Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειπαμε,41 πρωταθληματα κλεμμενα εχουμε,η παραγκα ζει εδω και 18 χρονια με εξαιρεση 2 χρονιες το 2004 και το 2010 (το 2004 ειχε παει στην Πορτογαλλια να δει το Euro και το 2010 ειχε παει Γερμανια για να διαπραγματευτει το μνημονιο)

Αυτοι εχουν 20,και τα 20 ειναι καθαρα,ε απο τα 41 κλεμμενα του Ολυμπιακου να μην αξιζαν τα 40 αυτοι? ε το ενα ειναι του 2008 που ανηκε στην ΑΕΚ.

Αρα εχουμε σουμα,60 πρωταθληματα ο Παναθηναικος,12 η ΑΕΚ,3 ο Αρης,2 ο ΠΑΟΚ,και 1 η Λαρισσα...Εμεις θα το παλεψουμε του χρονου μπας και κανουμε σεφτε!

Το μονο που μενει,ειναι να μιλησουν και για κλεμμενα πρωταθληματα στο Μπασκετ..

Πρωταθλημα 1999.

Βραβειο καλυτερης ομαδας ο Παναθηναικος

Βραβειο καλυτερου προπονητη ο Κυραστας.

Πρωταθλημα ο ολυμπιακος.

Ετσι μου ηρθε τωρα στα γρηγορα.

Μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα.

υ.γ Στο μπασκετ οταν ειχες καλυτερη ομαδα το πηρες.Λυπαμαι που θα στο πω αλλα αν εξαιρεσεις τις χρονιες ντουντα παντα χειροτερος ησουν.Ακομα και ο σημερινος ηγετης σου ηταν παιχτης του παναθηναικου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Πρωταθλημα 1999.

Βραβειο καλυτερης ομαδας ο Παναθηναικος

Βραβειο καλυτερου προπονητη ο Κυραστας.

Πρωταθλημα ο ολυμπιακος.

Ετσι μου ηρθε τωρα στα γρηγορα.

Μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα.

υ.γ Στο μπασκετ οταν ειχες καλυτερη ομαδα το πηρες.Λυπαμαι που θα στο πω αλλα αν εξαιρεσεις τις χρονιες ντουντα παντα χειροτερος ησουν.Ακομα και ο σημερινος ηγετης σου ηταν παιχτης του παναθηναικου

Για ποια χρονια? 1998-1999?

99-00 που καναμε πλακα στα ντερμπυ με Σιμπνιεφσκι και Φλιπσεν.

:blink:

2-2 το ενα παιχνιδι και 2-0 το αλλο..Το πηρα επειδη εκανες 2 ισοπαλιες περισσοτερες απο μενα και η μια μεταξυ μας..

Μα καλα,εσεις δεν λετε οτι δεν μπορει να κερδιζει παντα ο καλυτερος? Οτι επαιξες καλυτερη μπαλα δεν το αμφησβητει κανεις αλλα και παλι δεν λετε οτι μπορει να παιζεις καλα και απλα να μην μπαινει η μπαλα γκολ? (οταν λετε,οτι υπαρχει και αυτο στο ποδοσφαιρο) .Αλλα τι σχεση εχει που μου λες για τα βραβεια του Παναθηναικου? Να σου πω και εγω τοτε για τα βραβεια πρωτου σκορερ και τα αλλα κτλ ως επιχειρημα οταν λες οτι το παιρνω με την παραγκα.

Ρε φιλε,το θεμα ειναι ενα.Κανεις δεν ειπε οτι δεν εχω ευνοηθει και οτι δεν εχω παρει πρωταθλημα ετσι.Αυτο ακριβως που λεμε και προσπαθειτε να μας βγαλετε τρελους ειναι ενα..

Εσεις λετε οτι και τα 41 ειναι ΠΕΤΣΙΝΑ και οτι τα δικα σας τα 20 ειναι και τα 20 ΚΑΘΑΡΑ...Μονα ζυγα δικα σας.Οχι φιλε.

Υ.Γ Αληθεια,τα παιχνιδια που φετος εχω παιξει στο πρωταθλημα,απο τις 25 νικες που εχω,ειναι καμια με την αξια μου και καθαρη? Οπως λετε μαλλον οχι,ο Αρης επρεπε να ειναι πιο ψηλα απο μενα στην βαθμολογια...

<p>ΜU-Λιβερπουλ 0-3</p>

<p>3 πεναλτυ εδωσε η παγκοσμια  παραγκα του Μαρινακη για να τους διαλυσει την ψυχολογια</p>

Εβαλε και εκεί διαιτητή τον στημένο Σταρκ? Ουπς ξέχασα δεν ειχε αποβολές σήμερα :P

Μεγιστε Βαγγελα, πηγαινε μας στον τελικό πανω στην παράγκα σου να το σηκώσουμε.

Υ.Γ Κακο αποτέλεσμα για μας πάντως. Την Τετάρτη αν έδιναν το 100%, τώρα θα δώσουν το 110%

οσο δεν φανταζεσαι.. και την τεταρτη θα ειναι το κερασακι στην τουρτα  περνωντας στους 8 ..βεβαια και τελικο να φτασουμε  παλι παραγκες και φαντασματα θα βλεπετε 

οσο δεν φανταζεσαι.. και την τεταρτη θα ειναι το κερασακι στην τουρτα  περνωντας στους 8 ..βεβαια και τελικο να φτασουμε  παλι παραγκες και φαντασματα θα βλεπετε 

Και να πω οτι τα λεει και κανας πιτσιρικας αντε να το καταλαβω..Αλλα να τα λενε ατομα που κοντευουν τα 30 ειναι τραγικο ενω ξερουν μεσα τους την αληθεια..

Εδω να μου πεις βγηκε ο αλλος στο ραδιο προχθες πανω απο 60 χρονων και ελεγε οτι αν αποκλειστει ο ολυμπιακος απο τη Μαντσεστερ φταιει ο Παναθηναικος επειδη του εριξε τη ψυχολογια με το 0-3.

Σιγουρια βλεπω για τους 8...Για να δουμε.

• Like 1

τεραστιε κοκκαλη τους διελυσες

Ηταν ΘΕΟΣ μιλαμε, πεταγε τις ατακες τους και αφριζαν απο το κακο τους. Φυσικα δε τους πειραζε μονο γι αυτο, τους πειραζε που τους ειχε πελατες, που εφτιαξε γηπεδο, προπονητικο και μας εφερνε παιχτες οπως ο Ριβαλντο κι ο Καρεμπε. Καποια στιγμη τους πηρε και τον τερματοφυλακα, ετσι για το γουστο.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...