Crash_Batic Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα και να μεινει στο τελος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Με τετοιες εμφανισεις λογικο,αυτη τη στιγμη στην αρσεναλ παιζουν βασικοι χειροτεροι του Καμπελ. χαχα.καλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Άλλη μια ευχάριστη παρένθεση φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της. Θα χρειαστούν πολλά μύρια για να γίνει ομάδα αυτό το μπουλούκι μετά τη διαφαινόμενη απώλεια και του Κάμπελ και την... αναμενόμενη απόσυρση του συνταξιούχου Ιμπαγάσα από τη βασική 11άδα. Καλά είναι τα εργαλεία αλλά από μόνα τους δεν κάνουν δουλειά, χρειάζονται και "μάστορες". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Άλλη μια ευχάριστη παρένθεση φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της. Θα χρειαστούν πολλά μύρια για να γίνει ομάδα αυτό το μπουλούκι μετά τη διαφαινόμενη απώλεια και του Κάμπελ και την... αναμενόμενη απόσυρση του συνταξιούχου Ιμπαγάσα από τη βασική 11άδα. Καλά είναι τα εργαλεία αλλά από μόνα τους δεν κάνουν δουλειά, χρειάζονται και "μάστορες". Λεφτα εχει,και αν περασει στους 8 θα εχει ακομα περισσοτερα. Η Ομαδα ειναι υγιης οικονομικα και δεν χρωσταει πουθενα,οποτε ας στρωσουν καποιοι τον κ@λο τους κατω και να φερουν απο εναν παικταρα σε καθε γραμμη και να αναπληρωσουν τα κενα που αφησαν Μητρογλου και Καμπελ (οπως φαινεται) τουλαχιστον.Ειδικα για την θεση του φορ. Και που ειστε,πριν μια βδομαδα περιπου καπου πηρε το ματι μου κατι για ενδιαφερον της Τοτεναμ για τον Ρομπερτο οπως και για αλλες 2-3 ομαδες αν δεν κανω λαθος.Καθηστε μην γινει καμια στραβη και ψαχνουμε παλι τερμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirlogria Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλύτερα να έδινες τα 6 μύρια για τον Campbell παρά για τερματοφύλακα!Τώρα πάει,πέταξε το πουλάκι... Κι επειδή καιρό έχω να σας πικάρω ερυθρόλευκοι φίλοι μου,δύο ενδιαφέροντα στατιστικούλια: Κίτρινες κάρτες "Υπέρ/Κατά": Ολυμπιακός: "31 / 95" ΠΑΟΚ: "76 / 74" Ατρόμητος: "65 / 75" Παναθηναϊκός: "83 / 73" Φάουλ "Υπέρ/Κατά": Ολυμπιακός: "338 / 468" ΠΑΟΚ: "433 / 423" http://www.inewsgr.com/241/ta-bouboukia-tou-olybiakou.htm Βλέπει ύστερα ο μαλάκας ο Ευρωπαίος τον μέτριο ποδοσφαιρικά Μανωλά να έχει ΜΙΑ ΜΟΝΟ κίτρινη κάρτα και λέει "πωωω κελεπούρι πρέπει να τον πάρουμε,δεσπόζει" και σκάει πρόταση πέντε εκατομμυρίων,αντί για πεντακόσιες χιλιάδες που πραγματικά αξίζει! Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2014 από Mirlogria Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ναι, ο Ευρωπαίος τα στατιστικά καρτών της Σούπα League κοιτάει για να κάνει μεταγραφή! ----- Jenny • 3 ώρες πρινΚαι εγώ σαν γυναίκα πιστεύω πως δεν είμαι χαζή. Αντιλαμβάνομαι κάποια πράγματα για το ποδόσφαιρο. Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής: Άλλες Ελληνικές ομάδες δεν έχουν παραρτήματα; Μόνο ο Ολυμπιακός; Στην Ευρώπη, σε άλλες χώρες δεν συμβαίνει; Δεν είμαι Ολυμπιακός... δυστυχώς η ευτυχώς κύριε Βελλή είμαι Απ. Σμύρνης... Μήπως και η M.U που έχασε 2-0 είναι παράρτημα; Δεν λέω οτι θα νικήσει ο Ολυμπιακός στο Old trafford, ίσα ίσα που πιστεύω ότι θα νικήσει η Μ.U αλλά ίσως να μη προκριθεί. Απογοητεύτηκα από τον κ. Βελλή περίμενα να αναλάβει ευθύνη για την ομάδα από το να ρίχνει σπόντες για άλλους.Άντρας σε απάντηση στην Jenny: Τί είναι το off-side? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirlogria Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ναι, ο Ευρωπαίος τα στατιστικά καρτών της Σούπα League κοιτάει για να κάνει μεταγραφή! Αλλά τι κοιτάει,τα στατιστικά της Bundesliga; http://www.pamesports.gr/277317/erythroleykh-apovolh-2-xronia-kai-3-mhnes-meta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Καλύτερα να έδινες τα 6 μύρια για τον Campbell παρά για τερματοφύλακα!Τώρα πάει,πέταξε το πουλάκι... Κι επειδή καιρό έχω να σας πικάρω ερυθρόλευκοι φίλοι μου,δύο ενδιαφέροντα στατιστικούλια: Κίτρινες κάρτες "Υπέρ/Κατά": Ολυμπιακός: "31 / 95" ΠΑΟΚ: "76 / 74" Ατρόμητος: "65 / 75" Παναθηναϊκός: "83 / 73" Φάουλ "Υπέρ/Κατά": Ολυμπιακός: "338 / 468" ΠΑΟΚ: "433 / 423" http://www.inewsgr.com/241/ta-bouboukia-tou-olybiakou.htm Βλέπει ύστερα ο μαλάκας ο Ευρωπαίος τον μέτριο ποδοσφαιρικά Μανωλά να έχει ΜΙΑ ΜΟΝΟ κίτρινη κάρτα και λέει "πωωω κελεπούρι πρέπει να τον πάρουμε,δεσπόζει" και σκάει πρόταση πέντε εκατομμυρίων,αντί για πεντακόσιες χιλιάδες που πραγματικά αξίζει! Aληθεια αυτα που παραθετεις τα θεωρεις ως σημαντικα στοιχεια? Πρεπει να εισαι μεγαλος ΑΜΠΑΛΟΣ και ΑΣΧΕΤΟΣ με το ποδοσφαιρο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Η Ναπολι εδινε 8 τον Γεναρη κ εφαγε ακυρο , μαλλον ηθελε να παρει Κουτρουμπη κ μπερδευτηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Οτι ναναι Οταν μια ομαδα εχει στο 99% των παιχνιδιων κατοχη 75-25 και οι αντιπαλοι δεν περνανε σεντρα πως να υπαρχει ισορροπια στα φαουλ τις καρτες κλπ ? Καναμε 2 ηττες σε αδιαφορα παιχνιδια και πεσανε ολοι να τα μηδενισουν ολα Για οποιον θυμαται και με την MU ο Μανωλας ειχε 0 φαουλ Κι εκει παραγκα ε? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 ...Κι επειδή καιρό έχω να σας πικάρω ερυθρόλευκοι φίλοι μου,δύο ενδιαφέροντα στατιστικούλια: Κίτρινες κάρτες "Υπέρ/Κατά": Ολυμπιακός: "31 / 95" ΠΑΟΚ: "76 / 74" Ατρόμητος: "65 / 75" Παναθηναϊκός: "83 / 73" Φάουλ "Υπέρ/Κατά": Ολυμπιακός: "338 / 468" ΠΑΟΚ: "433 / 423" ... Με το να δείχνεις στατιστικά που ο ΠΑΟΚ κάνει περισσότερα φάουλ πικάρεις Ολυμπιακούς; Σε λίγο θα ποστάρεις και γκολ υπερ-κατά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 τα κροσε δεν ειδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Που υπογραφει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Η Ναπολι εδινε 8 τον Γεναρη κ εφαγε ακυρο , μαλλον ηθελε να παρει Κουτρουμπη κ μπερδευτηκε Οποτε σου αρεσε η αποδοση του Μανωλα εσενα στα τελευταια ματς..ασε τις δικαιολογιες περι κουρασεις αλλο λεμε. Δηλαδη θεμα συζητησης γυρω απο την κακη αποδοση ενους παιχτη του ολυμπιακου δε υφισταται?Ειναι ολα καλα.. Πρεπει να το γυρισουμε σε παιχτη του παναθηναικου για να την πει ο ενας στον αλλον.. Δε παμε καλα. Σαν τα παιδακια..Θα γυρισεις αυριο να μου πεις οτι δεν επαιξε καλα ο Μπεργκ και ενω θα βλεπω οτι οντως δεν ηταν καλος θα γυρισω να σου πω "ναι ναι ενω σε εσας ο Σαβιολα επαιξε καλυτερα"ξερω γω. Ωραιος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Που υπογραφει? τι ναι τουτο ? αυτο δεν το κανει ουτε ο Ρναλντινιο μαζι με το Μεσι και το Χατζηπαναγη στο playstation 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις