Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά θα τρελαθούμε τελείως εδώ μέσα.Δεν φταίει που δεν έχουμε φορ δεν φταίει που ο στόπερ μας κυλιέται μόνος του κάτω τις περισσότερες φορές δεν φταίει που δεν είχαμε τον σαβιόλα φταίει η πουτ@να η τύχη που δεν βάλαμε ένα γκολ.Μα ποιος να το βάλει Λέμε για το πρώτο ματς όπου το πρώτο γκολ μπήκε από κόντρα και το δεύτερο με σουτ από τα είκοσι μέτρα.Οκ κάθε μέρα θα ναι πασχαλιά.....

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

δεν φταίει που ο στόπερ μας κυλιέται μόνος του κάτω τις περισσότερες φορές

Για τον Μανωλα λες?

Τι κουσουρι ειναι αυτο? Πως το καταφερνει?

Δημοσ.

Με τα αν δεν γινεται τιποτα. Ποιος να βαλει γκολ?

ΟΚ μπηκαν στο 1ο παιχνιδι, αλλά χωρις φορ δυσκολευουν τα πραγματα οσον αφορα το γκολ. Εδω χρειαστηκε για να παρετε το πρωταθλημα στον τελευταιο αγωνα με Πανθρακικο να βαλετε 2 μαϊμου γκολ.

Αυτοι που εκαναν τις φασεις αυτοι μπορουσαν να ειχαν βαλει κ τα γκολ που απλα δεν ηρθαν

Με τετοια στατιστικα δεν τελειωνει το παιχνιδι 3-0 για κανενα λογο

Ο Βαλντεζ ειναι τραγικος πλεον. Ο Σαβιολα γιατι δεν επαιξε?

Τον Μητρογλου γιατι να τον πουλησει? Τετοια απιστευτη φορμα που ειχε δεν τον πουλας.

Δεν τον θεωρω τραγικο προσωπικα , απλα ξερω τι μπορει να κανει κ τι οχι σε αντιθεση με αλλους που περιμενουν να περασει 2 παιχτες η να κανει σουτ απο τα 30 μετρα κ να το παιζει Μητρογλου . Ο Σαβιολα ηταν ανετοιμος/τραυματιας

Τον Μητρογλου τον πουλησε γιατι του δινανε 15 ζεστα . Δεν γινοταν σε καμια περιπτωση να μην τον πουλησει

Σε καμια φορμα δεν ηταν

Ειχε τραυματιστει κ ακομα δεν ειναι ετοιμος . Εχει παιξει 20 λεπτα αλλαγη στη Φουλαμ κ 1 ματς με τις ρεζερβες . 

Δημοσ.

Ε ναι ρε συ το μεγάλο ταλέντο.Αν ήταν ο Μέλμπεργκ ακόμα στον Ολυμπιακό μπορεί και να του ριχνε τρεις φάπες σε κάθε προπόνηση μέχρι να στρώσει!

Δημοσ.

Αυτοι που εκαναν τις φασεις αυτοι μπορουσαν να ειχαν βαλει κ τα γκολ που απλα δεν ηρθαν

Μα αλλη η ικανοτητα ενος φορ στο γκολ αλλη των μη-φορ. Οποτε δεν ισχυει αυτο που λες.

Αλλιως θα παιζανε μεσοι μπροστα στην επιθεση μιας και ξερουνε συνηθως καλυτερη μπαλα.

Αλλά το θεμα της ευχερειας του σκοραρισματος(του γκολ) ειναι ατιμο πραγμα. 

Τον Μητρογλου τον πουλησε γιατι του δινανε 15 ζεστα . Δεν γινοταν σε καμια περιπτωση να μην τον πουλησει

Και τι σε νοιαζει εσενα πόσα πηρε? Εσυ την τσεπη του Μαρινακη υποστηριζεις ή τον Ολυμπιακο?

Δημοσ.

Μα αλλη η ικανοτητα ενος φορ στο γκολ αλλη των μη-φορ. Οποτε δεν ισχυει αυτο που λες.

Αλλιως θα παιζανε μεσοι μπροστα στην επιθεση μιας και ξερουνε συνηθως καλυτερη μπαλα.

Αλλά το θεμα της ευχερειας του σκοραρισματος(του γκολ) ειναι ατιμο πραγμα. 

Και τι σε νοιαζει εσενα πόσα πηρε? Εσυ την τσεπη του Μαρινακη υποστηριζεις ή τον Ολυμπιακο?

