Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Πρεπει να εισαι ο μονος που μιλας για 50/50 παντως κ να το υπερασπιζεσαι κ σθεναρα 

Μπα οι περισσοτεροι αυτο λενε. Λιγοι μιλανε για αδικια και ολοι παντως ειναι Ολυμπιακοι οποτε υποκειμενικοι δια ορισμου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακριβως. Παιζοντας τον Ολυμπιακο 50-50(και οχι 80-20 οπως συνηθισες) σε κανει να νιωθεις αδικημενος. Οπως ακριβως νιωθουμε δηλαδη ολοι οι υπολοιποι οταν μας παιζει 80-20 κατα ο Ολυμπιακος. Γινομαστε ενα με αυτον τον τροπο! Η ΟΥΕΦΑ μας φερνει κοντα!!

50-50 το ειδες εσυ ?

οκ

Α! Μπραβο

Εγω ΠΑΟΚ, Μπαρτσελονα και Μαντσεστερ Γιουναιτεντ ειμαι. Οποτε δεν παιζω στο καναπεου. Θα ειμαι στην κληρωση εις διπλουν.

Α! Μπραβο παλικαριμ μου εδωσες μια ιδεα θα ειμαι με την ομαδα που βαζει τα περισσοτερα γκολ!!!!  :P

Μια διαιτησια δεν κρινεται εξολοκληρου στο πειθαρχικο κομματι και αδικως κραζετε οι φιλοι του οσφπ. Η ασυλια των σεντερ μπακ σας στο πρωταθλημα σας δεν υπαρχει στο Cl.Μενει να βγει ο σαββας να το επιβεβαιωσει.

Οχι απλα δεν ηταν κακη, μια χαρα σταθηκαμε στο υψος μας. Ο γερο γκιγκς βγηκε κι ειπε οτι ο ντε χεα τους κρατησε στο ματς και ηταν ο καλυτερος τους παιχτης.

Οπως λιγα χρονια πριν μας αποθεωνε ο κασιγιας.

Ο Γκιγκς ήταν καταλυτικός σήμερα. Πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό την εμφάνιση της MU.

• Like 1

Πρεπει να εισαι ο μονος που μιλας για 50/50 παντως κ να το υπερασπιζεσαι κ σθεναρα 

Eλα να σε παω καροτσακι πριν βγεις τετ α τετ και στο τελος να σου δωσω και μια σπρωξια με χερια νυχια ποδια μαζι και αμα δε ζητησεις πεναλτι θα σου σφιξω το χερι.

Τερμα , ήτανε λάθος η πώληση του Μήτρογλου......

Ο ολυμπιακος , επιθετικά ΔΕΝ υπήρχε , και ας έκανε ευκαιρίες....

Σε μια ανύπαρκτη , αμυντικα , Μάντσεστερ , δεν είχαμε παίχτη να τους ταλαιπωρήσει......

Τραγικά λάθη απο την διοίκηση , με τον μαλακα τον χοντρέλα απλά να τσεπώνει λεφτά...

Γιαυτό ποτέ δεν πάμε μπροστά , παίρνει τα παλτα, πρώην καλους παίχτες που συμπληρώνουν ένσημα ,

και δεν κοιτάει να στήσει μια μεγάλη ομάδα με ταλέντα και καυλωμένα ταλεντάκια....

• Like 3

Eλα να σε παω καροτσακι πριν βγεις τετ α τετ και στο τελος να σου δωσω και μια σπρωξια με χερια νυχια ποδια μαζι και αμα δε ζητησεις πεναλτι θα σου σφιξω το χερι.

Σε ποιο ματς εγινε αυτο?

Εγω ΠΑΟΚ, Μπαρτσελονα και Μαντσεστερ Γιουναιτεντ ειμαι. Οποτε δεν παιζω στο καναπεου. Θα ειμαι στην κληρωση εις διπλουν.

Καλα αν ειναι ετσι και εγω ειμαι μπαγερν παω για 2 συνεχομενα ευρωπαικα :P

Τερμα , ήτανε λάθος η πώληση του Μήτρογλου......

Ο ολυμπιακος , επιθετικά ΔΕΝ υπήρχε , και ας έκανε ευκαιρίες....

Σε μια ανύπαρκτη , αμυντικα , Μάντσεστερ , δεν είχαμε παίχτη να τους ταλαιπωρήσει......

Τραγικά λάθη απο την διοίκηση , με τον μαλακα τον χοντρέλα απλά να τσεπώνει λεφτά...

Γιαυτό ποτέ δεν πάμε μπροστά , παίρνει τα παλτα, πρώην καλους παίχτες που συμπληρώνουν ένσημα ,

και δεν κοιτάει να στήσει μια μεγάλη ομάδα με ταλέντα και καυλωμένα ταλεντάκια....

Ο πιο λογικος φιλαθλος.

Α! Μπραβο

Α! Μπραβο παλικαριμ μου εδωσες μια ιδεα θα ειμαι με την ομαδα που βαζει τα περισσοτερα γκολ!!!!  :P

Απο το 1980 ειμαι Μαντσεστερ και Μπαρτσελονα (και απο 4ων ετων(1972) ΠΑΟΚ) οποτε ακυρο αυτο που λες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...