Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα πήγα γήπεδο (τούμπα) μετά απο πολύ καιρό...

Θα αφήσω το ματς όλο ασχολίαστο, αλλά θα επιμείνω σε κάτι. Ζηλεύω που δεν εχουμε τέρμα σα το ρομπέρτο. Μεγάλος τερματοφύλακας. Αρχοντικός, διάβαζε τι κάθε φάση. Πράγματα που δε φαίνονται απ'την τιβί...

Αν δεν τον πουλήσει κι αυτόν ο μαρινάκος, θα χετε τέρμα για 10 χρόνια.

Eιδικα το φαουλ του Αμπεντ το διαβασε για τα καλα.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Θα αφήσω το ματς όλο ασχολίαστο, αλλά θα επιμείνω σε κάτι. Ζηλεύω που δεν εχουμε τέρμα σα το ρομπέρτο. Μεγάλος τερματοφύλακας. Αρχοντικός, διάβαζε τι κάθε φάση. Πράγματα που δε φαίνονται απ'την τιβί...

H αποκρουση που εκανε στο σουτ του Αθανασιαδη που πηγε κατω δεξια γωνια ηταν απιστευτα δυσκολη .

Δημοσ.

Aν αντεξει και δεν σπασει στο ξυλο τους πιο-αμπαλους-πεθαινεις Αβρααμ και Μανωλα που τους εχει μπροστα του υποτιθεμενα για να προστατευουν την εστια του, τοτε πραγματι θα παει πολυ καλα, εχει φοβερα προσοντα και αντανακλαστικα.

Δημοσ.

Τελικά όπως αναμενόταν οι μακεδονομάχοι δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα του 4-0 και έτσι χάνουν το προβάδισμα στην ισοβαθμία.

Τελικά η μπουνιά στον Εντιγκά ήταν κόκκινη; Ή κλασσικά Ad Hominem όπως και όπου μας συμφέρει μόνο;

Αναγνωριστικό μάτς για τα καυτά παιχνίδια του κυπέλλου και τίποτα παραπάνω. Το μόνο που με φοβίζει είναι η αμυντική λειτουργία εν όψει Utd. Έφαγες ένα γκόλ ερασιτεχνικού επιπέδου απ' τον Κλάους, και ένα απο καραμπόλα με το αδύναμο πόδι ενός αριστερού μπάκ.

Δημοσ.

Οταν πιουμε κανα δυο κιλα Μαλαματινα πριν μπουμε μεσα....τραγουδαμε και την αλλη μερα.... :-)

Εσεις σε λιγο θα πινετε τσαι και θα πηγαινετε κοστουμαρισμενοι. Τοσο τραγικοι εχετε γινει ως κερκιδα.

Ρε μεγαφωνα? Μεγαφωνα?? Φωνη οι ιδιοι δεν εχετε?

Δημοσ.

Οντως τραγικο.Και με οσους γαυρους εχω μιλησει γι αυτο κ αυτοι συμφωνουν.

Δημοσ.

Οντως τραγικο.Και με οσους γαυρους εχω μιλησει γι αυτο κ αυτοι συμφωνουν.

Μα ειναι αντιαισθητικο. Εκτος του οτι τους κανει ρεζιλι λες και δεν εχουν οι ιδιοι φωνη, λες και ειναι ξενερωτοι Ελβετοι ξερω γω.

Ακομη και αυτη την νεα Γερμανικη μοδα που βαλανε στον ΠΑΟΚ αλλα και σε αλλες ομαδες (πχ Παναθηναικο κλπ κλπ), με το να φωναζει ο εκφωνητης το ονομα του σκορερ πολλες φορες και να ακολουθει η κερκιδα, ειναι τελειως τραγικο(προσωπικη αποψη).

Δημοσ.

Εσεις σε λιγο θα πινετε τσαι και θα πηγαινετε κοστουμαρισμενοι. Τοσο τραγικοι εχετε γινει ως κερκιδα.

Καταρχην την παραμικρη ιδεα δεν εχετε απο Καραισκακη.....Κατα δευτερον αν το προβλημα ειναι ποιος φωναζει περισσοτερο (που εκει 3-4 εισαστε, γιατι μονο με ολυμπιακο φωναζετε αλλου ειστε πουθεναδες).....Καλα κρασια και καληνυχτα σας.....

Δημοσ.

Καταρχην την παραμικρη ιδεα δεν εχετε απο Καραισκακη.....Κατα δευτερον αν το προβλημα ειναι ποιος φωναζει περισσοτερο (που εκει 3-4 εισαστε, γιατι μονο με ολυμπιακο φωναζετε αλλου ειστε πουθεναδες).....Καλα κρασια και καληνυχτα σας.....

Δεν θελω να πω για θυρα 13 γιατι θα λες οτι τα λεω επειδη ειμαι παναθηναικος.

Επρεπε ομως να ειχες παει να δεις απο κοντα τη σκεπαστη στο Νικος Γκουμας.Και μετα ελα πες μου.

Δημοσ.

Δεν θελω να πω για θυρα 13 γιατι θα λες οτι τα λεω επειδη ειμαι παναθηναικος.

Επρεπε ομως να ειχες παει να δεις απο κοντα τη σκεπαστη στο Νικος Γκουμας.Και μετα ελα πες μου.

Και εχω παει γιατι τα χω τα χρονια μου.....και εχω δει εποχες με τσιμεντο την Θυρα 7....τιποτα απο τα 2 ομως δεν μου λεει τιποτα γιατι με το ιδιο σκεπτικο θα σου πω τραβα δες τι κερκιδα που κανει η Χ ομαδα στην Νοτιο Αμερικη....και τι να λεμε τωρα.....

Δημοσ.

Τώρα ο Ολυμπιακός έχει χάσει το κίνητρο στο πρωτάθλημα, αφού το έχει σηκώσει από τον πρώτο γύρο.

Ας χαρούν και οι άλλες οι ομαδουλες λίγο.

• Like 1
Δημοσ.

Mια χαρα ιδεα εχω απο Καραϊσκακη. Μην προσπαθεις να υπεκφυγεις και να αποκρυψεις το οτι κανετε κερκιδα με τα μεγαφωνα! Ειναι πραγμα τραγικο τελειως και δεν μπορειτε να το κρυψετε γιατι το βλεπουμε. Ντροπη!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...