Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Σιγα ρε αραξε!

Αμα σου λεγανε στην αρχη της σεζον οτι θα παρεις πρωταθλημα απ τα χριστουγεννα, θα περασεις στους 16 & θ αποκλειστεις απ τη γιουναιτεντ, θα λεγες οτι θα ναι ασχημα δηλαδη?

Ημαρτον μην αρχισει η μιρλα κι η καταστροφολογια.

Εγω ειδα την ομαδα μου να ναι καλυτερη της γιουναιτεντ σ αυτο το ζευγαρι. Χασαμε τη προκριση για ενα γκολ, παιζοντας στο ολντ τραφορντ μ εναν τυπο που σφυριξε εδρα, τη γιουναιτεντ να παιζει ταμπουρι μιση ωρα και να κανει καθυστερησεις στα κορνερ. Και χωρις ολαιταν και σαβιολα.

Η μεγαλη ομαδα στο γηπεδο ηταν ο ολυμπιακος και μονο περηφανεια μπορει να νιωσει κανεις.

Και ενα δακρυ συγκινησης κυλαει στο προσωπο μας....

• Like 10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αληθεια στο Β ημιχρονο, περα απο εκεινη την ευκαιρια του Τσορι που ηταν απο καραμπολα και εν τελει απο πολυ δυσκολη θεση για να μπει γκολ, θυμηστε μου ποια αλλη ευκαιρια κανατε, εσεις που θεωρειτε οτι το 3-0 δεν ειναι δικαιο σκορ. Επειδη ο αστειος Μογιες σας εδωσε κατοχη μπαλας για να διαχειριστει το καφενειο του οσο καλυτερα γινοταν (και εν τελει τα καταφερε), δε σημαινει οτι υπηρχε λογος να βαλετε γκολ. Μιση ευκαιρια σε ενα ημιχρονο στο οποιο κυνηγας το γκολ επειδη ειναι 3-0, δεν μου δειχνει ομαδα που διεκδικει προκριση.

Δεν πειραζει, ζησατε κι εσεις το ονειρο του 2-0, των δηλωσεων του "φλωρακου Φαν Περσι" μετα το 2-0 κλπ.

Θέλω να μου απαντήσει κάποιος pls..... Τώρα που αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από την ManU θα συνεχίσει να είναι το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού η μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού ? Για να ξέρω τι θα λέω στα παιδιά μου.....

• Like 2

Παντως ρε παιδια , το πιστευω ακράδαντα , ότι αν είχαμε Μήτρογλου , σήμερα θα το είχε σκάσει το γκολάκι....!!

Μεγάλη μαλακία που τον δώσαμε πριν τελειώσει η σεζον....

Ο Ολυμπιακος , φάνηκε και με τον Βάζελο , νταξ στο 1ο με Μαντσεστερ ευτυχώς βρήκε λύσεις , αλλά λείπει ένας καλός κυνηγός.

Ο μητρογκολ , παιζει πολύ περιοχή , και ταλαιπωρεί πολύ τον αμυντικό.

Και φυσικά αν πάρει μπάλα σωστα , θα το καρφώσει.

Το περίμενα ότι δεν θα περάσουμε ..... πρέπει να ξεπεράσουμε σαν Ολυμπιακος τα κόμπλεξ κατωτερότητας που έχουμε....!!

Πρέπει , ακόμα και η μικτή κόσμου να είναι , να τους κοιτάμε στα μάτια , και να τους παίζουμε με @@..

Έχουμε καλή αμυνα , ομολογουμένως....έχουμε καλό κέντρο ( Μασδο , Τσόρι , Περεζ..)

Και για να αντικαταστήσουμε τον Μητρογλα , πήραμε ποιον??????? Τον γέρο τον Βαλντέζ !!!!! Τι να πω και τι να σχολιάσω.....!!

Τραγικά λάθη απο διοίκηση , που φυσικά σκέφτεται μόνο την τσέπη της και τα 7 μύρια που έβαλε στην τσέπη με την πώληση στην Φούλαμ.....

Για να είσαι μεγάλη ευρωπαική ομάδα , πρέπει όλοι , απο πρόεδρο , προπονητή , παίχτες , μέχρι τον τελευταίο οπαδό να παίζουνε σωστα !!

ΑΥΤΑ....

