Anubis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δεν ξερω υπαρχει κανονας? Ο μαριο λεει οτι υπαρχει..Ας μας πει ο παντογνωστης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Σου καναν και like... Εδω μεσα θα κανανε και like την ανακοινωση του ΟΣΦΠ αν δημοσιευοτανε πρωτα εδω Αυτο σε εκπλησει; Απ τη στιγμη που βλεπεις και μιλανε για χαρτινα κυπελα (οπως αυτα που σηκωνουνε) τι περιμενεις. Καταστρατηγηση παντως ειδους λογικης. Ακριβως οπως το πολιτισμο που διδαξανε οταν καλυπτα και γω τον Κατσουρανη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adios_le_pidos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ειναι ελληνικη πρωτοτυπια δηλ οταν μια ομαδα εχει ευρωπαϊκες υποχρεωσεις , το προγραμμα της εντος συνορων να τροποποιειται αναλογως; Στο μπασκετ εδω στην α1 δεν εχουν αλλαξει αγωνες μας λογω ευρωλιγκας; Να δούμε αντίστοιχες περιπτώσεις που στην θέση του ΟΣΦΠ ήταν ο ΠΑΟ τα προηγούμενα χρόνια τι αποφάσεις βγάζανε ? Κοιτάξτε τα αίσχη του προέδρου σας ( η πλάκα είναι ότι τώρα σας δουλεύει πουλώντας ότι καλό έχετε και φέρνει κάτι παίχτες ώρες ώρες που ούτε ο Αλαφούζος του ΠΑΟ θα δεχότανε για δωρεά ) και την νοοτροπία σας και τα λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ri0 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ομαδικό παραλήρημα. Ο ένας συγκρίνει Premier League που παίζουν και ανήμερα Χριστούγεννα με Ελλάδα χωρίς καλά, καλά να θυμάται πότε ήταν η τελευταία φορά που η ομάδα του έπαιξε 4 αγώνες σε 10 μέρες και αν υπήρξε τέτοια. 2-3 από την άλλη αναπαράγουν ως επίσημη μια ανακοίνωση η οποία πρόερχεται από κύκλους της ΠΑΕ (όπως αντίστοιχα τα αθλητικά στον ΣΚΑΙ δεν είναι επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ) και αναρωτιούνται. Και όλα αυτά για να ασχοληθεί επιτέλους ο πρωταθλητής και μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρώπη, με τον τεταρτοπέμπτο. Ο Ολυμπιακός στις 19 του Μάρτη έχει ραντεβού με την ιστορία του. Όση σκόνη κι αν προσπαθήσουν να σηκώσουν οι άφραγκοι του Φαλήρου εξαιτίας μιας ανέλπιστης και πρόσκαιρης χαράς σε ένα αδιάφορο από κάθε πλευρά ματς, στο οποίο τα πάντα του πήγαν όπως τα ήθελε, δεν θα τα καταφέρουν. Αυτά από εμένα, καλή συνέχεια. ( χαρακτηρισμοί, όπως παντογνώστης κλπ επιστρέφονται με μια συμβουλή: Τον καθρέφτη τον έχουμε για να κοιταζόμαστε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ο ένας συγκρίνει Premier League που παίζουν και ανήμερα Χριστούγεννα με Ελλάδα χωρίς καλά, καλά να θυμάται πότε ήταν η τελευταία φορά που η ομάδα του έπαιξε 4 αγώνες σε 10 μέρες και αν υπήρξε τέτοια. Δες καλα τι εγραψες καλο μου αγορι. Δεν θα μπορούσε να μπει και Τετάρτη ο αγώνας του κυπέλλου, μιλάμε για 4 αγώνες σε 10 μέρες. Και σε ρωταω γιατι δεν μπορει και μου λες δεν εχει ξανατυχει. Ε τι να κανουμε φετος ετυχε θα τους παιξεις τους αγωνες κολλητα. Και ετυχε διοτι εχει μουντιαλ εχουμε και παραπανω αγωνιστικες εχουμε και play-off. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ri0 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Όχι φίλε μου, δεν θα τους παίξω επειδή θες εσύ. http://www.sport-fm.gr/article/31510 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 ωραια πιο ακριβως το προβλημα με την ημερομηνια παιζεις εκεινη την βδομαδα στο μαντσεστερ? Εκανες αιτημα στην ΕΠΟ? Η μολις ακουστηκε για τιμωρια παμε το ματς οπου θελουμε? Επισης μαθε τι ποσταρεις τα ματς εγιναν σαββατο αντι κυριακης. Και μπονους ερωτηση: Ξερεις τι μερα παιζεις οταν παιζεις Champions League? «O αγώνας της 12ης αγωνιστικής ημέρας του οικείου Πρωταθλήματος «Ο.Π.Α.Π.» Α’ Εθνικής κατηγορίας «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ», ορίσθηκε να διεξαχθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2005, ικανοποιώντας σχετικό αίτημα της Π.Α.Ε. «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.», προκειμένου να εξυπηρετηθεί στις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, αφού η ομάδα της τη Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2005 σύμφωνα με το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του UEFA Champions League θα αγωνιστεί στη Γερμανία με την ομάδα της «WERDER BREMEN». Τούτο έτυχε και της αποδοχής της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε., αφού ο εν λόγω αγώνας δεν είχε εξαιρεθεί από τη κατάρτιση των δελτίων ΠΡΟ-ΠΟ και ΠΡΟ-ΠΟ ΓΚΟΛ της 4/12/2005 (σχετ. έγγραφά μας 18314/21.11.2005 και 18548/24.11.2005). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ri0 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Από που προκύπτει τελικά η ημερομηνία 12/3 για το πρώτο ματς; Οι αγώνες είχαν οριστεί για τις 19/3 αλλά τότε παίζουμε με την Μάντσεστερ. Θα αποφασίσουν δηλαδή ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟ να μας βάλουν να παίξουμε νωρίτερα από το προκαθορισμένο, επειδή τους ευνοεί μία ενδεχόμενη τιμωρία έδρας; http://www.gazzetta.gr/football/article/587590/amesa-allagi-imerominias-sto-olympiakos-paok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 H ημερομηνια καθοριζεται απο την πρωτη διαθεσιμη ημερομηνια παλικαρι. Τελικα διαβασες αυτο που μου παρεθεσες η δυσκολευεσαι στην αναγνωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 H ημερομηνια καθοριζεται απο την πρωτη διαθεσιμη ημερομηνια παλικαρι. Τελικα διαβασες αυτο που μου παρεθεσες η δυσκολευεσαι στην αναγνωση? Mη του τα λες ολα μαζεμενα,θα ξεκιναει να απανταει σαν τις ανακοινωσεις του ολυμπιακου και θα τρεχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Κατσε περιμενω να μου πει οτι η πρωτη διαθεσιμη ημερομηνια ειναι μετα το ματς. Αλλα περιμενω πρωτα να μου δειξει τον κανονισμο για τα 4 ματς σε 10 μερες, μετα να διαβασει αυτο που παρεθεσε και μετα θα βρει και την ημερομηνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ri0 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 H ημερομηνια καθοριζεται απο την πρωτη διαθεσιμη ημερομηνια παλικαρι. Τελικα διαβασες αυτο που μου παρεθεσες η δυσκολευεσαι στην αναγνωση? Ποια είναι κατά τη γνώμη σου η πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία μετά τις 19/3; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Η 20/3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ri0 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Sorry, δεν μπορούμε. Θα είμαστε από ταξίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ri0 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 τελικα μπορεις να μου πεις τον κανονα που μου ελεγες? Επισης μπορεις να μου κανεις μια περιληψη του αρθρου? Να μου πεις ποσο μετα πηγε?Περιμένω παραθεσή μου που να μιλάει για κανόνα.Η αλλαγή ημερομηνίας για Σάββατο του αγώνα σου το 2005 έγινε με τη συμφωνη γνώμη της ΕΠΟ και προφανώς του αντιπάλου. Για να δούμε τι λέει σήμερα η ΕΠΟ και ο αντίπαλος: Οι δηλώσεις του προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου: «Δεν έχουμε ημερομηνίες,. Εκ των πραγμάτων οι ημερομηνίες ήταν πολύ πιεσμένες. Λόγω του μουντιάλ η σεζόν, πρωτάθλημα και κύπελλο, έπρεπε να ολοκληρωθεί νωρίτερα. Η μοναδική ημερομηνία που υπήρχε κενή για τον πρώτο ημιτελικό ήταν αυτή που λέει ο ΠΑΟΚ, δηλαδή η 12η Μαρτίου. Όμως δεν μπορώ δεχτώ ότι είναι αλήθεια ότι φωνάζουν, καθώς εγώ συνομίλησα μαζί τους. Το κατάλαβαν οι άνθρωποι, όταν τους είπαμε για την ευρωπαϊκή υποχρέωση του Ολυμπιακού στις 19 Μαρτίου» Επικοινωνήσατε, δηλαδή, με τον ΠΑΟΚ για να μη γίνει ο πρώτος ημιτελικός στις 12 Μαρτίου, ώστε ο Ολυμπιακός να είναι φρέσκος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 19 του μήνα; «Βεβαίως. Και δεν υπήρξε αντίδραση». Με ποιους μιλήσατε; «Με τον κ. Γκαγκάτση (σ.σ. τον Μάκη), ενώ ήταν δίπλα και ο κ. Παντελής Κωνσταντινίδης. Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, βρήκε λογική την όλη συζήτηση, με δεδομένο ότι μία ομάδα παίζει με τέτοιο αντίπαλο στην Ευρώπη». Βγάζει ο ΠΑΟΚ από τη δύσκολη θέση και τον αθλητικό δικαστη που δικαζει τα επεισόδια στο ντέρμπι την προσεχή Πέμπτη: «Επειδή εμένα δεν μου αρέσουν τέτοιες συζητήσεις και να εμπλέκομαι σε τέτοιες καταστάσεις, εδώ και ένα μήνα και στο πρόσφατο ματς του ΠΑΟΚ την Μπενφίκα είχαμε κάνει τη σχετική συζήτηση για ορισμό των ημερομηνιών 2 και 16 Απριλίου, ή 16 και 22 του μήνα». Υπάρχει βεβαίως το θέμα του ότι ο δεύτερος ημιτελικός είναι στις 22 του Απριλίου και ο τελικός στις 26 του μήνα. Είναι εφικτό να γίνουν όλες οι ετοιμασίες σε τρεις ημέρες; Εισιτήρια, μέτρα ασφαλείας κ.τ.λ.; «Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα, ενώ όταν επιδιώξαμε να συζητήσουμε με τη Superleague την πιθανότητα μετακίνησης της πρεμιέρας των πλέι οφ δεν λάβαμε θετική απάντηση». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις