Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

εγω παλι κλαιω για την τελευταια παραγραφο ...ειπε ο πρασινοφρουρος οτι ειναι ΑΝΤΡΑΣ  αρσενικος και οχι ρομπα.

ξεχειλιζει η τεστοστερονη απο τα μπατζακια του ,αυτος και ο κωστετσος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τον πρώην υπάλληλο του, τον Παπαθεωδώρου.

Ρούφα τώρα, σκουλίκι, mr. Gamao, στα παπάρια μου, φίδι, ρόμπα, μου έδωσαν ένα good laugh. Φράσεις που είχα να ακούσω απ' το γυμνάσιο.

Αντιστοιχα στο ποδοσφαιρο ο Ολυμπιακος ειναι μακραν χειροτερος του Παναθηναικου (αν εξαιρεσουμε τα 2 τελευταια χρονια με τα γνωστα προβληματα που εχει ο ΠΑΟ).

με αυτα που λες σταματαω την κουβεντα εδω. με τελειωσες δεν ξερω τι να πω.

απλα χανει η σοβαροτητα το νοημα της.

τι σου κανει μια νικη........ ελεος

η μαλλον οχι ---- εχεις την καλυτερη ομαδα του πλανητη.....

ΑΧΑΧΧΑΧΑ βγαλανε και tshirt με το 0-3, δεν υπαρχουν λεμε Χαχχαχαα η γελοιοτητα στο μεγαλειο της.

Noμιζω οτι για Ολυμπιακους προοριζονται τα Τ-shirt, να λενε δοξα το Θεο που εληξε νωρις

Noμιζω οτι για Ολυμπιακους προοριζονται τα Τ-shirt, να λενε δοξα το Θεο που εληξε νωρις

κρατηστε μικρο καλαθι γιατι μπορει να συναντηθουμε σε κανα τελικο κυπελλου 

• Like 1

Οι ανθρωποι δεν την παλευουν

Λενε για πορειες που κανουν (εποχης Δωνη μαλλον),

για φοβερη ομαδα (τα τελευταια χρονια παιζουν κοντα στη ζωνη υποβιβασμου) κλπ

(τα τελευταια χρονια παιζουν κοντα στη ζωνη υποβιβασμου) κλπ

Aλλα εκτος εδρας με κοντρα διαιτησια η 3αρα 3αρα, και λιγα ητανε :) 

Φαντασου να ειχαμε και ομαδα

(τα τελευταια χρονια παιζουν κοντα στη ζωνη υποβιβασμου) κλπ

Aλλα εκτος εδρας με κοντρα διαιτησια η 3αρα 3αρα, και λιγα ητανε :) 

Φαντασου να ειχαμε και ομαδα

Προσωπικα απο τον φετινο γαυρο μονο τον Καμπελ θα ηθελα στην ομαδα μου.Και το Βαις που εφυγε.Οι αλλοι απλα εχουν θεοποιηθει απο τον Γαυρο κ τον Πρωταθλητη

Μαλιστα...Εχεις προκριθει στους 16 και θες να πας στους 8,οποτε θες το κατι παραπανω και πουλας Μητρογλου,Βαις χωρις επαξιους αντικαταστατες,δεν παιρνεις ενα σεντερ μπακ αλλα στηριζεσαι ακομα στον Αβρααμ,που μονο να τσακωνεται με τον Κυργιακο ξερει.

Ναι εχει αλλαξει επιπεδο ο ολυμπιακος τελικα.

Και μετα λετε να μη μιλαμε για σανο.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Αυτα που λες που κολανε στην απαντηση που σου εδωσα εγω?Και επισης,του χρονου,θα σε ρωτησουμε για την αδεια σου για το αν θα πουλησουμε τον Μητρογλου και τον καθε Μητρογλου..

Και μια ερωτηση,εισαι στην θεση του Ολυμπιακου,κληρωνεσαι με την MU και ερχεται προταση 15εκ για τον ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ και απο αποχη 2 μηνων Μητρογλου τον Γεναρη.Απλα ελα ακριβως στην θεση του Ολυμπιακου.Πες μας λιγο εσυ,τι θα εκανες με την περιπτωση Μητρογλου, και αν τελικα τον πουλουσες ποιους παικτες θα εφερνες στην θεση του Βαις και του Μητρογλου Γεναρη μηνα που να μπορουν να παιξουν Ευρωπη..

Και επισης εξηγησε μου,που κολλαει αυτη η απαντηση που μου εδωσες πανω στην απαντηση που σου εδωσα εγω πανω στο πρωτο σου ποστ που quotaρα?

Με ειδες να τα συγκρινω ?

Με τη λογικη φιλε δεν μιλαω μονο να βγεις πρωτος. Λεω οτι στο basket ανεκαθεν ειμαστε αν οχι η καλυτερη απο τις καλυτερες ομαδες στην Ευρωπη. Αρα το να κατηγορουμε διαιτησια ειναι χαζο.

Αντιστοιχα στο ποδοσφαιρο ο Ολυμπιακος ειναι μακραν χειροτερος του Παναθηναικου (αν εξαιρεσουμε τα 2 τελευταια χρονια με τα γνωστα προβληματα που εχει ο ΠΑΟ).Γιατι λοιπον ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ φωναζετε για την διαιτησια και λετε οτι ειναι πετσινα και αυτα αφου εχω καλυτερη ομαδα? Οσο για τη real με την οποια συγκρινεις γιατι θα πρεπε να ειναι 5η? Υπαρχει καποια αλλη ομαδα στην Ισπανια που να τα παει καλυτερα τα τελευταια 15 χρονια στην Ευρωπη?Γιατι στην Ελλαδα υπαρχει καποια αλλη ομαδα πλην της ΑΕΚ και του Ολυμπιακου και του ΠΑΟ που τα παει καλυτερα στην Ευρωπη? Δεν υπαρχει. Η barcelona, η οποια το κατακταει στην Ισπανια κανει και καλυτερες πορειες απο τη Real. Σκεψου αν ο 3ο 4ο 5ος της Ισπανιας εκανε εδω και 15 χρονια καλυτερες πορειες απο οτι η Real η ή Barca. Κατι θα εφταιγε δεν νομιζεις? Μα τις χρονιες που βγαινεις και εσυ 4ος-5ος-7ος δεν κανεις κατι στην Ευρωπη,ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΝ αυτες τις χρονιες..Δεν εκανες κατι στην Ευρωπη οταν ησουν 3ος-4ος-7ος κτλ..Οταν εκανες κατι στην Ευρωπη ησουν ή πρωταθλητης (2004 και 2010) ή εχανες το πρωταθλημα παντως οχι με 30+ βαθμους πισω

Δεν υποστηριξα το ενα η το αλλο. Υποστηριζω αυτα που βλεπω. Προφανως περα απτα αισχη που εγιναν φετος με τις κλωστιες στον Αμπειντ να δινονται επιθετικα foul( ακου εκει!!!) το '11 το ξεχασες με το goal του Καρουτσανη και το foul που διεπραξε ο Νινης απο τα 2 μετρα αποσταση στον Τοροσιδη? Αυτη την χρονια μηπως η νικη εδινε 8 βαθμους?

Ξαναλεω, δεν γινεται η ομαδα που θα επρεπε να ειναι με ΔΙΑΦΟΡΑ η καλυτερη της Ελλαδας συμφωνα με το ποιος κατακταει τιτλους εδω και 15 χρονια να εχει πιο χαλια πορεια και απο τον ΠΑΟΚ και να τρωει 3αρες και 4αρες απο Μεταλιστ και Ροζενμποργκ. Μια ομαδα αν απο το 1997-2010 (μιλαω για τοτε που δεν ειχα ανωδικη πορεια στην Ευρωπη) παρει 11 πρωταθληματα απο τα οποια τα 6-7 δεν ηταν με πανω απο 4-5 βαθμους διαφορα δεν με κανει καλυτερη ομαδα με ΤΟΣΟ ΧΑΩΔΗ ΔΙΑΦΟΡΑ οπως πας να περασεις.Επισης που ειδες χειροτερες πορειες απο τον ΠΑΟΚ εσυ? θα τρελαθουμε τελειως?Ποτε εφαγα 3αρα ή 4αρα απο την Μεταλιστ? Για να καταλαβω γιατι κατι δεν λες σωστα.Και επισης,οπως ειπα και πιο πανω.Μια ομαδα,συγκεντρωνεται πολυ καλυτερα οταν απο τον Δεκεμβρη το μονο που εχει να σκεφτει ειναι το πρωταθλημα και οχι Ευρωπη..Αλλη κουραση,αλλη ψυχολογια,διαφορετικα πολλα πραγματα..

Συνοπτικα ο Ολυμπιακος τα παιρνει εδω και 2 χρονια λογω ελλειψης ανταγωνισμου, κοινος ο Παναθηναικος εχει προβληματα και κακη ομαδα (και παρολαυτα 0-3 εγραψε... :) ). Οταν ομως ο Παναθηναικος εχει καλη ομαδα, ολο και κατι Inter Roma Juventus Barca Arsenal και λοιπα γατακια θα αλωσει, την ωρα που χανει 2-1 στο Καραισκακη με ακυρωμενο goal, penalty και κοκκινη που δεν δωθηκαν και goal offside που μετρηθηκε.

Βεβαια αυτα δεν τα θυμασαι, γιατι αν τα θυμοσουν δεν θα ησουν Ολυμπιακος

Βασικα εσυ επειδη εισαι Παναθηναικος προφανως δεν θυμασαι οτι το 2011 που εχανες με 2-1 το Καραισκακη δεν αλλωσες καμια ομαδα απο αυτες που αναφερες αλλα αντι αυτου εκανες το περιφημο 2-13  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ.

Προσωπικα απο τον φετινο γαυρο μονο τον Καμπελ θα ηθελα στην ομαδα μου.Και το Βαις που εφυγε.Οι αλλοι απλα εχουν θεοποιηθει απο τον Γαυρο κ τον Πρωταθλητη

Αρα φετος ο πρωταθλητης επρεπε να ησουν εσυ ετσι?

Σε τι να σου απαντησω?Οτι ειπα τον Καρελη παλαιστη?Οχι δεν τον ειπα ας σου απαντησει καποιος που τον ειπε.

Οχι δεν θα πρεπε να ειμαι πρωταθλητης αλλα η ομαδα μου ειτε χασει ειτε κερδισει ικανοποιει με την αποδοση της ολου σχεδον τους οπαδους της.

Με βαση την αποδοση θα πρεπε να ειμαι 2ος.Σε εναν ολοκληρο γυρο ειχες Μητρογλου και Βαις βεβαια.

Απο το τωρινο ροστερ σας μονο Καμπελ θα ηθελα οπως ειπα.Ουτε Χολεβα στη θεση του Νανο ουτε Βαλντεζ στη θεση του Μπεργκ ουτε Ρομπερτο στη θεση του Καπινο ουτε τιποτα.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Σε λιγο θα βγαλουν και το Ρομπερτο αχρηστο

Η αληθεια ειναι οτι ολοι οι Ολυμπιακοι αλλα και οι οπαδοι της Μπαρτσελονα Ρεαλ κλπ θα προτιμουσαν τους

Νάνο, Κουτρουμπή Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλο, Αμπέιντ, Ατζαγκούν...... με προπονητη Αναστασιου και προεδρο Τουιτι

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...