• Like 1

Λοιπόν όσοι πουλάνε παραμύθια για διαιτησίες ας μας πουν πόσο έχει αποδυναμωθεί η ομάδα σε σχέση με τον πρώτο γύρο έτσι μόνο θα βγάλουμε άκρη τι φταίει.Έφυγε ο μήτρογλου ήρθε ο παλτέζ.Τα κλασε και ο ολαιτάν και έδεσε το γλυκό.Επίσης δεν έχουμε το μεγάλο στόπερ για να καθαρίσει όχι όλες αλλά μία κάθετη ρε αδερφέ!Στα χαφ εκτός του Εντιγκά όλοι οι άλλοι είναι απλώς τρεχαντήρια.Αν ξέρουν αυτοί από μπάλα εγώ είμαι αστροναύτης

Πανέξυπνη Μ.Γ.

Χειρίστηκε το παιχνίδι εξαιρετικά είχε τη τύχη με το μέρος της και στο τέλος έπαυσαν πίσω.

Οταν τρως 3 γκολ δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Διασυρμός ειναι.

Τα ξέραμε και τα λέγαμε. Ο φετινός Ολυμπιακός μονο το χειρότερο του εαυτό είχε να φοβηθεί. Εσκασε στη χειρότερη φάση.

Αυτα παθαινεις οταν παιρνεις Βαλντεζ στην θεση του Μιτρογλου, οκ δεν λεω να παρεις ιδιο αλλα ενα σοβαρο φορ.

Αυτα που επιασε σημερα ο degea αν ειχαμε ενα σοβαρο φορ θα βαζαμε ενα γκολ τουλαχιστον.

Aρχισαμε τωρα με τον Μητρογλου , τον Βαλντεζ κ τα ΑΝ 

Κι αν ειχε μπει το γκολ στο 1-0 θα ειχε τελειωσει το ματς κ τωρα δεν θα θυμοσασταν καν τον Μητρογλου 

Ο Κοσουτιος μιλαει για εξευτελισμο , lel

Με 51% κατοχη μεσα στο Μαντσεστερ κ απο το 60 να εχουν λερωσει το βρακι τους δεν υπαρχει εξευτελισμος

Αληθεια στο Β ημιχρονο, περα απο εκεινη την ευκαιρια του Τσορι που ηταν απο καραμπολα και εν τελει απο πολυ δυσκολη θεση για να μπει γκολ, θυμηστε μου ποια αλλη ευκαιρια κανατε, εσεις που θεωρειτε οτι το 3-0 δεν ειναι δικαιο σκορ.

Ε πως? 30 φορες αυξησε σε υψιστο βαθμο τα ντεσιμπελ της φωνης(λες και ο Ολυμπιακος ηταν ενα βημα πριν το γκολ, λες και ηθελε να το θεωρησουμε μεγαλη καταγεγραμμενη ευκαιρια του Ολυμπιακου) του ο σχολιαστης της ΔΤ καθε φορα που παικτης του Ολυμπιακου σκεφτοταν να κανει σεντρα απο 5-20 μετρα μακρυα απο την μεγαλη περιοχη.

Α ξεχασα. Εσυ δεν ειδες τον αγωνα απο την ΔΤ και το εχασες. Ναι και ομως. Κυριολεκτικα το λεω. Παντα μιλαω κυριολεκτικα εξαλλου.

Aρχισαμε τωρα με τον Μητρογλου , τον Βαλντεζ κ τα ΑΝ 

Κι αν ειχε μπει το γκολ στο 1-0 θα ειχε τελειωσει το ματς κ τωρα δεν θα θυμοσασταν καν τον Μητρογλου 

Ο Κοσουτιος μιλαει για εξευτελισμο , lel

Με 51% κατοχη μεσα στο Μαντσεστερ κ απο το 60 να εχουν λερωσει το βρακι τους δεν υπαρχει εξευτελισμος

Πόσα γκολ θέλεις να φας από μία ξεδοντιασμένη Μάντσεστερ για να το θεωρήσεις εξευτελισμό;

Πάντως σοβαρά τώρα είναι τεράστια αποτυχία να έχεις ένα 2-0 υπέρ σου και απέναντι μία ομάδα που την περνάει και ο Ατρόμητος και να αποκλείεσαι ......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...