Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

?!?!

Ήταν κακός για τα δεδομένα του αμυντικά. εώς πολύ κακός μια που μας κάναν γιογιό όλοι οι περιφερειακοί που μάρκαρε αυτός και ο Σλούκας, και επιθετικά πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες.

Σίγουρα δεν ήταν οι χειρότερος (λέγε με Κολινς), όμως όταν λείπει ο αρχηγός, αυτός και ο Σλούκας θα κριθούν πιο αυστηρά, καθότι πρέπει να τον αναπληρώσουν

O Λοτζεσκι, αν διαβαζες γαυροthread πριν κανα 2μηνες περιγραφοταν ως Σκοτι Πιππεν απο γαυρους και γαυρινες. Καλα οχι Πιππεν, αλλα κατι σε Μποντιρογκα ναι. Σε αυτο σταθηκα. Δε μπορει να μου κρινεις ενα παιχτη με απειρως χαμηλες παραστασεις (Βελγιο) τον μηνα Δεκεμβρη ως παιχταρα. Προφανως οταν ερθουν τα δυσκολα και ζοριστει θα ψαχνεις για δικαιολογιες για τις απροσμενες (για αυτους) ηττες, οπερ και εγενετο.

Ξαναλεω παντως οτι για τη χθεσινη ηττα κανενας Σπανουλης με τις μπουκες του δεν ελλειψε και κανενας Λο. 90 ποντους βαλανε και χασανε. Το χθεσινο παιχνιδι μπορει να χρησιμοποιηθει σε σεμιναρια τυπου "πως να χασεις ενα εντος εδρας παιχνιδι με 90 ποντους σκορ". Δε συμβαινει συχνα (ιδιαιτερα σε ισχυρες εδρες οπως οι ελληνικες), θελει προσπαθεια.

Παντως αν γινοταν καμια στραβη προς το τελος και εκλεβε τη νικη ο γαυρος στα 2 δευτερολεπτα απτη ληξη (διοτι νικη δεν αξιζε , βαση αποδοσης των 2 ομαδων) σημερα θα διαβαζαμε για ομαδα με μεταλλο που αρνειται να χασει, που χωρις Σπανουλη-Λο κλπ πατησε ζωντανους τους Ιταλους, ψυχη πρωταθλητη, threepeat we are coming κλπ. Οσα διαβαζαμε και το Δεκεμβρη αλλωστε μετα απο καθε τζαπα νικη με τη ψυχη στο στομα.

Εδώ φαίνεται οτι δεν έχεις πολυασχοληθεί με την ομάδα μας, δε μας έλειψε ο μοναδικός φέτος defensive stopper και ο καλύτερος αμυντικός που έχουμε/είχαμε (μετά τον τραυματισμό του Μάτζαρη)?

Και χωρίς να θέλω να μπλέξω σε ατέρμονες συζητήσεις διαβάστε τις συνεντεύξεις του προπονητή της Αρμάνι και του Λάνγκφορντ, για το εάν έπαιξε ρόλο η απουσία του Ηγέτη, και άν θα προτιμούσαν να αντιμετωπίσουν την ομάδα μας με ή χωρίς αυτόν. Γιατί αν εγώ σας πώ πώς η κακή αμυντική συμπεριφορά των περιφερειακών μας οφείλεται κυρίως στην έλλειψη ενέργειας, καθώς έχουν υπεραναλάβει όλοι τους ρόλους στην επίθεση, ώστε να καλύψουν το επιθετικό κενό του Σπανούλη, δε θα με πιστέψετε.

Δείτε π.χ το μάτς της Μπαρτσελόνα με την Φενέρ. Η Μπάρτσα έπαιζε με ένα απίστευτο spacing στην επίθεση, πάσαρε τη μπάλα πολύ καλά και έφτανε σε πανεύκολους-ξεκούραστους πόντους. Με αποτέλεσμα να μπορεί να παίζει αμυνάρα, και να παίρνει και ενέργεια απο (αμυντικά) σαπάκια τύπου Λόρμπεκ.

Εμείς, κουραζόμασταν πάρα πολύ για τους πόντους που βάλαμε, οι γκάρντ μας φάγαν τρελή πίεση και έλειπαν οι εύκολοι πόντοι (άσχετα που το σκόρ πήγε ψηλά λόγω πολλών βολών και μεγάλης ευστοχίας στα σούτ).

Επεξ/σία από Chris_85
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tι δεν εχω ασχοληθει ρε μαν, εχεις 12 παιχτες με 2 απουσιες, σκοραρεις 90 ποντους και το προβλημα που εφαγες παραπανω ποντους μεσα στην εδρα σου ηταν η απουσια "του defensive stopper"? Αστο, πες μας για τον ΠΑΟ του μισου ποιντ γκαρντ το 2011.

...Πέρα απ' την πλάκα, οπαδοί και δημοσιογράφοι υπερεκτιμήσαμε τα ρόστερ μας όσο δεν πάει. Πόσο χειρότερο είναι το ρόστερ της Κούτσα απ' του ΠΑΟ; Εγώ στο γήπεδο είδα μια πολύ καλύτερη ομάδα, όπως και την Αρμάνι χθές.

Το ρόστερ της Λαμποράλ είναι χειρότερο απ'του ΠΑΟ (και το χειρότερο στο γκρουπ). Και αυτό κάνει ακόμα χειρότερη την ήττα. Ότι δηλαδή έχασαν εντός έδρας από μια υποδεέστερη ομάδα. Κάποτε δεν έχανε με καμια δύναμη ο ΠΑΟ τέτοια ματς.

Επίσης δε χωρα σύγκριση ανάμεσα σε Λαμποράλ-Αρμάνι έτσι; Η δεύτερη έχει άριστες προοπτικές για Φ4. Και στο Μιλάνο μάλιστα...

kourkouti-panathinaikos-laboral-kutxa-pe

Ton κραζετε τον κραζετε.Δεν εχετε ομως παραπονο στα μεταξυ σας.

Βεβαια με το φετινο ολυμπιακο και να κερδιζεις στο τελευταιο λεπτο στο οακα ειναι αποτυχια.

Χωρις ειρωνεια κλπ

Δεν τον κραζω προσωπικα 

Οπως ειπε κ καποιος στο απεναντι thread , το matchup με τον Μπαρτζωκα το ειχε κ για αυτο τον παραδεχομαι παρολο που δεν τον θεωρω προπονητη για ομαδα οπως ειναι ο Παναθηναικος

Δεν τον κραζω προσωπικα 

Οπως ειπε κ καποιος στο απεναντι thread , το matchup με τον Μπαρτζωκα το ειχε κ για αυτο τον παραδεχομαι παρολο που δεν τον θεωρω προπονητη για ομαδα οπως ειναι ο Παναθηναικος

Oπως εχω πει πολλες φορες και παρεξηγηθηκα,γενικα δεν υπαρχουν Ελληνες προπονητες που θα κανουν

δυναστεια στην ευρωπη.

Εδω στην εθνικη μας εχουμε τον χοντρο.

Και αυτος ο Κατσικαρης που λενε καποιοι δε συμφωνω,καλυτερος του Πεδουλακη αλλα ουτε αυτος κανει για παο.

Αν ειχα Ντουντα , αν ειχα Ζοτς , αν δεν τραυματιζοταν ο Law , αν επαιζε ο Γιανκοβις , αν η γιαγια μου κυλουσε στην κατηφορα θα θεωρειτο καρουλι?

Τι συζητησεις ειναι αυτες μωρε

ειναι οτι καλυτερο εχω διαβασει αυτες της μερες

http://euroleague.sport24.gr/article/2678275/mono_gia_olympiakous.html

Γενικα ο Παντελης,μπορει να γραφει υπερ του Ολυμπιακου το 99% των περιπτωσεων αλλα ποτε του δεν γινεται γραφικος..

Και μαλιστα πολλες φορες τα εχει χωσει στον Ολυμπιακο.Λεει τα πραγματα με το ονομα τους και μπραβο του.

συμφωνω ,ειναι μακραν ο καλυτερος δημοσιογραφος και γνωριζει οσο λιγοι απο μπασκετ.μακαρι να κανανε ολοι ετσι την δουλεια τους οπως  ο παντελης  , ισως θα υπηρχε και λιγοτερη βια απο τα προβατα της πρασινης και του γαυρου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...