Δεν διαφωνουμε αλλα καλλιστα μπορουσαν να ειχαν μπει τα γκολ , μια χαρα ισχυει αυτο που λεω

Με χιλιους 2 τροπους μπορει να μπει το γκολ

Τον Ολυμπιακο υποστηριζω για αυτο κ θεωρω οτι την τοτε χρονικη στιγμη δεν γινοταν να μην πουληθει με 15 εκατομυρια , ενω ειναι τραυματισμενος . Κ επειδη ο Μητρογλου ειναι μυστηριο τρενο μπορουσε καλλιστα να στραβωσει που δεν πηρε μεταγραφη στην Πρεμιερσιπ κ μετα να μην κανει τιποτα . Η απλα να μην παιξει τιποτα μετα τον τραυματισμο . Εν παση περιπτωσει δεν ειναι εκει το θεμα

Δημοσ.

Τι 51% κατοχη ρε? Τι μου το αναφερετε συνεχεια αυτο λες και ειχε την κατοχη ο Ολυμπιακος? 51% κατοχη ειναι 50-50 :-)

Όταν το  80 -20 και τα σπόρια δικά μας είναι ισονομία, το 51% είναι κατοχή...

Δημοσ.

όταν η λογική πάει περίπατο τι να πεις.Ωραίος ο χοντρός που εκτός των γνωστών τραμπουκισμών του(το έγραψα πέρυσι αυτό βαριέμαι να ψάξω να βρω το post) τρολάρει και τους φιλάθλους και μάλιστα του περνάει κιόλας..Τι να πω.Ακόμα και να περνάγαμε σήμερα άτομα σε στυλ Μαρινάκη  ψωμιάδη καπετάνιου και σία όχι ομάδα δεν έπρεπε να διοικούν αλλά έπρεπε να είναι μέσα από καιρό στην ψειρού.

Δημοσ.

Με τετοια στατιστικα δεν τελειωνει το παιχνιδι 3-0 για κανενα λογο

Δεν τον θεωρω τραγικο προσωπικα , απλα ξερω τι μπορει να κανει κ τι οχι σε αντιθεση με αλλους που περιμενουν να περασει 2 παιχτες η να κανει σουτ απο τα 30 μετρα κ να το παιζει Μητρογλου . Ο Σαβιολα ηταν ανετοιμος/τραυματιας

Σε καμια φορμα δεν ηταν

Ειχε τραυματιστει κ ακομα δεν ειναι ετοιμος . Εχει παιξει 20 λεπτα αλλαγη στη Φουλαμ κ 1 ματς με τις ρεζερβες . 

Ποιος σοβαρός πρόεδρος θα πουλούσε τον Μήτρογλου πάνω στις καύλες του?

Εκτός αν ήσουνα ο Παναιτωλικός , και σου δίνανε 15 ζεστά , φυσικά και θα τα έπαιρνες...

Αυτό λέμε , ότι ο Μαρινάκης λειτούργησε σαν να είναι ο Ολυμπιακός μαγαζάκι , σαν να είναι Παναιτωλικός που δίνει το

ταλέντο στην μεγάλη ομάδα για να τα τσεπώσει...

Όχι , έτσι είσαι Ψαρωκώσταινα , ΔΕΝ  είσαι Ολυμπιακος.....

Δυστυχώς , ότι πρόεδροι περάσανε , πέρνανε ονόματα μόνο για να πουλήσουνε φανέλες....

Δεν παίορνανε ταλεντάκια για να τα αναπτύξουνε , πέρνανε πρώην μεγάλα ονόματα για να καυλώνουνε

κολλημέοι γαύροι και να πέρνουνε φανέλες απο το eshop.

Να μην ξεχνάμε και τι πάγκο είχε φάει στα προηγούμενα χρόνια ο Μήτρογλου , και βάζανε 11άδα τα παλτά , και ο Μήτρογλου έμπαινε στο 78' αλλαγή...έπρεπε να παίξουνε τα "ονόματα" , και τα @@ μου κουνήθηκαν....

Ο Μαρινάκης ακολουθεί τα χνάρια του Σωκράτη , άλλωστε αυτόν τον νοιάζει μόνο το κέρδος , στα @@ του η ομάδα.

Λεφτά απο την ΟΥΕΦΑ θα πάρει....

Τι χρήματα παίρνει ο Ολυμπιακός από το Champions League

Λεφτά απο εισητήρια θα πάρει......

Λεφτά απο φανέλες θα πάρει.......

