Cossutius. Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ελα ελα ασε τον παπα. Αφου ξερουμε οτι εχεις ελπιδες μεσα σου και θελεις να το παιξεις απαισιοδοξος γουρι.... Ειμαι απαισιόδοξος από τότε που φάγαμε 3 γκολ απο εσάς. Οταν βλέπεις το χειρότερο, ξέρει τι να περιμενεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Έχω και εγώ την εντύπωση ότι η σεμνή τελετή έληξε.Του χρόνου καλύτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THEMACHINE Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 4 απο αυτη την μαντσεστερ οχι δεν το περιμενω. Πιστευα πριν τον αγωνα οτι θα περασουμε αλλα απο οτι φαινεται εχει ηδη βγει ηδη η αποφαση Ποια απόφαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ειμαι απαισιόδοξος από τότε που φάγαμε 3 γκολ απο εσάς. Οταν βλέπεις το χειρότερο, ξέρει τι να περιμενεις. Πότε εριξε ο ΠΑΟΚ 3 γκολ τελευταια φορα στον Ολυμπιακο? Θα εχει αρκετα χρονια για να μην μπορω να το θυμηθω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Πότε εριξε ο ΠΑΟΚ 3 γκολ τελευταια φορα στον Ολυμπιακο? Θα εχει αρκετα χρονια για να μην μπορω να το θυμηθω. Α ναι Παοκτζης εισαι. Και εκει η διαχείριση ηταν κάκιστη απο εμάς. Χάσαμε παιχνιδι που σε άλλη περιπτωση θα μπορουσαμε να πάρουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 αναστησαμε τον φαν περσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ηταν κι αυτο φαουλ , δεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μετράτε! Πλέον έρχονται εφιάλτες παλιοί στο μυαλό μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ελα ενταξει ηταν του ματς να επιτρεψουν καποιοι στον ολυμπιακο να περασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 3η καρτα που δεν παιρνει ο Βαλεντσια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!(χιχιχι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Robin Van Persie... Δεν πειράζει ομαδάρα μου...μας έκανες κ πάλι υπερήφανους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Το ματσάκι ειναι ο ορισμός της γκαντεμιάς. Οσο τυχη ειχαμε στο πρωτο άλλο τοσο ατυχία εδω. Οτι κάνουν μπαινει...οτι κάνουμε εμεις έχουν απο μηχανης Θεό να το σωζει...Τι να πεις? Έλα μπήκε το λιοντάρι της Παραγουάης να μας σώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 ναι ριξτε το στην τυχη και στον διατητη 3 τρωμε και οταν εχουμε την μπαλα κανουμε ολο λαθος μεταβιβασεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ο Ντεχέα έκανε την διπλή απόκρουση της αγωνιστικής τουλάχιστον, σε ένα υπερκαίριο σημείο στο 1ο και ο Γιαννακόπουλος λέει ότι όλες οι μπάλες έχουν πάει πάνω του και δεν έχει κάνει δύσκολη ΑΠΕΚΡΟΥΣΗ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις