Crash_Batic Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 οσο δεν φανταζεσαι.. και την τεταρτη θα ειναι το κερασακι στην τουρτα περνωντας στους 8 ..βεβαια και τελικο να φτασουμε παλι παραγκες και φαντασματα θα βλεπετε Και να πω οτι τα λεει και κανας πιτσιρικας αντε να το καταλαβω..Αλλα να τα λενε ατομα που κοντευουν τα 30 ειναι τραγικο ενω ξερουν μεσα τους την αληθεια..Εδω να μου πεις βγηκε ο αλλος στο ραδιο προχθες πανω απο 60 χρονων και ελεγε οτι αν αποκλειστει ο ολυμπιακος απο τη Μαντσεστερ φταιει ο Παναθηναικος επειδη του εριξε τη ψυχολογια με το 0-3. Σιγουρια βλεπω για τους 8...Για να δουμε. Μεσα μας ξέρουμε οτι και τα 41 είναι πέτσινα, όπως επίσης ξέρουμε ότι και τα 20 τα δικά σας είναι καθαρά. Και με 50 βαθμούς να το πάρουμε, και το CL να σηκώσουμε η καραμέλα δεν αλλάζει : το πρωτάθλημα είναι διορισμενο και το παίρνω με την διαιτησίαΟσο για το cl, είσαι ο μόνος που βλέπει σιγουριά.. Υ.Γ οσο σιγουριά βλέπεις εσυ οτι θα είσαι στον τελικό... Στην Ελλάδα πάντα ε!!!
stamatinho Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Ο Κόκκαλης δεν έχει σχέση με το χοντρό. Τα έλεγε με τρόπο ο μπαγάσας... Δεν περίμενα ό,τι θα το γράψω αυτό ποτέ! Eμ ποιος να του αντισταθει?Ο γαυρογιαννης?Ο 32 χρονια 6 πρωταθληματα?
Pa0ki Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 που εφτιαξε γηπεδο Πώς το έφτιαξε το γήπεδο ξέρεις? Σε ποιόν ανήκει?
thanos77 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Και να πω οτι τα λεει και κανας πιτσιρικας αντε να το καταλαβω..Αλλα να τα λενε ατομα που κοντευουν τα 30 ειναι τραγικο ενω ξερουν μεσα τους την αληθεια.. Εδω να μου πεις βγηκε ο αλλος στο ραδιο προχθες πανω απο 60 χρονων και ελεγε οτι αν αποκλειστει ο ολυμπιακος απο τη Μαντσεστερ φταιει ο Παναθηναικος επειδη του εριξε τη ψυχολογια με το 0-3. Σιγουρια βλεπω για τους 8...Για να δουμε. οταν χανεις το πρωταθλημα με 19 βαθμους διαφορα και βρισκεσαι πισω στην βαθμολογια απο ατρομητο και παοκ δεν μπορεις να μιλας για αδικιες και παραγκες ..εκτος αν πιστευεις πως θα πρεπε να το κατακτησει ο παοκ . κανενας δεν ειναι σιγουρος πως ο ολυμπιακος εχει περασει στους 8 ουτε ειναι το φαβορι ακομα και να νικουσαμε 3-0 ...αλλα η φετινη πορεια της ομαδας μας κανει να ειμαστε σιγουροι οτι θα τα δωσουν ολα
Anorymous Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μεγαλη νικη σημερα της Λιβερπουλ μεσα στο Μαντσεστερ, την τεταρτη παμε να τους τελειωσουμε
Demon13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Πώς το έφτιαξε το γήπεδο ξέρεις? Σε ποιόν ανήκει? Με λεφτά του δημοσίου, σε έκταση του δημοσίου, και θα δώσουν κανα ψίχουλο απ το 2019...λολ Γήπεδο δώρο. Στο δημόσιο ανήκει το γήπεδο(θα το χαρίσουν μετά απο 45 χρόνια κάτι), το θέμα είναι οτι το έχουν σχεδον δωρεάν για 50 χρόνια. Τέτοια ευεργεσία καμια άλλη ομάδα στην Ελλάδα.
margaritagr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Το 15ο κυπελλο βολλευ ειναι στον Πειραια! Οι κουπες ειναι αμετρητες, συνεχιζουμε!!!! 2
washcloud Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Κάνετε κριτική για το σημερινό παιχνίδι? Really? Δεν ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός χωρίς Σπανούλη, Πρίντεζη είναι μία ομάδα επιπέδου Κουμπάν? Βασικά το ξέραμε όλοι, εκτός από τον Wash Υπερβολές (σου) ως συνήθως, και υποτιμάς την ομάδα σου έτσι (..."πιο υποστηρηκτικός" είμαι εγώ μου φαίνεται από εσένα, με τις "γκρίνιες" μου) (...ΚΑΙ την Κούμπαν υποτιμάς επίσης, υπό άλλη βέβαια έννοια. Τεσπα όμως). not... αλλιώς, elaborate γιατί όχι. Είναι ΑΥΤΟΣ ο Μάτζαρης μετά τον τραυματισμό ο παίκτης που μπορούσε να σβήσει κάθε γκάρντ στην Ευρώπη; Στο πρώτο βήμα πλέον τον έχουν όλοι. Πιστεύεις οτι θα καταφέρει ένας τέτοιου τύπου παίκτης, "άμυνας πρώτα", να κάνει ξεπέταγμα; Επιθετικά μιλάμε για έναν παίκτη που προσφέρει μόνο απο στατικό 3π. Ακόμα και ο Σάδα που κοροϊδεουν πολλοί, ένα ρημάδι σούτ μπορεί να το δημιουργήσει μόνος του. Δικαιούτο μια απάντηση κι ένα σχόλιο το ποστ σου. Δεν σε "έγραψα". ...όμως δεν είναι η κατάλληλη φάση για περισσότερα, πέραν του ότι κατά βάση η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να αποδείξω τον "ισχυρισμό μου" (που ναι μεν "χιουμοριστικά" έγραψα ό,τι έγραψα, αλλά είχε και νόημα), ούτε με "αριθμούς" (που ξέρω ότι σ' αρέσουν ιδιαίτερα μάλιστα :ρ), ούτε με άλλες "χειροπιαστά πράγματα". Ας το αφήσουμε λοιπόν στο ότι ο Μάντζαρης, εγώ διαβλέπω να είναι από τους αθλητές που "θα αφήσουν όνομα". Διότι παν' απ' όλα φαίνεται ο χαρακτήρας που έχει. Και τέτοιοι χαρακτήρες, ως επί το πλείστον δεν μένουν στη μετριότητα. Κάτι που από την άλλη μεριά, το προβλέπω για τον Κατσίβελη πχ (...να μείνει "άχρωμος"). Το ΜΕΧΡΙ πού θα φτάσει, δεν το ξέρω. Αλλά όσα δείγματα έχει δώσει το παιδί από μικρός και μέχρι και τώρα, με κάνουν να είμαι σε θέση να πω ότι θα αφήσει πολύ καλό στίγμα. Αρκεί όπως έχω ξαναπεί να δουλέψει την αθλητικότητά του, πρωτίστως. Τα υπόλοιπα ήδη τα κατέχει (μυαλό, πονηριά, τεχνικές κτλκτλ). Το να γίνει "πιο εκφραστικός" επιθετικά (και δεν εννοώ μόνο να σκοράρει), το θεωρώ δεδομένο ότι θα παίξει. Έχω δει έναν "μικρό Διαμαντίδη" σε αυτόν, και όχι κοιτώντας επιφανειακά. ΔΕΝ υποστηρίζω ότι "είναι ίδιος παίκτης", αλλά έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά, σε διάφορους τομείς. Ως τάση. Στο μέλλον τον φαντάζομαι ως συνολική προσφορά στις ομάδες του (σύλλογος και Εθνική) που θα παίζει, "κάτι σαν Καλντερόν για τους Ισπανούς". Και όχι, ας πούμε, "κάτι σαν Γιούλ". Πιο συγκεκριμένος, καταννοητός και "αποδεικτικός", δεν μπορώ (τουλάχιστον στην παρούσα στιγμή) να γίνω. Θα του ευχόμουν επίσης "να μπορέσει να φτάσει σε επίπεδο Παπαλουκά", αλλά αυτό όμως ΔΕΝ νομίζω ότι θα το μπορέσει. Μακάρι να με διαψεύσει φυσικά, και οι προσδοκίες μου να είναι λιγότερες τελικά από την μελλοντική πραγματικότητα. ...Σε καμμία όμως περίπτωση δεν προβλέπω "ένα χαλαρό μέλλον" γι' αυτόν, όπως μάλλον εσύ. Και ακόμη περισσότερο, με την καμμία δεν συμφωνώ με το "τρώει χρόνο απ' τον Κατσίβελη". Ούτε καν για ένα ματς... Αυτά λοιπόν, όχι για να "αποδείξω κάτι", όπως ήδη είπα, αλλά απλώς για να "δηλώσω λίγο πιο επεξηγηματικά τη θέση μου". Τόσο μπόρεσα, τί να κάνω...
Pa0ki Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Με λεφτά του δημοσίου, σε έκταση του δημοσίου, και θα δώσουν κανα ψίχουλο απ το 2019...λολ Γήπεδο δώρο. Στο δημόσιο ανήκει το γήπεδο(θα το χαρίσουν μετά απο 45 χρόνια κάτι), το θέμα είναι οτι το έχουν σχεδον δωρεάν για 50 χρόνια. Τέτοια ευεργεσία καμια άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Σωστός Στο τέλος είσαι λίγο λάθος αφού ο ΘΕΟΣ(σύμφωνα με τη Μαργαρίτα) Κόκκαλης έπιασε κώτσο και το κράτος και τους γαύρους Σε αυτόν το έκαναν δώρο, όχι στον Ολυμπιακό, παε και ερασιτέχνης τον πούλο χο χο χο
thanos77 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 paokara πες μας και εσυ για το γηπεδο δωρο της πυλαιας ? ενταξει να βγαζουμε κομπλεξ αλλλα να κοιταμε πρωτα και την καμπουρα μας
adi32 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Το Καραϊσκάκη, από τότε που σταμάτησε να το χρησιμοποιεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, σάπιζε λόγω αδυναμίας της ΕΟΕ να το συντηρήσει.Ο ΘΡΥΛΟΣ, επί 70 συναπτά έτη πλήρωνε ενοίκιο. Δεν του το δώρησε ούτε του το παραχώρησε, τσάμπα, κανένας δήμαρχος κατοχικός ούτε προσπάθησε να ανταλλάξει κάτι που δεν του ανήκε (Λεωφόρος) με άλλοΔεν του το έχτισε κανένα Δημόσιο (βλ. Πηλαία, Χαριλάου, Καυτατζόγλειο), ούτε απαίτησε να του το χτίσει το Δημόσιο (βλ. ΠΑΟ) Ακόμη, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι η μόνη ΠΑΕ που ξεπλήρωσε τα χρέη της -άτοκα μεν, μέχρι τελευταίας δεκάρας δε- και δεν του τα έσβησε κανένας Βενιζέλος (βλ. ΠΑΟΚ), ούτε έγινε "Νέος Ολυμπιακός", ούτε εισήχθει σε κανένα άρθρο 44 (βλ. ΑΕΚ,). 2
Pa0ki Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 paokara πες μας και εσυ για το γηπεδο δωρο της πυλαιας ? ενταξει να βγαζουμε κομπλεξ αλλλα να κοιταμε πρωτα και την καμπουρα μας Το Καραϊσκάκη, από τότε που σταμάτησε να το χρησιμοποιεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, σάπιζε λόγω αδυναμίας της ΕΟΕ να το συντηρήσει. Ο ΘΡΥΛΟΣ, επί 70 συναπτά έτη πλήρωνε ενοίκιο. Δεν του το δώρησε ούτε του το παραχώρησε, τσάμπα, κανένας δήμαρχος κατοχικός ούτε προσπάθησε να ανταλλάξει κάτι που δεν του ανήκε (Λεωφόρος) με άλλο Δεν του το έχτισε κανένα Δημόσιο (βλ. Πηλαία, Χαριλάου, Καυτατζόγλειο), ούτε απαίτησε να του το χτίσει το Δημόσιο (βλ. ΠΑΟ) Ακόμη, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι η μόνη ΠΑΕ που ξεπλήρωσε τα χρέη της -άτοκα μεν, μέχρι τελευταίας δεκάρας δε- και δεν του τα έσβησε κανένας Βενιζέλος (βλ. ΠΑΟΚ), ούτε έγινε "Νέος Ολυμπιακός", ούτε εισήχθει σε κανένα άρθρο 44 (βλ. ΑΕΚ,). Ρε μάγκες εγώ άλλο πράγμα σχολίασα Το γήπεδο ανήκει στην ΠΑΕ?Ανήκει στον ερασιτέχνη? Ή μήπως το έδωσαν δώρο στον ΘΕΟ Κόκκαλη? Και δικά σου χρέη ρυθμίστηκαν αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα
Demon13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Το Καραϊσκάκη, από τότε που σταμάτησε να το χρησιμοποιεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, σάπιζε λόγω αδυναμίας της ΕΟΕ να το συντηρήσει. Ο ΘΡΥΛΟΣ, επί 70 συναπτά έτη πλήρωνε ενοίκιο. Δεν του το δώρησε ούτε του το παραχώρησε, τσάμπα, κανένας δήμαρχος κατοχικός ούτε προσπάθησε να ανταλλάξει κάτι που δεν του ανήκε (Λεωφόρος) με άλλο Δεν του το έχτισε κανένα Δημόσιο (βλ. Πηλαία, Χαριλάου, Καυτατζόγλειο), ούτε απαίτησε να του το χτίσει το Δημόσιο (βλ. ΠΑΟ) Ακόμη, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι η μόνη ΠΑΕ που ξεπλήρωσε τα χρέη της -άτοκα μεν, μέχρι τελευταίας δεκάρας δε- και δεν του τα έσβησε κανένας Βενιζέλος (βλ. ΠΑΟΚ), ούτε έγινε "Νέος Ολυμπιακός", ούτε εισήχθει σε κανένα άρθρο 44 (βλ. ΑΕΚ,). Eνοίκιο πληρώνουν όλες οι ομάδες που ΔΕΝ έχουν γήπεδο όπως πλήρωνε όλα τα χρόνια όσο ήταν στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ. Αυτό τι σημαίνει οτι πρέπει να μας δωθεί το ΟΑΚΑ δωρεάν 'έστω π.χ. για 20 χρόνια; Το γήπεδο μπήκε στα ολυμπιακά έργα(όνομα και πράγμα) και ο θείος του δημοσίου το έχτισε με χρήμα που ΔΕΝ είναι δικό του. Ο οσφπ είναι η ΠΡΩΤΗ ΠΑΕ που δεν ξεπλήρωσε τα χρέη της. Ένα μεγάλο μέρος των χρεών σβήστηκε, κάτι ανάλογο ζητάει και ο ΠΑΟΚ. Τα υπόλοιπα δωθήκαν σε πολλές μικρές δώσεις. Επίσης ο θείος ανέλαβε την παε χωρίς να δώσει 1 ευρώ στο ελ. δημόσιο, και οι μετοχές του οσφπ είχαν κατασχεθεί σαν προϊόν παράνομης αγοράς. Ο μόνος όρος ήταν η αποπληρωμή των υπολοιπόμενων χρεών, που ΚΑΙ αυτό με χρήματα δημοσίου έγινε. Η μία δημόσια τσέπη έριχνε χρήματα στην άλλη... Ένα στημένο παραμυθάκι. επίσης επειδή μιλάς για την ομάδα μου, μην αναφέρεις τι απαιτήσαμε (μόνο ένα μέρος της έκτασης ζητήσαμε το υπόλοιπο άνηκε στον Βωβό, σε ανταλαγή με την λεωφόρο) εκτός οτι δεν ζητήσαμε ποτέ να μας το χτίσουν, ...ανέφερε τι τελικά έγινε. Ο καμίνης ζητάει το γκρέμισμα της λεωφόρου. Οχι να μας χτίσουν, να μας γκρεμίσουν πάνε.
Anorymous Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Απλα τραγικοι!!! Site: Σφοδρή επίθεση ΠΑΟΚ στον Μαρινάκη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις