Anubis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Περιμένω παραθεσή μου που να μιλάει για κανόνα. Η αλλαγή ημερομηνίας για Σάββατο του αγώνα σου το 2005 έγινε με τη συμφωνη γνώμη της ΕΠΟ και προφανώς του αντιπάλου. Για να δούμε τι λέει σήμερα η ΕΠΟ και ο αντίπαλος: Εμεινε στο ιδιο σαββατοκυριακο η οχι? Επισης ξερεις τι μερα παιζεις τον αγωνα πρωταθληματος για το champions league? Δεν θα μπορούσε να μπει και Τετάρτη ο αγώνας του κυπέλλου, μιλάμε για 4 αγώνες σε 10 μέρες. πες μας που το λεει αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ri0 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Εγώ το λέω. Το λέει και ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Το δέχεται και ο ΠΑΟΚ. End of story Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 O προεδρος της ΕΠΟ ειναι τσιρακι σου. Και ο παοκ συμφωνει? Εχεις ενα θεματακι με το διαβασμα http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10489&subid=2&pubid=129661327 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ri0 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ε αφού είναι τσιράκι μου, όποτε γουστάρουμε τους ορίζουμε. Εσύ γιατί αγχώνεσαι; Φοβάσαι μήπως προκριθώ στο κύπελλο στον τελικό και επανέλθουν οι ισορροπίες; Ανησυχώ βέβαια μήπως εσύ δεν είσαι πιστός στο ραντεβού, γιατί υπάρχει και ένας ΟΦΗ καλό μου παιδί στη μέση. Σωτήριο έτος 2014: Βάζελοι παραθέτουν λεγόμενα του Γκαγκάτση και τα υποστηρίζουν κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Φοβάσαι μήπως προκριθώ στο κύπελλο στον τελικό και επανέλθουν οι ισορροπίες; Αρχισαμε παλι... Ναι τρεμουμε τον Βαλντεζ και τον Τσορι Τσορι οσκαρ ανατροπης Τοσες απειλες ουτε επι Ριβαλντο Τζιοβανι και Γκαλετι δεν ακουγαμε. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2014 από stamatinho 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ειναι ελληνικη πρωτοτυπια δηλ οταν μια ομαδα εχει ευρωπαϊκες υποχρεωσεις , το προγραμμα της εντος συνορων να τροποποιειται αναλογως; Στο μπασκετ εδω στην α1 δεν εχουν αλλαξει αγωνες μας λογω ευρωλιγκας; Εγώ το λέω. Το λέει και ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Το δέχεται και ο ΠΑΟΚ. End of story Είναι ελληνική πρωτοτυπία να αλλάζει το πρόγραμμα του κυπέλλου ανάλογα το πως βολεύει την καλομαθημένη ομάδα σας Αντιγράφω: Η ομάδα του Πειραιά αναμένεται να τιμωρηθεί για τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με αποκλεισμό της έδρας της. Αν η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία όριζε το παιχνίδι στις 12 Μαρτίου ο αγώνας θα γινόταν χωρίς θεατές.(@@ βέβαια, θα την σκαπουλάρετε) Η απόφαση της ΕΠΟ φαίνεται πως πάρθηκε στο πόδι καθώς αν ο Ολυμπιακός περάσει την Μάντσεστερ τότε θα πρέπει να γίνει ο επαναληπτικό στις 22 Απριλίου όταν ο τελικός έχει οριστεί για τις 26 Απριλίου. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει ο τελικός την συγκεκριμένη ημερομηνία πρώτα απ' όλα λόγω εισιτηρίων, πότε θα τυπωθούν, πότε θα μοιραστούν. Αυτομάτως ο τελικός πάει γι' αργότερα και συμπαρασύρει και τα play off του Πρωταθλήματος την στιγμή που η ίδια η ΕΠΟ έχει ορίσει την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας της Εθνικής Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν δέχτηκε τίποτε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Είναι ελληνική πρωτοτυπία να αλλάζει το πρόγραμμα του κυπέλλου ανάλογα το πως βολεύει την καλομαθημένη ομάδα σας Μαζι σου δε λέω. Αλλά αν ειχες περάσει την Μπενφίκα δε θα σε βόλευε να αλλάξουν οι ημερομηνίες? Μην είμαστε παράλογοι. Αυτό θα γινόταν είτε υπήρχε τιμωρία για τον Ολυμπιακό, είτε όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ειδα απο συμφορουμιτες οπαδους του ΟΣΦΠ να αναλυουν ενδελεχως την ανακοινωση του ΟΣΦΠ και ως ενα σημειο να την ασπαζονται η εστω να αναρρωτιουνται τι μπορει να προκαλεσει ενα χαρτινο κυπελλακι.Δεκτα ολα αυτα.Πουθενα ομως δεν ειδα και κανεναν απ ολους εσας (που γινατε και ειδικοι συν τοις αλλοις βγαζοντας πορισμα οτι δεν ειναι δυνατο να τραυματιστει και να ζαλιστει να πεσει κατω ο Αναστασιου απο ενα χαρτινο κυπελλο ΓΕΜΑΤΟ), να μιλαει για το συγκεκριμενο σημειο της παραγραφου 6"Και αυτή η λύσσα τους είναι η καλύτερη αφορμή για εμάς για να αρχίσει ένας πόλεμος που δεν θα μπορέσουν να αντέξουν..."ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟΤΑΤΗ ΔΗΛΩΣΗ που καλλιστα θα μπορουσε να επιφερει και ποινικη διωξη σε σοβαρο κρατος.Εσεις αγαπητοι φιλοι του ΟΣΦΠ μεινατε στο χαρτινο κυπελλο; Αυτο εδω πως σας διεφυγε που διδασκετε πολιτισμο τοσα χρονια συμφωνα με τα λεγομενα του προεδρου σαςΑν βεβαια η συγκεκριμενη δηλωση ειχε βγει απο ομαδα με κιτρινα, πρασσινα, ασπρομαυρα χρωματα θα ειχαμε αμεση κληση της ομαδας στον Αθλητικο εισαγγελεα για δυσφημηση του αθληματος τουλαχιστον.Τουλαχιστο δεν ακουτε ουτε τον θυμοσοφο λαο που λεει πως η σιωπη ειναι χρυσος. Ξεφυγαμε πολυ.PS: Φυσικα και δεν θα εκπλαγω να ακουσω τις αναλυσεις σας - δικαιολογιες για τη λεξη πολεμος και τι υποννοει ο επισημος ΟΣΦΠ με αυτη την εκφραση. Συνεχιστε να δικαιολογειστε. PS2: Tοσο πολυ ενοχλησε το αρχικο ποστ που σβηστηκε; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Είμαι ο μόνος που έκανα μια ελάχιστη ανάλυση στην ανακοινωση του Ολυμπιακού και αυτο έγινε στο άλλο τοπικ το οποίο εμεινε και αναπάντητο. Για το μοναδικο πράγμα που βρέθηκαν απαντήσεις ήταν για το χάρτινο κυπελλο και για το οτι ειμαι εριστικός κεπειδή κάποιοι έλαβαν ως πρόκληση το ερώτημά μου για το πως στο καλό κάποιος άνθρωπος μπορει να πέσει κάτω, δεχόμενος ένα γεμάτο χάρτινο ποτήρι (χωρίς παγάκια μάλιστα). Η καλυτερη δικαιολογία που πήρα την οποία και δέχτηκα για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ, ειναι οτι ήταν μια αντανακλαστική αντίδραση ή οτι πιθανόν ο άνθρωπος τρόμαξε. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Μόνο ειρωνεία. Ξαναβάζω και το ποστ μηπως απαντήσεις εσυ. Ας σχολιάσω εγω την γραφική δήλωση, αν δε θέλει κανεις άλλος Ολυμπιακος. Οι παράγραφοι 1 και 2, φαντάζομαι οτι δεν ενόχλησαν κάποιον απο εσάς, αφου ειναι καθαρά εσωτερικό το θέμα που ασχολείται. Αν κάποιος θεωρεί γραφικό το "θεατρική παράσταση" που αφορά τον Αναστασίου, ειναι κάτι για το οποιο ρώτησα και εγω χθες βάζοντας ως παράδειγμα ένα προσωπικό περιστατικό και δεν έλαβα σαφή απάντηση. Πως στο καλό ένα χάρτινο ποτήρι σε οδηγεί στην πτώση? Εκτός και αν ηταν μπουκάλι οπότε πάω πάσο. (απαντήθηκε) Η παράγραφος 3, αναφέρει κάτι που αναμφισβήτητα έγινε. Δε νομίζω οτι μπορει κάποιος να αρνηθεί οτι στη Λεωφορο δεν έπεσαν πλαστικά ποτήρια και φωτοβολίδα. Πάμε στη 4. Οι συγκεκριμένες καταγγελίες έχουν βάση? Δώθηκαν όντως συγχαρητήρια στον πρώτο βοηθό από τους Παναθηναικους? Γιατι αν έγινε, αλλάζουν πολλά δεδομένα, σχετικά με εντεταλμένουν διαιτητές κτλ. Ο Καπίνο και ο Ζέκα οντως προκαλούσαν την εξέδρα? Άκουσα για τον Κουτρουμπή. Μπορει να μας πει κάποιος που ήταν εκει. Όντως ο Αναστασίου δεν είχε γρατζουνιά στο κεφάλι του. Το αν έβριζε ή όχι τον διαιτητή, επίσης δε μπορούμε να το γνωρίζουμε, παρά μονο να υποθεσουμε πως ένας υψηλου επιπέδου άνθρωπος δε θα έφτανε σε αυτο το σημείο. 5. Δεν ειδα την εκπομπή του Sky. Αν όντως μετέδωσαν τέτοιες αρδιές, απαράδεκτοι. 6. Γραφικότητες με στόχο την ανύψωση του ηθικού. Δεν διαφέρει σε τίποτε με το "Ο Παναθηναικός νικάει και τη διαιτησία και όταν χάνει φταίει μονο η διαιτησία κτλ κτλ) 7.H Gazzeta το ξέρουμε οτι ειναι φιλοπαναθηναικών αισθημάτων. Απορώ που ασχολείται ο επισημος Ολυμπιακός με αυτους. Προφανως κάποιον στοχοποιούν. Δε ξέρω ποιος κρυβεται απο πίσω. Για μενα το πιο γραφικό απ όλα ειναι πως έχουμε 7 παραγράφους Η παράγραφος 6, καλύπτει με μια και μοναδική λέξη το ερώτημά σου. Όσο για τη λέξη πόλεμο, ο καθένας μπορει να το πάρει όπως θέλει. Ποινικη δίωξη όμως δεν μπορει να σταθεί, διότι ακόμα και να τους καλέσει ο αθλητικός δικαστής, θα πουν οτι αναφερόντουσαν σε "πόλεμο εντός του γηπέδου" και σε "εκδίκηση". PS: Φυσικα και δεν θα εκπλαγω να ακουσω τις αναλυσεις σας - δικαιολογιες για τη λεξη πολεμος και τι υποννοει ο επισημος ΟΣΦΠ με αυτη την εκφραση. Συνεχιστε να δικαιολογειστε. Απ τη μια ζητάς να σου δωθεί απάντηση (που έχει ηδη δωθεί) και απ την άλλη έρχεσαι εδω προκατελημένος για να διαβάσεις αναλύσεις που ούτως η αλλιώς δε θα δεχτείς, ειρωνευόμενος μάλιστα πως "δικαιολογουμαστε". Εσύ δεν ηρθες να συζητήσεις αλλά να τσακωθεις. Ξέρετε...το πράγμα έχει και το όρια του. Οι περισσότεροι, δώσαμε τα συγχαρητήρια μας, δεχτήκαμε την καζούρα, δεχτήκαμε με επιχειρηματολογία και χωρίς ειρωνεία τις εικασίες περι εντεταλμένων διαιτητών, ε δεχτήκαμε αδιαμαρτυρητα το σακούλιασμα των φίλων του Ολυμπίακού και τη μη διάθεση για συζήτηση παρα με ελάχιστους. Αλλά το να μπαινεις στο τοπικ και να αποζητάς τον τσακωμό, σορρυ φίλε, εγω δε το δέχομαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Απο που εσυ εξελαβες οτι επιζητω τσακωμο; Επειδη ξεμπροστιασα την υποκρισια σας; Λες να σου ζητησω και ραντεβου για να μαλωσουμε κιολας Ημουν σαφης οσον αφορα το συγκεκριμενο σημειο της ανακοινωσης. Τιποτε παραπανω τιποτε παρακατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Απο που εσυ εξελαβες οτι επιζητω τσακωμο; Επειδη ξεμπροστιασα την υποκρισια σας; Απευθύνεσαι σε συμφορουμίτες, όχι στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αν έχεις σκοπό να κάνεις συζήτηση και όχι να τσακωθείς, αποφεύγεις τέτοιες προτάσεις, όπως και ότι σου επισημανα παραπάνω. Ζήτησες απάντηση, υπάρχει απάντηση. Σου ζήτησα να σχολιάσεις, δεν προχώρησες σε σχολιασμό. Τι θέλεις να πιστέψω πέρα απο αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Τι να σχολιασω; Το πως εξελαβες εσυ τη λεξη πολεμος; Εδωσες την εξηγηση σου και οποιος καταλαβε καταλαβε. Να το θεσω αλλιως; Αμφισβητεις οτι αποτελει εμπρηστικη δηλωση που οξυνει πνευματα και καταστασεις; Καθως και οτι παραπεμπει σε παρασκηνιο που δινει τροφη σε ολους εμας να λεμε τα οσα λεμε (κακως φυσικα κατα την αποψη πολλων μιας και δεν υπαρχουν αποδειξεις) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Η οποιαδήποτε δήλωση τέτοιου είδους, έχει ως στόχο την συμπάθεια της ομάδας από προβατοποιημένους οπαδους της και τον εκνευρισμό και ανταπάντηση του αντιπάλου. Οπως έγραψα και νωρίτερα, τέτοιες γραφικότητες δε διαφέρουν σε τιποτε με το "Ο Ολυμπιακος ειναι η ομάδα του δημοσίου, όλα στημένα" κτλ κτλ, τα οποία αναπαράγουν αρκετοί ακόμα και σε αυτό το φόρουμ, με σκοπό να προκαλέσουν αντιδράσεις. Δεν λες τέτοια πράγματα σε φορουμ που υποτίθεται οτι υπάρχει αλληλοσεβασμός. Έχει τεράστια διαφορά το να πεις πως "θεωρω οτι υπάρχει μια εύνοια της διαιτησίας", θέμα το οποίο μπορει να συζητηθεί ήρεμα με το "ειστε προβατα, ομάδα του δημοσίου, οι οπαδοί σας ειναι ναζί" και άλλες τέτοιες ασυναρτησίες που προσβαλουν και προκαλουν όποιον διαβάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Βρες μου ενα ποστ που εγραψα ολα αυτα που αναφερεις περι προβατων και ναζι. Αλλοι δε ξερω τι κανουν Ξαναλεω ημουν συγκεκριμενος και σαφης στο τι εγραψα. Μην εξαγεις οτι συμπερασμα θελεις εσυ κατα το δοκουν. Προσβολη και προκληση ειναι αυτο που ανεφερα παραπανω. Και μαλιστα οχι σε ενα απλο φορουμ αλλα απεναντι σε ολο τον φιλαθλο κοσμο της Ελλαδας. Παλι δεν απαντησες στο αν αποτελει εμπρηστικη δηλωση η οχι. Ξερεις υπαρχει διαφορα αναμεσα στο εμπρηστικο και το προκλητικο. Επισης εσυ εκλαμβανεις τον πολεμο στο γηπεδο και γω με το μικρο μου το μυαλο επειδη ειμαι κακεντρεχης εκλαμβανω τον πολεμο στο παρασκηνιο εχοντας βεβαια πατημα τα εως τωρα δειγματα που ολοι εχουμε δει. Εδω παιζανε τον βαζελο 10-90 μεσα στη λεοφωρο με τον Εργοτελη (αναφερω μονο το πιο προσφατο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Είδες να αναφέρω κάπου το νικ σου? Ζητάς να γινει γενικευμένη συζήτηση και μου το γυρνάς στο προσωπικό. Απ την άλλη, ενώ έχεις ήδη λάβει απάντηση, δεν δέχεσαι να τη συζητήσεις, δεν σχολιάζεις καν και συνεχίζεις το ιδιο μοτιβο. Όπως σου ειπα και πριν, μπαινεις προκατελημένος, απευθύνεσαι στον κόσμο του Ολυμπιακού Εσεις αγαπητοι φιλοι του ΟΣΦΠ μεινατε στο χαρτινο κυπελλο; Αυτο εδω πως σας διεφυγε που διδασκετε πολιτισμο τοσα χρονια συμφωνα με τα λεγομενα του προεδρου σας και όταν βρεθεί κάποιος να σου πει την άποψή του, επαναλαμβάνεσαι ή προσωποποιείς την γενίκευση που κάνει θέλοντας να δωσει ένα κλασικό παράδειγμα. Έλαβες την απάντηση που ζητούσες. Προφανως δεν ειναι αυτή που περιμενες (προκλητική, υβριστική η κάτι παρόμοιο) και ψάχνεις τροπο να προκαλέσεις με λέξεις τύπου "προσβολή, πρόκληση κατά του φίλαθλου κόσμου της Ελλάδας" κτλ κτλ. Σορρυ αλλά η έλλειψη επιχειρημάτων σου μόνο αυτο με κάνει να αντιληφθώ. Αν έχεις σκοπό να κάνεις κουβέντα, αναθεώρησε και έλα να τα πούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις