου τυχαιο , απλα οταν 15 χρονια τωρα εισαι δευτερος/τριτος/τεταρτος ποιον θα κοιταξεις να χτυπησεις? Την Παναχαικη? Σιγα μην χρηματοδοτει κ την Γιακουζα.. Καλά όταν σταματήσεις να διαβάζεις γαύρο και πρωταθλητή και κατέβεις και από το ροζ συννεφάκι που ζεις τότε μπορεί να κάνω τον κόπο να σου ξανά απαντήσω.Πάντως δεν έχω και πολλές ελπίδες ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δεν διαβαζω εφημεριδες αδερφε sorry που στο χαλαω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 ότι πεις αδερφέ χατήρια εγώ δεν χαλάω!όλοι καταλαβαίνουμε.Αλλά στην Ελλάδα δηλώνεις ότι γουστάρεις και ειδικά πίσω από το πληκτρολόγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δες παραπάνω. Υπάρχει κ στο quote σου και γενικά το πιπιλανε αρκετοί εδώ και καιρο. Ο manofsteel ειναι καλός φίλος παρεμπιπτόντως. Συζήτηση κανουμε Δεν θα μαλώσω και για τον Μαρινάκη ειδικά με σένα που έχω άριστη επικοινωνία εδώ μέσα!Εγώ δεν ξέρω αν είναι ναζί πάντως σίγουρα ακολουθεί τακτικές επιπέδου μαφίας.Το να μην είσαι Ναζί και να τους χρηματοδοτείς πάλι κουφό είναι. Λες δεν υπάρχουν αποδείξεις.Ε για αυτό και ο αρχηγός του εκτρώματος της βουλής το ίδιο κάνει.Προσπαθεί να μας πείσει ότι ούτε αυτός είναι!Ρε συ μη μπερδεύεις τη πολιτική με τα αθλητικά. Δεν είμαστε Μαρινακικοι. Ολυμπιακοί είμαστε. Στα τέτοια μας ο Βαγγελας. Άμα κάνει καλο στον Ολυμπιακό σε ενα χώρο που για 10 χρονια φαγαμε σκατα ας μείνει. Ξέρουμε ποιος ειναι και τις μεθόδους του. Ηλίθιος δεν ειναι κανείς.Απλα προτιμώ να είναι αυτός απο το να ειναι κάποιος άλλος χειρότερος η σε καποια άλλη ομάδα. Γιατι ζήσαμε πολυ χειρότερους. Προδότες κτλ κτλ.Χαλάρωστε και γενικα μη μπαινετε στο τριπακι των καταγγελω.Είδαμε ωραία μπαλιτσα φέτος απο μια καλη ομάδα. Οκ κάναμε απανωτές ήττες τέλος. Περιμένουμε πλέον να σκάσει καλα φράγκα ο Βαγγελας με τόσα που πήρε και να φτιάξει ανταγωνιστικοτερη ομάδα.Ειδάλλως θα τα ακούει απ όλους μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Ο Ζορο παντως που κραζεται καλο ειναι να τον επαιρνε καμια μεγαλυτερη ομαδα γιατι ειναι πολυ καλυτερος απο καποια ταγαρια που παιζουν βασικοι. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις