Pa0ki Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ό,τι γίνεται μαθαίνεται φίλε μου, βίντεο θέλεις?Δεν έχω Αν δεν υπήρχε βίντεο με τον Χοντρό να βρίζει τον Σισέ ή τον Τοροσίδη τους διαιτητές στη Ξάνθη τα ίδια θα έλεγες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ό,τι γίνεται μαθαίνεται φίλε μου, βίντεο θέλεις?Δεν έχω Αν δεν υπήρχε βίντεο με τον Χοντρό να βρίζει τον Σισέ ή τον Τοροσίδη τους διαιτητές στη Ξάνθη τα ίδια θα έλεγες Αν το λεγες για τον Φουστερ θα ηθελα και εγω βιντεο,αλλα για το "καλο" παιδι τον Αβρααμ δε χρειαζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Ποικιλίδης, φώναζε μετά το τέλος του ματς εναντίον των ερυθρολεύκων, ειρωνευόταν τα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού και με προκλητικό τρόπο έδωσε τις... ευχές του στους Πειραιώτες, φωνάζοντας με ειρωνικό τρόπο "άντε τώρα για την π@υ$&@ στο Μάντσεστερ", έχοντας την ασφάλεια 30 ανθρώπων του ΠΑΟΚ δίπλα του. τωρα για τον λεοντιαδη δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο αυτον τον γραφικο http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/ksespathwse_o_moyslimovits_enantion_toy_olympiakou.2681397.html σημερα ειδαμε την κλασσικη τουμπα στα παιχνιδια με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ,η σταση των παιχτων και της διοικησης ηταν τουλαχιστον προβοκατορικη η πονεσε τοσο πολυ η 4 αρα που ακομα την θυμαστε. τουλαχιστον αν ειναι να πικαρετε και να προκαλειται βρειτε ποιο εξυπνο τροπο ..οχι να μου λεει καποιος ποιικιλιδης αντε τωρα για την π@@@α στο μαντσεστερ ενω πρν απο λιγες μερες σα ειχε αποκλησει η μπενφικα και σε μια χρονια καταφερατε να αποκλειστειτε 2 φορες απο τους ομιλους.και το λεει αυτο σε ποιους? στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που εχει νικησει με ενα καθαρο σκορ την μαντσεστερ και παιζει την προκριση του ως φαβορι για τους 8 . ουτε καζουρα δεν ξερετε που το μονο που καταφερατε ειναι να βγαλετε πονο ο ροναλντινιο σημερα ηταν τραυματιας ?γιατη δεν τον ειχε στην αποστολη ο γεωργιαδης ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ποιος το ειπε αυτο? Γιατι αν το ειπαν απο τον Ολυμπιακο αυτο φετος,προφανως και ηθελε να τους διαψευσει ο Κακος οπως εδειξε... Αυτο που το λεει? Εχεις να μας δειξεις τιποτα? Γιατι αν το ειδες μεσα απο το γηπεδο δεν μπορουμε να ξερουμε ολοι εμεις το τι γινεται.Οπως και μπορει να γινονται και χειροτερα που δεν τα ξερει κανεις εκ των προτερων.. Ποιος ολυμπιακος ρε παραγοντας του ΠΑΟΚ το ειπε και συγκεκριμενα ο ποικιλιδης. Τον θελει και στο κυπελλο μαλιστα.... Ό,τι γίνεται μαθαίνεται φίλε μου, βίντεο θέλεις?Δεν έχω Αν δεν υπήρχε βίντεο με τον Χοντρό να βρίζει τον Σισέ ή τον Τοροσίδη τους διαιτητές στη Ξάνθη τα ίδια θα έλεγες Γενικα αδερφε οι φανατικοι του παοκ ειναι οι πιο φανατικοι με διαφορα και αρκετες φορες κανουν καφριλες δες που πλακωσαν στο ξυλο τυφλο ανθρωπο! Και για να εκτωνοσουμε λιγο την ατμοσφαιρα και να γελασουμε και λιγακι http://www.youtube.com/watch?v=mGlv0lwg0ns&feature=player_detailpage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Αυτό που πόσταρες για τον Ποικιλίδη πού το βρήκες? Επειδή γράφτηκε μια τρολιά και αναδημοσιεύτηκε σημαίνει ότι ισχύει?Έχεις να μου δείξεις κάνα βίντεο? Κάνω και γω ότι και ο Crash τώρα Δεν έχουμε Ροναλντίνιο, ο Ιβάν μας κοροϊδεύει Νύχταααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μόλις τώρα είδα τις φάσεις. Τόσο απίστευτο μίσος για τον Ολυμπιακό και τους παίχτες του δεν νομίζω να έχω ξαναδεί. Ο τύπος ξεπέρασε κατα πολύ τον Γκαρσία. Και ο Λούκας στο 94' ... Πόσο εύκολα ξεχνάνε όλοι σ αυτή τη γαμω-χώρα που ζούμε. Τα λεγε ο συγχωρεμένος, Ολυμπιακοί και αντι-Ολυμπιακοί υπάρχουν μόνο. Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα που λεγε κι ο άλλος ο μακαρίτης! Υ.Γ. Μπράβο στον Σάμαρη για μία ακόμα γκολάρα φέτος, και στην άμυνα μας που ανασταίνει και νεκρούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 http://www.redplanet.gr/podosfairo/super_league/oi-proklhseis-sthn-toumpa.2681387.html εδω ειναι ολες οι προκλησεις των παιχτων του παοκ ..για τον αβρααμ δεν ξερω το κατα ποσο ισχυει οτι του σκασε μπουνιδι του κακου εγω για μπινελικια ακουσα και στην τελικη αφου οι δικοι μας καθονται και της τρωνε χωρις να αντιδρασουν δειχνει ελειψει παθους σε τετοια παιχνιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Αυτό που πόσταρες για τον Ποικιλίδη πού το βρήκες? Επειδή γράφτηκε μια τρολιά και αναδημοσιεύτηκε σημαίνει ότι ισχύει?Έχεις να μου δείξεις κάνα βίντεο? Κάνω και γω ότι και ο Crash τώρα Δεν έχουμε Ροναλντίνιο, ο Ιβάν μας κοροϊδεύει Νύχταααααααα www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=129664803 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ό,τι γίνεται μαθαίνεται φίλε μου, βίντεο θέλεις?Δεν έχω Αν δεν υπήρχε βίντεο με τον Χοντρό να βρίζει τον Σισέ ή τον Τοροσίδη τους διαιτητές στη Ξάνθη τα ίδια θα έλεγες Δεν μιλησα εγω για βιντεο.Μιλησα που το διαβασες εσυ? Απο που το εμαθες? Υπαρχει καποια ειδηση για αυτο το συμβαν? Αυτο λεω,καποια αναφορα για σπρωξιδια ή για μπουνιες που λες? Για το μπουνίδι του Αβραάμ στον Κάκο στη φυσούνα θα γίνει λόγος λες? Για να δούμε αν το έγραψε στο φύλλο αγώνα Γενίκα ο Κάκος το έχασε το ματς σήμερα, με πολύ σοβαρά λάθη το πέναλτι στον Κλάους και το μπουκέτο του παπάρα του Ινσαουράλδε Ανούσιος αγώνας πάντως, τα ξαναλέμε στο κύπελλο Περιμενω να μου πεις που διαβασες για μπουνιδι του Αβρααμ στον Κακο..Και επισης,μην προσπαθεις να μας πεις ρε φιλε οτι η διαιτησια ηταν καλη ή 50-50..Εκτος απο τον Ινσαουραλδε αλλες 2 κοκκινες επρεπε να ειχες.Μην τρελαθουμε.. Οσο για την MU,τελικα ποναει πολυ...Τους επισημους ανθρωπους του ΠΑΟΚ τουλαχιστον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 http://www.exedra.gr/ema-ki-ammos-stin-toumpa-me-katangelies-vrisies-bounies-ke-chironomies/ Για τις κόκκινες που λες επειδή ήμουν μέσα δεν έχω άποψη, μόνο για τη 2η κίτρινη που δεν έβγαλε στον Λούκας στο 94 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 http://www.exedra.gr/ema-ki-ammos-stin-toumpa-me-katangelies-vrisies-bounies-ke-chironomies/ Για τις κόκκινες που λες επειδή ήμουν μέσα δεν έχω άποψη, μόνο για τη 2η κίτρινη που δεν έβγαλε στον Λούκας στο 94 Παοκι για πες για χθες. Με όσο πιο αντικειμενικο μάτι μπορεις. Πως τον ειδες ρε παιδί μου τον Ολυμπιακό γενικά? Πως τον βλέπεις βάση αυτου που ειδες, εναντίον της Μαντσεστερ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Χθες ήσασταν κακοί και αν βγάλεις την γκολάρα του Σάμαρη δεν απειλήσατε καθόλου αλλά ήσασταν χωρίς τη μισή μεσοεπιθετική δύναμή σας(Ντομίνγκες,Ιμπαγάσα,Ολαίταν,Σαβιόλα) Τη Μάντσεστερ θα την περάσετε πιστεύω, ένα γκολ θέλεις και μετά σιγά μη φας 4 Είστε άτυχοι όμως γιατί δώσατε Μήτρογλα και μετά αποδεκατίστηκε η μισή σας επιθετική γραμμή από τραυματισμούς 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δεν μιλησα εγω για βιντεο.Μιλησα που το διαβασες εσυ? Απο που το εμαθες? Υπαρχει καποια ειδηση για αυτο το συμβαν? Αυτο λεω,καποια αναφορα για σπρωξιδια ή για μπουνιες που λες? Περιμενω να μου πεις που διαβασες για μπουνιδι του Αβρααμ στον Κακο..Και επισης,μην προσπαθεις να μας πεις ρε φιλε οτι η διαιτησια ηταν καλη ή 50-50..Εκτος απο τον Ινσαουραλδε αλλες 2 κοκκινες επρεπε να ειχες.Μην τρελαθουμε.. Οσο για την MU,τελικα ποναει πολυ...Τους επισημους ανθρωπους του ΠΑΟΚ τουλαχιστον... Ας είχες ομάδα να κέρδιζες. Οποιος έχει ομάδα κερδάει. Αλλωστε ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ δεν είναι ότι άξιζε τη νίκη ο Ολυμπιακός. Χθες ήσασταν κακοί και αν βγάλεις την γκολάρα του Σάμαρη δεν απειλήσατε καθόλου αλλά ήσασταν χωρίς τη μισή μεσοεπιθετική δύναμή σας(Ντομίνγκες,Ιμπαγάσα,Ολαίταν,Σαβιόλα) Τη Μάντσεστερ θα την περάσετε πιστεύω, ένα γκολ θέλεις και μετά σιγά μη φας 4 Είστε άτυχοι όμως γιατί δώσατε Μήτρογλα και μετά αποδεκατίστηκε η μισή σας επιθετική γραμμή από τραυματισμούς Ναι μεγάλες ατυχίες χτυπούν τον Ολυμπιακό. Κοβάσεβιτς, Γκαλέτι, Ολαιταν μεγάλη ατυχία αυτός ο Ολυμπιακος. Το 4-0 είναι εφικτό σκορ στο νησί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δεν "κερδαει" αδερφε Δεν εφαγες 2 κοκκινες τουλαχιστον , επαιζα με 5 αλλαγες Εκτος των παραπανω ο Ολυμπιακος ηταν γενικα κακος στο παιχνιδι με τον Παοκ αλλα τα facts ειναι facts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις