Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Οχι δεν θεωρω οτι επαιξε Γιουναιτεντ. Εκανε μερικα ασημαντα λαθη(κιτρινες καρτες που χαρισε) εκατερωθεν ομως.

Εσεις σαν Ολυμπιακοι, σας κακοφαινεται το 50-50 το 52-48 ξερω γω, οποτε σας φαινεται για αδικια. Ενω δεν ειναι.

Επισης ειναι πολυ γλυκο συναισθημα να βλεπω Ολυμπιακους να κλαιγονται για την διαιτησια.

Αν το παιχνιδι το ειδες για 50/50 η για 52/48 τοτε κατι κανεις λαθος

Δεν κλαιγεται κανεις διαιτησια , πρωτα φταιει η ομαδα παντα . Οταν καποια πραγματα ομως ειναι στραβα η τουλαχιστον ετσι τα βλεπω εγω θα τα πω

Δημοσ.

ΤΡΑΓΙΚΗ Μαντσεστερ Γιουναιτεντ. ΤΡΑΓΙΚΗ. Εκτός του οτι οπισθοχωρησαν μετα το 3-0, στο τελος κρατουσαν την μπαλα για να περασει ο χρονος. Απιστευτα τραγικη εχει γινει.

• Like 4
Δημοσ.

οι περισσοτεροι παιχτες φανηκαν κατωτεροι,η γιουναιτεντ επαιξε καλυτερα με σχετικο παθος και με μεγαλα ονοματα που μπορουν να γυρισουν τετοια παιχνιδια (οσο σε χαλια φορμα και αν ειναι) και ολα τα αλλα για διαιτησια κτλ ειναι απλα αστεια

Δημοσ.

Περιμένω και αποκλεισμό τώρα στο κύπελλο να παει όλη η χρονια χάλια.

Ουσιαστικά έγινε αληθινός ο χειρότερος εφιάλτης. Ολη η χρονια πήγε χαμένη σε 3 παιχνίδια.

Και εκεί που είδαμε 6 μυρια για τέρμα...

Δημοσ.

Αν το παιχνιδι το ειδες για 50/50 η για 52/48 τοτε κατι κανεις λαθος

Δεν κλαιγεται κανεις διαιτησια , πρωτα φταιει η ομαδα παντα . Οταν καποια πραγματα ομως ειναι στραβα η τουλαχιστον ετσι τα βλεπω εγω θα τα πω

Ε εσυ πες πως τα βλεπεις.

Και εγω σου λεω οτι εχω δικιο εγω και ηταν 50-50 η διαιτησια καθαροτατα.

• Like 1
Δημοσ.

και 50-50 να μην ηταν παντα οι μεγαλες ομαδες θα παιρνουν καποια σφυριγματα,αυτο ειναι το ποδοσφαιρο,αλλα να μιλαμε σημερα για διαιτησια ειναι αστειο

Δημοσ.

ρε πανω στον de gea ηταν ακομα και η διπλη του απεκρουση το σουτ του τσορι ητσν ενα μετρο μακρυα απο εκει που πηγαινε ηταν ο τερματοφυλακας

τωρα παλι ο holebas μας γαμισε οχι οτι εχουμε κλτερο να βαλουμε και ας πει καποιος στον μανιατη οτι μονο για να τρεχει και να μαρκαρει ειναι καλος και ας σταματησει να προσπαθει να οργανωσει

Δημοσ.

Ε εσυ πες πως τα βλεπεις.

Και εγω σου λεω οτι εχω δικιο εγω και ηταν 50-50 η διαιτησια καθαροτατα.

Ε εγω δεν το βλεπω ετσι ρε αδερφε , θεωρω οτι στο πρωτο την εσπρωξε κ της εδινε οτι αμφισβητουμενο υπηρχε . Ταυτογχρονα στο δευτερο  εδινε τα ακριβως ιδια σφυριγματα που δεν εδινε στο πρωτο

Συμφωνουμε οτι διαφωνουμε

Δεν θεωρω οτι φταιει η διαιτησια για το 3-0 ομως , δεν εχω σπουδασει σχολη Αλαφουζου . 

Δημοσ.

Πανέξυπνη Μ.Γ.

Χειρίστηκε το παιχνίδι εξαιρετικά είχε τη τύχη με το μέρος της και στο τέλος έπαυσαν πίσω.

Οταν τρως 3 γκολ δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Διασυρμός ειναι.

Τα ξέραμε και τα λέγαμε. Ο φετινός Ολυμπιακός μονο το χειρότερο του εαυτό είχε να φοβηθεί. Εσκασε στη χειρότερη φάση.

Δημοσ.

Οταν πας να παιξεις στο Μαντσεστερ κ εχεις 50% κατοχη με τοσες ευκαιριες μπορεις να ξαναγραψεις

Μην γινεσαι σαλιγκαρος 

Δεν ηταν για 3-0 το παιχνιδι 

Αφου εληξε 3-0 προφανως και ηταν για 3-0. :-)

Δημοσ.

Περιμένω και αποκλεισμό τώρα στο κύπελλο να παει όλη η χρονια χάλια.

Ουσιαστικά έγινε αληθινός ο χειρότερος εφιάλτης. Ολη η χρονια πήγε χαμένη σε 3 παιχνίδια.

Και εκεί που είδαμε 6 μυρια για τέρμα...

Σιγα ρε αραξε!

Αμα σου λεγανε στην αρχη της σεζον οτι θα παρεις πρωταθλημα απ τα χριστουγεννα, θα περασεις στους 16 & θ αποκλειστεις απ τη γιουναιτεντ, θα λεγες οτι θα ναι ασχημα δηλαδη?

Ημαρτον μην αρχισει η μιρλα κι η καταστροφολογια.

Εγω ειδα την ομαδα μου να ναι καλυτερη της γιουναιτεντ σ αυτο το ζευγαρι. Χασαμε τη προκριση για ενα γκολ, παιζοντας στο ολντ τραφορντ μ εναν τυπο που σφυριξε εδρα, τη γιουναιτεντ να παιζει ταμπουρι μιση ωρα και να κανει καθυστερησεις στα κορνερ. Και χωρις ολαιταν και σαβιολα.

Η μεγαλη ομαδα στο γηπεδο ηταν ο ολυμπιακος και μονο περηφανεια μπορει να νιωσει κανεις.

Μενει μια πικρα γιατι μπορουσαμε να περασουμε αλλα δε χαλασε κι ο κοσμος.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...