Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιζει ο Ολυμπιακος με μια μικρομεσαια ομαδα που παιζει με 10 παικτες.Της ριχνει 1-2 γκολ,ολοι οι αντιπαλοι να ειναι στο μισο του μισου και μεχρι το 80 να μην εχει ουτε 1 τελικη,του Οσφπ να κανουν ΤΗΝ αγγαρια στο γηπεδο : "Η Ομαδα του Βαγγελα που πηρε πρωταθλημα ΛΟΓΩ διαιτησιας (αλλιως επρεπε να ειναι αντε 1-2 βαθμους πανω απο τον Αρη,και αν) δεν μπορει να κερδισει τον Πανθρακικο με 10 παικτες και εγινε και αλλοιωση αποτελεσματος επειδη στο 90' πηρε ενα πεναλτι πολυ τραβηγμενο

Κερδισατε ομαδα που επαιζε με 10 παικτες και εχει το 1/20 του budget σας με οφσαιντ γκολ και τραβηγμενο πεναλτυ ναι η οχι;

Ναι ειναι αλλοιωση αποτελεσματος αν το δεις αντικειμενικα εντελως στον αγωνα που κατακτηθηκε μαθηματικα το πρωταθλημα δορυφορων. Δεν ειδα να βαλετε καποιο αλλο γκολ. Η μηπως το ειδες εσυ και εμενα μου διεφυγε επειδη δε φοραω κοκκινα γυαλια;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Κερδισατε ομαδα που επαιζε με 10 παικτες και εχει το 1/20 του budget σας με οφσαιντ γκολ και τραβηγμενο πεναλτυ ναι η οχι;

Ναι ειναι αλλοιωση αποτελεσματος αν το δεις αντικειμενικα εντελως στον αγωνα που κατακτηθηκε μαθηματικα το πρωταθλημα δορυφορων. Δεν ειδα να βαλετε καποιο αλλο γκολ. Η μηπως το ειδες εσυ και εμενα μου διεφυγε επειδη δε φοραω κοκκινα γυαλια;

Δεν υπαρχει οφσαιντ.Ειναι πολυ οριακη φαση και ειναι υπερ του επιτηθεμενου.Για το πεναλτι σου ειπα,εχεις δικιο.Αλλα και που το εδωσε στο 90 δεν υπαρχει καμια αλλοιωση αποτελεσματος. 1-0 ημουν και ο Πανθρακικος δεν μπορουσε να απειλησει με κανεναν τροπο.

Ειπαμε,το σημερινο ηταν αλλοιωση αποτελεσματος,στην Τουμπα δεν υπαρχει αλλοιωση αποτελεσματος και η διαιτησια ηταν 50-50..Γιατι εκει ειπαμε "με τον τροπο που επαιζε ο Ολυμπιακος δεν θα αλλαζε τιποτα"

Τους τρολαρει ακομα και το prasina nea

http://prasinanea.gr/categories/san-simera/article2691497.ece

:P :P :P

Που εισαι εσυ εξαφανισμενος.Νομιζα οτι χαθηκες μαζι με το Κυρ Σαββα.

δεν αντεχω το κρυο γι αυτο δε με βλεπεις

πανηγυρισε εσυ το 0-3 κι ασε τα αλλα

Δεν υπαρχει οφσαιντ.Ειναι πολυ οριακη φαση και ειναι υπερ του επιτηθεμενου.

:P :P :P

http://www.contra.gr/multimedia/videos/hl-olympiakos-panthrakikos-2-0.2691428.html

Στο 1:00 του video

Το ξερω οτι ανακαλυπτετε νεους κανονισμους οφσαιντ η τους φτιαχνετε κατα το δοκουν. Ειναι κλασσικο φαινομενο στους οπαδους του ΟΣΦΠ

Αλλα απορω ποιον προσπαθεις να πεισεις; εμενα, εσενα η οσους διαβαζουν το φορουμ για να αποδειξεις οτι το ασπρο ειναι μαυρο;

Οριακη η οχι ειναι οφσαιτ. Τελος. Εχουμε αλλοιωση αποτελεσματος οπως σε πολλα αλλα ματς. Εξ ου και η τεραστια διαφορα βαθμων

Αν ο Βαζελας ηταν στη θεση του ΟΣΦΠ σημερα και δε μπορουσε να βαλει γκολ με τις ακριβως ιδιες φασεις που δε θα καταλογιζε ο διαιτητης υπερ του θα λεγατε το γνωστο φτιαχτε ομαδα χωστε λεφτα και μετα μιλατε.

Ε καποιοι αλλοι θα μιλουν για πετσινα αποτελεσματα και αλλοιωσεις σε φιεστες τιτλου. Δεν ειναι η πρωτη φορα αλλωστε με την αμεσως πιο προσφατη στον περσινο τελικο κυπελλου :P

2 στα 2 για τον Μιτσελ σε πετσινες φιεστες. Καλα το παει.

PS: Και μιας και τον ανεφερα δε ξερω αν διαβασατε τις δηλωσεις του αλλα ειναι εξαιρετικες. Αλλο επιπεδο ο ανθρωπος. Απο τους λιγους που ξεχωριζουν εκει μεσα.

http://www.sport-fm.gr/videos/1026943

στο 5.00 ειναι ή οχι οφσαιντ?

http://www.sport-fm.gr/videos/1026693

2.19 και ειναι ιδια φαση με του Βαλντεζ,μπροστα το σωμα του απλα δεν ειναι ευθεια εντελως η καμερα για να φανει σε τετοιο βαθμο οπως του Ολυμπιακου.

Αυτα λεγατε οτι ειναι υπερ του επιτηθεμενου.

Επισης,δεν ειπα οτι ειναι καθαρο οφσαιντ αλλα ουτε και οτι ειναι οφθαλμοφανεστατο οπως πατε να περασετε..Γιατι κανετε παλι ενα χαμο για μια ΟΡΙΑΚΗ φαση και δυσκολη οταν μια βδομαδα πριν για την μπουνια στον Εντινγκα λεγατε απλα "δεν ειδε,του ξεφυγε"

Και τελος,οπως δεν εγινε καμια αλλοιωση αποτελεσματος στην Τουμπα,ουτε σημερα εγινε καμια αλλοιωση αποτελεσματος γιατι ειπαμε η δικαιολογια ειναι " ετσι οπως επαιζε ο Πανθρακικος,δεν προκειται να αλλαζε τιποτα" οπως ηταν και στην Τουμπα..

Υ.Γ Δεν μου απαντησες,τα γκολ του Απολλωνα ηταν ή οχι οφσαιντ?Με βαση την κριση ΣΟΥ

Ποτε δεν ειπα οτι δεν ειδε του ξεφυγε. Ηταν μπουνια και αποβολη (ψαξε τα ποστς μου να δεις), το οτι δεν εδωσε κοκκινη δε συνιστα αλλοιωση αποτελεσματος οπως το οφσαιτ γκολ η το πετσινο πεναλτι. Ποιος μου λεει εμενα οτι και με 10 να επαιζε ο παοκ θα βαζατε γκολ η δε θα χανατε;

Εδω δε μπορουσατε σημερα να κερδισετε τους 10 του πανθραξ :P

Στο 0-4 της ΑΕΚ ελεγες οτι δεν ηταν αλλοιωση η κοκκινη που δεν εδειξε στον Χολεβα και το πεναλτι που δεν εδωσε επειδη το σκορ μετα το 60 που κλαταρε η ΑΕΚ απο το τρεξιμο πηγε στα 4. Τελικα ποτε ειναι αλλοιωση ο μη καταλογισμος κοκκινης καρτας θα αποφασισεις;

Τι ρωταω ομως. Οπως εγραψα παραπανω το σωστο ειναι οτι μας συμφερει

Οσο για τον Απολλωνα θα τα μελετησω αυριο. Δεν τα ειδα και δε με αφορα τωρα. Ασχολουμαι με πετσινες φιεστες προς το παρον :)

Αυτο που ειπα για τον Αγωνα με την ΑΕΚ,ηταν οτι σε παιχνιδια που ο Ολυμπιακος κερδισε 5-0 και 6-0 βγηκαν και ειπαν για αλλοιωση αποτελεσματος,ενω σε αλλα παιχνιδια αλλων ομαδων ΠΟΤΕ δεν υπαρχει αλλοιωση αποτελεσματος οπως αυτο της Τουμπας..Σε αλλα παιχνιδια που δεν αποβληθηκε παικτης του Ολυμπιακου ενω επρεπε λετε οτι η αλλοιωση ειναι εκει,στην μη αποδοση της κοκκινης καρτας,ανεξαρτητου σκορ.

Σε αλλο παιχνιδι στο 5ο λεπτο δεν δινει πεναλτι και κοκκινη στον ΠΑΣ και μετα βαζει γκολ ο Ολυμπιακος οφσαιντ αν δεν κανω λαθος και μιλουσατε για αλλοιωση αποτελεσματος αυτου του γκολ.Για το πεναλτι και αποβολη στον Μπονγκ στο 5ο λεπτο ουτε λογος,μη γενομενη φαση.Το ποιντ μου ειναι οτι σε αλλα παιχνιδια μιλατε και για ΙΔΙΑ πραγματα μεταξυ 2 διαφορετικων αγωνων,που στο ενα βλεπετε καθαρο οφσαιντ ας πουμε και στο αλλο ειναι υπερ του επιτηθεμενου.Οπως σε ενα γκολ που ειχε ακυρωσει στον Μητρογλου με τον Ατρομητο στο Καραισκακη που δεν ηταν οφσαιντ,κανεις δεν ειπε τιποτα..Αν ενα τετοιο γκολ εμπαινε απο οφσαιντ και το παιχνιδι με αυτο το γκολ γινοταν 3-1 θα λεγατε "αφησε και το πετσινο γκολ για να κλειδωσει το ματσ,εγινε αλλοιωση αποτελεσματος γιατι μετα ο Ατρομητος πιεζε και αν ηταν 2-1 και δεν μετρουσε το πετσινο γκολ οφσαιντ θα ισοφαριζε ο Ατρομητος".

Και τις 2 φασεις του Απολλωνα να τις δεις οπως ειδες και τα αλλα και να μου πεις πως τα βλεπεις τα γκολ εσυ προσωπικα,με την κριση σου.Και επισης,σου παρεθεσα 2 φασεις απο δικα σου παιχνιδια,δεν ειπες τιποτα για κανενα...

Δεν ειμαι βαζελος οποτε μη μου λες δικα σου παιχνιδια :) Και ειναι offtopic να τα βαζουμε εδω :). Εγω απλα συζητω το σημερινο αποτελεσμα και μονο. Ουτε με την εμφανιση η τον τροπο που παιξανε ασχοληθηκα.

Θα τα δω του Απολλων και θα σου πω τη γνωμη μου αν και offtopic στο υπαρχων νημα. Ελπιζω να ανοιξουν το τοπικ της διαιτησιας :) μιας και χρειαζεται.

Να πουμε λιγο για την εμφανιση πιο σοβαρα;

Φαινεται να εχει προβλημα ο Ολυμπιακος ειδικα στην τελικη προσπαθεια. Στα 2 προηγουμενα ματς με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ ειχε θεμα μεγαλο στην αναπτυξη κατι που εν μερει φανηκε και σημερα. Δεν εχει ομως τελικες και αυτα ειναι ανησυχητικα για το Μαντσεστερ

Η γραμμη κρουσης χωλαινει και κατι πρεπει να φτιαξει. Χρειαζεται επειγοντως Σαβιολα στα καλα του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...