Caiden Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Απο τις μεγαλυτερες ποδοσφαιρικες απατες αυτος ο Περεζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Απο τις μεγαλυτερες ποδοσφαιρικες απατες αυτος ο Περεζ Μου τον εβγαλαν και καλυτερο του Βαις τρομαρα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Εντάξει υπερβολικός και συ.... επειδή έχασε 2 ντέρμπι τον θεωρείς (αυτόν ή τη χρονιά) αποτυχημένο; Εγω?Ουτε καν! Οι άλλοι θα τον θεωρησουν μολις φάει και 3 γκολ απ την Μάνστεστερ....γιατι με τέτοια κοιλιά θα τα φάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μπα , 2-1 θα χασουμε στην Αγγλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Η Μανστεστερ ειναι σε κοιλια απτην αρχη της σεζον ομως. Κοιλια με κοιλια (κατα παραφραση γνωστου λαικου ασματος) θα ειναι το ματσακι στο Ολντ Τραφορντ. Λογικα θα βαλετε 1 γκολ με τον εναν η τον αλλο τροπο, μια που η αμυνα τους ειναι λουλουδια και θα τελειωσει το παραμυθι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gadg3takias Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Εγω?Ουτε καν! Οι άλλοι θα τον θεωρησουν μολις φάει και 3 γκολ απ την Μάνστεστερ....γιατι με τέτοια κοιλιά θα τα φάει. Εντάξει δεν το ξέρεις. Πριν το 1ο ματς περίμενες ο Ολυμπιακός να παίξει έτσι με τη Μάντσεστερ; Εγώ πάντως όχι! Συμφωνώ για το τι θα θεωρήσουν οι άλλοι, ας ελπίσουμε μέσα σ' αυτούς να μην είναι ο Μαρινάκης... Το θέμα σήμερα είναι ότι χάσαμε επείδη ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ πιο παθιασμένα (εδώ που τα λέμε όπως και παιζε πιο παθιασμένος θα θεωρούνταν από τον Ολυμπιακό των 2 τελευταίων αγώνων...) + 0 δημιουργία από το κέντρο μας. Βέβαια αν δίνοταν η κόκκινη στον ΠΑΟΚ και ίσως και κάποια άλλα φαλτσοσφυρίγματα (πολλά χέρια ρε παιδί μου) τα πράγματα να είχαν πάρει άλλη τροπή, αλλά για να μην αρχίσουν να λένε ότι κλαίγομαι, τη νική δεν την αξίζαμε και αντίθετα την άξιζε περισσότερο ο ΠΑΟΚ.....Τελικά η μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία κάνει κάκο.... Πιο έγκυρα συμπεράσματα για την ομάδα πιστεύω ότι θα βγουν από το ματς στο Μάντσεστερ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 3-1 τελικο στην Αγγλια. Το ειδα στον υπνο μου. Αντε εδωσα και ματσακι για στοιχημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ακόμα και στον ύπνο σου βλέπεις τον Ολυμπιακό;;; Απαπαπα...! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μια απο τα ιδια με το παιχνιδι με το βαζελο Δεν μπηκαν στον αγωνα δυνατα, τραυματισμοι απουσιες 2 τραγικα λαθη απο κοντρες και οι αλλοι τα εδωσαν ολα Απλα μας μετεθεσαν για μια βδομαδα το γυρο θριαμβου Καλο ειναι Μαρινακη να επαιρνες κανα επιθετικο για να μην μενει η ομαδα μονο με εναν ο οποιος χαθηκε κι αυτος (Ολαιταν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Τον πρώτο τον νικάς με σβησμένες μηχανές στο πρωτο ματς στη Λεωφόρο, έχοντας σημαντικο ματς στην Ευρωπη Ο δευτερος, ο μονος που πάει να παιξει ανοιχτά εναντίον σου, τρωει 5άρα. Τωρα τρως 3 απ τον έναν και 2 απ τον αλλο. Ειναι φανερό οτι η ομάδα έκανε κοιλιά στα ξαφνικά. Προφανως δε μπορουν να χονέψουν οτι εγινε, αλλά ειναι τραγικά αυτά τα πράγματα τωρα... Φοβάμαι οτι θα βγω αληθινος οταν έλεγα οτι θα χάσουμε και τα 2 ντέρμπι και τη πρόκριση. Βέβαια πολυ γκαντεμιά. Σημερα ο Ιμπαγάσα, τις προάλλες 2 αναγκαστικές αλλαγές...εντάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ακόμα και στον ύπνο σου βλέπεις τον Ολυμπιακό;;; Απαπαπα...! Tωρα τελευταια μαμιεται.Οτι αντιπαθω το βλεπω στον υπνο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Κριμα που χασαμε αλλα οπως και με τον βαζελο δεν με πολυ νοιαζει εγω θελω να παω στους 8 αν δεν παω τοτε ναι θα ξενερωσω πολυ. BTW εσκασαν μπουνια στην μαπα του Εντιγκα και ο Κακος εδωσε κιτρινη απλα τραγικος!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 βασικα θα παμε να κανουμε την εκπληξη ντε, θα μας εχουν ξεγραμμενους ,το γηπεδο κατηφορικο κλπ και με το συστημα ρεχαγκελ 1 γκολ κ η μπαλα εξω απο το γηπεδο μετα ή αλλιως σκορ προκρισης για εμας ,ποιος ξερει! μη το γκαντεμιασουμε μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Το avatar και το nickname δε μπήκαν τυχαία προφανώς! Προφανως! Tι μπουνια εφαγε ο Εντιγκα.. Τυχερος που τη γλυτωσε ο Ισαουραλδε. Του το εριξε αφου πρωτα κοιταξε αν τον βλεπει ο Κακος "Τυχερος που την γλειτωσε" τωρα αυτο λεμε.Αν ηταν αναποδα θα ειχαμε σεντονια και αναλυσεις για την παραγκα,τωρα τσιμουδια και μια απλη φραση.. Αν τον εβλεπε δε νομιζω να μην επαιρνε κοκκινη,απλα οι ελληνες διαιτητες οπως παντα εχουν παντου ματια. Και αλλη φραση που σε διαφορετικη περιπτωση θα ειχαμε σεντονια για αλλοιωση αποτελεσματος και να συναφη! Και ψιτ,μια χαρα τον ειδε.Αν δεν τον εβλεπε δεν θα εδινε καμια καρτα.Και υπαρχουν αλλοι 3 "διαιτητες" αν δεν τον ειδε ο Κακος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Προφανως! "Τυχερος που την γλειτωσε" τωρα αυτο λεμε.Αν ηταν αναποδα θα ειχαμε σεντονια και αναλυσεις για την παραγκα,τωρα τσιμουδια και μια απλη φραση.. Και αλλη φραση που σε διαφορετικη περιπτωση θα ειχαμε σεντονια για αλλοιωση αποτελεσματος και να συναφη! Και ψιτ,μια χαρα τον ειδε.Αν δεν τον εβλεπε δεν θα εδινε καμια καρτα.Και υπαρχουν αλλοι 3 "διαιτητες" αν δεν τον ειδε ο Κακος! Τους πληρωσε ο Αλαφουζος ρε. "Αφου οι παιχτες μου δε θελουν πριμ,ας τα δωσω στον Κακο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις