Cossutius. Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εσυ δεν μιλουσες για εξευτελισμο κ για αποτυχημενη χρονια ρε συ Κοσουτιε? Σήμερα ειναι μια άλλη μέρα που ο καθένας μπορει να δει τα πράγματα με καθαρότερο μάτι. Ούτε εξευτελισμός ούτε αποτυχημένη χρονιά. Νεύρα ήταν και πέρασαν. Τουλάχιστον εγω δε τα ριχνω και στη διαιτησία σαν άλλους Οπως ειπε και η Μαργαριτα, αν μου έλεγαν οτι θα φτάσω στους 16, θα αποκλειστω απ τη Μαντσεστερ και θα πάρω πρωτάθλημα απ τον Νοέμβριο, θα χαιρόμουν. Στεναχωρέθηκα με τον τρόπο που χάσαμε και φυσικά με τα 4 τελευταία παιχνίδια που δηλώνουν πολλά. 1. Άγνοια κινδύνου απο τον Μιτσελ. Είσαι καλός, χρυσός, έκανες την ομάδα να παίζει μπαλάρα, τους έδεσες, αλλά ρε αδελφέ...Αφού βλέπεις οτι δε τραβάει η ομάδα. Παίξε συντηρητικά. Εδω μας εκανε ρομπα ο Αναστασιου με αντεπιθέσεις. 2. Κακή επιθετική γραμμή. Ναι η έλλειψη Μήτρογλου ειναι βασικότατη. Αυτά τα "δε τον αφηνεις να φυγει" κτλ, τα ακουω βερεσέ, όταν Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. Και το λιοντάρι της Παραγουάης που ηρθε ως αντικαταστάτης (μια που καλοι επιθετικοι δεν υπάρχουν τον Γενάρη), ειναι λίγος. 3. Τεράστια κοιλιά. 4 ματς, 8 γκολ παθητικό. Αυτό τα λέει όλα. Αν ο Μίτσελ θέλει να σώσει την εξαιρετική εικόνα που μας άφησε ολη τη χρονιά, θα δωσει το βάρος στο κύπελλο και θα προσπαθήσει να το πάρει αποδεικνύοντας την ανωτερότητα της ομάδας. Αν το χάσει, θα μιλάμε για τεράστια αποτυχία. Νομιζω οτι δε διαφωνει κανεις. Τέλος σε ότι αφορά τη διαιτησία, έπαιξε έδρα. Δεν μας επιρρεάζει αυτό, αλλά έτσι έγινε. Τέλος απο εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μια χαρα πορεια κανατε με παιχτες οπως Χολεβα,Μανιατη,Μανωλα και Σαμαρη. Μη κοιτατε που στη Ελλαδα φαινοντε Μπενκεμπαουερ και Μαλντινι. Τετοια απογοητευσει ουτε επι Ριβαλντο,Τζιοβανι η πιο μετα Γκαλετι δεν ειχα δει που δε περνουσατε ουτε τους ομιλους και τοτε οντως ειχατε ομαδα για το κατι παραπανω. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Οι προθεσεις του ολλανδου φανηκαν κι οταν εδωσε κιτρινη στον σαλινο που πεταξε τη μπαλα ενω λιγο μετα δεν εκανε το ιδιο στον φαν περσι. Στις 2-3 κιτρινες που χαρισε στον Βαλεντσια στα μαρκαρισματα, με τα δυο ποδια. Στο ανυπαρκτο φαουλ του Μανωλα, που εφερε το δευτερο γκολ. Το πεναλντι το κερδισει ο φλωρος , αλλα δε μπορεις να πεις οτι δε δινεται. Πιο πολυ μαλακια του χολεμπας ειναι που πηγε ετσι στη φαση. Ο αγωνας εδειξε μια μαντσεστερ απ το 55 να κλεινεται στην περιοχη της, και να κανει καθυστερησεις και αλλαγες, προσπαθωντας με νυχια και με δοντια να κρατησει το σκορ. Στις φασεις που καναμε μπορουσε να χε μπει ενα γκολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Οι προθεσεις του ολλανδου φανηκαν κι οταν εδωσε κιτρινη στον σαλινο που πεταξε τη μπαλα ενω λιγο μετα δεν εκανε το ιδιο στον φαν περσι. Στις 2-3 κιτρινες που χαρισε στον Βαλεντσια στα μαρκαρισματα, με τα δυο ποδια. Στο ανυπαρκτο φαουλ του Μανωλα, που εφερε το δευτερο γκολ. <br> Το πεναλντι το κερδισει ο φλωρος , αλλα δε μπορεις να πεις οτι δε δινεται. Πιο πολυ μαλακια του χολεμπας ειναι που πηγε ετσι στη φαση.<br><br> Ο αγωνας εδειξε μια μαντσεστερ απ το 55 να κλεινεται στην περιοχη της, και να κανει καθυστερησεις και αλλαγες, προσπαθωντας με νυχια και με δοντια να κρατησει το σκορ. Στις φασεις που καναμε μπορουσε να χε μπει ενα γκολ. Αν ηθελε 4 η 5 παλι θα τα βαζε.Απλα το επαιξε αλλιως αφου ειχε σκορ προκρισης. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Καλημερα και απο εμενα Εν μερει Κοσσουτιε δεν εχεις αδικο. Θα συμφωνησω στο γενικο σκεπτικο αλλα οντας μη ολυμπιακος τα βλεπω με αλλο ματι, Ο Μιτσελ μετα απο καθε ματς ειτε λογω δηλωσεων ειτε λογω του πως παιζει μου ειναι συμπαθης. Αν κλεινοταν πισω και τα ετρωγε σημερα ολοι θα τον βριζανε. Το ματς κριθηκε αλλου ειτε θελετε να το καταλαβετε ορισμενοι ειτε οχι. Ο Διαιτητης οπως πολυ σωστα ειπες επαιξε ολιγον τι εδρα αλλα μεχρι εκει. 60-40 με σπορια. Αυτο. Τιποτε παραπανω τιποτε παρακατω. Το ματς χαθηκε στις λεπτομερειες. Και οι λεπτομερειες κανουν τη διαφορα. Και για να γινω πιο συγκεκριμενος στον Χολεβα. Που εχει μαθει να παιζει ετσι οπως παιζει λογω ελληνικου πρωταθληματος. Κανει πεναλτυ, γκρεμιζει αντιπαλους εδω απλωνει χερια και δεν τιμωρειται καν. Μολις βγει ομως απο τα συνορα καλως τα παιδια. Καλως τα, Πεναλτυ, κιτρινες, κοκκινες. Τα ιδια κανει και στην Εθνικη. Νομιζει οτι παιζει με τα κορακια της σουπερλιγδας. Αυτα τα λιγα γι αυτον. Καποιος πρεπει να του τραβηξει το αυτι ενοψη και Μουντιαλ. Τα ιδια ισχυουν και για τον Μανωλα στο αφελες φαουλ που εκανε στο 3-0. Δεν ηταν φαση να υποπεσεις σε φαουλ. Γκολ δε μπηκε. Ατυχια, ανικανοτητα, οπως θες πεστο. Αλλα ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ κιολας να μπει αν εκανες σωστη διαχειριση του αποτελεσματος με προσοχη στην αμυνα πανω απ ολα. Ειχες τεραστιο πλεονεκτημα πριν το ματς που το απεμπολησες με ατομικες ανοησιες των παικτων σου. Τωρα τα οσα διαβαζω περι διαιτησιας ειναι απλα να εχουμε να λεμε. Διαβασα πολλα ωραια μεταξυ αλλων οτι δε δινεις καρτα στο 3ο λεπτο. Γιατι ρε μεγαλε; Εφευγε ο αλλος μονος του μπροστα και τον γκρεμιζεις απο πισω. Ορισμος της κιτρινης. Αλλα αυτο ειναι ενδεικτικο της νοοτροπιας με την οποια εχουν πλεον μπολιαστει ακομη και οι οπαδοι εξ αιτιας της ευνοϊκης μεταχειρησης που τυγχανουν εδω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εν μερει Κοσσουτιε δεν εχεις αδικο. Θα συμφωνησω στο γενικο σκεπτικο αλλα οντας μη ολυμπιακος τα βλεπω με αλλο ματι, Ο Μιτσελ μετα απο καθε ματς ειτε λογω δηλωσεων ειτε λογω του πως παιζει μου ειναι συμπαθης. Αν κλεινοταν πισω και τα ετρωγε σημερα ολοι θα τον βριζανε. Αδελφέ δε διαφωνώ καθόλου. Ισα ισα που τον θεωρω και μάγκα τον Μιτσελ που έχει πιάσει τα θέλω των Ολυμπιακων για επιθετικο παιχνίδι. Δυστηχως ομως δεν έχει πλέον την επιθετικη γραμμή για να το κάνει. Δε τον κατηγορώ. Απλά θεωρώ οτι έπρεπε να παιξει πιο συντηριτικά χθές. Μόνο αυτό. Κατα τα άλλα συμφωνώ με όλο σου το ποστ και συγχαρητήρια για τη κριτική σου σκέψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomato9 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Για να το δόυμε αυτό το μεγάλωμα που λες.....τα επόμενα χρόνια.... Εγώ τον Ολυμπιακό τον θέλω πρωταγωνιστή στην Ευρώπη , να περνάει τους ομίλους σχετικά εύκολα , και το μελημά μου να είναι τα προημητελικά . Εκει τον θέλω....Δεν τον θέλω να φοβάται μια Μάντσεστερ , ειδικά αυτή την Μάντσεστερ , να μπαίνει μεσα @@τος , και να κάνει ζημιές. Να βλέπω ΜΠΑΛΑ !!! Να γουστάρω....!!!!! Και πάνω από όλα συνέχεια....η ομάδα να έχει συνέχεια..!!! Όχι Τετάρτη γαμάς 2-0 την Μάντσ και Κυριακή να τρώς 3 απο τον ανύπαρκτο βάζελο... Αρχίζω και πιστεύω δηλαδή ότι ντοπάρονται με χημικά σε συγκεκριμένα παιχνίδια , και μετά , που δεν παίρνουνε ντόπα , σέρνονται. Άλλωστε , δεν είναι τυχαίο ότι σέρνεται τώρα ο Μήτρογλου που πήγε στην Αγγλία.... Προσωπικά πιστεύω ότι παίζει αρκετή ντόπα στον Ολυμπιακο , και πέστε να με φάτε.... ειδικα μετα τη λιποθυμια του Ολαιταν οι βιταμινες πρεπει να κοπηκαν μαχαιρι. η διαιτησια κρατησε τον ολυμπιακο μεσα στην προκριση χθες. αν απεβαλε ως οφειλε να κανει το Μανιατη που ανετρεψε με συνεχομενο μαρκαρισμα με χερια και με ποδια τον αντιπαλο επιθετικο, ολα θα τελειωναν προωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirlogria Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Με Τάκη Τσουκαλά πάντως πιστεύω πιο αντικειμενική μετάδοση θα είχαμε από τη "Δημόσια" (ντεμέκ) τηλεόραση! Χθες αυτός ο δημοσιογραφάκος της κακιάς ώρας και ο φαλακρός χαφιές που είχε δίπλα του προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι η Manchester United έχει ποιότητα,είναι δύσκολο παιχνίδι,θέλει προσοχή κ.λπ. αλλά η Ολυμπιακάρα το γκολάκι θα το βάλει βρέξει χιονίσει! Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ο περήφανος πρωταθλητής Ελλάδας μάζεψε χαλαρό τρίμπαλο απ'το ΚΑΦΕΝΕΙΟ που φορούσε κόκκινα με προπονητή αντάξιο του Βατανιακού που αν δε λεγόταν "Manchester United" θα ήταν απ'τα φαβορί για υποβιβασμό απ'την Premier League! Μπράβο επίσης στο διαιτητή που απ'τα πρώτα λεπτά με τα σφυρίγματα του έδειξε στους Πειραιώτες ότι το Champions League δεν είναι Σούπερ Λίγδα να κάνουν οι διαιτητές τα στραβά μάτια σε καλομαθημένα κωλόπαιδα τύπου Μανωλά,Holebas κ.α. μόνο και μόνο επειδή φοράνε ερυθρόλευκα! Βέβαια και πάλι το αχτύπητο δίδυμο της ΔΤ (μάλλον καλύτερο θα ήταν το ΡΤ="ΡουφιανοΤηλεόραση") προσπάθησε να πείσει τον κόσμο ότι "σφάξαν τον Ολυμπιακό" αλλά δε βαριέσαι... Μόνος διασωθέντας και από τις δύο ομάδες ο παικταράς Dominguez που από την αρχή πίστευα ότι θα είναι καλύτερος του Saviola... Από εκεί και πέρα ξεχώρισαν Van Persie (που αν ξανακάνει χατ-τρικ στη ζωή του εγώ θα βγάλω τον κώλο μου για avatar στο insomnia) και οι εξίσου αστείοι Perez και Valdez (που πας ρε Παραγουάη με δαύτους)...ειδικά ο δεύτερος στον Αιγινιακό θα δυσκολευόταν πολύ να πάρει φανέλα βασικού απ'τον Κουτσοσπύρο! Συνοψίζοντας,καλό το πυροτεχνηματάκι σας για φέτος αλλά κάπου εδώ ήρθε η ώρα να ξαναπιάσετε τα εγχώρια πόστα και να δείξετε την ανωτερότητα σας κατακτώντας το double επάξια απέναντι στα χωριά και τα παραρτήματα! Τα ξαναλέμε στο επόμενο πυροτέχνημα σε 4-5 χρόνια (αν παίζουν ακόμη Ελληνικές ομάδες στα κύπελλα Ευρώπης ως τότε)... Υ.Γ.1 Εκτός απ'την πρόκριση σας,η έλλειψη CF μου στέρησε κι εμένα ένα κατοστάρικο για το ακριβές σκορ!Nevermind! Υ.Γ.2 Με CB τα τσουβάλια Rio Ferdinand και Jones αυτός ο θίασος θα μαζέψει πολλά τεμάχια στην επόμενη φάση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Πρεπει να εχετε τσακωθει με την λογικη μερικοι παντως Εκτος αν βλεπατε αλλο παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Πέρα από την πίκρα, την καζούρα και τα όποια τρολαρίσματα, θεωρώ εμετό το παρακάτω ΠΙΚΡΑ- ΤΙΜΗ Βάλε πίκρα ΚΑΙ τιμή, βάλε ΤΙΜΗ, ΠΙΚΡΑ (με ανάποδη σειρά δηλαδή), αλλά όχι , ΠΙΚΡΑ ΤΙΜΗ. Και γίνεται από την εφημερίδα που βάσει τίτλου, απευθύνεται σε γαύρους, όχι ολυμπιακούς. Ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται, ή δυστυχώς -και αυτό φοβάμαι, ξέρουν πολύ καλά. Και όποιος κατάλαβε , κατάλαβε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Έγραψε "Πίκρα, τιμή" η φυλλάδα; Άρα μιλάμε ή για χαζούς ή για άκρως επικίνδυνους ανθρώπους. Ή και τα δυο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Η πλάκα είναι ότι όλα τα ποστς θα πήγαιναν άκυρα αν είχε σταθει ελαφρώς πιο τυχερός σε κάποιες φάσεις ο ΟΣΦΠ. Αντί να επικροτείτε την προσπάθεια παιχτών απέναντι σε ανώτερο αντίπαλο (ναι ακόμα και αυτη η μέτρια για τα δεδομένα της MU είναι καλύτερη ποιοτικά, πως να το κάνουμε), κάθεστε και βγάζετε νεύρα. Δεν ήταν για 3-0 αυτό το ματς, αλλά μπάλα είναι. Περι διαιτησίας τα ίδια πάνω-κάτω αντιμετωπίζουν και οι μικρομεσαίες της Αγγλίας όταν παίζουν εκεί. Δεν είναι κάτι τρελό. Τις κάρτες που δεν βγαίνουν στον "μεγαλο", τα ανάποδα πλάγια-κόρνερ καθώς και την ευκολία στα (υπαρκτά ωστόσο) πέναλτι την έχει ο ΟΣΦΠ απέναντι σε αντίστοιχες μικρομεσαίες της Ελλάδας. Αλλά κάπου θα χρειαστει να κράξουν τα ΜΜΕ και ορισμένοι οπαδοί γιατί δε γίνεται αλλιως. Πολύ καλή πορεία, κάποια ματς θα τα θυμόμαστε για χρόνια (δεν νικάς MU κάθε μέρα), καθώς και όσους ξεχώρισαν στα ευρωπαϊκά ματς (Ρομπερτο, Σαλίνο, Μανιάτης, Μήτρογλου, Νντιγκά, Τσόρι, Κάμπελ και τα υπόλοιπα παιδια, και φυσικα τον Μίτσελ). Με ΠΑΟΚ στα ημιτελικά πρέπει να δώσουν απαντήσεις παρά την (λογική) απογοήτευση και την κούραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Πέρα από την πίκρα, την καζούρα και τα όποια τρολαρίσματα, θεωρώ εμετό το παρακάτω ΠΙΚΡΑ- ΤΙΜΗ Βάλε πίκρα ΚΑΙ τιμή, βάλε ΤΙΜΗ, ΠΙΚΡΑ (με ανάποδη σειρά δηλαδή), αλλά όχι , ΠΙΚΡΑ ΤΙΜΗ. Και γίνεται από την εφημερίδα που βάσει τίτλου, απευθύνεται σε γαύρους, όχι ολυμπιακούς. Ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται, ή δυστυχώς -και αυτό φοβάμαι, ξέρουν πολύ καλά. Και όποιος κατάλαβε , κατάλαβε. http://www.ad.nl/ad/nl/1037/Champions-League-Europa-League/article/detail/3619128/2014/03/20/Griekse-krant-Lul-uit-Holland-hielp-United.dhtml Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Πάμε κριτική παιχτών. 1. Ρομπέρτο. Ο άνθρωπος ειναι μεγάλος τερματοφύλακας. Του καταλογίζω το κακό στίσημο του τοίχους στο φάουλ, αλλά το οτι κάποιος ειναι σπεσιαλίστας εκτελεστής δε σημαίνει οτι δεν εισαι ταλαντουχος πορτιέρο. Μεγάλη κινηση που τον πήραμε. Εβγαλε και 2 γκολ. 2. Σαλίνο. Δύναμη, πείσμα. Κακός αντικαταστάθηκε. 3. Χολέμπας. Κακιστος, φταίει για το πέναλτι, ανώριμος. 4. Μανωλάς. Ακόμα ένα παιχνίδι ντεφορμέ. Μετριότατος. 5. Μαρκάνο. Πίεζε έκοβε, έκανε ότι μπορούσε. Παιχνίδι που θα έπρεπε να παιξει στα αριστερά. 6. Ντιγκά. Εξαιρετικός. Έκοβε έραβε. 7. Μανιάτης. Ηταν παντου αλλά...ανούσιος. Οκ δεν έχει πάσα, αλλά... 8. Πέρεζ. Φιλότιμος αλλά μέχρι εκεί. Δεν κάνει για Ολυμπιακό 9. Τσόρι. Ο καλυτερος του ματς μετά τον Πέρσι. Ο άνθρωπος ειναι ανωτερος απο Σαβιόλα. Παιχτάρα μεγάλη. 10. Φούστερ. Σωστη η τοποθέτησή του στα άκρα. Έκανε καλη δουλίτσα. Ο γνωστος φιλότιμος Φουστεράκος. 11. Κάμπελ. Ξέρει πολύ μπάλα. Η αγορά του ειναι αναγκαία. Ειναι εξελίξιμος. 12. Λιοντάρι....γατούλα.. 13. Μασάντο. Εκανε προσπάθειες...δεν ηταν κακός. 14. Βέργος. Πήρε λεπτα στα πόδια του. Δε πειράζει. Μιτσελ. -Δεν έχει αίσθηση του φόβου και του στοιχίζει. Αλλά ξέρει σε ποια ομάδα έχει έρθει και τι θέλει ο κόσμος. Επίθεση. Μαρινάκη. Δώσε 15 εκατομμύρια, πάρε 3-4 ποιοτικους παίχτες, κράτα Μιτσελ και εισαι οκ. Εναν σοβαρό επιθετικο, έναν εξτρέμ ακόμα (κράτα Κάμπελ ακομα και δανεικό για ένα χρόνο ακόμα), ένα ΣΟΒΑΡΟ κεντρικό χαφ και ένα αριστερό μπακ. Μπονκ και Χολέμπας δεν μπορουν...Μονο αναπληρωματικοι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Για να το δόυμε αυτό το μεγάλωμα που λες.....