Για αυτό ΔΕΝ προκείται να πάει μπροστά το Ελληνικό ποδόσφαιρο ποτέ...

Αλλά ο Ολυμπιακός κόσμος είναι διψασμένος απο Ευρωπαικές διακρίσεις....Θέλουμε μεγάλη ομάδα..

Δημοσ.

Eρχεται εξωπραγματικη προταση οταν ενας παιχτης ειναι στο peak της αποδοσης του κ ειναι τραυματιας ενω εισαι αντιπαλος με την Μαντσεστερ στο CL

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην τον δωσει 

Επι Μαρινακη ο Ολυμπιακος εχει μεγαλωσει ειτε το θελουν καποιοι ειτε οχι

Σε πηγε ενα βημα απο τους 8 του CL ενω ησουν τεταρτος επι Κοκκαλη κ με χρεη

Κραξτε οσο θελετε κ κλειστε τα ματια σας , προβλημα σας

Δημοσ.

Eρχεται εξωπραγματικη προταση οταν ενας παιχτης ειναι στο peak της αποδοσης του κ ειναι τραυματιας ενω εισαι αντιπαλος με την Μαντσεστερ στο CL

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην τον δωσει 

Επι Μαρινακη ο Ολυμπιακος εχει μεγαλωσει ειτε το θελουν καποιοι ειτε οχι

Σε πηγε ενα βημα απο τους 8 του CL ενω ησουν τεταρτος επι Κοκκαλη κ με χρεη

Κραξτε οσο θελετε κ κλειστε τα ματια σας , προβλημα σας

Για να το δόυμε αυτό το μεγάλωμα που λες.....τα επόμενα χρόνια....

Εγώ τον Ολυμπιακό τον θέλω πρωταγωνιστή στην Ευρώπη , να περνάει τους ομίλους σχετικά εύκολα , και το μελημά μου να είναι τα προημητελικά .

Εκει τον θέλω....Δεν τον θέλω να φοβάται μια Μάντσεστερ  , ειδικά αυτή την Μάντσεστερ , να μπαίνει μεσα @@τος , και να κάνει ζημιές.

Να βλέπω ΜΠΑΛΑ !!! Να γουστάρω....!!!!!

Και πάνω από όλα συνέχεια....η ομάδα να έχει συνέχεια..!!! Όχι Τετάρτη γαμάς 2-0 την Μάντσ και Κυριακή να τρώς 3 απο τον ανύπαρκτο βάζελο...

Αρχίζω και πιστεύω δηλαδή ότι ντοπάρονται με χημικά σε συγκεκριμένα παιχνίδια , και μετά , που δεν παίρνουνε ντόπα , σέρνονται.

Άλλωστε , δεν είναι τυχαίο ότι σέρνεται τώρα ο Μήτρογλου που πήγε στην Αγγλία....

Προσωπικά πιστεύω ότι παίζει αρκετή ντόπα στον Ολυμπιακο , και πέστε να με φάτε....

Δημοσ.

O πιστολέρο έπαιρνε ντόπα στον Ατρόμητο και στον Πανιώνιο? Για να ξέρουμε τι λεμε. Ένας φοβερός παίχτης ψυχολογίας είναι με απίστευτο ταλέντο, που δυστυχώς χρόνια είχε λάθος manager, να τον προσέξουν να παίζει βασικός( εδώ ο Μανιάτης με το έτσι θέλω αρχηγος αναντικατάστατος του Ολυμπιακου!!! Ημαρτον)...Κρίμα γιατι αν έμενε στον Ολυμπιακό Βαζέλια Παοκια και Μαντσεστερ δεν θα παίρνανε τις χαρές που πήρανε. Με αυτό το σκεπτικό και εκ του αποτελέσματος, η μεταγραφή του ήταν ΑΠΟΤΥΧΙΑ για τον ίδιο τον παίκτη και εμάς τους Ολυμπιακούς. Τέτοιους παίχτες θέλω να τους βλέπω στην ομάδα μου και όχι σε άλλες...

Δημοσ.

ΤΡΑΓΙΚΗ Μαντσεστερ Γιουναιτεντ. ΤΡΑΓΙΚΗ. Εκτός του οτι οπισθοχωρησαν μετα το 3-0, στο τελος κρατουσαν την μπαλα για να περασει ο χρονος. Απιστευτα τραγικη εχει γινει.

το ιδιο θα εκανε και ο ολυμπιακος φιλε μου και ακομα χειροτερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...