τα επόμενα χρόνια.... Εγώ τον Ολυμπιακό τον θέλω πρωταγωνιστή στην Ευρώπη , να περνάει τους ομίλους σχετικά εύκολα , και το μελημά μου να είναι τα προημητελικά . Εκει τον θέλω....Δεν τον θέλω να φοβάται μια Μάντσεστερ , ειδικά αυτή την Μάντσεστερ , να μπαίνει μεσα @@τος , και να κάνει ζημιές. Να βλέπω ΜΠΑΛΑ !!! Να γουστάρω....!!!!! Και πάνω από όλα συνέχεια....η ομάδα να έχει συνέχεια..!!! Όχι Τετάρτη γαμάς 2-0 την Μάντσ και Κυριακή να τρώς 3 απο τον ανύπαρκτο βάζελο... Αρχίζω και πιστεύω δηλαδή ότι ντοπάρονται με χημικά σε συγκεκριμένα παιχνίδια , και μετά , που δεν παίρνουνε ντόπα , σέρνονται. Άλλωστε , δεν είναι τυχαίο ότι σέρνεται τώρα ο Μήτρογλου που πήγε στην Αγγλία.... Προσωπικά πιστεύω ότι παίζει αρκετή ντόπα στον Ολυμπιακο , και πέστε να με φάτε.... ωραια αμα θες να περναει τους ομιλους σχετικα ευκολα πηγαινε και σκασε καμια 50αρια εκατ στην παε καθε χρονο οτι νανε λετε μερικοι εδω μεσα Σήμερα ειναι μια άλλη μέρα που ο καθένας μπορει να δει τα πράγματα με καθαρότερο μάτι. Ούτε εξευτελισμός ούτε αποτυχημένη χρονιά. Νεύρα ήταν και πέρασαν. Τουλάχιστον εγω δε τα ριχνω και στη διαιτησία σαν άλλους Οπως ειπε και η Μαργαριτα, αν μου έλεγαν οτι θα φτάσω στους 16, θα αποκλειστω απ τη Μαντσεστερ και θα πάρω πρωτάθλημα απ τον Νοέμβριο, θα χαιρόμουν. Στεναχωρέθηκα με τον τρόπο που χάσαμε και φυσικά με τα 4 τελευταία παιχνίδια που δηλώνουν πολλά. 1. Άγνοια κινδύνου απο τον Μιτσελ. Είσαι καλός, χρυσός, έκανες την ομάδα να παίζει μπαλάρα, τους έδεσες, αλλά ρε αδελφέ...Αφού βλέπεις οτι δε τραβάει η ομάδα. Παίξε συντηρητικά. Εδω μας εκανε ρομπα ο Αναστασιου με αντεπιθέσεις. 2. Κακή επιθετική γραμμή. Ναι η έλλειψη Μήτρογλου ειναι βασικότατη. Αυτά τα "δε τον αφηνεις να φυγει" κτλ, τα ακουω βερεσέ, όταν Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. Και το λιοντάρι της Παραγουάης που ηρθε ως αντικαταστάτης (μια που καλοι επιθετικοι δεν υπάρχουν τον Γενάρη), ειναι λίγος. 3. Τεράστια κοιλιά. 4 ματς, 8 γκολ παθητικό. Αυτό τα λέει όλα. Αν ο Μίτσελ θέλει να σώσει την εξαιρετική εικόνα που μας άφησε ολη τη χρονιά, θα δωσει το βάρος στο κύπελλο και θα προσπαθήσει να το πάρει αποδεικνύοντας την ανωτερότητα της ομάδας. Αν το χάσει, θα μιλάμε για τεράστια αποτυχία. Νομιζω οτι δε διαφωνει κανεις. Τέλος σε ότι αφορά τη διαιτησία, έπαιξε έδρα. Δεν μας επιρρεάζει αυτό, αλλά έτσι έγινε. Τέλος απο εμένα. ο μιτσελ δεν φταει σε τπτ την ομαδα την εστησε οπως επρεπε τωρα αν νομιζει ο μανιατης ειναι οργανωτης δεν μπορεις να κανεις κατι ουτε κατι για τον χολεβας μπορουσε να κανει ολη η ευρωπη κανει πλακα απο την πλευρα του αλλα δεν εχεις κλτερο να βαλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις